Trenutak istine

poruka: 15
|
čitano: 3.400
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trenutak istine

http://www.tportal.hr/showtime/tv/5722/Oralno-zadovoljila-gosta-kafica-u-kojem-radi.html

.... -.- neznam šta da kažem prestrašno...nije završila ni osnovnu školu omg...

no neki kažu da je to namještaljka??!??!?! što mislite?

17 godina
Trenutak istine

prejadan šou, i mislim da je namješten, a kad ga vidim na tv-u samo lagano prebacim iz zgloba kanal Cool

16 godina
RE: Trenutak istine
peraja kaže...

prejadan šou, i mislim da je namješten, a kad ga vidim na tv-u samo lagano prebacim iz zgloba kanal Cool

Potpis!!
http://www.nfl.com/
16 godina
Trenutak istine

Pa naravno da je namješteno, neka pokažu statistiku sa poligrafa, koja budala bi nekome dala lovu za ispovjed. Ta emisija je samo zbog povećanja gledanosti.

Moj potpis.... :)
17 godina
neaktivan
Trenutak istine

koliko sam primjetio, tokom showa zena uopce na sebi nema prikopcan poligraf, sto bi znacilo da je na ta pitanja vec odgovarala i po tome se sastavila sablona pitanja i odgovora.

20% je mogucnost pogreske aparata (zato nije dokaz na sudu), a prvog puta kad ga se obavlja moguce je pretjerano znojenje, trema i napetost stoga se poligraf ponavlja po nekoliko puta sa istim pitanjima, sto sumnjam da rade na novoj jer to kosta.

Posto je samo jedan covjek u Hrvatskoj sposoban i ovlasten za tako nesto vjerojatno mu je cijena paprena posto nema konkurencije.

Meni je to zalosno gledat i ne gledam nego procitam na netu kad izade. dodem mi da placem sta bi ljudi sve radili za lovu.

Lovu ce potrosit, a sramota od djece, decka roditelja i okoline ostaje...

Ova sinoc je tolike gadosti izjavila da sam joj ja decko vjerojatno bi otisao u pola emisije i nebi je mogao vidjet vise...

strasno...

ili ona mater sa djecom od 14 i 17 godina sta je pricala kako mjenja partnere 5 puta na mjesec...

di je pamet tim ljudima?

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Trenutak istine

Na što smo sve srozali!!Big brotheri, farme, moj tata je jači od tvog tate, mijenjam ženu..itd.

Po meni sve to je ispod nivoa, s tim da ta emisija u tome danas predvodi.

17 godina
Trenutak istine

ma namiješteno sve... kao i sve nagradne igre.

Cemu te emisije uopce gledat, rađe bi igrao FARCRY 2 koji mi je dosadan da boli glava.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
odjavljen
Trenutak istine

emisije se rade i snimaju zbog gledatelja tj "nas" tako da nema potražnje ne bi bilo ni ponude!!!! i ja ih također mrzim sve ali jbg kad su tu mogu ih samo ignorirat i ništa više ili možda komentirat ovako anonimno na netu!! mislim da bi trebao postojat neki organ vlasti koji bi regulirao sve te p.....ije! tj branio ali ne ljude od njihove sramote nego nas od tih "namještenih" emisija!  ne znam dali je to namještaljka ili ne ali neko bi se trebao bavit s time i poštedit djecu od svih tih zatupljujučih govana!!!!! 

sve zbog para rekao sam ja davno nas je trebalo istrijebit s ovog planeta i svemira!!

17 godina
Trenutak istine

A kao bila je prikačena na poligraf? Ok, onda razumem deo "Na pitanju za 50.000 kuna, koje je glasilo smatra li svoju majku krivom za sve zlo što joj se dogodilo u životu, Romana je odgovorila negativno te je otišla kući praznih ruku."

Još samo da uvedu kviz u kome takmičari za nagradu treba da pojedu go*no. Mislim da učesnicima, osim ako ih je na ovo naterala krajnja beda, treba stručna pomoć.

17 godina
neaktivan
Koja bi budala još priznala da je prevario svoju curu pred kamerama? Da bi mene tako nešto pitao ja bi jednostavno dignuo se i otišao.
Ja se osječam glupo svaki put kad povjerujem da je stvarno. :\
Вгикфмлщ Зщыфмфс
16 godina
neaktivan

to je da prostite sve go** k**** to bi ja da se mene pita sve ukinija sve te glupe emisije....

17 godina
Trenutak istine

Pa kao snimaju se zbog gledalaca, ali isto tako i oblikuju profil publike. Ova emisija, mada je nisam gledao, ide na šok efekat, i ljudi svesno ili ne gledaju zbog toga, inače će svako reći za goste da su otpad čovečanstva. Što se ostalih reality emisija tiče, gledaju se dobrim delom zato što ih ne možeš promašiti, ima ih gomila i idu u udarnim terminima i narod je prvo radoznao, pa zatim dobrim delom vidi da tu nema bog zna šta ali se vremenom navikava da to gleda. A prave se zato što je to nešto najjeftinije što televizija može proizvesti. Uzmimo na primer "Velikog brata", deset ljudi se zatvori u kuću i oni, za stan i hranu, proizvode 24h programa dnevno.

17 godina
Ivan(4) kaže...

Pa kao snimaju se zbog gledalaca, ali isto tako i oblikuju profil publike. Ova emisija, mada je nisam gledao, ide na šok efekat, i ljudi svesno ili ne gledaju zbog toga, inače će svako reći za goste da su otpad čovečanstva. Što se ostalih reality emisija tiče, gledaju se dobrim delom zato što ih ne možeš promašiti, ima ih gomila i idu u udarnim terminima i narod je prvo radoznao, pa zatim dobrim delom vidi da tu nema bog zna šta ali se vremenom navikava da to gleda. A prave se zato što je to nešto najjeftinije što televizija može proizvesti. Uzmimo na primer "Velikog brata", deset ljudi se zatvori u kuću i oni, za stan i hranu, proizvode 24h programa dnevno.

Ovo si bas tocno rekel,od rijeci do rijeci!
bas sam ja tak nesto htio napisat al sad vidim da je dovoljno da stavim potpis na tvoj post.
Only God will judge me
17 godina
protjeran
Trenutak istine

Emisija mi se uopće ne sviđa, što sve ljudi govore za lovu.

Zar nije bolje prijaviti se u kvizove "1 protiv 100" ili "Najslabija karika" pa pošteno zaraditi novac.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
16 godina
neaktivan
Trenutak istine

Mislim da su odgovori u trenutku istine namješteni. To i moj tata je bolji od tvog tate su mi najdebilnije stvari na TV-u.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice