The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.497.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
4ucker kaže...
Unix kaže...

Nisam dugo postao tu pa da se javim. Upoznao sam na Tinderu neku šveđanku, 23 godine, tetovirana, kratka kosa, moj tip cure. Dogovorili smo se za izlazak sutra, pa eto, wish me luck. Nisam navikao da su cure starije 4 godine od mene, al eto.

Imam te na Fejsu, ružan si i samo se razumiješ u one uboge kompjutore. Nemaš nikakve šanse.

Otkrio si me, a u slobodno vrijeme pišem i kernele.

P.S. Postoje ljudi koji me se sjećaju tu? Damn

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 1:32 (Unix).
13 godina
Unix kaže...
...

Ja te se svakako sjećam, napisao si da sam poremećen van svih proporcija. Ili nešto slično zlonamjerno, nisam više siguran.

Samo jedan u nizu, naravno. Zero fucks were given that day.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
Unix kaže...
4ucker kaže...
Unix kaže...

Nisam dugo postao tu pa da se javim. Upoznao sam na Tinderu neku šveđanku, 23 godine, tetovirana, kratka kosa, moj tip cure. Dogovorili smo se za izlazak sutra, pa eto, wish me luck. Nisam navikao da su cure starije 4 godine od mene, al eto.

Imam te na Fejsu, ružan si i samo se razumiješ u one uboge kompjutore. Nemaš nikakve šanse.

Ne samo da te se sjećam, nego si na listi provokatora. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 10:59 (mind_challenge).
13 godina
neaktivan
Unix kaže...

Ne samo da te se sjećam, nego ti se sjećam i starog profila.

Damn.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Ne samo da te se sjećam, nego si na listi provokatora. 

Ti se ni ne brojiš, tvoje provokacije mučke podvrste slušam svaki dan.

Onjegin kaže...
Unix kaže...

Ne samo da te se sjećam, nego ti se sjećam i starog profila.

Damn.

Misliš "starih"?

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo da se "pohvalim", danas me ostavila cura s kojom sam bio 2 godine u vezi.

Rekla je da me kao voli ali želi biti sama, da želi vidjeti što hoće od života (oboje imamo 20 god).

Znala je već imati takve ispade ,ali nikad nismo prekinuli nego nakon tjedan dana ju je prošlo i sve je dalje bilo ok.

Ima li tko kakav savjet da je vratim ili je bolje da je "zaboravim".

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 18:51 (zerocool12).
15 godina
The Friendzone Club

Svidja joj se neko drugi, ili je nezrelo deriste i konta da ce naci boljeg od tebe.

You better run, you better take cover!
17 godina
odjavljen
zerocool12 kaže...

Rekla je da me kao voli ali želi biti sama, da želi vidjeti što hoće od života (oboje imamo 20 god).

Znala je već imati takve ispade ,ali nikad nismo prekinuli nego nakon tjedan dana ju je prošlo i sve je dalje bilo ok.

Ja kad sam prekino s curom nakon 3 god. (kad sam imo 20) sljedece jutro sam se probudio svjez, odmoran, bez opterecenja i zelje da je cujem ili vidim. Od tog dana vise nije bilo nikakvog kontakta.

Sam procjeni jel ti je cura teret ili ne, ako je (a tek imate 20) onda ti je sve jasno, a jos kad si ona dozvoljava takve gluposti bolje bjezi od toga dok ne padnes u ralje.

Mlad si, ako si razuman zaboravis na to u tjedan dana.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 19:08 (Edge).
16 godina
neaktivan
Edge kaže...
zerocool12 kaže...

Ja kad sam prekino s curom nakon 3 god. (kad sam imo 20) sljedece jutro sam se probudio svjez, odmoran, bez opterecenja i zelje da je cujem ili vidim. Od tog dana vise nije bilo nikakvog kontakta.

Sam procjeni jel ti je cura teret ili ne, ako je (a tek imate 20) onda ti je sve jasno, a jos kad si ona dozvoljava takve gluposti bolje bjezi od toga dok ne padnes u ralje.

Mladi si, ako si razuman zaboravis na to u tjedan dana.

Šteta što ovdje nema hvala buttona.

Uglavnom, trudim se sve sagledavati sastrane, pa sam tako uvijek gledao i našu vezu, znam da je već prolazila kroz slične gluposti i uvijek smo se kasnije pomirili,vjerojatno bi i sad bilo tako da ja nisam forsirao neki razgovor (pustio bih je tjedan dana na miru i kasnije bi mi se isprićala i bili bi natrag skupa) puno puta je naglasila nek se ne zamaram da bude ju prošlo, ali sam dosta pod stresom u zandje vrijeme i iz nekog glupog razloga sam forsirao da mi kaže. Razumijem je, i sam imam 20 godina i znam koliko sam blesav i još uvijek nisam siguran u ono što želim, prolazi kroz istu situaciju kroz koju sam ja prolazio prošle godine (maturantica je, gotov je jedan veliki dio njezinog života (5 godina je išla)) i razumijem je u potpunosti. Prije 2 tjedna je odbila jednu veliku priliku (mislim da zbog mene),možda je sada zato tako zbunjena.

Da budem iskren čak se ni ne zamaram toliko time što smo prekinuli, do tjedan dana prije se zezala s time kad ćemo se ženiti i tako, ja sam uglavnom bio taj u vezi koji je bio nekako hladan prema svemu tome i hvala Bogu da sam takva osoba koja većinu toga može sagledati bez uključivanja emocija.

Što se tiče nje,jest "zmotana" ,ali i jedina cura koju sam ikad upoznao a da je tog tipa koji mi se fakat sviđa a da to nije samo tjelesno.

Planirao sam pustiti da se sve ohladi tjedan - 2 (i iskoristiti to vrijeme da se malo zabavim) , možda do tada nju prođe pa se sve to nekak riješi a možda mene prođe ova želja za vezom pa se opet riješi na neki način. Ne znam kolko je to pametno,ali znam po sebi da prije kad bih se ja tako osječao je samo trebalo neko vrijeme da shvatim da ipak želim biti s njom (samo što ja nisam prekidao jer nisam htio brzati pošto sam znao da još uvijek ne znam što želim).

Ovo na neki način vidim kao priliku da krenem nekim smjerom kojim se dugo trudim krenuti (ali mi je bilo pre dobro pa se nisam mogao natjerati). Ali opet želim na kraju priće završiti s njom.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 19:19 (zerocool12).
14 godina
zerocool12 kaže...

Kao osoba koja je prošla sličnu stvar kao ti,kažem pusti je.Dane sam trošio da je nagovorim da se vrati.Ništa nije pomoglo.Ispado sam samo jadan,trošio vrijeme nagovarajući je,stalno razmišljao o njoj,u depresiju upo...a nju bolilo uho.Ako ova tvoja hoće biti sama (ili što već hoće),neka joj.Nemoj je moliti,nabaci smješak i ajmo naprijed,nije jedina 

15 godina
The Friendzone Club

Nema smisla sve i da je nagovoriš da se vrati kad znaš da ona ne želi više bit u toj vezi, iz bilo kojeg razloga.

Swedish latin super funk.
17 godina

Pravi alfa zna ženi dat do znanja da joj je u interesu biti s njim.

Gledam te!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ona o kojoj sam pisao da mi je rekla da ne moze na kavu, a nije dala novi termin.. ugl. isli smo ovaj vikend iako je frka s maturom itd., odlicno je proslo sto se kave tice, sve najbolje i djeluje zainteresirano, sad sto mi je dalje ciniti? Nisam prvi puta nista pokusavao, a ovo vam pisem jer je bilo pesimisticnih prognoza. 

Extra wurst
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Drugi put kad izađete iz kafića drži ju za ruku i poljubi na rastanku.

Ništa naglo, sve polako i nek skuži da ju hoćeš poljubit pa će moć reagirat.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
The Friendzone Club

yep, primanje za ruku fakat pali ak je cura zainteresirana, cak i kod mene koji sam tutlek za cure

15 godina
The Friendzone Club

@zerocool   Stari moj moj savjet ti je da ti nju odjebeš i nastavi živjeti. Imaš 20 god, uživaj dok možeš. Ima vremena za naći curu i sve to. Premladi ste da se odmah vežete i ne znam šta. A ta cura je očito skužila da ćeš ti biti tu, šta god se dogodi, pa bi malo piškila malo kakila. Odjebi ju i bit će ti bolje vrlo brzo. Sad će ljeto tako da će ti i to pomoći da zaboraviš na to sve.

Ne znam kakva je točno situacija, ali stvarno ne kužim šta ljudi sa 19,20 god imaju biti pod stresom.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

OK, mislim puno je lakse kad prvi put dobro prođe, i kad biste vi dalje zvali, nakon kojeg vremena? Odma ovaj tjedan, ili? I ovak znamo skoro svaki dan pričat na viberu pa ako je to olakotna okolnost?

Extra wurst
13 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

OK, mislim puno je lakse kad prvi put dobro prođe, i kad biste vi dalje zvali, nakon kojeg vremena? Odma ovaj tjedan, ili? I ovak znamo skoro svaki dan pričat na viberu pa ako je to olakotna okolnost?

Chat ili voice chat?

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Chat :) bas me zanima sta ces sad zajebavat ;)

Extra wurst
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

..

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 21:36 (Bruno_K!ng).
12 godina
The Friendzone Club

iz mog iskustva, a pretpostavaljam da si tu negdje mojih godina, mislim da te mala drži kao rezervu i rame za plakanje ako sa ovim prekine

16 godina
The Friendzone Club

ja bi na tvom mjestu pokuso nesto kad bi bili sami, nemas sto izgubit. ako oce dobro ako ne odjebes ju.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Želi da pokažeš da ti se sviđa pa da može odjebat onoga.

Ne želi odjebat njega ako ju ti ne želiš pa da ona popuši.

12 godina
mar123 kaže...

ja bi na tvom mjestu pokuso nesto kad bi bili sami, nemas sto izgubit. ako oce dobro ako ne odjebes ju.

ne znam baš jel bi to bilo pametno ako bi htio nešto "ozbiljnije", ako vara sa njim, varat će i njega

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

,,,

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 21:36 (Bruno_K!ng).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma zovi ju van i reci joj da ti se sviđa, ak te odjebe, neće svijet propast.

Neko vrijeme ćeš ga mlatit u suzama i onda ćeš nać drugu..

17 godina
The Friendzone Club

Ko što ti je ćutak gore rekao, drži te u rezervi i zapravo je užasno nesigurna. Ako se nešto i konkretizira među vama, imat ćeš problema s njom. Jedino se ima smisla petljat s njom ako ti je samo do seksa, bez previše uplitanja emocija. No eto, tebi je baš stalo do nje...  A što da te lažem, najebo si  :D

EDIT: BTW, ako se naljuti na tebe jer ti se sviđa (ili samo jer si joj to odlučio reći), ostani kul i reci  joj da ne bude glupa.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 13:22 (Veliki Brat).
13 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Ko što ti je ćutak gore rekao, drži te u rezervi i zapravo je užasno nesigurna. Ako se nešto i konkretizira među vama, imat ćeš problema s njom. Jedino se ima smisla petljat s njom ako ti je samo do seksa, bez previše uplitanja emocija. No eto, tebi je baš stalo do nje...  A što da te lažem, najebo si  :D

EDIT: BTW, ako se naljuti na tebe jer ti se sviđa (ili samo jer si joj to odlučio reći), ostani kul i reci  joj da ne bude glupa.

Ne inače je jako emotivna i to. Tako da mislim da i ona sama ne zna kaj bi napravila. Znam da mi je ona govorila kako joj je bitno da može s dečkom razgovarat o svemu, šetat i tako.

Može hahah:D

14 godina
The Friendzone Club

Bruno biti ću jednostavan.Upao si u Friendzone i duboko si zaglavio.Slušaj dečke i čupaj se van iz njega.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ti ne znaš što bi s njom?

ALLLO! Ona ima dečka - prvo to rješavaj! 

Zašto muti s tobom, a ima kao nekakvu vezu? I još važnije ... ti si  siguran da si krupniji od njenog dečka?

P.S. LOL

Televisa presenta...

Sad ispadne da se zapravo sestrična s tobom dopisivala....

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice