- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ona najstarija fora na svijetu:
m.youtube.com/watch?v=RLYh1If7NB8
Dobro dode kad se treba pravit glup.
Kruha i igala...
Nakon dosta dopisivanja, odluci zenska (kao) izac na kavu. Ta kava se pretvori u kino u subotu jer ona nejde kao u grad (ipak je 2 god mlađa od mene, cak sa susjedom u razred ide). Odlucim ja odigrat nekog tough guya i idem zenskoj napisat da otkazujem kino radi prijatelja. Upalim mob, ona otkazala jer ide pravit kucu za psa. Nema komunikacije vise, moj odg je "there are plenty more fish in the sea" hehe (koje ja necu pohvatat :( )
Pa jel ima veceg baksuza od mene.
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Hahahah a daj me nemoj
Nakon dosta dopisivanja, odluci zenska (kao) izac na kavu. Ta kava se pretvori u kino u subotu jer ona nejde kao u grad (ipak je 2 god mlađa od mene, cak sa susjedom u razred ide). Odlucim ja odigrat nekog tough guya i idem zenskoj napisat da otkazujem kino radi prijatelja. Upalim mob, ona otkazala jer ide pravit kucu za psa. Nema komunikacije vise, moj odg je "there are plenty more fish in the sea" hehe (koje ja necu pohvatat :( )
Zašto si uopće htio otkazati?
Kada ti je napisala da ide praviti kućicu, trebao si ju pitati jel se možeš pridružiti. Družiš se sa cuckom(koji je vjerojatno mali kad još nema kućicu), čilaš dok gradiš nešto, a cura je tu samo dodatni plus.
Jao, inžinjeru jedan. Mogo si joj otići pomoći. Jao. 
Momak ima 17 ipo godina a ta cura je još 2 godine mlađa. Savjet da na prvo upoznavanje ode doma kod cure koju još nije upoznao je loš savjet. S druge strane njeno "opravdanje" s kućicom za psa je dovoljno dobar razlog da je zaboraviš. Zavlači te već duže koliko vidim.
Samo malo, dečko je napisao da će cura treći srednji, to je 17 godina onda(manje-više).
Napisao je da on ima 17ipo a da je ona 2 god. mlađa od njega
Šteta, pomiješao sam informacije.
pravi kućicu za pikacuha, 100% ga je uhvatila
Dodao sam ju na instagramu(nemam fb),a nekak mi bilo glupo da pridjem,jer sam se uplasio iskreno.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Ja ove god punim 18 a ona je vec napunila 16 ove god, i da, ide 3.srednje. Idem se sad vec drugi dan vozat po poljima, malo glavu razbistrit. Iskreno bolje da se nije ni javila.
^ ona sa bazena?
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Oprosti nemoj ovo krivo shvatit, ali kakve ti gluposti pišeš ženskama kad te odjebu koliko se sjecam i prije si joj tak nešto napisao u stilu ziva i zdrava bila il tako nekako.
Po mom misljenju ispadnes cudan, samo seenaj i gotovo nastavi dalje i nemoj bit toliki pesimist kao da je ona jedina cura u tvom gradu.
Ma znam to kad te zanese, al probaj uvijek ostat pri sebi hahahaha prije svake odluke ili poruke baci ga par puta i neces to nikad napravit vjeruj mi. 
Vuto ime, nutri z njime 
Kruha i igala...
Tko je od vas dvoje u zoni?
Ja ove god punim 18 a ona je vec napunila 16 ove god, i da, ide 3.srednje. Idem se sad vec drugi dan vozat po poljima, malo glavu razbistrit. Iskreno bolje da se nije ni javila.
^ ona sa bazena?
Ne bil se ljutio ako je meni prepustiš?
Samo malo, ima stan, a gradi kućicu za kera? Au haha
@Jučer sam u vožnji s frendovima vidio curu(isto na bajku, ali je bila sa strane), bila je wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Došlo mi da ju pitam za broj, al nekako su mi se noge odsjekle 
Imam filing da sam žešće trebao stat i pitat ju za broj 
Žene su kao cirkular, kad ih vidiš, noge ti odsjeku
Dok vidiš cirkular noge ti se odsjeku? 
Nisam dugo pisao u ovoj temi
Odselio u stan prije 4 mjeseca, lijepo solo , protok suprotnog spola malo porastao
Sad sam malo stopirao budući da sam naišao na stvarno super curu, izašla iz 5.godišnje veze i moram priznati da padam malo na ranjivost, točnije fasciniram se trudom žene.
Osvojila me, definitivno..
Al onda se opet javlja problem, 2 dana mi super s njom, hoće da se vidimo 3. dan - meni se neda, dinamo igra protiv Vardara, pa jel si luda... 4. dan - hoće da se vidimo , sorry , al idem na nogomet i kasnije na neizostavnu pivicu s ekipom, budemo sutra. 5. dan - Hajduk igra, koeficjent se ganja
Imam neki poremećaj da mi se neda viđat svaka 2 dana, prije onako 1 tjedno, zato ću vjerojatno još biti solo neko vrijeme 
Al onda se opet javlja problem, 2 dana mi super s njom, hoće da se vidimo 3. dan - meni se neda, dinamo igra protiv Vardara, pa jel si luda... 4. dan - hoće da se vidimo , sorry , al idem na nogomet i kasnije na neizostavnu pivicu s ekipom, budemo sutra. 5. dan - Hajduk igra, koeficjent se ganja
Imam neki poremećaj da mi se neda viđat svaka 2 dana, prije onako 1 tjedno, zato ću vjerojatno još biti solo neko vrijeme 
Sa zenama je kao sa jelom, ne mozes jest isto jelo svaki dan, promjenis tu i tamo, ali na kraju opet znas sta ti je bilo najfinije i to jelo opet biras...
Ja znam samo onu: žene su kao živica, ako ju ne krešeš, ode susjedu.
Ja sam vam tamo u 4. mjesecu pricao o histericnoj curi koja se nije mogla kontrolirati u bitchy izljevima i za sve je imala reakcije ko da je kraj svijeta, i kao što sam rekao prekinuli smo. Probali smo poslije još 2 mj biti skupa, ali ohladio sam se, pod zadnje dane veze ona je meni pisala koliko joj značim, a ja sam odgovarao tek toliko da je se riješim, i na kraju je i sama skužila da nejde više to tak, i veli mi "zašto uvijek mene ostavljaju, odjednom ne žele ništa sa mnom", a logično da nitko ne želi biti u vezi s bitchy curom koja te napada na dnevnoj bazi i stalno se nešto moraš ispričavati i tješiti ju ko da je kraj svijeta, a da ne velim za dvostruke kriterije koji su vladali.
Sad više ne tražim curu aktivno, možda mi je ova pokvarila pojam veze ili nešto, ali uživam, zapravo sam se u ovu gore zaletio ko budala u kredit, a kako smo sve više bili zajedno i upoznavali se to mi je više bilo jasno da mogu i bolje (ne mislim izgledom). I nije mi zao sto sam ju ostavio, iako mi je dugo trebalo, bolje da sam sam nego da sam s nekim ko mi pasivno neda da ja budem ja.
Odgovarala bi mi neka laganija vezica, da imam s kim popricati i malo zabaviti, ali nije mi sila.
meni se isto to dogodilo pred ravno godinu dana. bio sjeban cijelo prošlo ljeto i taman kad je počela godina na faksu, fino si našao 2 ženskice, jedna u rodnom gradu za prek vikenda, druga u ri i sad sve lagano i opušteno.
doduše nekad mi dođe da odem u kakvu vikendicu na par dana u šumetinu di nema signala, interneta, struje. al prođe i to.
ubijala su me ta svakodnevna tješenja, konzultiranja i cviljenja... jbt ko da sam psiholog, al psiholog bar dobije neku kintu. ja dobio sijede (doslovno, na kosi i bradi).
jedna u rodnom gradu za prek vikenda, druga u ri i sad sve lagano i opušteno.
Pohvalno.
Kako balansiraš s dvije hehe 
mkay?