The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.497.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Može samo jedno pitanje

Zar svi decki koji imaju cure su đubrad i sebične šupčine koji nesmiju nikada iskazati marenje i svoje osjećaje pa koji je to kurac onda?

Zašto bih ja morao sebe iskvariti i glumititi takvog za malo p*cke?Kakav sam ja to čovjek koji se ne drži svojih principa i načela ako ne voli i poštuje sebe,ako ne sanira svoje mane te njeguje svoje vrline ?Na kraju krajeva čini se da hodam put samoće jer imam svoje ja a trebalo bi biti upravo suprotno.Da se razumijemo ne zagovaram papučarenje niti papčenje.Treba znati reći ne i fak off i biti flegma u određenim situacijama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 22:39 (njuska11).
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
njuska11 kaže...

Može samo jedno pitanje

Zar svi decki koji imaju cure su đubrad i sebične šupčine koji nesmiju nikada iskazati marenje i svoje osjećaje pa koji je to kurac onda?

Zašto bih ja morao sebe iskvariti i glumititi takvog za malo p*cke?Kakav sam ja to čovjek koji se ne drži svojih principa i načela ako ne voli i poštuje sebe,ako ne sanira svoje mane te njeguje svoje vrline ?Na kraju krajeva čini se da hodam put samoće jer imam svoje ja a trebalo bi biti upravo suprotno.Da se razumijemo ne zagovaram papučarenje niti papčenje.Treba znati reći ne i fak off i biti flegma u određenim situacijama.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
njuska11 kaže...

Može samo jedno pitanje

samo se ti izruguj stari moj ali znam jednog lika koji djeli isto misljenje ko i ja te je u katoličkoj mladeži ako baš hoces i nasao si je dobru i postenu zensku koja ga sigurno voli

a covjek je ono prosjecan niti bogat niti maneken

13 godina
neaktivan
njuska11 kaže... 

samo se ti izruguj stari moj ali znam jednog lika koji djeli isto misljenje ko i ja te je u katoličkoj mladeži ako baš hoces i nasao si je dobru i postenu zensku koja ga sigurno voli

Kako izdržava to što mu je cura katolik?

17 godina
Onjegin kaže...
njuska11 kaže... 

Kako ona izdržava da je on prosječan, niti bogat, niti maneken?

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
12 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Onjegin kaže...
njuska11 kaže... 

Fanatik?

13 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Da te citiram:

njuska11 kaže...

Razumijem te, živimo u svijetu u kojem ljudi to ne znaju, ali dozvoli mi da te naučim da postoje mane i vrline osim bogat/siromašan i maneken/ružan.

Znam da si u ovom trenutku zbunjen, ali uzmi si koju minutu prije nego što postaš da to shvatiš. U ovom svijetu postoje ljudi koji se ne mogu svesti na Golf 4, starke, stan u gradu, Ožujsko.

Postoji šansa da je nisi upoznao, ali kad upoznaš osobu suprotnog spola koja dijeli s tobom pa makar i trivijalne stvari npr. voli muziku koju ti voliš, sličnih je pogleda na svijet, uživa u stvarima u kojima ti uživaš (ili kao što pjesma kaže, pogledala je Breakfast at Tiffany's i misli da joj se sviđa) ili jednostavno kliknete njeno stanje na kartici i izgled su manje bitni.

15 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

Može samo jedno pitanje

To ako imaš svoje ja i držiš se samo i isključivo svojih principa ti ne mora ništa značiti. Što ako su sva tvoja uvjerenja totalna falinka?

Poznajem ljude koji viču i busaju se s tim imam svoje ja, rugaju se ljudima okolo, a nisu ništa bolji od onih ćelavaca u staroj BMW trojki.

Tako da, prvo počni od sebe, kao što bi i svaki čovjek koji "ima svoje ja" trebao.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Imati svoje ja je dobro - samo što to ja mora valjati. jer inače je loše i za pojedinca i za okolinu!

Što ako to svoje ja betoniraš prije 30, a onda poslije 50-e shvatiš da si fulao?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
The Friendzone Club

Prolazio danas Osijekom,ajd da skrenem u Portanovu.Pregledo malo trgovine i tako me nešto stomak tražio jesti,gdje ću kuda ću,ajd reko odo u Konzum.Na svakom čošku neke djevojke nešto reklamiraju (čipsevi,žvake,blablabla... itd).I tako došao do pekarskih proizvoda,kad sa moje desne strane stoji neka mlada,zgodna ,lijepa gospodična.Zaboravio ja na glad.Vidim hoće mi pristupiti i pare mi iz novčanika pokupiti,mislim si ma tko ga šiša.Hoće neće ona krenuti,ma reko idem viditi šta nudi.Prilazim joj,pruži mi letak,veli nudi Nutrico diet proizvode.Reko šta će mi dijeta,meni takvo što nije potrebno ( pričamo si tako sa smješkom,i nekom dozom blagog barenja,barem sa moje strane).Kaže ima kojekakve vitamine,reko razmisliti ću.Dok smo si mi pričali primjetim kako nas slika neka valjda njena kolegica ( nisam pitao gdje će ta slika završiti ).Reko ćao ćao,vidimo se,naravno uz smiješak i neodvajanje pogleda sa njenoga lica,jer me hipnotizirala svojom ljepotom.Odo ja tako dalje,uzeo sok i stao čitati taj letak koji mi dala.Vidim ima nečega i dobroga,odlučio se vratiti i uzeti neke vitamine.Vidi ona mene da se vračam,nasmješi se.Cijelo vrijeme dok sam bio si mislim bajo nemaš što izgubiti osvoji je.Mislite da jesam,naravno da sam zablokirao i ništa napravio.Daje mi ona proizvod uz obostrano gledanje u oći i smješkanje.Zdravo,zdravo.... Sjedim u autu,vračam se kući i mislim si da se okrenem i vratim do nje.Možda sam i trebao.

13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Prolazio danas Osijekom,ajd da skrenem u Portanovu.Pregledo malo trgovine i tako me nešto stomak tražio jesti,gdje ću kuda ću,ajd reko odo u Konzum.Na svakom čošku neke djevojke nešto reklamiraju (čipsevi,žvake,blablabla... itd).I tako došao do pekarskih proizvoda,kad sa moje desne strane stoji neka mlada,zgodna ,lijepa gospodična.Zaboravio ja na glad.Vidim hoće mi pristupiti i pare mi iz novčanika pokupiti,mislim si ma tko ga šiša.Hoće neće ona krenuti,ma reko idem viditi šta nudi.Prilazim joj,pruži mi letak,veli nudi Nutrico diet proizvode.Reko šta će mi dijeta,meni takvo što nije potrebno ( pričamo si tako sa smješkom,i nekom dozom blagog barenja,barem sa moje strane).Kaže ima kojekakve vitamine,reko razmisliti ću.Dok smo si mi pričali primjetim kako nas slika neka valjda njena kolegica ( nisam pitao gdje će ta slika završiti ).Reko ćao ćao,vidimo se,naravno uz smiješak i neodvajanje pogleda sa njenoga lica,jer me hipnotizirala svojom ljepotom.Odo ja tako dalje,uzeo sok i stao čitati taj letak koji mi dala.Vidim ima nečega i dobroga,odlučio se vratiti i uzeti neke vitamine.Vidi ona mene da se vračam,nasmješi se.Cijelo vrijeme dok sam bio si mislim bajo nemaš što izgubiti osvoji je.Mislite da jesam,naravno da sam zablokirao i ništa napravio.Daje mi ona proizvod uz obostrano gledanje u oći i smješkanje.Zdravo,zdravo.... Sjedim u autu,vračam se kući i mislim si da se okrenem i vratim do nje.Možda sam i trebao.

Ovo me podsjeća na mene.

Samo što ja ne bih ni pričao s njom nego bih ju samo gledao i već u glavi izmišljao priču za ovu temu.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

znate ono sto sam pricao o kolegici s posla prije koji tjedan... prosli vikend zabrijali na izlasku i eto nas sad smo i sluzbeno u vezi :)

Clueless gamers shouldn't judge
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne znam, ali neka ste!

Samo jbg, sad ćete se najvjerojatnije i ženit, jer prekid u tvojim okolnostima ne dolazi u obzir. 

11 godina
neaktivan
godo kaže...

sad ćete se najvjerojatnije i ženit

nemoj brate da srcani dobijem u 22-goj godini zivota :D

Clueless gamers shouldn't judge
15 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Prolazio danas Osijekom...

Odo ja tako dalje,uzeo sok i stao čitati taj letak koji mi dala.Vidim ima nečega i dobroga,odlučio se vratiti i uzeti neke vitamine.Vidi ona mene da se vračam,nasmješi se.Cijelo vrijeme dok sam bio si mislim bajo nemaš što izgubiti osvoji je.Mislite da jesam,naravno da sam zablokirao i ništa napravio.Daje mi ona proizvod uz obostrano gledanje u oći i smješkanje. I tu sam se zgodno dosjetio i pitao je da li bi mi možda mogla pojasnitit kako to točno djeluje i kako se koristi! Pošto sam vidio da se cura očito razumije u te proizvode, rekao sam da je ne mogu pratiti i da bi bilo najbolje da odemo negdje na miru razgovarati - a usput i na sladoled ako ga voli!

Jesam maher!

Eh, bemti te ljepotice koje ti pomute pamet, a i njihove prijateljice, prikolice, društvo, šefove ili što već, jer uvijek ih ima barem tri-četiri tako da se ne sramotiš samo pred njom!

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovako ljudi, pišem prvi puta tu jer imam jedan problem.

Znači počela mi se je sviđati jedna cura s kojom idem u razred jednu godinu, s time da smo se "upoznali" tek prije mjesec dana. Viđao sam ju svaki dan ali ništa posebno, ali sada kada smo se počeli malo dopisivati na fejsu mi se počela jako sviđati. Ali evo problema, ima dečka već 3 godine i jako ga voli. Sad ne znam što da napravim. Čujemo se na fejsu svaki dan i skužio sam da smo isti. Imamo ista razmišljanja i sve i mislim da bi nam bilo prelijepo skupa. Ali sada, što napraviti..

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Znači počela mi se je sviđati jedna cura s kojom idem u razred jednu godinu, s time da smo se "upoznali" tek prije mjesec dana. Viđao sam ju svaki dan ali ništa posebno, ali sada kada smo se počeli malo dopisivati na fejsu mi se počela jako sviđati. Ali evo problema, ima dečka već 3 godine i jako ga voli. Sad ne znam što da napravim. Čujemo se na fejsu svaki dan i skužio sam da smo isti. Imamo ista razmišljanja i sve i mislim da bi nam bilo prelijepo skupa. Ali sada, što napraviti..

pa ovako, ako napravis nesto postoji mogucnost da ce te odjebat i nikad se vise neces cut  s njom, inace moje misljenje je ako je netko dosta dugo u vezi nemoj pokusavat nista jel ces vrlo vjerojatno sjebat ne samo svoj odnos nego i odnos ljudi  u vezi... 

moje pitanje drustvu, jeste li imali ikada overly attached nobody? (malo pojasnjenje zenska koja ne zeli vezu iako joj se sviđaš, a kada ju odjebete na svakoj razini ona to jednostavno izignorira i nastavi vam se javljat)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Bruno_K!ng kaže...

pa ovako, ako napravis nesto postoji mogucnost da ce te odjebat i nikad se vise neces cut  s njom, inace moje misljenje je ako je netko dosta dugo u vezi nemoj pokusavat nista jel ces vrlo vjerojatno sjebat ne samo svoj odnos nego i odnos ljudi  u vezi... 

moje pitanje drustvu, jeste li imali ikada overly attached nobody? (malo pojasnjenje zenska koja ne zeli vezu iako joj se sviđaš, a kada ju odjebete na svakoj razini ona to jednostavno izignorira i nastavi vam se javljat)

Da znam to sam i ja mislio. Ali jednostavno mi se sviđa i ne znam kaj da napravim.

13 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Budući da ste u srednjoj (i da je očito niste završili, dakle ovo vam je raspust između trećeg i četvrtog razreda?), ta cura ima slobodnog vremena na pretek.

Ti ne možeš da zamisliš koliko ona ima slobodnog vremena, a zbog činjenice da je cura u velikom je manjku hobija. Manje-više jedino što će ona raditi kroz sljedeća tri mjeseca je valjati se po krevetu i držati mobitel u rukama.

Proračunata kakva jest, shvaća da joj taj momak kojeg ima tri godine (koji joj je nevjerojatno dosadio, na njegovu žalost) nije dovoljan da ispuni dan od 24 sata. Tu ti upadaš, nadam se da uživaš! 

