The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.496.966
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
gin.tonic kaže...

Čuj athlon-e, da ja tebe pitam, da li si ti djevac?

Tako mi zvučiš po postovima...

Nije da vidim neku vezu između toga i ovog problema, ali dobro, valjda jer sam djevac (štoviše, nisam nikada imao curu) {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:08 (Unix).
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

So, ovakva je situacija. Jedna cura koju sam pozna iz viđenja dugo vrimena me u drugi mjesec zvala na kavu da malo popricamo, znali smo se prije ali se nismo bas druzili.

I malo pomalo smo poceli izlazit, odlicno se upoznali i primjetia sam da imamo jako puno zajednickog i jako puno tema za razgovor. Kako imam iskustva s friendzoneom odlucia sam joj na čisto rec da mi se sviđa i da ne zelim ostat u prijateljskim odnosima. E sad, jucer smo pricali skoro sat vremena, meni kompletne okolnosti stvarno ne smrde na friendzone , zakljucujem iz svog razgovornog materijala koji smo prosli kroz zadnja 2 miseca. Onda mi je sam obijasnila da sad nije u stanju uc u vezu jer izgleda nije jos prosla preko nekog lika. Ja sam je direktno pita, je li problem u tome sta ti se ja ne sviđam ili imaš neke strahove, rekla je da se boji jer da je do sad vezom uvik unistila prijateljske odnose koji su joj s menom dosta dobri. 

O tome smo lijepo popricali 10-ak minuta i obijasnia sam joj da je veza u stvari jedini nacin da prijateljstvo ostane. Ugl lijepo smo pricali i sve je to u redu ali na kraju smo ipak ostali na zakljucku da ona nije sad spremna za vezu. Sta se tice nijenih odnosa s menom,stvarno voli izac i voli druzit se, dosta smo i chattali, sve je to super. I ne smrdi na friendzone prema svemu zakljucenom. Napisala mi je porukom bila da joj je stvarno drago sta smo postali ovako dobri. Sad kristalno jasno zna da ja u prijateljskim odnosima ne mogu ostat ali sam joj reka da mogu pricekat jer mislim da je vrijedno. Ona je pozitivno odgovorila na to i sad smo nastavili ovako prijateljske odnose.

Nisam siguran sta da radim, da iduci vikend izademo pa opet malo popricamo o tome ili da ne forsiram? Kako da se sad ponasam prema njoj, tjedan prije se namjerno nisam javljao i da javila se ona meni jer joj se pricalo. Neznam kako da se sad dalje odnosim, da joj se javljam redovito ili da ne pretjerujem i ne budem "clingy". Sta je najbolje sad i kako bi situacija mogla zavrsit? Sta da radim dalje?

Buddy, prodala ti je tipicnu pricu, to sta "nije jos prosla preko nekog lika" moze obisit macku o rep jer ubrzo kad ( ako vec nije ) naleti neki "bolji" lik vidit ces kako " taj neki" vise ne postoji :D Predpostavljam da je ta cura mlada od tebe a znam koliko ti imas god. jer te imam na fb i recu ti samo da cure u pubertetu ne traze princa na bijelom konju nego zele zabavljat se, nekog zabavnog i nepredvidivog lika iliti bad boy-a. Shema je da vecinu cura u tim godinama ti "losi decki" privlace iz razloga sto vjeruju da ce ih vratit na "pravi put" jel, sto nemogu dokucit kako razmisljaju, jel ih zbilja vole i to sto im izvode male "predstave" koje ce im se zauvijek urezat u pamcenje, a s obzirom da takve likove nemos vratit na pravi put ( zenskarose jel ) cure to tek shvate kad odrastu, e onda im se mjenja misljenje i traze "dobre decke" kakav si i ti jer vidim da dobro razmisljas, a ove zenskarose koje ih iskoriste nazivaju idiotima ( ka sta i jesu ) ;) 

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:12 (QuidZz).
15 godina
protjeran
The Friendzone Club

Šta sam krivo pitao? Pitanje je na mjestu...

Ispričavam se ako sam ljude na forumu uvrijedio, ali nipošto nisam rekao da sam mator, veliki frajer, don huan il šta već...

Radi se o tome da bi athlon trebao na tom pitanju više raditi a onda ići u neku vezu, trenutno sve idealizira...

15 godina
QuidZz kaže...

Buddy, prodala ti je tipicnu pricu, to sta "nije jos prosla preko nekog lika" moze obisit macku o rep jer ubrzo kad ( ako vec nije ) naleti neki "bolji" lik vidit ces kako " taj neki" vise ne postoji :D Predpostavljam da je ta cura mlada od tebe a znam koliko ti imas god. jer te imam na fb i recu ti samo da cure u pubertetu ne traze princa na bijelom konju nego zele zabavljat se, nekog zabavnog i nepredvidivog lika iliti bad boy-a. Shema je da vecinu cura u tim godinama ti "losi decki" privlace iz razloga sto vjeruju da ce ih vratit na "pravi put" jel, a s obzirom da takve likove nemos vratit na pravi put ( zenskarose jel ) cure to tek shvate kad odrastu, e onda im se mjenja misljenje i traze "dobre decke" kakav si i ti jer vidim da dobro razmisljas, a ove zenskarose koje ih iskoriste nazivaju idiotima ( ka sta i jesu ) ;) 

A stvarno poznajem curu i nije jedna od tih. Cura voli kvalitetno i imala je par emotivnih veza vec. Mislim ozbiljno, sad se stvarno dobro poznajemo i znam sam procijenit te stvari. 

Rekla mi je da je vec imala prijatelje ovako i da je ulazila u veze s njima ali da bi izgubili prijateljstvo i toga ju je strah , otvoreno sam je pitao da li ti se jednostavno ja ne sviđam? I rekla je ne, mozda je najbolje da sljedeci vikend jos malo popricamo i dodemo na ono: "sta da radim sad?" Mozda me se zazeli jos malo do iduceg tjedna.

Da li je bolje chattat s njom ili izbjegavat? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:13 (athlon64).
15 godina
protjeran
Unix kaže...
gin.tonic kaže...

Nije da vidim neku vezu između toga i ovog problema, ali dobro, valjda jer sam djevac (štoviše, nisam nikada imao curu)  {#}

I ti ne vidiš problem?

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
QuidZz kaže...

Buddy, prodala ti je tipicnu pricu, to sta "nije jos prosla preko nekog lika" moze obisit macku o rep jer ubrzo kad ( ako vec nije ) naleti neki "bolji" lik vidit ces kako " taj neki" vise ne postoji :D Predpostavljam da je ta cura mlada od tebe a znam koliko ti imas god. jer te imam na fb i recu ti samo da cure u pubertetu ne traze princa na bijelom konju nego zele zabavljat se, nekog zabavnog i nepredvidivog lika iliti bad boy-a. Shema je da vecinu cura u tim godinama ti "losi decki" privlace iz razloga sto vjeruju da ce ih vratit na "pravi put" jel, a s obzirom da takve likove nemos vratit na pravi put ( zenskarose jel ) cure to tek shvate kad odrastu, e onda im se mjenja misljenje i traze "dobre decke" kakav si i ti jer vidim da dobro razmisljas, a ove zenskarose koje ih iskoriste nazivaju idiotima ( ka sta i jesu ) ;) 

A stvarno poznajem curu i nije jedna od tih. Cura voli kvalitetno i imala je par emotivnih veza vec. Mislim ozbiljno, sad se stvarno dobro poznajemo i znam sam procijenit te stvari. 

Rekla mi je da je vec imala prijatelje ovako i da je ulazila u veze s njima ali da bi izgubili prijateljstvo i toga ju je strah , otvoreno sam je pitao da li ti se jednostavno ja ne sviđam? I rekla je ne, mozda je najbolje da sljedeci vikend jos malo popricamo i dodemo na ono: "sta da radim sad?" Mozda me se zazeli jos malo do iduceg tjedna.

Da li je bolje chattat s njom ili izbjegavat? 

Razmisli malo, iskreno, bili ti nekoj frendici rekao da neces nista jer, da se ovako izrazim " nije dovoljno lijepa za tebe " ? Moje misljenje je da jebes izgled ako nema pameti no da ne idem puno u OT. Cura te nije htjela povrijedit nego te otpilila na lijep nacin. Moj savjet ti je prestani trcat za njoj, kad to napravis ona ce trcat za tebon ;) Glumi malo frajera :D

16 godina
The Friendzone Club

da da to je i meni rekla cura koja me friendzonala, isto smo tako 2 mjeseca na setnje isli, pricali o svem zivom i pitam ja nju jel bi ona u vezu a ona odgovori ne, ti jesi zgodan i super(zasto onda nece u vezu koji ku*ac???) ali nemogu sad.

14 godina
neaktivan
kroz vlastitaathlon64 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

To sam vec izgradio jer smo u super i iskrenim odnosima. Jel mozes pogledat one 2 poruke koje sam gori zalipia i pokusat ih protumacit? Meni to sve super zvuci i kao put prema dobrom odnosu ali sam u strahu da nebi iz toga izaslo ja tebi zelim bit prijateljica bez obzira na sve.

Da budem iskren, to što su njene poruke prilično kratke puno prije da je negativno, nego pozitivno u smislu za eventualni početak odnosa koji tebe zanima. Da pojasnim - ne mogu se oteti dojmu (a lako moguće da sam u pravu) da se ona želi što prije riješiit, teško mi je to objasniti riječima, ona te ne želi povrijediti (u to sam siguran, iz dosadašnjeg što si napisao shvatio sam da nije takva), ali mislim da šanse kod nje nisu baš velike sudeći po duljini odgovora, previše ''školski'' mi to zvuči, a i čini mi se da bi ona najviše željela da budete, prije svega, jako dobri frendovi. Garantiram to.

ALI možda se varam, kratki odgovori na tvoje poruke mogu značiti i dilemu, nesigurnost, neodlučnost, strah, bojazan s njene strane. Znamo koji su sve mogući razlozi za to - možda se boji da će te izgubiti.

Nemoj zaboraviti uvijek prisutnu, a često izglednu mogućnost kako je to kod cura i žena nažalost - da ti nije rekla istinu, tj. da ne može zbog mame - možda je to izmislila iz nekog samo njoj znanog razloga, kojeg možemo povezati također s gore navedenim osjećajem nesigurnosti, straha, neodlučnosti, itd. Kako bi želio s njom izgraditi kvalitetan odnos, lako moguće da ti njena potencijalna laž nije pala na pamet. Opet, ne možeš je baš provjeriti (jasno da nećeš zvati njenu mamu mimo njenog saznanja o tome), nema druge nego da joj vjeruješ iako ti možda nije rekla istinu jer ti je stalo do nje.

Moj savjet ti je da se prepustiš, opustiš i pustiš da te sudbina vodi kroz vlastiti trud koji ulažeš za vas - ti znaš  što želiš za sebe i od sebe, što ti odgovara, a što ne - naravno djela su ključna, postupci, ništa neće pasti s neba, već se moraš potruditi oko vas i vašeg odnosa, s time da imaj na umu uvijek sljedeće: onakav, kvalitetan odnos kakav želiš s njom nećešuspjeti izgraditi nikad s njom - ukoliko i ona ne želi približno isto, kvalitetan odnos s tobom, makar podsvjesno ili si ne želi to sama priznati.

Samo hrabro, nježno i sigurno ;).

14 godina
neaktivan
gin.tonic kaže..

I ti ne vidiš problem?

Pa šta da nije ima curu? Big deal, bar ima muda reć, a ne glumit nekog online tastaturnog fuckera.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...
Unix kaže...
gin.tonic kaže...

Nije da vidim neku vezu između toga i ovog problema, ali dobro, valjda jer sam djevac (štoviše, nisam nikada imao curu) {#}

I ti ne vidiš problem?

i šta je loše u 16. godini života ne imati curu?

jebale vas cure.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
gin.tonic kaže...

Šta sam krivo pitao? Pitanje je na mjestu...

Ispričavam se ako sam ljude na forumu uvrijedio, ali nipošto nisam rekao da sam mator, veliki frajer, don huan il šta već...

Radi se o tome da bi athlon trebao na tom pitanju više raditi a onda ići u neku vezu, trenutno sve idealizira...

Kralju,, BOLI ME KITA hocu li j_ebat i kad cu j_ebat, to mi nista ne znaci u zivotu. Ako imas problem s time idi ga lijeci negdje drugo. Hvala.

To je čista laž, nemam nikakve probleme...

16 godina
gin.tonic kaže...
Unix kaže...
gin.tonic kaže...

I ti ne vidiš problem?

a sto ce mu cura ako ima 16-17-18 godina?? ne zaraduje, nema prihode, cura kosta(ko kaze da ne laze), mozda ima neke druge prioritete. covjek mozda izade van, zbari neku i to je to. ti prijatelju moj nisi bas cist sa tim razmisljanjima.

15 godina
protjeran
The Friendzone Club

Ja nisam čist s razmišljanjem...dobro,dobro

Vidim da ste se uvrijedili, samo želim dobro ljudima i to dobim...ok

15 godina
QuidZz kaže...

Razmisli malo, iskreno, bili ti nekoj frendici rekao da neces nista jer, da se ovako izrazim " nije dovoljno lijepa za tebe " ? Moje misljenje je da jebes izgled ako nema pameti no da ne idem puno u OT. Cura te nije htjela povrijedit nego te otpilila na lijep nacin. Moj savjet ti je prestani trcat za njoj, kad to napravis ona ce trcat za tebon ;) Glumi malo frajera :D

Cura je pametna za popi_dit, zato mi se i svida. Prilicno jako slabo poznas problematiku, neznam bas koliko si mjerodavno komentira ali hvala :)

Caesar et Brutus kaže...
Caesar et Brutus kaže...

To sam vec izgradio jer smo u super i iskrenim odnosima. Jel mozes pogledat one 2 poruke koje sam gori zalipia i pokusat ih protumacit? Meni to sve super zvuci i kao put prema dobrom odnosu ali sam u strahu da nebi iz toga izaslo ja tebi zelim bit prijateljica bez obzira na sve.

Da budem iskren, to što su njene poruke prilično kratke puno prije da je negativno, nego pozitivno u smislu za eventualni početak odnosa koji tebe zanima. Da pojasnim - ne mogu se oteti dojmu (a lako moguće da sam u pravu) da se ona želi što prije riješiit, teško mi je to objasniti riječima, ona te ne želi povrijediti (u to sam siguran, iz dosadašnjeg što si napisao shvatio sam da nije takva), ali mislim da šanse kod nje nisu baš velike sudeći po duljini odgovora, previše ''školski'' mi to zvuči, a i čini mi se da bi ona najviše željela da budete, prije svega, jako dobri frendovi. Garantiram to.

ALI možda se varam, kratki odgovori na tvoje poruke mogu značiti i dilemu, nesigurnost, neodlučnost, strah, bojazan s njene strane. Znamo koji su sve mogući razlozi za to - možda se boji da će te izgubiti.

Nemoj zaboraviti uvijek prisutnu, a često izglednu mogućnost kako je to kod cura i žena nažalost - da ti nije rekla istinu, tj. da ne može zbog mame - možda je to izmislila iz nekog samo njoj znanog razloga, kojeg možemo povezati također s gore navedenim osjećajem nesigurnosti, straha, neodlučnosti, itd. Kako bi želio s njom izgraditi kvalitetan odnos, lako moguće da ti njena potencijalna laž nije pala na pamet. Opet, ne možeš je baš provjeriti (jasno da nećeš zvati njenu mamu mimo njenog saznanja o tome), nema druge nego da joj vjeruješ iako ti možda nije rekla istinu jer ti je stalo do nje.

Moj savjet ti je da se prepustiš, opustiš i pustiš da te sudbina vodi kroz vlastiti trud koji ulažeš za vas - ti znaš što želiš za sebe i od sebe, što ti odgovara, a što ne - naravno djela su ključna, postupci, ništa neće pasti s neba, već se moraš potruditi oko vas i vašeg odnosa, s time da imaj na umu uvijek sljedeće: onakav, kvalitetan odnos kakav želiš s njom nećešuspjeti izgraditi nikad s njom - ukoliko i ona ne želi približno isto, kvalitetan odnos s tobom, makar podsvjesno ili si ne želi to sama priznati.

E sad ovako, u stvari mi se cini da mi je bila iskrena ,nisam siguran. Tu vecer se stvarno nije mogla izvuc, to je sigurno istina, znam tocno i zasto i znam da je planirala izac jucer vec tjednima (pa 420 je bio jucer :D, to se ne stoji doma). Ja sam siguran da se radi o nesigurnosti neodlucnosti i strahu jer mi je to iskreno rekla. Zensku je lik sjeba u deseti misec i onda je rekla da je pokusala stavit osjecaje sa strane jer nije mogla drugacije pa joj se sad tesko opet vezat za nekoga. Moj osobni dojam je da cu morat malo izvlacit osjecaje iz nje ali da ce polako popustiti. Ono što je bitno je da ona sad kristalno jasno zna da joj ja ne namjeravam ostat prijatelj a da svejedno nastavlja odnose s menom. Polako, voli da se druzimo ali sigurno.

Nista iduci vikend cu opet popricat malo s njom mirno pa cemo vidit. Koliko god "istresanje u facu" zvuci najbolja opcija mislim da to ovdje nije slucaj jer je ipak ja najbolje poznajem.

15 godina
protjeran
djdomi kaže...
gin.tonic kaže...
Unix kaže...
gin.tonic kaže...

Nije da vidim neku vezu između toga i ovog problema, ali dobro, valjda jer sam djevac (štoviše, nisam nikada imao curu)  {#}

I ti ne vidiš problem?

i šta je loše u 16. godini života ne imati curu?

jebale vas cure.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:52 (gin.tonic).
16 godina
mar123 kaže...

(zasto onda nece u vezu koji ku*ac???)

Aj da ja tebe pitam, zašto bi u vezu koji ku*ac?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

I ti ne vidiš problem?

Nope, I'm just fine.

IRL sam introvertirana osoba, ali nemam problema sa time.

17 godina
neaktivan
Unix kaže...
gin.tonic kaže...

I ti ne vidiš problem?

Nope, I'm just fine.

IRL sam introvertirana osoba, ali nemam problema sa time.

ja sam djelomicno takav. nekad mi je ok bit dugo u društvu, a nekad nakon 1 minute druženja želim malo biti sam da obnovim tu "socijalnu energiju".

druženje zna umarati itekako nas introverte, to te ubije više nego da trčiš 1 sat.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
DamageHigh kaže...
mar123 kaže...

pa ako sam joj dobar i sve, zasto ne?

evo kako sam ja naso curu, otiso u klub, zbario neku poznanicu, bili zajedno od tada 3 mjeseca i onda prekinuli. jbg cura se ponasala ko dijete a ja to nisam mogo vise podnjet, no bila je dobra za one stvari hehe.

15 godina
protjeran
The Friendzone Club

Aseksualci ste? (Unix i Djdomi)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:31 (gin.tonic).
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
QuidZz kaže...

Cura je pametna za popi_dit, zato mi se i svida. Prilicno jako slabo poznas problematiku, neznam bas koliko si mjerodavno komentira ali hvala :)

Caesar et Brutus kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Moj savjet ti je da se prepustiš, opustiš i pustiš da te sudbina vodi kroz vlastiti trud koji ulažeš za vas - ti znaš što želiš za sebe i od sebe, što ti odgovara, a što ne - naravno djela su ključna, postupci, ništa neće pasti s neba, već se moraš potruditi oko vas i vašeg odnosa, s time da imaj na umu uvijek sljedeće: onakav, kvalitetan odnos kakav želiš s njom nećešuspjeti izgraditi nikad s njom - ukoliko i ona ne želi približno isto, kvalitetan odnos s tobom, makar podsvjesno ili si ne želi to sama priznati.

E sad ovako, u stvari mi se cini da mi je bila iskrena ,nisam siguran. Tu vecer se stvarno nije mogla izvuc, to je sigurno istina, znam tocno i zasto i znam da je planirala izac jucer vec tjednima (pa 420 je bio jucer :D, to se ne stoji doma). Ja sam siguran da se radi o nesigurnosti neodlucnosti i strahu jer mi je to iskreno rekla. Zensku je lik sjeba u deseti misec i onda je rekla da je pokusala stavit osjecaje sa strane jer nije mogla drugacije pa joj se sad tesko opet vezat za nekoga. Moj osobni dojam je da cu morat malo izvlacit osjecaje iz nje ali da ce polako popustiti. Ono što je bitno je da ona sad kristalno jasno zna da joj ja ne namjeravam ostat prijatelj a da svejedno nastavlja odnose s menom. Polako, voli da se druzimo ali sigurno.

Nista iduci vikend cu opet popricat malo s njom mirno pa cemo vidit. Koliko god "istresanje u facu" zvuci najbolja opcija mislim da to ovdje nije slucaj jer je ipak ja najbolje poznajem.

Decki chill i nemojte se prepucavat jer to ne pomaze nikome ;)

@Athlon - Istina ti je najbolje poznajes, ja ti govorim kako razmislja vecina mladih cura ;) Svim curama moras odmah dati do znanja da oces vise od prijateljstva ( ka sta si i napravio ) al eto po mom misljenju dobio si fino upakiran od*eb, daj Boze da grijesim al dajem ruku u vatru da ce biti tako ;). 

15 godina
mar123 kaže...
agent_00klc kaže...
AA-d00d kaže...

Ma može još spasiti stvar jer kolko sam skužio šanse su 50:50.

Sljedeći put dok će te biti vani iskoristi prvu priliku (npr. dok te malo izazovno pogleda) i zažvali ju. Ako te odj*ebe onda vrlo vjerojatno nikad ni nebi htjela nešto više od prijateljstva, tako da se barem nećeš mučiti.

Ugl čekanje na to da se ona odluči je po meni najgora stvar.

TO , tocno ti... ja sam jednu curu dok je prolazila pored mene povukao k sebi i zazvalio... bili smo 2 godine u vezi... nemas sta izgubit...

s kolko promila alkohola?

Ne sjecam se {#}

its summer in here...
13 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Aseksualci ste? (Unix i Djdomi)

Nope, samo smo socijalno "invalidi" pa nam nije najlakše stupiti u dulje razgovore sa suprotnim spolom. Barem je tako kod mene.

16 godina
athlon64 kaže...
Ono što je bitno je da ona sad kristalno jasno zna da joj ja ne namjeravam ostat prijatelj a da svejedno nastavlja odnose s menom.

??

Nadam se da je to samo nespretno napisano.

Prejaki su mi ovi šta su u "vezi" 6 mjeseci, prekinu i onda se više nikad ne čuju. LOL. Fućkaš to. To nije ni bilo to.

Ekipa, prijateljstvo je temelj. I prije svega trebaš biti prijatelj, a tek onda sve ostalo.

Athlon oboružaj se strpljenjem i nemoj forsirati te glupave razgovore "na čemu smo", "što ti želiš" i sl. Živi život. Olakšaj si i nemoj analizirat svaku njenu riječ. Budi joj frend. Taman i da nikad ništa ne bude između vas, imati pravog prijatelja je neprocijenjiva vrijednost u životu...;)

16 godina
mar123 kaže...
DamageHigh kaže...
mar123 kaže...

pa ako sam joj dobar i sve, zasto ne?

Ajd ti meni odgovori na pitanje. Zašto da? ;)

13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
athlon64 kaže...
Ono što je bitno je da ona sad kristalno jasno zna da joj ja ne namjeravam ostat prijatelj a da svejedno nastavlja odnose s menom.

??

Prejaki su mi ovi šta su u "vezi" 6 mjeseci, prekinu i onda se više nikad ne čuju. LOL. Fućkaš to. To nije ni bilo to.

Ekipa, prijateljstvo je temelj. I prije svega trebaš biti prijatelj, a tek onda sve ostalo.

Athlon oboružaj se strpljenjem i nemoj forsirati te glupave razgovore "na čemu smo", "što ti želiš" i sl. Živi život. Olakšaj si i nemoj analizirat svaku njenu riječ. Budi joj frend. Taman i da nikad ništa ne bude između vas, imati pravog prijatelja je neprocijenjiva vrijednost u životu...;)

Da i uvijek ce joj ostat "samo" frend!  -.-

Ljudi nemojte se bedirat ako dobijete odjeb,  posebno kazem za ovu mladu ekipu, cure od 17 - 25 god uopce nisu za pravu vezu ( iako nade se koja iznimka, u pravilu samo 1% ), ista stvar je sa muskima, svi oce sto vise umocit, bit popularni i uzivat status jebaca. I curama nemojte govorit da vam se svidaju, to tako ne ide, to im djelima pokazite, malo romantike upotrijebit, pazljivo slusajte sta govori i sljedeci put je iznenadite, uberite joj cvijet ( ne kupit ) dok setate npr. i tako. Kad bude zgodna prilika poljubite je i to je to ;) Nikad joj nemojte rec da je ima dobre sise/dupe ( to vas moze odvest na sklizak put ) nego joj pohvalite odjecu tj kako se lijepo obukla. Shema je sta joj ljubav dokazivate djelima a ne rijecima ;) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:44 (QuidZz).
16 godina
The Friendzone Club

kako da ti odgovorim to? reci ti meni zasto da ne bude? to ionako nije bila poantna posta nego sam htio rec da mu vjerojatno laze kad mu kaze da bi ona zapravo bila s njim ali ne moze itd.

15 godina
DamageHigh kaže...
athlon64 kaže...

??

Znam, to je bas ono sto sam joj ja govorio, da je naše prijateljstvo meni najbitnije i da ja pokusavam napravit ono sto je najbolje za nase prijateljstvo. Jer ja joj stvarno zelim osttat prijatelj ali to mogu samo kroz vezu. Jasno ti je o cemu govorim , curu koja ti je super prijateljica ne mozes gledat samo kao prijateljicu (ako ti se svida) cak i ako to zelis.

16 godina
mar123 kaže...

kako da ti odgovorim to? reci ti meni zasto da ne bude? to ionako nije bila poantna posta nego sam htio rec da mu vjerojatno laze kad mu kaze da bi ona zapravo bila s njim ali ne moze itd.

Zato što je naporno, zato što u vezi ljudi očekuju da gledaš i baviš se samo s njima, pa je to naporno, zato što nesmiješ rješavat niš drugo, zato što se zbog pi_zdarija non stop svađaš. Zato što je debilno bit u vezi u ovim godinama u kojima mi jesmo. Moj stav. Ne zamaram se sa predrasudama društva u kojem živimo. Vjerojatno vam je teško sad razumjeti što želim reći...

athlon64 kaže...

Jer ja joj stvarno zelim osttat prijatelj ali to mogu samo kroz vezu.

Zašto?

athlon64 kaže...

curu koja ti je super prijateljica ne mozes gledat samo kao prijateljicu (ako ti se svida) cak i ako to zelis.

Jasno. Ali tko kaže da moraš bit u vezi da bi se desilo nešto, recimo to tako?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:55 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
Ne komentiram inače u ovu temu, al zavirim nekad, ima zanimljivih priča. Ne želim nešto glumatat jer nemam iskustva al ipak ću komentirat. Očito je da ona trenutno nije za vezu pa mislim da bi je trebao malo pustiti vezano za to, ali svejedno pričati normalno s njom. Nađi si neku zanimaciju, da prestaneš malo misliti na nju, može ti to kasnije živce uštedit ako su njeni izgovori samo lijep nači odhebavanja.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice