David Icke ponovno u Zagrebu - kino SC, 23. svibnja 2009., s početkom u 15 sati. Opširnije - click here
Zadnja knjiga od Davida Ickea!
David Icke ponovno u Zagrebu - kino SC, 23. svibnja 2009., s početkom u 15 sati. Opširnije - click here
Zadnja knjiga od Davida Ickea!
Zašto David Icke ne naplaćuje ta predavanja po simboličnoj cijeni? Prodaje istinu? Ako želi da svi ljudi saznaju 'kako svijetom vladaju reptili', bar neka to ne naplaćuje.
Čovjek lijepo zarađuje pisanjem/pričanjem o onome što ljudi žele čuti. Nije nikakva tajna da se ovakve knjige prodaju u velikim nakladama.
Ovo je onaj "#%$?#?" koji priča o reptilima i sličnim glupostima?
Piše ti zašto pod 'opširnije', prvo pročitaj do kraja a tek onda komentiraj
Ovo predavanje NIJE sufinancirano javnim NITI korporativnim sredstvima, već se ISKLJUČIVO FINANCIRA OD PRODAJE ULAZNICA!
Zašto David Icke ne naplaćuje ta predavanja po simboličnoj cijeni? Prodaje istinu? Ako želi da svi ljudi saznaju 'kako svijetom vladaju reptili', bar neka to ne naplaćuje.
Čovjek lijepo zarađuje pisanjem/pričanjem o onome što ljudi žele čuti. Nije nikakva tajna da se ovakve knjige prodaju u velikim nakladama.
Ne, nego je ono o čemu on pričao počinjalo mi je imati sve više smisla, niti mu ja ne mogu vjerovati sve što kaže zato jer još nisam došao do tog stadija znanja da to mogu razumijeti.
Jedno je sigurno, ne mogu ja napisati tvoju zadaću a da poslije nje veliš kako si je ti napisao. Stani malo na loptu.
Sve je jasno. Lijepo piše da se predavanje financira prodajom ulaznica. Vjeruj mi, dobar dio ide njemu u džep.
Onda ne bi radio to što sada radi, imao je priliku biti u politici i glumiti poput naših političara. Da li ti uopće znaš o kome pričaš - njegov životopis? Zaboravi.
Sve je jasno. Lijepo piše da se predavanje financira prodajom ulaznica. Vjeruj mi, dobar dio ide njemu u džep.
Ja sam počeo od ickea u svojoj potrazi za istinom.
Njegova gore prikazana knjiga je iz mojeg stajališta najbolja lektira za sve koji tragaju za nekom alternativnom istinom i koji imaju neukrotiv duh. Istina je da pretjeriva s gmazovima i njima nalik entitetima ali to je sasvim irelevantno kad jednom pročitate njegovu
zadnje napisanu knjigu.
Sretno Buđenje!
Bitna napomena: nemojte se dati smesti Figurativnim naslovom knjige.