Moja preporuka je da je preskočiš u potpunosti i fokusiraš se na stvari kod nje koje mrziš tako da je ogadiš samom sebi, na primjer:

• U trogodišnjoj je vezi (od 8. ili 9. osnovne) tako da ćeš svaki dan sretati dečka kojemu je dala prvi poljubac, izgubila sve vrste nevinosti, provodila sate u njegovom krilu, govorila mu najosobnije stvari i slično
  • Različiti ukusi u muzici (ako dijeliš ukus u muzici s curom iz trećeg srednje, zapitaj se)
  • Različti pogledi na svijet (vidi zagrade iznad)

Kao i nju, i tebe čeka raspust. Možda upoznaš nekog, možda ne. Najveća je šansa da ćeš ga provesti sam, kao i svi os

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
13 godina
The Friendzone Club

Zanimljiva sličica.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Čujemo se na fejsu svaki dan i skužio sam da smo isti. Imamo ista razmišljanja i sve i mislim da bi nam bilo prelijepo skupa. Ali sada, što napraviti..

Zašto bi, pobogu, želio brijati sam sa sobom?

Nađi si nekog različitog, nekoga tko će te pokrenuti. S ovom ćeš se cijeli život sudarati na vratima WC-a i kuhinje...

Gledam te!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hahaha hvala vam na savjetima, nešto ću smisliti. 

16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Hahaha hvala vam na savjetima, nešto ću smisliti. 

Lik joj je dosadio i ona jedva čeka neki izgovor da prekine s njim. To možeš biti ti ili tvoj frend. Dok ti budeš tražio djevicu, tvoj frend će hodati sa ženskom koja ti se sviđa. Ti odluči.

16 godina
The Friendzone Club

E bok momci!  Trebam savjet. Naime juče je frend doveo 2 cure( njegove frendice) da zapalimo navečer. I ta jedna cura mi se svidjela. Frend je zna dost dugo i kaže  da sam trebao potez napraviti jer koliko je skužio nije ni ona baš hladna prema meni. Pošto je to bio 1. put da smo se vidjeli i upoznali bilo mi je glupo išta raditi. Mislio sam je dodati na fejsu ali neznam šta bi napisao, a pošto smo oboje zauzeti ispitnim rokovima neznam stvarno šta da radim... Halp plz

#fsb
12 godina
protjeran
sveupitni kaže...

E bok momci!  Trebam savjet. Naime juče je frend doveo 2 cure( njegove frendice) da zapalimo navečer. I ta jedna cura mi se svidjela. Frend je zna dost dugo i kaže  da sam trebao potez napraviti jer koliko je skužio nije ni ona baš hladna prema meni. Pošto je to bio 1. put da smo se vidjeli i upoznali bilo mi je glupo išta raditi. Mislio sam je dodati na fejsu ali neznam šta bi napisao, a pošto smo oboje zauzeti ispitnim rokovima neznam stvarno šta da radim... Halp plz

Dodas je na fejs i kazes joj "ej idemo zapalit veceras kao jucer al ovaj put nas dvoje solo " i to ti je to . Budi svoj i nemoj kenjat previse ;) 

16 godina
Adict kaže...
sveupitni kaže...

Dodas je na fejs i kazes joj "ej idemo zapalit veceras kao jucer al ovaj put nas dvoje solo " i to ti je to . Budi svoj i nemoj kenjat previse ;) 

aaa nismo baš đaneri da vsaki dan rokamo hahah. Možda idući vikend...

#fsb
16 godina
The Friendzone Club

Ja mislio da ste na pljugu isli. 

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nisam dugo postao tu pa da se javim. Upoznao sam na Tinderu neku šveđanku, 23 godine, tetovirana, kratka kosa, moj tip cure. Dogovorili smo se za izlazak sutra, pa eto, wish me luck. Nisam navikao da su cure starije 4 godine od mene, al eto.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sutra krećete, ti odavdje, ona iz Švedske pa ćete se za 3 dana naći. To si mislio? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Unix kaže...

Nisam dugo postao tu pa da se javim. Upoznao sam na Tinderu neku šveđanku, 23 godine, tetovirana, kratka kosa, moj tip cure. Dogovorili smo se za izlazak sutra, pa eto, wish me luck. Nisam navikao da su cure starije 4 godine od mene, al eto.

Imam te na Fejsu, ružan si i samo se razumiješ u one uboge kompjutore. Nemaš nikakve šanse.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice