Da se opet ubacim u raspravu,kakva su vas alpha bullshit spopala ovaj put?
To ne radi,niti će ikad raditi kod neke normalne djevojke s kojom možeš biti u normalnoj vezi.
Netko je rekao da nije dobro curi pokazati da si previše ovisan o njoj,no strogo se ne slažem s time.
Zna moja djevojka koliko mi je bitna,i to će uvijek znati,i uvijek ću se truditi dokazati joj to.
Vjeruj mi,nazivali su me svakavim imenima,no odkad sam na fakultetu,sve se smirilo.
Em nema neugodnog društva,sve dobra ekipa,em sam dovoljno odrastao da odpilim bilo
kakve negativne utjecaje od strane "macho" muškaraca.
Jednostavno mi život ide dobro,pogotovo radi nje,odbaciš te primitivne gluposti i ideš kako
ti srce kaže.
U vezi sam nekih godinu i pol dana,nekima premalo,nekima premlado,no ja ti mogu reći da ću
njeno lice gledati ujutro kad se probudim sve do kraja svog života.
Zato,budi otvoren,budi svoj,nećeš spoznati pravu bit ljubavi ako se praviš da si netko tko nisi.
Ako ti je do zabave,ok,tako ćeš to i postići,no ovo uzmi kao savjet za ubuduće.
No eto,vrag odnio šalu,ja sam s njom mislio prekinuti nakon mjesec dana,jer sam mislio da mogu bolje
i da je ovo samo zabava.Samo da ti kažem,oh kako sam se ja prevario...
Nikad neznaš što će,ako smijem pošto generalno ovaj forum je netolerantan prema katolicima,Bog staviti na tvoj put.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.