Top 5 guitar players

poruka: 150
|
čitano: 42.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Top 5 guitar players
peraja kaže...

Ja osobno jako volim slušati

!

Normalno nije nit cudno zakaj stari dobri hakler na gitari.Smijeh

17 godina
Top 5 guitar players

Ako se ne varam, Austin city limits, imam cijeli koncert, odličan Namigiva

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
17 godina
rambox kaže...

Ova se tema pretvorila u gitaristicko razglabanje kaj nije uopce lose dapace,Smijeh treba  spomenut i mlade solo gitaristicke snage normalno a ja bi posebno izdvojil Ethan Brosh pa onda eto dvije njegove sjajne stvari.Cool

Ovog lika sam slušo već na youtubu,samo nigdje nema za skinut koji album ista stvar je i sa Shimom.Otvorite temu Vai vs Satriani da se malo svađamo.

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
17 godina
protjeran
Top 5 guitar players

''Slash''

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

16 godina
neaktivan

Vidim skoro nitko nije spomenuo Angusa Younga!??

16 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Vidim skoro nitko nije spomenuo Angusa Younga!??

"skoro" nitko ili nitko

nisam čuo toga...

koji je taj pokemon?

16 godina
neaktivan

Ako nisi cuo za njega, onda nisi ni cuo za ACDC!

16 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

svaka čast bendu, proslavili su se ali gitarist....

pa dal je taj ikad odsvirao koju solažu ?

16 godina
neaktivan
leonardo6 kaže...

17 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

Premalo je top 5...

Jack White

https://www.youtube.com/watch?v=eMhIQ9Tv7nA&feature=related

Neno Kos "Ferzzo"

17 godina
Rocker kaže...
leonardo6 kaže...

Agnus je ok da dobar je no nije nit do koljena svom kolegi Steve Vai-u uglavnom Alien Water Kiss i Bad Horsie sjajno nema kaj komentar je suvisan.Nevinašce

17 godina
powerslave kaže...

...Neno Kos "Ferzzo"

Crno perje, odličan gitarist Namigiva.

Ja bi samo dodao još jednog izvrsnog u ovu temu -

.

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ova se tema pretvorila u gitaristicko razglabanje kaj nije uopce lose dapace,Smijeh treba  spomenut i mlade solo gitaristicke snage normalno a ja bi posebno izdvojil Ethan Brosh pa onda eto dvije njegove sjajne stvari.Cool

Nisam čuo za ovog dečka do sad. Rambox, hvala što si ga spomenuo.

Ovaj solo album (Out of Oblivion) mu je predobar! 

16 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

Jos bi dodao jer niko nije:Brian May ,Steve Stevens.ali Hendrixa najviše obožavam.

17 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

Vidim da mnogi uvrstavaju shreddere među prvih pet, i s jedne strane nemam zamjerki tome, za tehniku Yngwiea Malmsteena ili Joea Satrianija treba godinama svirati, ali na koncu svatko s puno volje može tako naučiti svirati gitaru.

S druge strane su mi nepojmljivi ljudi koji mogu slušati shreddanje. Kad čujem Malmsteena i njemu slične gitariste, pitam se što je tu so special osim tehnike???

Sve su im pjesme slične, glavni cilj im je popeti se do pete oktave i onda derati po njoj. Tehnički je to savršenstvo, ali umjetnički, za mene, drek... NHF...

Gitarist koji je meni uzor je Mark Knopfler, iz doba kada sam slušao Dire Straitse. Na listu bi definitivno ušli i Clapton i B.B. King.

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Vidim da mnogi uvrstavaju shreddere među prvih pet, i s jedne strane nemam zamjerki tome, za tehniku Yngwiea Malmsteena ili Joea Satrianija treba godinama svirati, ali na koncu svatko s puno volje može tako naučiti svirati gitaru.

S druge strane su mi nepojmljivi ljudi koji mogu slušati shreddanje. Kad čujem Malmsteena i njemu slične gitariste, pitam se što je tu so special osim tehnike???

Sve su im pjesme slične, glavni cilj im je popeti se do pete oktave i onda derati po njoj. Tehnički je to savršenstvo, ali umjetnički, za mene, drek... NHF...

Gitarist koji je meni uzor je Mark Knopfler, iz doba kada sam slušao Dire Straitse. Na listu bi definitivno ušli i Clapton i B.B. King.

Naginješ drukčijim tipovima gitarista, slično meni, svi navedeni su mi često na listi slušanja...al tu su i buddy guy, j.j. cale, johnny winter(jedan od dražih), jeff beck s prekrasnim instrumentalima, mlađahan joe bonamassa...ima ih Osmijeh.

Ovo je subjektivan izbor gitarista i daleko od toga da vai, satriani i ekipa ne valjaju...svatko nešto voli.

16 godina
protjeran
Top 5 guitar players

evo mene, napravio temu pa nestao.. zašto novi korisnici imaju ogrničen br poruka..?

ethan brosh, nikad čuo ali odličan je, bolji od mnogo poznatijih...

16 godina
protjeran
Top 5 guitar players

i u ovoj temi ovo se nesmije zanemarit:

17 godina
mindstorm kaže...

i u ovoj temi ovo se nesmije zanemarit:

Mada cijenim njihov rad Vai i Satriani mi već idu na uši van.Shredding volim čut nekad ono kad mi se sluša,al inače više volim solaže iz "običnih" pjesama.

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
16 godina
protjeran
Top 5 guitar players

onaj iz crnog perja je dobar, odličan gitarist, štete šta se band raspao... onaj njegov fender sa floyd roseom, kupio ga frend od njega.... odlična gitara

evo ga s tom gitarom, da ga malo proslavim, nema niki video sa solažom ali odličan je gitarist...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 20:10 (mindstorm).
17 godina
Top 5 guitar players

Evo jos jednog manje poznatog odlicnog gitariste Marco Sfogli, a dolazi iz italije i sviral je zajedno na turneji sa Steve Vai i Satriani-em pa to sve govori o njemu. Uglavnom treba  svako imat taj njegov album u svojoj kolekciji mjuze defnitivno bez pardona ak se štuje odlicna gitaristicka mjuza.Cool

16 godina
neaktivan
leonardo6 kaže...

svašta!!!no coment!!!TD

16 godina
protjeran
shimano kaže...
leonardo6 kaže...

svašta!!!no coment!!!TD

no coment svakako ali gitarist kao gitarist je u banani i ja 10 puta bolje sviram, daj, molim te kakve su to solaže?

16 godina
mindstorm kaže...
shimano kaže...
leonardo6 kaže...

svašta!!!no coment!!!TD

no coment svakako ali gitarist kao gitarist je u banani i ja 10 puta bolje sviram, daj, molim te kakve su to solaže?

tipične durske hard rock solaže za biker showove,ali pazi treba biti majmun ko on skakati na stageu i pržiti.inače dosadan ful,vrhunac mu je uvodni tapping na thunderstrucku hehe.

16 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

I ako ga ja ne slusam.... kaze frend da mu je BUCKETHEAD odlican (top 5 u svijetu)

Buckethead Buckethead
MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
17 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

1. David Gilmour

2. Brian May

3. Mark Knopfler

4. BB King

5. Santana

Vecina se nece sloziti s ovim, ali ja jednostavno mislim da brzina sviranja nema nikakve veze s tim koliko je neki gitarist "dobar". Po meni je jedino vazno znati komponirati glazbu, i kao sto je slucaj kod Knopflera, znati savrseno improvizirati.

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 21:22 (Assassin).
17 godina
neaktivan
Top 5 guitar players

Dimebag Darrell
Kirk Hammett
Angus Young
Kurt Cobain

5 nemam

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
16 godina
protjeran
Top 5 guitar players

da buckedhead je dobar, muzika koju svira je katastrofalna ali kao gitarist je odličan...

17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

E pa ako ocjenjuješ gitarista po tome koliko teške solaže zna odsvirati, jadan ti... Kreativnost i improvizacija nisu uopće bitni, samo da može odsvirati 10 tonova u sekundi.

Odsviraj mi

tappingom sa samo jednom rukom i još solo, pa ćemo vidjeti 'kakve su to solaže'.

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 21:52 (i_rambo_plache).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice