Tetrahidrokanabinol zaključana tema

poruka: 164
|
čitano: 24.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Tetrahidrokanabinol

Pogledajmo svi skupa Earla, a Boxer pogotovo....

Ovo je preraslo na višu razinu, Boxer protiv svih.

Sad ga moram i malo obraniti ali to ne znači da se slažem s njim.

Ima nekih točnih stvari kaj je navel ali ipak...

Nemojmo još i u vjerske vode sad i ovdje

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Pogledajmo svi skupa Earla, a Boxer pogotovo....

Ovo je preraslo na višu razinu, Boxer protiv svih.

Sad ga moram i malo obraniti ali to ne znači da se slažem s njim.

Ima nekih točnih stvari kaj je navel ali ipak...

Nemojmo još i u vjerske vode sad i ovdje

slažem se evo nešto protv stresa da se malo opustmo,a šta je zdravije od

"kapitalizam=barbarizam" kangrga
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 10:03 (seneka).
17 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

HAHAHAHAHA koji luđak....ali postiga je što je želio....umirem od smija.....ali ovo je očiti dokaz da ti ne treba trava za zabavit se....

Ma moji stavovi su utopijski....bezkalsan društva itd...samo sam dovoljno pametan da uviđam da to nije moguće, ali da bi se ipak trebali trudit...Ako te baš zanimaju svi moji stavovi o ovim sad "vručim" pitanjima ok dat cu ti ih privatnom porukom ali nisam siguran da si baš tkao zainteresiran....

A sad za Crkvu i katoličanstvo....ja sam bio krščanin do ja mislim 2 srednje tmana negdi posli krizme...tada sam počeo razmišljat i shvatio sam da Bog postoji...e sad dali je Bog bio Isus Krist...pa reka bi da najvjerovatnije je, samo ne znam....sve u svemu ja sma deist....

Jer ja razliku između zla i dobra nisam naučio ni od fratra,hođe ni popa.....na sudbinu svoje djece najviše utječu roditelji.....ko je ima loše roditelje njemu ni sam papa nebi pomogao.....

Boxer mislim da čak nebi se trebao bavit društvenim znanostima jer što više se budeš bavio to će ti teže bit policajac......jer kako ćeš uhitit ovisnika o heroinu ako su mu roditelji bili loši ljudi....da je meni neko da heroin sa 12 godina i ja bi se napunio ka bačva....

ovako ako ništa neznaš moći ćeš s manje dubioze radit svoj posao te ćeš ga radit kako treba, potpuno ispravno, po zakonu.....

Možda ga budeš i bolje radio eto ne znam....jer i ja sam iz strogo krščanske obitelji te su me roditelji krivo odgajali....mater kaže ne kradi, čača kaže kradi i slično tako da nisam čitao bio bi strašno kisel i  opterečen čovjek....eto moj odgoj se temlji na "đavljim" knjigama skoro pa potpuno....i nisam uopče ispa loš (iako jesam malo lijen :D) ......sad razmisli....

Marihuanu nisam nikad pušio ali sam bio teški pasivni pušač i mogu reć da sma se dosta dobro napušio....i znam kakav je osječaj...opet ne pušim i nije me puno briga.....smatram da nećeš ništa promjenit  mjenjajući zakone već moraš prominit ljude a to je puno teže.....

Tikviči vladaju svijetom!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 10:25 (Tale).
17 godina
protjeran
Tetrahidrokanabinol

činjenica

svatko tko "redovito" travari neće bit normalan

iskreno, znam jako puno travara, 98 % njih nakon 2 godine pušenja su izgledali ko smrt na dopustu...

marihuana JE zdrava u MALIM količinama i kad se rijetko konzumira...

al svakih par dana 2-3 đoze drmnut i nije pametno

uglavnom

bježat treba od toga ko vrag od tamjana

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
17 godina
neaktivan

Pa hvala bogu isto kao sto ti nece biti nista ako koji vikend odes van i zaružiš, to sam odmah na pocetku rekao kad su se pocele povlacit paralele s ostalim mogucim ovisnostima. Ovisi od osobe do osobe, i sve je u umjerenoj mjeri ok.

Btw zasto vrag bijezi od tamjana?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 10:12 (mislav_01).
17 godina
protjeran
Tetrahidrokanabinol

Ja sam za legalizaciju. Živio sa u Amsterdamu 3 i pol godine i pušio sam ko sumanut, jer kad sam stigao gore mislio sam da sam u raju. Međutim kako su godine prolazile polako mi se trava zgadila. Promatrajući ljude u Nizozemskoj vidio sam da su totalno oguglali na tu travu i domači ljudi jako malo konzumira skunk. Sve to dosadi kad tad, a psihički labilne osobe če se zakvačit na bilo šta pomoču trave ili alkohola. Vidim da tu netko spominje da sve kreče od trave. Debilne li izjave. Tako mogu reć da sve kreče od alkohola ili cigareta. Kako to da nizozemci imaju manji postotak narkiča od nas? Pogotovo kod mlađih ljudi vrjedi ona što im više braniš oni če više zagrist za to.

http://www.myspace.com/soundimpuls
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 10:40 (dovla).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Arthur Koestler - Pomračenje u podne

"Vrag je asketa a bog ima dvostruki podvaljak od humanitarnih juha"

Pokrenuo sam ovu temu zbog onih onih koji od silne brige za naše zdravlje

(svi znamo da je to najčešći izgovor za pojačanu represiju i ograničavanje ljudskih sloboda)

donose nerazumne zakone.

Jer kao što svaka seljačina (da ne bi bilo zabune i svađa sa onima koji taj pojam poistovječuju sa

čovjekom koji živi na selu, seljačina ima kud i kamo više u gradu) zna razliku između konjaka i piva,

tako bi i oni koji sjede u saboru i za to primaju dobre plaće, morali znati razliku između Marihuane

i Heroina odnosno razliku između lakih i teških droga...

Time bi se izbjegla kriminalizacija onih koji primjenom ovakvog zakona najčešće postaju samo

žrtve dilera i zakonodavca a pravi Bossovi mogu mirno trljati ruke jer javnost dobiva privid

da država i policija radi svoj posao...

Vjeruje li netko da je ovakva pomutnja stvorena zbog neznanja?

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 15:38 (Jurra).
16 godina
neaktivan
dovla kaže...

Ja sam za legalizaciju. Živio sa u Amsterdamu 3 i pol godine i pušio sam ko sumanut, jer kad sam stigao gore mislio sam da sam u raju. Međutim kako su godine prolazile polako mi se trava zgadila. Promatrajući ljude u Nizozemskoj vidio sam da su totalno oguglali na tu travu i domači ljudi jako malo konzumira skunk. Sve to dosadi kad tad, a psihički labilne osobe če se zakvačit na bilo šta pomoču trave ili alkohola. Vidim da tu netko spominje da sve kreče od trave. Debilne li izjave. Tako mogu reć da sve kreče od alkohola ili cigareta. Kako to da nizozemci imaju manji postotak narkiča od nas? Pogotovo kod mlađih ljudi vrjedi ona što im više braniš oni če više zagrist za to.

zaboravio si samo jednu "sitnicu"..niti smo mi nizozemska a nismo ni nizozemciNamigiva
"kapitalizam=barbarizam"..kangrga
17 godina
protjeran
seneka kaže...
dovla kaže...

zaboravio si samo jednu "sitnicu"..niti smo mi nizozemska a nismo ni nizozemciNamigiva
 To ne znači da nemamo pravo mjenjati mentalni sklop u glavi. "Nisam rasist, ali mrzim prljavog crnca". :)
16 godina
neaktivan

Mislim da se stalno krive komparacije iznose u ovom postu;

Nije pitanje da li je droga u globalu dobra, svi ćemo se složiti da nije. Pitanje je definicija droga, 'lakih' i 'teških', kao i odnos zakonodavstva prema istima.

I nitko me neće uvjeriti da je 1 joint = 1 kg heriona = ubojstvo, odnosno da je zakonski stav po tim pitanjima vrlo rastezljiv.

Npr. malog Ivicu uhvate s 2 jointa, a tu je i mail Jura pa to okarakteriziraju kao organizirani kriminal, preprodaju droga i vjerovatno još nakaleme par 'sitnica' za koje nisu našli počinitelje i ode Ivica u bajbukanu na višegodišnji odmor. A s druge strane ako npr. policajac pretuče, ukrade, pa i šverca drogu, može se nadati eventualno nečasnom otpustu iz službe..

I da mi se ne bi sad javljali pametni da to nije tako, navesti ću primjer;

Igrom slučaja poznajem većinu od 'dečki s Knežije' (odrastao u tom kvartu), pa mi je poznato da je osim najpoznatije četvorke, ekipa bila puno šira, a vidi vraga dvojica su upravo bili policajci.

I koliko mi je poznato nisu popili bajbukanu.. Pa ti vidi..

Nažalost, imam još takvih primjera iz prve ruke, da ne duljim..

Ono što me najviše zasmetalo u cijelom postu je da glavni akter (boxer) uopće ne shvaća problematiku, svoje mišljenje nema jer ga ne može niti imati, već koristi fraze koje su toliko otrcane i čuo sam ih previše puta da ne bi odmah shvatio o čemu se radi.

Kad si dio struktura, pogotovo takvih, svoje mišljenje ne smiješ imati (ako ga i imaš, ne smiješ iznositi), već ti je jedina mogućnost ponavljanje kolektivne mantre određene strukture.

To ti je kao da pitaš popa za mišljenje o budizmu, ili još bolje kad ti pop objašnjava bit braka i seksa, ma nemreš mi to prodavati..

Ne pada mi na pamet zagovarati neku legalizaciju ili općenito poticati upotrebu bilo kojih droga, međutim kad je to već pitanje, mislim da bi legalizacija lakih droga donjela više dobrog, nego lošeg.

Od ekonomskog efekta za državu, preko jasne distinkcije od 'težih' droga koje doista i jesu problem, pa do varijante da je zabranjeno voće slađe, odnosno kad bi lake droge bile dostupne, mislim da bi interes pao. Da ne spominjem 'narko' turizam, a stalno se hvalimo da smo turistička destinacija.

I kao što već rekoh, u demokraciji bi svatko trebao imati slobodu izbora..

Pa ako se netko želi trovati, samo naprijed, slobodno, ako pritom puni državnu blagajnu..

17 godina
protjeran
Tetrahidrokanabinol

Potpisujem u potpunosti post iznad.

Drogu tako i onako naručuje država i država ima kontrolu nad prodajom, a ovi što se vuku po novinama kao uhvačeni su samo marionete. Obični policajci još i dilaju iz službenih vozila koja mi plačamo, a jadni Jurica jbga zbog jointa u buksi radi dobre statistike. Nažalost osobno sam imao prilike biti u remetincu dosta dugo da upoznam koliko ljudi je tamo zbog statistike, a koliko po zasluzi, da nije offtopic cimer mi je bio unutra 7 mjeseci jer je provalio susjedu u podrum i ukro 13L vina i par litara rakije. Kako onda država može zaradit sa ovakvim zakonom jer sva ta ukradena vina i oštečena imovina ne koštaju toliko koliko je država morala izdvojit za hranu 3 put dnevno, wc papir i još masu toga za dečka koji unutra leži više od pola godine. To je sramota, a takvih primjera je troduplo više nego što se zna. Koliko ih samo ima unutra što su uhvačeni sa do 20g trave dok vani šetaju ubice iz fine, kutle, maestri i slični koji nisu ni vidli pravog zatvora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 14:53 (dovla).
17 godina
dovla kaže...

Potpisujem u potpunosti post iznad.

Drogu tako i onako naručuje država i država ima kontrolu nad prodajom, a ovi što se vuku po novinama kao uhvačeni su samo marionete. Obični policajci još i dilaju iz službenih vozila koja mi plačamo, a jadni Jurica jbga zbog jointa u buksi radi dobre statistike. Nažalost osobno sam imao prilike biti u remetincu dosta dugo da upoznam koliko ljudi je tamo zbog statistike, a koliko po zasluzi, da nije offtopic cimer mi je bio unutra 7 mjeseci jer je provalio susjedu u podrum i ukro 13L vina i par litara rakije. Kako onda država može zaradit sa ovakvim zakonom jer sva ta ukradena vina i oštečena imovina ne koštaju toliko koliko je država morala izdvojit za hranu 3 put dnevno, wc papir i još masu toga za dečka koji unutra leži više od pola godine. To je sramota, a takvih primjera je troduplo više nego što se zna. Koliko ih samo ima unutra što su uhvačeni sa do 20g trave dok vani šetaju ubice iz fine, kutle, maestri i slični koji nisu ni vidli pravog zatvora.

S ovim se slažem, to je sramota. Koliko je samo to koštalo državu, umisto da su ga lipo kaznili pa na prisilni rad jedno najmanje godinu dana i to najteže moguće poslove. Posle toga mu nebi palo napamet više krast, upadat u tuđi dom, tako bi država dobila radnu snagu a on izvukao pouku koju bi sigurno zapamtio.
17 godina
Tale kaže...
seneka kaže...

Tale...kažeš da si pisao Boxseru ali ja ću te ipak pitati,kako to misliš da si za "legalizaciju svega osim abortusa " ? kako je moguć taj proturiječan stav?  friendlyCool

Proturječan stav? Jest definitivno je proturječan,falio sam . Ako očeš da ti ga protumačim sa logičko-filozofske strane mogu, ali to je nepotrebno zar ne?
Jer ti već znaš što pokušavam i što govorim.....
Mislim da bi ti trebao objasnit sa psihologijske strane (psihonalitika) zašto si mi napisao ovaj komentar po običnom Frojdovom pristupu.
No samo ću ti reć:
Hvala valjda sam se zanio pa sam zaboravio na formu, ali shvatio si što želim reć zar ne?

Svi koji su rekli Boxeru da je "zatucan" su u pravu, on je prema današnjim mjerilima(!) "zatucan". No vi koji ste mu to rekli ste više "zatucani" od njega i stvarno mi je došlo da vas prijavim. U čemu uživate nabijat nekome njegove nedostatke na nos kad i sami nevolite da vam se to radi? Možda taj koji je to rekao i nije mislio u lošem smislu kao ni ja, ali stvari se trebaju ako želimo zadržat aspekte slobode na normalan način. Ja se nebih baš uvrijedio da mi je to netko napiso. Ali tako trebalo bi da svi otiđu  na IQ testiranje te da vam se provjeri IQ tako da se mogu smijati barem polovici foruma ako ne i 4/5 foruma....pa to bi bilo ružno(!) nehumano.....
Boxer mislim da si pametan ali fali ti znanja....ne znanja o marihuani več znanja o životu i o ljudima, tako pametan si uzmi neki uđbenik iz psihologije....kad ga pročitaš definitivno ćeš znat više i stoga ćeš imat drukčije stavove...ito ne o marihuani nego o svemu....

Osim toga ljudi politika je ljudska tvorevina tako da ne postoji matematičko riješenje tog problema.....svako mišljenje se treba poštovat jer je to mišljenje nije krivo niti dobro jer to ni ne stoji u definiciji "stava". Nego se stvari riješavaju demokracijom....domkracija je loš način vladanja lai najbolji koji imamo....čije se mišljenje najviše podržava tkao će bit i na pojedincu je da se prilagodi zakonu....stoga ova tema nemože obavljat neke nemogučnosti kojim je ograničena svojim sadržajem....otiđite na izbore i glasajte za onog tko je najbliži vašim stavovima...to je apsolutno riješenje problema....

I MOLIM TE ODGOVRI MENI ŠTO MISLIŠ O OVOME JER MI NISI ODGOVORIO A JA SAM TE JEDINI ZAMOLIO,HEHEH!
 Mislim da je u najmanju ruku komicno kako gospodin Ivan Pešić aka Tale "sere" Fakultetski obrazovanom covjeku koji je starij od njega 10 godina kako mu fali obrazovanja. . . Neznam samo u koju su skolu vas gospodine Pešiću upisali pa tako mladi (28.03.1992) mozete neskromno nazivati polovicu foruma maloumnim, a da ne spominjem vase "Freudovske" definicije i pametovanja. . .
 Ali opet ovo je forum pa svaka maloumna jedinka koja je na ulici, manja od makovog zrna ovdje dođe na svoje pa soli pamet i glumi kako on sam kaze "veliki um" pa je i pokusaj bilo kakve rasprave s takvim "briljantnim" umom beskroistan.

A sad sto reci na samu temu legalizacije marihuane, osobno ja sam protiv jer ukoliko danas dozvolimo legalizaciju lake droge sutra cemo legalizirati prostituciju (pola foruma ce u terenutku kad procita legalizacija prostitucije reci URA, ali zamislite kako bi se osjecali kada bi poslovna okupacija vase majke/sestre/djevojke/zene bila prostitucija. . ., divotica zar ne? Namigiva) a onda malo teze droge. . . Isto tako netko prica o blokadi vecih dilera te pravih kriminalaca, pa tek bi onda postali leglo kriminala jer bi sam kriminalac/diler mogao naci utociste u nasoj zemlji te mirno i legalno pripremati urod koji ce plasirati susjednim drzavama zamislite kako bi to olaksalo vanjsko politicke odnose. . . A Boxer uz svoju edukaciju, (gledao u index covjeku i netko s 70% devetki u indexu definitivno ima vece znanje u bilo kojem pogledu od nekog balavog srednjskolca)  ima pravo da se oglasi i iz privatnog gledista jer sam zna sto mu je bio rođak te kako je zavrsio, isto tako ja sam svjedok kako iz godine u godinu netko od omladine iz Orasja podlegne od narkotika (a svi su kretali od marihuane) da bi se na kraju posluzili heptanonima, i slicnim tezim drogama te bi ih to kostalo zivota. A sad ce oni reci ma ko ih jebe, oni su budale ja se znam kontrolirat, ja sam pametnije. . ., e pa da vam kazem niste mi smo SVI ovisnici, svi redom samo imamo razlicite poroke. . ., koliko puta je pusac rekao ma mogu ja da odustanem od cigara ali nezelim iako i sam zna da nemoze, jer kada nekome nakon dva dana krene tremor ruku ko da ima Alzhimera nema se sta vise komentirat. . .

Uf, i ja pametujem i pricam puno pa me nemorate prozivati. . ., moje stajaliste kao i stajaliste pojedinaca ovdje je da netreba doci do legalizacije narkotika, iskreno ja bih podrzao i zakon koji bi zabranio pusenje u javnosti jer time "neodgovorni" ugrozavaju zdravlje nepusaca mozda i gore nego sebi jer je dokazano da je pasivno pusenje stetnije. . . No opet nitko nikoga nece ovdje u nista uvjeriti, oni koji vole travu, pa braco drzite se mracnih haustora i rupica u koje ste se i do sada zavlacili da bi pusili. . ., a oni koji su protiv tog nek se drze svog stajalista i svatko na svju stranu. . . (bas me zanima koji cu karton sad da pokupim Smijeh )
Call of Duty 4 RULEZ :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 17:52 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Dosta je više pametovanja i svađe.

Malo se pretjeralo.

CLOSED!

ZLOČESTI MOD NR.1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice