The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.497.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
godo kaže...

Ti ne znaš što bi s njom?

ALLLO! Ona ima dečka - prvo to rješavaj! 

Zašto muti s tobom, a ima kao nekakvu vezu? I još važnije ... ti si  siguran da si krupniji od njenog dečka?

P.S. LOL

Televisa presenta...

Sad ispadne da se zapravo sestrična s tobom dopisivala....

Ma jači sam od njega. Ako treba slamam kičmu ;)

Pa kako da ja to rješim haha, kaj da joj napišem da prekine s njim, to je njezina stvar.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
The Friendzone Club

Eh taj Friendzone...

16 godina
Bruno_K!ng kaže...
godo kaže...

Zašto muti s tobom, a ima kao nekakvu vezu? I još važnije ... ti si  siguran da si krupniji od njenog dečka?

P.S. LOL

Televisa presenta...

Pa kako da ja to rješim haha, kaj da joj napišem da prekine s njim, to je njezina stvar.

slamas kicme a ne znas se iz friendzonea izvuc. napravi kako su ti ostali rekli, samo joj reci i to je to, bar ces muda pokazat i dokazat da te se nemoze zajebavat.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Bruno_K!ng kaže...
godo kaže...

P.S. LOL

Televisa presenta...

slamas kicme a ne znas se iz friendzonea izvuc. napravi kako su ti ostali rekli, samo joj reci i to je to, bar ces muda pokazat i dokazat da te se nemoze zajebavat.

Joj daj pa zezam se haha.

A mislim da ću i napravit tako, pa kaj bude bude, fck it:D

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ili joj pokaži muda, možda upali.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ili joj pokaži muda, možda upali.

ahahahahah, ma to ću i napravit, hvala majstore ;)

15 godina
The Friendzone Club

Bok ljudi, prvi put pisem ovdje i evo da se "predstavim" bio sam dosta vremena u jednu curu i skupio brokvu te sam nedavno upoznao jednu curu moze se rec da mi se svida ali mi je kao kroz pricu rekla da joj momak nije potreban. Sta bi trebao napraviti? 

16 godina
neaktivan
Grom kaže...

Bok ljudi, prvi put pisem ovdje i evo da se "predstavim" bio sam dosta vremena u jednu curu i skupio brokvu te sam nedavno upoznao jednu curu moze se rec da mi se svida ali mi je kao kroz pricu rekla da joj momak nije potreban. Sta bi trebao napraviti? 

Nis, nije za vezu, ako zelis zabavljaj se s njom mozda jednom kaj bude,ali nemoj se previse nadati.

@Bruno, bio sam u takvoj "vezi" di je cura bila s dečkom a ja sam bio onaj frend sastrane, pasalo joj je razgovarati samnom i kad bi oni prekidali ja i ona bi bili skupa ali uvijek je tražila njega u meni i to je bilo više muka nego veza, bio  sam frend s kojim se ponekad može zbarit ali za to sam se trebao naslušati sranja. Isto tako kao ne zna što bi s njime, a kad prekinu jedva čeka da mu se vrati, a ja ko budala se nadam. S vremenom sam to shvatio pa sam ju poćeo shvačati kao zahebanciju i onda je bilo ok.  Ostalo (kako je završilo) sam već napisao u ovoj temi pa mi se neda ponavljati.

Kaj se tiće moje situacije, u petak idemo na kavu,držite mi fige.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 19:59 (zerocool12).
12 godina
The Friendzone Club

Htio bih se javit jednoj curi, jer stvarno je predivna, dobra,pametna... čak misim da je i predobra za mene

E sada, imam 2 problema:

1. neznam kak se to "javit" - možda prek fejsa??

2. ona ima najbolju prijateljicu s kojom sam išao u osnovnu i ženska me doslovno mrzi neznam zašto te mislim da će joj nasrati gluposti o meni 

Kaj vi mislite, kaj mi je činiti?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 20:09 (hrčak).
12 godina
hrčak kaže...

Htio bih se javit jednoj curi, jer stvarno je predivna, dobra,pametna... čak misim da je i predobra za mene

E sada, imam 2 problema:

1. neznam kak se to "javit" - možda prek fejsa??

2. ona ima najbolju prijateljicu s kojom sam išao u osnovnu i ženska me doslovno mrzi neznam zašto te mislim da će joj nasrati gluposti o meni 

Kaj vi mislite, kaj mi je činiti?

1.nitko nikada nije predobar za tbe.. zasto nebi bilo obrnuto?!

2.ma lako za frendicu ako se ti njoj svidis ;)

3.eh sada jel imate to zajednicko osim te "priajteljice" koja vas je mogla upoznati? znaci jel izlazite na ista mjesta ili nesto slicno?!

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
12 godina
The Friendzone Club

Pa baš i ne izlazim nešto no vidio sam po slikama da voli izlaziti u razne klubove po Zagrebu

e da zaboravio sam napisati da i ne živimo baš blizu

da joj se javim prek fejsa, ponudim da odemo na jednu kavu da se upoznamo ili?

ma ta ženska nas ne bi upoznala ni za ništa na svijetu

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 20:24 (hrčak).
15 godina
Tomy Lee kaže...

Bruno biti ću jednostavan.Upao si u Friendzone i duboko si zaglavio.Slušaj dečke i čupaj se van iz njega.

daj molim te link za ovu sliku, moram je jednom frendu obavezno poslati 

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
14 godina
hrci24 kaže...
Tomy Lee kaže...

Bruno biti ću jednostavan.Upao si u Friendzone i duboko si zaglavio.Slušaj dečke i čupaj se van iz njega.

daj molim te link za ovu sliku, moram je jednom frendu obavezno poslati 

Na kompu mi se nalazi.

klikni na sliku da je povecas,zatim desni klik i onda ti treba ponuditi da je skineš.

12 godina
The Friendzone Club

Jel zna netko šta mi je činiti?

12 godina
hrčak kaže...

Jel zna netko šta mi je činiti?

moras joj se javiti ili na fb-u ili nekako..

fb ima i dobre i lose strane no nemoj da ispadne da ju stalkas..

samo opusteno i kreni :P

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo jedna da se oraspoložite :D

--------------------------------------------------------------------------------------------
14 godina
zerocool12 kaže...

Evo jedna da se oraspoložite :D

Evo i od mene :D

15 godina
The Friendzone Club
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Jesi li se prepoznao u ovome? ;D

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav, imam jedan problem koji nije baš vezan uz friendzone, al pošto vidim da imate riješenja za sve...

Naime... najbolji frend ima novu susjedu zadnjih 2 godine koja se doselila u kuću pored njegove. Izgleda pristojno, pokušavao je nešto s njom, al nije baš išlo.

Upoznao nas je prije malo više od mjesec dana. Od tad se dopisujemo svakodnevno, počeli smo izlazit na kave, kino... Frend je znao za sve to i pitao sam ga dal mu smeta i rekao je da ne. Otkad izlazim s njom, s frendom sam sve manje i manje počeo izlazit na pive i sl. Uglavnom, primjetio sam da nešto nije u redu. Neki dan sam ga pitao jel možda susjeda u pitanju, kaže da je, da ga smeta, da se on njoj prvi javio... al da nek ostanem s njom u odnosima kakvim jesam jer je sad već gotovo. Znam da ak nastavim s njom izlazit da si s njim više nikad neću bit tak dobar, a najbolji smo si još od vrtića i ono ko brat mi je. Opet cura mi se onak sviđa, al nije ništa ozbiljno za sad. Sad me zanima kaj napravit u ovakvoj situaciji. Da se prestanem viđat s njegovom susjedom il ne?

Bro's before ho's ili?

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 20:08 (Tinča14).
12 godina
The Friendzone Club

nije ta cura njegovo vlasnistvo, nit je on bio sa njom da bi ti to mogao zamjerit, jebiga sad se u njemu probudila nekakva zavist prema tebi i to moraš riješit sa njim.

inače bi na tvome mjestu sa njom prekinuo kontakte jer ti je on vjerojatno lifetime prijatelj, a ona ti definitvno neće bit žena

14 godina
Tinča14 kaže...

Pozdrav, imam jedan problem koji nije baš vezan uz friendzone, al pošto vidim da imate riješenja za sve...

Naime... najbolji frend ima novu susjedu zadnjih 2 godine koja se doselila u kuću pored njegove. Izgleda pristojno, pokušavao je nešto s njom, al nije baš išlo.

Upoznao nas je prije malo više od mjesec dana. Od tad se dopisujemo svakodnevno, počeli smo izlazit na kave, kino... Frend je znao za sve to i pitao sam ga dal mu smeta i rekao je da ne. Otkad izlazim s njom, s frendom sam sve manje i manje počeo izlazit na pive i sl. Uglavnom, primjetio sam da nešto nije u redu. Neki dan sam ga pitao jel možda susjeda u pitanju, kaže da je, da ga smeta, da se on njoj prvi javio... al da nek ostanem s njom u odnosima kakvim jesam jer je sad već gotovo. Znam da ak nastavim s njom izlazit da si s njim više nikad neću bit tak dobar, a najbolji smo si još od vrtića i ono ko brat mi je. Opet cura mi se onak sviđa, al nije ništa ozbiljno za sad. Sad me zanima kaj napravit u ovakvoj situaciji. Da se prestanem viđat s njegovom susjedom il ne?

Bro's before ho's ili?

Da dam savjet nemogu,jer znam da neće biti dobar.U škakljivoj si situaciji.

Prije par godina radio sam sezonski na moru i skompo se jednim likom tamo (živi na moru i zajedno radili).Lik bio prva liga,izlazili,cugali,zabavljali se.Nakon kratkoga vremena ušao ja u vezu sa tamo nekom malom.Sve bilo ok i onda malo kasnije kaže mi taj bajo kako je on prošle godine izlazio sa tom mojom,spojevi i šta ti ja znam.Bili smo si mi i dalje dobri,ali to više nije bilo to.Bla bla bla,da skratim.Lik si nađe žensku i opet sve kul među nama.

Kolega ti treba naći žensku.

13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Bro's before ho's ili?

'96 si godište tako da još ne znaš da ti prijatelji od vrtića nestanu kad kreneš na fakultet.

Zabavljaj se s curom koju si spretno našao na početku ljeta i provedi svoj zadnji i najveći raspust u životu u zabavljanju, s prijateljem hladi odnose postupno i nemoj da te to zabrinjava čak i ako se potpuno rastanete.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
14 godina
Onjegin kaže...
Tinča14 kaže...

'96 si godište tako da još ne znaš da ti prijatelji od vrtića nestanu kad kreneš na fakultet.

Zabavljaj se s curom koju si spretno našao na početku ljeta i provedi svoj zadnji i najveći raspust u životu u zabavljanju, s prijateljem hladi odnose postupno i nemoj da te to zabrinjava čak i ako se potpuno rastanete.

Uuuu jesi brutalan  Savjetuješ momka da uništi višegodišnje prijateljstvo.

13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
Onjegin kaže...
Tinča14 kaže...

Uuuu jesi brutalan  Savjetuješ momka da uništi višegodišnje prijateljstvo.

Meh.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
17 godina

Ja bi reko bro's b4 ho's, da se odnosi na tvoju situaciju i da ti frend nije jadan... Što misliš, koliko će proći prije nego se zbog nečeg drugog počne ponašat ko curica? Mislim ono, bro's b4 ho's vrijedi i za njega, ne samo za tebe -  ovo je tipično pasivno agresivno ponašanje i ne želiš to hraniti.

Ako ti je frend stvarno ok tip i želiš ostati dobar s njim, popričaj s njim skroz ozbiljno i daj mu do znanja da ćeš zabrijat s komadom bez obzira sviđalo se to njemu ili ne i da ti se ne sviđa to što ti nije iskren. Ako ne promijeni stav, nisi izgubio frenda, nego se oslobodio utega.

Gledam te!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da ti je frend pravi frend, ne bi te zajebavao.

Da cura koja mi se sviđa želi biti s frendom, ne bih mu zamjerio. Bilo bi mi krivo, ali prošlo bi me..

ALI, da pokušava osvojit curu koju ja pokušavam osvojit, onda bih mu jebao mamu.

Drugo je da sam probavao, nije uspjelo, prošlo neko vrijeme i onda se on ubaci.

Tako i ti, on nije uspio, sad je na tebi red.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 21:58 (chutac).
15 godina
Aliser kaže...
win4crazzy kaže...

Jesi li se prepoznao u ovome? ;D

nisam, nemam problema s friendzoneom, imo jesam prije al neke stvari naucis s vremenom, sad ja friendzonam :D 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovako, bio sam sad na kavi s njim i situacija je slijedeća. 

Kaže da ga ovo stvarno onak pogodilo. Da otkad je saznao za prvu kavu s njom, ne može to izbacit iz glave. Nikad to nije očekivao od mene.

Kužim ga, znam kako mu je. Prije 5 godina je jedan frend i meni to napravio (bio je s curom u vezi 3 godine i morao sam to gledat). Mjesecima me to ubijalo iznutra. Dan danas ga ne smatram frendom, više poznanikom, a išli smo skupa u osnovnu.

Kažem, ako je netko pravi frend onda je to on. Za koju god stvar ga trebam on je tu. Odlučio sam da ću prekinut to što god bilo s curom, samo da se vratimo na staro.

E sad, pošto ona studira na moru nema je doma do druge subote, a ja sam u Varaždinu. Prekinuo bih s njom isključivo uživo, ništa preko Facebooka. Na dan razmijenimo više od 20 poruka i to onih dužih tako da ne znam dal da joj kažem odmah ili tek drugi tjedan da moramo ozbiljno porazgovarat kad stigne doma. Znam da bi ju to jako pogodilo, da nebi znala kud bi sobom do kraja drugog tjedna, a opet teško mi je glumit neki super odnos s njom tak dugo. Još k tome frend kaže ak mogu da joj ne spomenem njega kao razlog prekida zbog neugodnih situacija pošto mu je susjeda.

Tekst je malo duži, al ga probajte pročitat i prokomentirat situaciju. I dajte neki savjet kak sad dalje s njom to obavit jer me ubija sve ovo.

P.S. Htio bi se nadovezat na Mentalista. Frend i ja smo završili školu prošlu godinu, oboje radimo tako da nema nikakvog raspusta. Ostali smo dobri i nakon škole. Ona studira prvu godinu na faksu na moru tako da je doma svaki drugi vikend. Jedino je možda prednost (bila) to što ja radim ko vozač pa sam svako malo dolje na moru pa mogu skočit do nje, al to je stvarno rijetko kad jer slabo vozim u njenom smjeru.

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 23:21 (Tinča14).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja nisam baš pretjerano osjećajan pa to vidim ovako:"Frend kupio novi komp, GTA V glatko radi, a meni neće pokrenut; više mi nije frend."

Sad ću biti nepristojan, ali ako je on nesposoban s njom biti, ili bolje, ne slažu se, zašto bi ti izgubio curu s kojom se slažeš?

Ako on tebi govori da budeš frend i ostaviš ju, reci ti njemu da on bude frend i prestane srat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice