Htjeli mi to ili ne žene se ponašaju više kao životinje odnosno čoporski nego mi muškarci. Uzmimo za primjer neku prosjecnu curu solidna izgleda ona htjela to ili ne ona će na svako udvaranje od strane nekog muškarca instiktivno reagirati. Muškarac koji je želi mora se na neki način dokazati odnosno pokazati da je superioran. Čak ovdje nije ni bitan izgled bitno je da vi pokažete da ste vi glavni da ste kompetentni i snalažljivi. Poželjno je da imate viška novaca jer to dokazuje da ste sposobni ali nije od presudnog značaja. Sve to mi zanemarujemo kad pokušavamo uletit nekoj ženki , najgore je bit povucen neutralan i to ostavlja dojam slabosti. To što ste vi pametni važi samo u kombinaciji pametni I USPJEŠNI. Koliko god je ljudski rod napredovao u nama još uvijek ima nagonskih "životinjskih" osobina. Kao što sam govorio par stranica prije. Sve više znanstvenika potvrđuje da je kod čovjeka pristuan natural selection.
Tako je,dodao bih i da je poprilično teško se svidjet curi s kojom provodiš svaki dan po 5 sati, pogotovo ako od početka nisi nastupio kako gore piše. Ona te zna, zna sve tvoje muhe i ne možeš odigrat neku "početnu kartu" da joj se svidiš. Druga stvar je kada je upoznaješ negdje drugdje, malo se praviš važan, digneš nos i raširiš ramena pa joj se svidiš,odmah te drugačije gleda, i onda se polako upoznajete pa te prihvati onakvog kakav jesi. Jer i one su kao i mi,pale se na neke stvari kao što se i mi palimo na velke sise,dobre guze i takve stvari.

Losing all hope was freedom