The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.983
|
čitano: 1.605.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Update s onom mojom nesretnicom.

Nakon par dana javila se na chat(bez obzira na to što smo se gadno posvađali),pričali smo nešto bezveze,uglavnom je ona vodila razgovor...Jučer nam bilo dosadno (meni i frendu)u gradu pa ju pitao gdje je,ona odgovorila da je već davno otišla kući(što je i normalno jer je bilo cca ponoć-1),ali da jedva čeka da se upoznamo sutra.I evo,dolazi i taj dan polako,i izgleda da ćemo se prvi put ''službeno'' upoznat.
So guys wish me luck 

16 godina
The Friendzone Club

May the force be with you!

11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Jakic007 kaže...

May the force be with you!

A nadam se,njena frendica mi je rekla da ima dobro mišljenje o meni(i da mi se zbog toga javila,bez obzira na svađu)...ista ta mi je također rekla da se sinoć presvukla 30 puta i da se ne može odlučit šta će nosit na tom dejtu,sumnjam da bi to radila zbog obicnog poznanika?

Kolega KIKI,stvarno stoji što si reko,ako ne probaš syebat ćeš se emocionalno.Ja započeo razgovor s porukom ''Di si??'' i danas imam piće riješeno,as simple as that,skupite muda,zovnite,ako bude bude,ako ne jebiga nije vam suđeno

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 10:48 (CyberPlague).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljudi kako vi uspjevate zaboraviti nekog, ja ovu jednu ne mogu nikako zaboraviti. Zapravo nismo bili skupa, ali nekako smo prestali razgovarati i užasno mi fali. A znam da s toga neće bit niš jer dečka ima ful dugo ali svejedno.

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
The Friendzone Club

@Bruno netko mi je rekao da se u tom slučaju klin klinom izbija

17 godina
The Friendzone Club

znaci i on treba nac decka i imat ga ful dugo? 

Steam: charmander2005
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Ljudi kako vi uspjevate zaboraviti nekog, ja ovu jednu ne mogu nikako zaboraviti. Zapravo nismo bili skupa, ali nekako smo prestali razgovarati i užasno mi fali. A znam da s toga neće bit niš jer dečka ima ful dugo ali svejedno.

Prestani ju pratiti na svim drustvenim mrezama prvo i osnovno jer svaka njena objava i slika ce ti vratiti sjecanja na staro. Kad to napravis, napravi malu pauzu i kreni u lov na neku bolju!

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Photoshopiraj joj jednu sliku i podijeli s njenim prijateljima,toliko će te mrzit,da ćeš i sam shvatit da više nemaš šanse :D

13 godina
neaktivan
Jakic007 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Prestani ju pratiti na svim drustvenim mrezama prvo i osnovno jer svaka njena objava i slika ce ti vratiti sjecanja na staro. Kad to napravis, napravi malu pauzu i kreni u lov na neku bolju!

Damn true. To sam i mislio napravit, hvala svima na savjetima 

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
The Friendzone Club

True story bro...

17 godina
The Friendzone Club

Upoznao sam jednu djevojku preko drustva svog koja je nedavno izasla iz veze. Zanima me ima li netko iskustva sa time kako djevojci suptilno reći da ne želim bit samo frend, nego s vremenom nešta više ?

#fsb
17 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Upoznao sam jednu djevojku preko drustva svog koja je nedavno izasla iz veze. Zanima me ima li netko iskustva sa time kako djevojci suptilno reći da ne želim bit samo frend, nego s vremenom nešta više ?

Da smo to do sad dokučili,ova tema bi imala 3 posta.

Mislim da je stvaru tome da joj ne smiješ biti frend (opće ponašanje ne smije biti usmjereno prema tome),no ak te ona želi ko frenda onda bilo kaj da napraviš ti buš frend.

Cim vise slusas o tome kak ju je ostavio - sve vise si frend.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 12:44 (zerocool12).
18 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Moras jos probat uvalit jezik dok ste solo, odbila ili ne dao si joj do znanja da oces bit izvan friendzone.

Sto se vise druzite, a akcije nema, to je put da udjes u friendzone.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 12:54 (Edge).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne kužim što je to friendzone. Je li to neki novi izgovor kad nisi dovoljno dobar pa te cura neće?

Već dugo živim na zemlji i srećem cure oko sebe. Možda moja zemlja nije vaša zemlja, jer ja takve cure kakve vi opisujete nisam sreo. Čak nisam ni, osim ovdje, čuo taj smiješan pojam, friendzone.

Ne morate se bojati. Nema šanse da upadnete u friendzone jer to nije nešto u što se upada. Ili se curi sviđate ili joj se ne sviđate pa je to taj vaš friendzone. Muško-žensko prijateljstvo ne postoji i ako cura hoće da joj budeš prijatelj, da se družite nasamo, hoće sve.

Naravno da vaši ciljevi moraju biti realni. Nisu svi za sve i svaka cura je utrka koju dobiva najbolji trkač. Ili vježbajte trčati ili si birajte lakše utrke, ali nemojte reći da je staza bila skliska.

17 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Ne kužim što je to friendzone. Je li to neki novi izgovor kad nisi dovoljno dobar pa te cura neće?

Već dugo živim na zemlji i srećem cure oko sebe. Možda moja zemlja nije vaša zemlja, jer ja takve cure kakve vi opisujete nisam sreo. Čak nisam ni, osim ovdje, čuo taj smiješan pojam, friendzone.

Ne morate se bojati. Nema šanse da upadnete u friendzone jer to nije nešto u što se upada. Ili se curi sviđate ili joj se ne sviđate pa je to taj vaš friendzone. Muško-žensko prijateljstvo ne postoji i ako cura hoće da joj budeš prijatelj, da se družite nasamo, hoće sve.

Naravno da vaši ciljevi moraju biti realni. Nisu svi za sve i svaka cura je utrka koju dobiva najbolji trkač. Ili vježbajte trčati ili si birajte lakše utrke, ali nemojte reći da je staza bila skliska.

A nego kaj je drugo friendzone?

I postoje muško-ženska prijateljstva,iako najčešće ispada da se jedna strana pali na drugu ima onih kod kojih to nije situacija.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
ks95hr kaže...

Nisu svi za sve i svaka cura je utrka koju dobiva najbolji trkač. Ili vježbajte trčati ili si birajte lakše utrke, ali nemojte reći da je staza bila skliska.

Kako dubokoumno. Ovo si moram zapisat negdje 

12 godina
The Friendzone Club

Legenda iz ŠveTske

13 godina
ks95hr kaže...

Zašto to nisi sročio bolje? 

Npr. Vaši ciljevi moraju biti realni, umrijet ćete sami. 

Volim ove što upadaju u temu friendzone club, a uopće nisu članovi kluba... 

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gledam ja kakva je ovo tema friendzone. Ekipa se druži na bugu? Neke gay spike?

Onda pogledam zadnjih par postova kad ono ljudi s (ne)ozbiljnim problemima.

17 godina
Onjegin kaže...
ks95hr kaže...

Zašto to nisi sročio bolje? 

Npr. Vaši ciljevi moraju biti realni, umrijet ćete sami. 

Volim ove što upadaju u temu friendzone club, a uopće nisu članovi kluba... 

Stari troll ljubomoran na novog trolla.

Ahhh kako slatko

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
The Friendzone Club

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
12 godina
Onjegin kaže...

sa tim šeširom mu je šansa uspjeha u minusu hahhahahah

"I got 2 hugs and 2 thumbs up" hahahahahahhah

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 15:35 (Del_Boy97).
10 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Djevojke se pale na Fedore i ostale šešire hahahah...

Hobi: Pisanje dugih postova na BUG Forumu
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vidim evo malo ko aktivna tema.. pa da i ja šta napišem još od pridruzenja 2013-te u hebt zar je vec toliko proslo. Sve u svemu, da pređem na stvar odmah, znaci mogao bih filozofirati sad kako nije bila tipicna fz i ovo i ono al u temelju je fz tako da cu ostati na tome.. dakle bio sam u hebenom fz-u i nakon neka 3 mjeseca sam ju pozvao na kafu i lijepo joj puko sve e taka i taka stvar. Tad eto kao nismo bili spremni za prekid odnosa oboje (jesam bio glup ocam) pa smo se jos navlacili (da je bar to sto mislite) pola godine otprilike i onda sam ja saznao da je zapravo zaljubljena u drugog tipa i stjerao ju u 3 lijepe doslovno, blokirao, obrisao na sve moguca mjesta i čvrsto donio odluku da nema više ni riječi sa njom. I tako je i bilo, prošlo je evo godinaa i negdje 5 mjeseci, ne znam tacno, samo jednim povodom smo popricali ,mislim da je bila matura , i formalno je bilo ono sretno ti u zivotu dalje itd. nista spešl. A za taj period ja ne mogu reci da se nisam trudio bas da se saberem , jesam, bilo je par neozbiljnih stvari neki, bio sam u vezi sa prijateljicom koja je navodno bila zaljubljena u mene cijelo vrijeme dok sam ja u tu prvu , ma sve u svemu televisa presenta, ali to nije islo sa njom , nakon 2 mjeseca smo prekinuli, za to vrijeme ja nisam bas nesto previse mislio na ovu prvu niti sam mogao smisliti da ja nju volim ili nesto.. i tako prodje vrijeme prodje sve, i evo mene danas budim se nakon burne noći i shvatam da ja nju (prvu) jos uvijek volim, da bih opet bio sa njom ma koliko to glupo zvucalo i koliko god sebi govorim da to nije pametno , jednostavno me nesto vuce i ne znam koji mi je k. Javljati joj se necu niti cu sta poduzeti povodom toga , ja sam odlucio da ona mora proci i proci ce valjda jednom, ali eto zanima me zasto traje ovoliko , stvarno sam se trudio da ju sto manje spominjem, da je jednostavno zaboravim i to je to idemo dalje , mislim , zivim ja "normalno" ne hodam sjeban, ne pomisljam o tome da ju pozovem ili posaljem poruke kad se napijem sa drustvom pa se svi pocnu okretati svojim ljubimicama, cinim se normalan i sebi samom ovako, al u meni negdje je tu , i nikako da se rijesim toga , ne znam da li bi javljanje mozda pomoglo, iako je to zadnje sta zelim (kad razmisljam glavom) ,ali eto ne znam, na to sve ona je kad smo "prekidali" na moju inicijativu kao zadnje riječi njoj koje su bile da poduzme nesto u vezi tog lika , poduzela,  rekla mu kako se osjeca, i evo i dan danas su zajedno, haha koji sam ja.. uglavnom eto dečki stanje je takvo , za svakakva mišljenja sam otvoren , a i ako vam je  mrsko čitati nea veze

TL; DR - Nakon godinu i pol (otprilike) dana nisam ju zaboravio? 

21.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 0:01 (Deep).
15 godina
neaktivan
Deep kaže...

Vidim evo malo ko aktivna tema.. pa da i ja šta napišem još od pridruzenja 2013-te u hebt zar je vec toliko proslo. Sve u svemu, da pređem na stvar odmah, znaci mogao bih filozofirati sad kako nije bila tipicna fz i ovo i ono al u temelju je fz tako da cu ostati na tome.. dakle bio sam u hebenom fz-u i nakon neka 3 mjeseca sam ju pozvao na kafu i lijepo joj puko sve e taka i taka stvar. Tad eto kao nismo bili spremni za prekid odnosa oboje (jesam bio glup ocam) pa smo se jos navlacili (da je bar to sto mislite) pola godine otprilike i onda sam ja saznao da je zapravo zaljubljena u drugog tipa i stjerao ju u 3 lijepe doslovno, blokirao, obrisao na sve moguca mjesta i čvrsto donio odluku da nema više ni riječi sa njom. I tako je i bilo, prošlo je evo godinaa i negdje 5 mjeseci, ne znam tacno, samo jednim povodom smo popricali ,mislim da je bila matura , i formalno je bilo ono sretno ti u zivotu dalje itd. nista spešl. A za taj period ja ne mogu reci da se nisam trudio bas da se saberem , jesam, bilo je par neozbiljnih stvari neki, bio sam u vezi sa prijateljicom koja je navodno bila zaljubljena u mene cijelo vrijeme dok sam ja u tu prvu , ma sve u svemu televisa presenta, ali to nije islo sa njom , nakon 2 mjeseca smo prekinuli, za to vrijeme ja nisam bas nesto previse mislio na ovu prvu niti sam mogao smisliti da ja nju volim ili nesto.. i tako prodje vrijeme prodje sve, i evo mene danas budim se nakon burne noći i shvatam da ja nju (prvu) jos uvijek volim, da bih opet bio sa njom ma koliko to glupo zvucalo i koliko god sebi govorim da to nije pametno , jednostavno me nesto vuce i ne znam koji mi je k. Javljati joj se necu niti cu sta poduzeti povodom toga , ja sam odlucio da ona mora proci i proci ce valjda jednom, ali eto zanima me zasto traje ovoliko , stvarno sam se trudio da ju sto manje spominjem, da je jednostavno zaboravim i to je to idemo dalje , mislim , zivim ja "normalno" ne hodam sjeban, ne pomisljam o tome da ju pozovem ili posaljem poruke kad se napijem sa drustvom pa se svi pocnu okretati svojim ljubimicama, cinim se normalan i sebi samom ovako, al u meni negdje je tu , i nikako da se rijesim toga , ne znam da li bi javljanje mozda pomoglo, iako je to zadnje sta zelim (kad razmisljam glavom) ,ali eto ne znam, na to sve ona je kad smo "prekidali" na moju inicijativu kao zadnje riječi njoj koje su bile da poduzme nesto u vezi tog lika , poduzela,  rekla mu kako se osjeca, i evo i dan danas su zajedno, haha koji sam ja.. uglavnom eto dečki stanje je takvo , za svakakva mišljenja sam otvoren , a i ako vam je  mrsko čitati nea veze

TL; DR - Nakon godinu i pol (otprilike) dana nisam ju zaboravio? 

Neznam kako je u obrnutoj situaciji, ali kad muškarac uđe u friendzone to je to. Ima više nego dovoljno primjera za to. Istina da postoji koji izuzetak, ali to se dogodi skoro nikad. Ključ je da kad ti se neko svidi djeluješ na prvu i nema puno čekanja. Jednom kad si u friendzone 95% da više ne ideš od tamo. A za sve ove koji su se već "uvalili" odite s društvom van, družite se, radite, itd. Nemojte da vam pada na pamet glumiti pacijenta koji ju zivka, šalje poruke, spijunira fb/twitter i ostala mijesta, ide na mjesta na koja i onda itd. Izbacite je i idete dalje. Nekad treba dan, nekad mjesec, nekad godina. Ali uvijek je samo pitanje vremena i novih ljudi koje ste upoznali.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa dobro sad znam sve kako i zašto i zbog čega je došlo do toga, to nije problem, al eto fakat sam ju bio znaci izbacio iz sveg moguceg oko sebe taman sam i zavrsio srednju bio pa se nismo ni vidjali skoro nikako i eto prodje jedno ljeto , i evo sad ce i drugo skoro al eto .. Valjda sam takav tip jednostavno ko ce znati jbg , sinoc sam bas upoznao jednu djevojku na nekom koncertu ,prisao joj hladno upoznali se, pitam ju da li bi kad htjela otici na kafu , kaze da bi,dala mi broj i sve super al eto preko noci te snadje svasta haha. Iako , iskreno nije prvi put da mi je ovako pala na pamet, al jednostavno nisam pridavao paznju tome, kontam ebi ga uspomene ko uspomene dodje sve ponekad al kako sam se osjecao ranije bas nije bilo onako samo ko kad se sjetis neceg zaboravljenog, nego kao nesto sto je tu

21.
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne gubite nadu nikad,ljudi...Ja sam se našao s onom od nekidan,dođem u park,pitam ju hoćemo li izać na piće koje smo dogovorili,ona je odgovorila u smislu ''neka,hvala,dobro mi je i ovdje'',i vidno odheban,otišao sam kući i nakon nekih sat vremena dobio poziv da dođem do nje(jer je ovaj put bila sama)..istina,nije bilo nikakvog kontakta,al bar smo popričali,malčice se upoznali i na kraju krajeva zabavili.Ja sam ipak u boljoj situaciji od 90% vas,zato što nisam baš lud za njom,pa da previše patim,ali ono,šta bude bit će 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Svaka čast bro, slobodno daj neki savjet kako ti je to uspjelo, kako se postaviti, ponašati itd

14 godina
CyberPlague kaže...

Ne gubite nadu nikad,ljudi...Ja sam se našao s onom od nekidan,dođem u park,pitam ju hoćemo li izać na piće koje smo dogovorili,ona je odgovorila u smislu ''neka,hvala,dobro mi je i ovdje'',i vidno odheban,otišao sam kući i nakon nekih sat vremena dobio poziv da dođem do nje(jer je ovaj put bila sama)..istina,nije bilo nikakvog kontakta,al bar smo popričali,malčice se upoznali i na kraju krajeva zabavili.Ja sam ipak u boljoj situaciji od 90% vas,zato što nisam baš lud za njom,pa da previše patim,ali ono,šta bude bit će 

Mala te voza oko malog prsta stari moj

Niko nema meda
11 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...
CyberPlague kaže...

Mala te voza oko malog prsta stari moj

Sumnjam da bi dogovorila dejt ona samnom još jednom bez razloga....
A i uvijek se ona meni prva javi,nikad obratno,jednostavno ne želim bit dosadan i da ispadne da letim za njom(i da se općenito vežem za nju nenormalno)

P.S. njena frendica mi je rekla da joj je pričala kako joj je samnom bilo lijepo,tako da,ono.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice