Ma ja mislim da ti baljezgas.
Pitanje - koliko godina bi po tebi minimalno morao imati, da bi bio ozbiljno shvacen u svojim namjerama?
Ma ja mislim da ti baljezgas.
Pitanje - koliko godina bi po tebi minimalno morao imati, da bi bio ozbiljno shvacen u svojim namjerama?
Hebalo vas to kompliciranje. Oce me,nece me.. Dajte vec jednom pokupite ta muda i priđite joj,nece sama pasti sa neba... Ak pokazes da si musko i da hoces, htjet ce i ona... Odmah je volite najvise na svijetu,spustite se malo na zemlju i krenite polako i bez nekih očekivanja bila ona dobra ili loša.
Bit ćete opušteniji i sretniji...
problem je kaj se svi odmah u pocetku stavljate u podredjenu poziciju i nemate samopouzdanja, mislite da su te cure puno bolje od vas i one to vide. i previse vas vode emocije a to je zenska uloga, vi samo budite muski i vjerujte u sebe i razmisljajte s mozgom a ne pimpekom i imali budete puno vise uspjeha
HALA MADRID!
.
Ma ja sam se u zadnjih par miseci necemu naucia. Ona mala crna gejmerica o kojoj sam prica. Ne da ide nego leti, rekla mi je da bi se tila jos malo upoznat za sad (znamo se tjedan dana xd) ali sam dobia informaciju od nijene prije da joj se svidam. Koja je poanta? Upoznas curu, budi odma jednostavan hladan i direktan, baci udicu i cekaj. Ako im se svidiš one same pocnu dolazit. Ne moras nikoga pitat, vidis na kilometar da zeli nesto. Cim ti nju moras lovat znaci da vjerojatno gubis vrijeme. Bitna stvar. U nikoga se neces zaljubit bar kojih 2 mjeseca intenzivnog druzenja. Moras malo kvalitetnije poznavat osobu za to. Ako ti pokusavas nesto s njom nakon sto imas osjecaje , problem. Jer ne mozes razmisljat glavom i jako je tesko ne zaje_bat sve. Drugim rijecima treba situaciju rijesit unutar ta prva 2 miseca dok te jos boli qurac. 1. zato sta mozes bit hladan i mozes bit musko, 2. zato sta ako propadne neces se povlacit oko nje jos 2 miseca ko pas nego ces ic dalje i yebe ti se. Jer nazalost nas mozak pod utjecajem emocija nije sposoban shvatit da ta cura nije savršena kraljica i da postoji jos 100 takvih (i boljih) nego nastavimo gubit vrijeme oko nje i propustat osobe koje nam 100 puta vise odgovaraju.
Jesi ti sa njom proša priko Cankareve u nedilju navečer?
Mogu ja bit predsjednica Friendzone kluba? Čisto iz razloga što se uglavnom muškići žale da su "friendzoneani"...
posto zivimo u demokratskoj drzavi lijepo cemo glasta
tko je za da anshika05 bude predsjednica
ja sam glasao za zadnje(eo i dokaza http://i.imgur.com/Bs2Xcke.png da nebi bilo da ja lazem)
| 7 | ja sam za |
|---|---|
| 0 | ja sam protiv |
| 84 | pokazi sise |
| 7 | a kuhinja??? |
| 4 | autor ankete je reterdiran |
Jesi ti sa njom proša priko Cankareve u nedilju navečer?
Jesam, vidija sam te al sam kasno skuzija pa ti se nisam stiga javit 
posto zivimo u demokratskoj drzavi lijepo cemo glasta
tko je za da anshika05 bude predsjednica
ja sam glasao za zadnje
Ja sam glasala da si pokažem sise. Iako to nema veze s vezom...
slazem se, moras se prilagoditi ovoj temi, ovdje nista nema veze s vezom
edit: ispricavam se, odlazim u off topic, vise necu
Pa da...ja se brzo prilagođavam...možda i pustim bradu/brkove...
Pa da...ja se brzo prilagođavam...možda i pustim bradu/brkove...
nah ovima tu to jos nije pocelo rast
nabaci neku pricu da izadjemo iz off topica i mozes biti predsjednica(sto se mene tice=
mora biti o nesto o friendzonanju, znaci bila si u friendzoni, ili si ti nekog friendzonala, zaobisla is friendzone, bilo sta, eto mozes krenuti 
nah ovima tu to jos nije pocelo rast
Da, ima istine u tome... no dobro,ima i onih kojima jest. 
nabaci neku pricu da izadjemo iz off topica i mozes biti predsjednica(sto se mene tice=
mora biti o nesto o friendzonanju, znaci bila si u friendzoni, ili si ti nekog friendzonala, zaobisla is friendzone, bilo sta, eto mozes krenuti 
Nisam bila u frendzonzu, i nisam nikog frendzonala...ja ne zavlačim ljude, kod mene se odmah zna na čemu si...ako vidim da osoba daje znakove da se zagrijala, odmaknem se... Ne volim da netko pati zamnom, vjerujem da nije lijep osjećaj, a svojim frendićima to ne želim priuštit. Viš kak sam ja dobra. 
Nisam bila u frendzonzu, i nisam nikog frendzonala...ja ne zavlačim ljude, kod mene se odmah zna na čemu si...ako vidim da osoba daje znakove da se zagrijala, odmaknem se... Ne volim da netko pati zamnom, vjerujem da nije lijep osjećaj, a svojim frendićima to ne želim priuštit. Viš kak sam ja dobra. 
A što ako si ti zagrijana za nekog ? 
A što ako si ti zagrijana za nekog ? 
I see, I conquer. 
Veni, vidi, vici.
Trala lala lala
ako je tako onda si fulala temu 
Gle, ja samo želim biti predsjednica. 
anketa je odlucila 
anketa je odlucila 
2 za, 0 protiv...ovo ostalo je nevezano uz referendum LOL
anketa je odlucila 
da, ali posto nisi napisala pricu odlucio sam da to ostalo bude preduvjet prije nego postanes predsjednica
eo cak ti dajem priliku da biras, prica ili ovo sto su izglasali 
anketa je odlucila 
da, ali posto nisi napisala pricu odlucio sam da to ostalo bude preduvjet prije nego postanes predsjednica
eo cak ti dajem priliku da biras, prica ili ovo sto su izglasali 
Mislis da je sad njoj do izmisljanja nekih prica? taman posla..
Btw, neki od vas se tu pitaju zašto se Anamarija javila uopće u temu, e pa, odgovor je - Mentalist, vjerovali ili ne, ali pustimo njoj da bolje stvar objasni.
Btw, neki od vas se tu pitaju zašto se Anamarija javila uopće u temu, e pa, odgovor je - Mentalist, vjerovali ili ne, ali pustimo njoj da bolje stvar objasni.
Šta je "to" still alive? 
Mislis da je sad njoj do izmisljanja nekih prica? taman posla..
Upravo ono što sam htjela sama odgovoriti. Hvala! :)
Šta je "to" still alive?