Ako se ne varam, Austin city limits, imam cijeli koncert, odličan 
Ovog lika sam slušo već na youtubu,samo nigdje nema za skinut koji album ista stvar je i sa Shimom.Otvorite temu Vai vs Satriani da se malo svađamo.
''Slash''
Vidim skoro nitko nije spomenuo Angusa Younga!??
Vidim skoro nitko nije spomenuo Angusa Younga!??
"skoro" nitko ili nitko
nisam čuo toga...
koji je taj pokemon?
Ako nisi cuo za njega, onda nisi ni cuo za ACDC!
svaka čast bendu, proslavili su se ali gitarist....
pa dal je taj ikad odsvirao koju solažu ?
Nisam čuo za ovog dečka do sad. Rambox, hvala što si ga spomenuo.
Ovaj solo album (Out of Oblivion) mu je predobar!
Jos bi dodao jer niko nije:Brian May ,Steve Stevens.ali Hendrixa najviše obožavam.
Vidim da mnogi uvrstavaju shreddere među prvih pet, i s jedne strane nemam zamjerki tome, za tehniku Yngwiea Malmsteena ili Joea Satrianija treba godinama svirati, ali na koncu svatko s puno volje može tako naučiti svirati gitaru.
S druge strane su mi nepojmljivi ljudi koji mogu slušati shreddanje. Kad čujem Malmsteena i njemu slične gitariste, pitam se što je tu so special osim tehnike???
Sve su im pjesme slične, glavni cilj im je popeti se do pete oktave i onda derati po njoj. Tehnički je to savršenstvo, ali umjetnički, za mene, drek... NHF...
Gitarist koji je meni uzor je Mark Knopfler, iz doba kada sam slušao Dire Straitse. Na listu bi definitivno ušli i Clapton i B.B. King.
Vidim da mnogi uvrstavaju shreddere među prvih pet, i s jedne strane nemam zamjerki tome, za tehniku Yngwiea Malmsteena ili Joea Satrianija treba godinama svirati, ali na koncu svatko s puno volje može tako naučiti svirati gitaru.
S druge strane su mi nepojmljivi ljudi koji mogu slušati shreddanje. Kad čujem Malmsteena i njemu slične gitariste, pitam se što je tu so special osim tehnike???
Sve su im pjesme slične, glavni cilj im je popeti se do pete oktave i onda derati po njoj. Tehnički je to savršenstvo, ali umjetnički, za mene, drek... NHF...
Gitarist koji je meni uzor je Mark Knopfler, iz doba kada sam slušao Dire Straitse. Na listu bi definitivno ušli i Clapton i B.B. King.
Naginješ drukčijim tipovima gitarista, slično meni, svi navedeni su mi često na listi slušanja...al tu su i buddy guy, j.j. cale, johnny winter(jedan od dražih), jeff beck s prekrasnim instrumentalima, mlađahan joe bonamassa...ima ih
.
Ovo je subjektivan izbor gitarista i daleko od toga da vai, satriani i ekipa ne valjaju...svatko nešto voli.
evo mene, napravio temu pa nestao.. zašto novi korisnici imaju ogrničen br poruka..?
ethan brosh, nikad čuo ali odličan je, bolji od mnogo poznatijih...
onaj iz crnog perja je dobar, odličan gitarist, štete šta se band raspao... onaj njegov fender sa floyd roseom, kupio ga frend od njega.... odlična gitara
evo ga s tom gitarom, da ga malo proslavim, nema niki video sa solažom ali odličan je gitarist...
svašta!!!no coment!!!TD
svašta!!!no coment!!!TD
no coment svakako ali gitarist kao gitarist je u banani i ja 10 puta bolje sviram, daj, molim te kakve su to solaže?
svašta!!!no coment!!!TD
no coment svakako ali gitarist kao gitarist je u banani i ja 10 puta bolje sviram, daj, molim te kakve su to solaže?
tipične durske hard rock solaže za biker showove,ali pazi treba biti majmun ko on skakati na stageu i pržiti.inače dosadan ful,vrhunac mu je uvodni tapping na thunderstrucku hehe.
1. David Gilmour
2. Brian May
3. Mark Knopfler
4. BB King
5. Santana
Vecina se nece sloziti s ovim, ali ja jednostavno mislim da brzina sviranja nema nikakve veze s tim koliko je neki gitarist "dobar". Po meni je jedino vazno znati komponirati glazbu, i kao sto je slucaj kod Knopflera, znati savrseno improvizirati.
Dimebag Darrell
Kirk Hammett
Angus Young
Kurt Cobain
5 nemam
da buckedhead je dobar, muzika koju svira je katastrofalna ali kao gitarist je odličan...
E pa ako ocjenjuješ gitarista po tome koliko teške solaže zna odsvirati, jadan ti... Kreativnost i improvizacija nisu uopće bitni, samo da može odsvirati 10 tonova u sekundi.
Odsviraj mi
tappingom sa samo jednom rukom i još solo, pa ćemo vidjeti 'kakve su to solaže'.