The truth shall make you free

poruka: 14
|
čitano: 2.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
David Icke - Megasession

David Icke ponovno u Zagrebu - kino SC, 23. svibnja 2009., s početkom u 15 sati. Opširnije - click here

Zadnja knjiga od Davida Ickea!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 14:46 (stalker).
16 godina
neaktivan

Zašto David Icke ne naplaćuje ta predavanja po simboličnoj cijeni? Prodaje istinu? Ako želi da svi ljudi saznaju 'kako svijetom vladaju reptili', bar neka to ne naplaćuje.

Čovjek lijepo zarađuje pisanjem/pričanjem o onome što ljudi žele čuti. Nije nikakva tajna da se ovakve knjige prodaju u velikim nakladama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 14:53 (Random.).
17 godina
neaktivan

Ovo je onaj "#%$?#?" koji priča o reptilima i sličnim glupostima?

16 godina
neaktivan

Piše ti zašto pod 'opširnije', prvo pročitaj do kraja a tek onda komentiraj Cool

Ovo predavanje NIJE sufinancirano javnim NITI korporativnim sredstvima, već se ISKLJUČIVO FINANCIRA OD PRODAJE ULAZNICA!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina
neaktivan
RE: The truth shall make you free
vjeko kaže...

I ja sam u početku bio u onom stadiju u kojem se sada ti nalaziš. 
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Zašto David Icke ne naplaćuje ta predavanja po simboličnoj cijeni? Prodaje istinu? Ako želi da svi ljudi saznaju 'kako svijetom vladaju reptili', bar neka to ne naplaćuje.

Čovjek lijepo zarađuje pisanjem/pričanjem o onome što ljudi žele čuti. Nije nikakva tajna da se ovakve knjige prodaju u velikim nakladama.

Pa neće se BMW, kuća, stan... kupit sami od sebe...
17 godina
neaktivan
stalker kaže...
vjeko kaže...

I onda si počeo vjerovati u gluposti?
16 godina
neaktivan
stalker kaže...
vjeko kaže...

Sigurno žališ sve nas. Jadni mi, jedino takvi kao ti sve vide. Ti živiš, mi umiremo.

Ako je i dio toga istinit, što ti imaš od toga da znaš za to? Društvo neće preko noći postati senzibilno i svrgnuti vlast, a svakome davati koliko mu treba.
16 godina
neaktivan

Ne, nego je ono o čemu on pričao počinjalo mi je imati sve više smisla, niti mu ja ne mogu vjerovati sve što kaže zato jer još nisam došao do tog stadija znanja da to mogu razumijeti.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina
neaktivan

Jedno je sigurno, ne mogu ja napisati tvoju zadaću a da poslije nje veliš kako si je ti napisao. Stani malo na loptu.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina
neaktivan
"Ovo predavanje NIJE sufinancirano javnim NITI korporativnim sredstvima, već se ISKLJUČIVO FINANCIRA OD PRODAJE ULAZNICA."

Sve je jasno. Lijepo piše da se predavanje financira prodajom ulaznica. Vjeruj mi, dobar dio ide njemu u džep.

16 godina
neaktivan

Onda ne bi radio to što sada radi, imao je priliku biti u politici i glumiti poput naših političara. Da li ti uopće znaš o kome pričaš - njegov životopis? Zaboravi.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
"Ovo predavanje NIJE sufinancirano javnim NITI korporativnim sredstvima, već se ISKLJUČIVO FINANCIRA OD PRODAJE ULAZNICA."

Sve je jasno. Lijepo piše da se predavanje financira prodajom ulaznica. Vjeruj mi, dobar dio ide njemu u džep.

Pa nece mu jos valjda drzava financirati govor?!

Ja sam misljenja da je covjek bio dobar prije nego je postao slavan, to sto je govorio imalo je smisla! ...Sada kad je postao poplaran samo smislja nove gluposti da bi mogao odrzati  nove govore i zaradio love!
16 godina
neaktivan

Ja sam počeo od ickea u svojoj potrazi za istinom.

Njegova gore prikazana knjiga je iz mojeg stajališta najbolja lektira za sve koji tragaju za nekom alternativnom istinom i koji imaju neukrotiv duh. Istina je da pretjeriva s gmazovima i njima nalik entitetima ali to je sasvim irelevantno kad jednom pročitate njegovu 

zadnje napisanu knjigu.

Sretno Buđenje! Smijeh

Bitna napomena: nemojte se dati smesti Figurativnim naslovom knjige.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 15:39 (Jerkenovski).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice