Tetrahidrokanabinol zaključana tema

poruka: 164
|
čitano: 24.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Tetrahidrokanabinol
Jurra kaže...

Odgovor Horagiu

...a da ti nisi Boxerov sparing partner?...Osmijeh

Nisam
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan

@ Boxxer

Joj ej profulao si galaksiiju, da ne kažem temu Čojče! Tko ovdje hvali i podržava legalizaciju teških gluposti!!?? Riječ je o jednom bezazlenom opijatu koji se po ničim nebi trebao razlikovati u zakonu od eto alkohola... A to, što kreteni posežu za teškom artiljerijom, to je njihov odraz kulture i kućnog odgoja... Po tvojoj tezi bi trebalo, sukladno tvojem generaliziranju i usporedbi, zabranit plaganje vozakog ispita, jer s njim dobijaš dozvolu da rukuješ oružjem... (ajde daj razliku!)

Treba imati kontrolu nad jednim i drugim, onaj tko je nema - završi ili u kanalu, banderi, pod prikolicom kammiona ili u slučaju tvojeg rođaka - pokriven cvijećem. Pis!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 21:17 (xilC).
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Jurra kaže...

Odgovor Horagiu

...a da ti nisi Boxerov sparing partner?...Osmijeh

Nisam
 ...a pljačkaš banke?...Namigiva
najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Mislim da je poruka ove teme bila ukazati na glupost zakona koji može i dozvoljava si da jedna obićna dječja/ljudska svejedno je, ali u svakom slučaju prirodna  znatiželja-nekima trenutni hir/nepromišljenost rekli bi neki obilježi čovjeka i upropasti mu život odnosno period života...slovo zakona u ovom slučaju je pre strogo....samo to, naravno da nitko ovdje ne promiće ništa i svi koji smo dovoljno odrasli svijesni smo stvari, no neki su ušli u totalne dubioze koje nemaju smisla i veze sa temom!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
leo_819 kaže...

two words: Legalize It. zdravije je od alkohola, a kamo li cigareta Cool

STFU NOOB!
Idi u Holandiju i tamo pusi!

Sve je to lijepo, bajno, sunce sija, ptice cvrkucu, mi se drogiramo, nama lijepo!            Malo sutra!!

Kad budes imao nekog u familiji ili od poznanika koji je umro zbog koriscenja opojnih droga, onda se javi i pametuj!

A svi do jednog su poceli sa Cannabis Sativa L., pa presli na heroin, kokain ko je imao para, i amfetamine i stosta jos, a zavrsili sa travom i cvijecem koje ih sad pokriva!!

Znam da je tebi svejedno, jer ti nisi gledao majku svog rodjaka, kako dolazi i oplakuje grob svog jedinca, zbog proklete droge!!

Hvaljen budi Gospodine! Konačno od silne mudosti prethodnika, Gospodin Boxer pogađa u srž problema.Svaka ti čast, iako si u odnosu na mene mladac. A govorim iz iskustva roditelja jedne 18-godišnjakinje
poletarac u duši i još sasvim zelen
17 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Ne postoji dokumentirana smrt povezana se predoziranjem marihuanom ili THC-om.

Nedavna istraživanja sa sintetičkim kanabinoidom pokazuju da aktivacija CB1 receptora može uzrokovati neuroobnavljanje i neurozaštitu, a također i zaustaviti prirodnu degeneraciju kod neurodegenerativnih bolesti kao što su Parkinsova bolest ili Alzheimer.

Ovo je uzeto s wikipedie, i to hrvatske wiki jer mi se nije dalo tražit druge izvore. Također je činjenica da niti jedna od današnjih studija nije potvrdila uzročno-posljedičnu vezu između korištenja marihuane i kasnije težih droga. Pa, dovraga tobbaco, ili ti "obične" cigare pune nikotina, izazivaju masu puta veću i bržu ovisnost nego pušenje marihuane, a da ne govorim o samom nikotinu, čijoj sam toksičnosti imao prilike svjedočiti (vjerovali ili ne, izoliral sam ga iz cigareta, 1 kapljica u kavi je dovoljna da ubije osobu - to dovoljno govori o cigaretama i po meni bi cigarete trebalo "sasjeći u korijenu", ali ne, lobi je prejak, previše se para vrti tu...). Uglavnom suma sumarum: svako ima svoje mišljenje, i smije ga iznositi, ja sam svoje rekao, cigarete smatram većom prijetnjom od marihuane, a ko hoće neka koristi marihuanu, zdravije je od cigareta.

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
Jurra kaže...

Oprosti, ali ti si očito zalutao u ovu temu...

Pročitaj još jednom ili više puta uvodni post...

"...nekad se zbog trave išlo sucu za prekršaje..."

"Kao što sam napisao na početku, tip izađe u grad sa dva Jointa u đepu u drugom sa još malo rezerve,

počasti prijatelja a ovog ulovi murija, pa odkud ti, pa priznaj, pa ostale policijske metode..."

Stvarno sam umoran, tako da mi je promaklo ovo ili sam na brzinu procitao! Takodjer ovaj forum nije savrsen jer ne dopusta visestruko citiranje postova koji se nalaze na raznim stranicama, pa sam morao ovako da kopiram tvoje postove.

Prijatelju, ako te mogu tako nazvati, prema tebi jos zasada imam respekt kao zacetniku ove teme, ali ako ovako nastavis sturo pisati, ne objasnjavajuci nista, taj bi respekt mogao nestati.

Ako si nesposoban napisati bolji opis tog dogadjaja, onda ja trosim moje dragocjeno slobodno vrijeme u borbi sa vjetrenjacama.

Stvarno nema smisla u dvije (2) recenice opisati nesto, zasta se dobilo dvije (2) godine zatvora! Samo da znas, policajci, u ovom slucaju najvjerovatnije inspektori, su napisali najmanje 30 stranica teksta i objasnjenja sta je taj pocinio i kako.

Znaci da bi tebi bolje predocio, taj momak je po zakonu koji meni i ostalima kroji kapu sta nesmijem raditi, ucinio dva (2) krivicna djela! Neovlastena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Posjedovanje i omogucavanje uzivanja opojnih droga!

Taj momak je takodjer, mogao i da bude recidivista, te takodjer mogao i da se bavi tim u svrhu zarade sto je jos i gore nego samo posjedovanje, ali posto ovdje govorimo o nekakvoj "rezervi", sudac je mogao nedvosmisleno zakljuciti da ga tereti za teze djelo.

Al posto si ti tako lijen ili ne informiran potpuno o dogadjaju, i ovdje ljudima sa poluinformacijam mazes oci, tesko se da zakljuciti dali ti uopce govoris istinu.

Nije isto kad ja kazem da sam izvukao pistolj na javnom mjestu i malo pripuco i onda kazem oderali me do koze... Svi ce pomisliti, sta fali malo pripuco i tako dalje, velika kazna.

Ali kad kazem citavu informaciju: Da sam izvuko automatsku pusku, na javnom skupu gdje je bilo dosta ljudi, i "netko vazan", i onda malo pripuco, al et onako iz veselja! Sta bi onda drugi rekli? Pa jesi ti normalan, gdje ces automatsku, i to gdje je puno ljudi, a policija i suci ce te razapet jer si narusio sigurnost nekog vaznog Pi*deka u zemlji koji obnasa neku funkciju te mozda i za terorizam i sta ja znam.

Znaci ne dajes ovdje kompletne informacije, zbog toga sto ne znas sve a zalis se, ili namjerno to radis!

Wiz3m4n kaže...

Čuj Jurra momak je Boxer....tko zna koliko je udaraca popio u glavu...

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -

To je tvoj podnapis ispod tvog posta!

To je moj odgovor na tvoj post!! Da te pitam, volis li okus Bumeranga?!

Samo provociras, a nemas argumente ni za sta, mani se suplje price!

bed kaže...

Boxer, mislim da je put od trave do here bio karakterističan prije 20 g. Danas klinci imaju put; bombon, bijelo, žuto, a često i bombon preskoče..

Tako da nema tu korijena kojeg bi ti presjecao..

U pravu si, ali kako gdje! Trziste droge je veoma fleksibilno, ti ga zatvori na jednom mjestu, drugo se zariste otvara. Protiv droge se jednostavno tesko boriti. Balkanska ruta?! Jel ti taj pojam poznat?
Jednostavno, nekad smo destinacija a nekad samo zemlja tranzita za vece, bogatije i razvijenije trziste.
To je samo znak, dokle se doslo i kakva je droga opasnost, kad djeca pocinju od tezih oblika droga. Ali, nekom ako je pristupacna trava, pocet ce od nje, ako mu nije a hoce da uzima, uzet ce sta mu se nudi. Tu takodjer ima i uticaj okoline i drustva, jer ima viska losih definicija, gdje se po umisljaju traze zrtve za jace oblike droge koji su skuplji, te je veci prihod. U sadasnje vrijeme veoma velike dostupnosti droga, nisak je prag tolerancije te se brzo prelazi sa jednog na drugi oblik droge.
Tesko se boriti protiv droge, te nezna covjek jel bi radje poceo od suzbijanja PONUDE ili POTRAZNJE, ali meni smisleno rjesnje gdje bi se zapocelo je da PONUDU treba srezat u korijenu, a tu mislim i na Marihuanu, jer gdje nema PONUDE, slaba je i POTRAZNJA.

Al to vise nije bitno u citavoj ovoj zavrzlami, jer nemogu na sve strane da branim svoje misljenje i prakticno iskustvo. Jednostavno, ne mogu sam protiv svih.
Ja sam rekao svoje i cvrsto stojim iza onog sto sam rekao.

Ok, mozda sam konzervativan, al zamislite da ste u Kini? Ovakav "prakticni" liberalizam sa drogom bi se mozda kaznio sa smrcu, a racun za metak poslao obitelji.
Postujem ja tudje misljenje, liberalni ste, ok!
Al nemogu shvatit da se neko ovdje buni sto je isao rasparcavat drogu! Ako hoces, sakrij se, budi kod kuce, pusi ko te hebe.
Al necu da danas - sutra mom djetetu kad izadje sa drustvom ponudis bilo sta od toga, jer bi te stavio na crnu listu za odstrel, i odlezao bilo koga!

Pozdrav za ove "roditelje" koji su Devijacije nase Nacije!

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Odgovor  Boxeru

Tebi je očito mjesto u saboru...Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 23:43 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Ajmo onda sve kriminalizirati... Alkohol, drogu, travu, cigare, video igre, kocku itd.

E, a usput ajmo pozatvarat sve rastafarijance i plemena i indijance koji koriste travu za obrede... Nema veze što od kanabisa ne moze direktno prouzrociti smrt...

A, svoje dijete ne mozes spasiti od trave, alkohola nikako osim tako da ga zakljucas u podrum, ako netko hoce, neces mu zabraniti... Mozes samo reci djetetu sto je droga, alkohol i nadati se da ce te poslusati...

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
leo_819 kaže...
boxer kaže...                                                                       STFU NOOB!
Idi u Holandiju i tamo pusi!

Sve je to lijepo, bajno, sunce sija, ptice cvrkucu, mi se drogiramo, nama lijepo!            Malo sutra!!

Kad budes imao nekog u familiji ili od poznanika koji je umro zbog koriscenja opojnih droga, onda se javi i pametuj!

A svi do jednog su poceli sa Cannabis Sativa L., pa presli na heroin, kokain ko je imao para, i amfetamine i stosta jos, a zavrsili sa travom i cvijecem koje ih sad pokriva!!

Znam da je tebi svejedno, jer ti nisi gledao majku svog rodjaka, kako dolazi i oplakuje grob svog jedinca, zbog proklete droge!!

bold 1. imao sam... pouka iz toga mi je bila nikad ne probaj ništa "zajebanije" od trave, također mi je bio rođak, bio sam još klinac.

bold 2. ako imaš nešto sijena u glavi NITKO ne teće nagovorit da to probas.
 Slaba ti je ta pouka sto si ti izvukao iz tog tragicnog dogadjaja. Jer da jesi izvukao pouku, prestao bi odmah i sa travom..
Pricas besmislice, i sve sto cujem je po ko zna koji put papagajski ponovljeno, nista jace od trave.
Yeah right, ko da pricam sa zidom...
A ako mi netko u familiji pogine jer ga je pregazio auto kad je prelazio cestu, znaci li to da ja to ne cu raditi? 
Sa štovanjem, brahle!
17 godina
Tetrahidrokanabinol

E moj Boxeru opet se vraćamo na početak....nitko ništa ne zagovara...prema tome ne vidim potrebe povlačenja tamo nekih Kineskih diktatora i ideologija iz prošlog vijeka...stvar je u tome da ne čitaš dobro postove i krivo tumačiš neke stvari, naravno da nisam za to da moje dijete uživa bilo koje opijate a tu ubrajam i alkohol i droge, nikotin također....vjerujem da i Jurra ne nudi i svoje ukućane Namigiva...ja sam visokoškolavan liberalan građanin i znam razlikovat žito od kukolja, ali također znam da nije sve crno i bijelo, isto tako prihvaćam i tuđa mišljenja kao tvoje i u nekim sekvencama slažem se sa njima...ovim zatvaram svoje sudjelovanje u večernjem programu, pozdravljam sve nazočne i preporučam.........samo opušteno gospodo bez sekiracija...život je lijepNamigiva

16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Uglavnom, gore u Amsterdamu je situacija (barem na mjestima koja sam posjetio) neusporedivo bolja nego kod nas - nitko i ne pomislja na nesto jace / gore. Zasto? Zato sto ce to biti sankcionirano. 

Sto se svih zakona/zabrana tice, kod nas je puno previse stvari izrezirala crkva. I to mi se gadi. Kao, sluze nekom svom Gospodinu, a u biti gledaju samo na svoje uske politicke interese. No to je druga tema.

Kratko i jasno, potrebna je legalizacija, u najmanju ruku dekriminalizacija. I to pod hitno!

Sa štovanjem, brahle!
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
 U pravu si, ali kako gdje! Trziste droge je veoma fleksibilno, ti ga zatvori na jednom mjestu, drugo se zariste otvara. Protiv droge se jednostavno tesko boriti. Balkanska ruta?! Jel ti taj pojam poznat?

Šta misliš tko radi 'tržište', uvoz/izvoz, iliti rutu, mali Ivica s jointom, ili ovi koji donose zakone?

Pitanje je kad Jadrankica baci 'ciglicu' (br. 57) u spalionicu, šta je unutra?

A da je droga legalna, koliko bi koštala onda? (to je vjerovatno najveći razlog zašto je nelegalna)

Nije pitanje da li je trava zdrava, jer na tu temu možemo i o coca-coli, već koliko je opravdana zakonska regulativa koja izjednačuje joint s kriminalnim djelom.
To je osnova koliko ja vidim ove teme.

A za dva dana evo nam i restrikcije s cigaretama, pa mi na pamet pada još bizarnija situacija u Amsterdamu, gdje možeš pušiti joint, ali nedaj bože da ti u jointu nađu duhan, pa se joint puši u coffie shopu (čistaka),  a cigarete u podrumima...
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Govorite vi sto hocete za travu ali nikad nisam cuo da se neko dobro napusio, dosao kuci i prebio zenu i djecu...

Isto tako ne izaziva fizicku ovisnost kao npr. alkohol, cigarete, antidepresivi, tablete protiv bolova koji su dostupni

sasvim legalno, uz to je cak i legalna u europskoj drzavi poznatoj isto kao Nizozemska

Najveca buducnost za "travu" vidim u zamjeni za sredstva protiv bolova i cak se i daju na recept u nekim zemljama

ljudima koji boluju od kronickih bolesti npr. u SAD-u ! jer "trava" nema 2 kilometarsku listu fatalnih nuspojava

i nema predoziranja

A sto se tice ulazne droge, prije bi rekao da je to ALKOHOL jer ja neznam nikoga da je probao travo a da nije

prije vec probao alkohol, da li vi znate nekoga ???

A sad mi recite koliki je postotak alkoholicara u ukupnom postotku ljudi koji redovno konzumira alkohol,

jer je alkohol najrasirenija ovisnost poslije cigareta, ja mislim da ipak nije nesto zaprepascujuc jer bi inace zivlili

u svijetu alkoholicara

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
bed kaže...
boxer kaže...

Šta misliš tko radi 'tržište', uvoz/izvoz, iliti rutu, mali Ivica s jointom, ili ovi koji donose zakone?

Pitanje je kad Jadrankica baci 'ciglicu' (br. 57) u spalionicu, šta je unutra?

A da je droga legalna, koliko bi koštala onda? (to je vjerovatno najveći razlog zašto je nelegalna)

Nije pitanje da li je trava zdrava, jer na tu temu možemo i o coca-coli, već koliko je opravdana zakonska regulativa koja izjednačuje joint s kriminalnim djelom.
To je osnova koliko ja vidim ove teme.
A za dva dana evo nam i restrikcije s cigaretama, pa mi na pamet pada još bizarnija situacija u Amsterdamu, gdje možeš pušiti joint, ali nedaj bože da ti u jointu nađu duhan, pa se joint puši u coffie shopu (čistaka),  a cigarete u podrumima...
 E sad, mozemo mi nadugo i nasiroko pisati o teorijama zavjere, paranoicnim i neutemeljenim pricama. Za to ti je bolje onda sudjeluj u temama tipa, "pronadjena lubanja vanzemaljca na Marsu" ili "paranormalne stvari", "vjerujete li u vanzemaljce" i te pricice za malu djecu.  Ili otvori novu temu tamo pa podastri fino dokaze o tome ko su najveci dileri, kako i sta rade. Bas si ti bio tamo i ti znas ko sta pali i ko sta dila. Ajd, ono ozbiljno otkud ti ovo pade na pamet, podsjecas me na jednog bivseg prijatelja. Nebi vise o ovome da ne skrecemo temu.

Ok, u ovoj temi vise nema price o teskim drogama, sto se mene tice. 

Pa da razjasnimo neke stvari o nekim problemima ove teme da se i oni razjasne te da se mene ne napada kvazi i poluinformacijama jer ocigledno pola vas nije kako treba upuceno ni o Marihuani i njenom utjecaju. Po vasim komentarima, Marihuana nema stetnih dejestava, nego samo daje lijepi ugodjaj, prolaznog karaktera, treba je legalizirati, je prevelika kazna za njeno posjedovanje i koriscenje. (Ne napadajte odmah doci cu i do tog djela!)

Pametnom dosta...a i meni vala...

"koliko je opravdana zakonska regulativa koja izjednačuje joint s kriminalnim djelom."

Jel ovo srz ove teme? Ono, pitam optuzuju me da sam pao sa marsa, profualo vasionu, temu, citavu bit i sustinu o cemu se ovdje prica!

Jedni pricaju nebuloze o autima, gazenjima i povlace paralele sa alkoholom protiv kojeg sam i sam, i koji generira dosta problema i sranja koja za sobom povlaci, te je tesko breme porodice alkoholicara. Koje vi paralele povlacite, to je da se covjek zapita?  Oni odvlace temu u drugom smjeru, a ne ja. Pricajmo onda o tome!

Nitko gore nije izgleda procitao onaj moj kilometarski post o tome da Jurra ne daje kompletne informacije o samoj biti problema. Moji se komentari citaju sa nerazumjevanjem i ne shvaca se ono sto zelim reci u tom postu, a da ne govorim da nitko nezna citati izmedju redova.

Evo ti praksa, nema sanse da se dobije 2 godine zatvora za dva (2) jointa! Takvi zavrsavaju samo sa sudskom opomenom, uvjetnom osudom, tj, zna mu se izreci kazna zatvora koja se zamjeni sa uvjetnom osudom, i on sece na slobodi, ali pod uslovom da ne napravi novo krivicno djelo, jer ce ici na izdrzavanje kazne. Cesto dobiju i novcanu kaznu uz prethodno navedene kazne, ovisno o sucu i djelu i nacinu na koji je pocinjen.

Ovo vrijedi za Posjedovanje i omogucavanje, dok su otezavajuce okolnosti ako Proizvodi i stavlja u promet, te je tada teza kazna.

Fino uzmite zakon, procitajte detaljno, imate navedene otezavajuce okolnosti koje podizu kaznu!

Vi zapeli za te hebene 2 godine, a niste covjeku postavili pitanje, da dadne POTPUNE INFORMACIJE, koje izgleda on ne zna!

Gore sam pisao, recidivizam, davanje maloljetnicima, djeci, bezobzirno i drsko ponasane, fizicko opiranje, ometanje sluzbenih osoba u provodjenju sluzbenih radnji, sve su to stvari koje NI VI, A NI JA NE ZNATE! Al ste zapeli za te 2 godine, ko pijan plota se drzite i nema sta. Ko zna sta je taj uradio, kako, sa kim i prema kome!

Jel mogao biti scenarij, da je npr. Uhvacen zato sto ga je ocinkao ovaj kome je dao drogu mozda maloljetan - (veliki minus), Napravio je dva krivicna djela, posjedovao je i davao drogu (veeeliki minus), da je samo posjedovao i za svoje potrebe to bi bilo dosta lakse, jel moguce da se fizicki obracunavao sa policijom, da je imao oruzje, ovo, ono, mogu nabrajat milion scenarija koji bi povecali kaznu, koja bi inace bila dosta laksa.

Plus jos jedna informacija, dosta takvih koji padnu ko biva za "2 jointa", saradjuju sa policijom, da bi se uhvatile vece ribe! On je ili glup, nema muda, ili je nesto grdno napravio i ZARADIO te dvije godine. Policiju koja radi na vecem i opasnijem trzistu, ne zanimaju takvi klosari, hipiji, i sitni narkomani ili da se nebi neko uvrijedio --uzivaoci droga. To je sitna buranija, TESKE droge se traze! Jer je tu kriminal!

Kad vi i ja budete imali te informacije, koje taj JURA ne daje, i kad ih zdravorazumski pogledate i razmotrite, onda se da pricati sa vama.

Sve u svemu, citava ova prica ne izgleda bas nevina kad su u pitanju 2 godine, za 2 jointa! To vam nije sumnjivo?! Imal jos takvih primjera?

Pozdrav svima!

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

isuseee kako si zabriooo chill

16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Boxeru

Kad vidim sa kojih stranica uzimaš informacije sve mi je jasno... Kad se već toliko trudiš i pišeš

kilometarske postove lakše bi ti bilo upisati naslov ove teme na www...

I ne razumijem zbog čega si se toliko okomio na drogu, pa HDZ je puno štetniji od THC...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 8:53 (Jurra).
17 godina
protjeran
Tetrahidrokanabinol

bem ti travu

popij si par pehara zagorskog tuduma

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Boxer, pa ti si gadno zabrijo...eto kao stručnjak i visokokvalificiran zdravstveni djelatnik dajem ti savjet da odeš svom liječniku opće prakse da ti da uputnicu pod dijagnozom Z032 (promatranje zbog sumnje na duševni poremečaj i poremečaj ponašanja), a sa dijagnozom onako iz svega pročitanog Z617 (zastrašujući događaj u djetinjstvu)...mora da te nešto jako pogodilo i svima nam je žao!

17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Boxer, pa ti si gadno zabrijo...eto kao stručnjak i visokokvalificiran zdravstveni djelatnik dajem ti savjet da odeš svom liječniku opće prakse da ti da uputnicu pod dijagnozom Z032 (promatranje zbog sumnje na duševni poremečaj i poremečaj ponašanja), a sa dijagnozom onako iz svega pročitanog Z617 (zastrašujući događaj u djetinjstvu)...mora da te nešto jako pogodilo i svima nam je žao!

Čisto dobronamjeran savjet - kao visokokvalificirani djelatnik, trebao bi malo poraditi na pravopisu.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Hvala, problem koji mi se često dešava,i na koji mi se stalno ukazuje, nažalost nikako da ga ispravim Osmijeh

17 godina
Tetrahidrokanabinol

Moram priznati da mi nije jasno zašto svi napadate boxera. Lik je uhvaćen sa travom i dobia je 2 godine. Šta autor ove teme želi reći ?

Da je dobio previše ili premalo ili je pak veći problem što je osoba u pitanju dobila policijski dosje i tako si sredila budućnos ?

Jadni kriminalac kako je mogao znati da ga zakonom zabranjena tvar može strpat u zatvor, totalno neočekivani rasplet događaja!!!

Koliko je to "ekstra" u pitanju ?

Stvarno koji detalj u ovoj temi ne bi škodio (možda je ta travica došla iz privatnog vrta kčerke).

17 godina
Tetrahidrokanabinol

Kao prvo, ne podržavam nimalo presudu od 2god zatvora zbog tog prekršaja.

Nisam naravno ni za konzumiranje droge jer to je najveće zlo.

Osobno, nikad nisam probal (niti ne mislim), a bil sam u prilično situacija.

Naš zakon nije pravedan, a ljudi su u strahu.

Fali im temperament, svatko misli samo na sebe i na svoj posel - to ekstremno mrzim, mrzim takve ljude.

Velimo, Hrvati su temperamentni, jesu ali koji -ti obično završe iza rešetaka jer su potpuna manjina.

Francuzi jesu, mala iskra kod njih izazove veliki požar - složni su, izlaze van u stotinama tisuća i superiorni su im njihovi zahtjevi.

Kad postignemo to, država će nam imati smisla.

@Boxer, nemoj plašiti malu djecu, ko te se uopće boji.

Tebe i tvojih izjava

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
Space kaže...

Jadni kriminalac kako je mogao znati da ga zakonom zabranjena tvar može strpat u zatvor, totalno neočekivani rasplet događaja!!!

Koliko je to "ekstra" u pitanju ?

Stvarno koji detalj u ovoj temi ne bi škodio (možda je ta travica došla iz privatnog vrta kčerke).

Ako misliš da su ljudi koji imaju u džepu 2 jointa za sebe i kolegu kriminalci onda se nemamo šta razgovarati....daj malo otvori oči, pogledaj situaciju u državi i društvu...ako si mlad i ne znaš šta je kriminal pitaj nekoga ili prošeći do gornjeg grada i do sabora pa otvori oči! Ako si pročitao temu i prvi post onda bi ti sve trebalo biti jasno, a od kuda ta 2 sporna komada u džepu uopće nije bitno za ovu temu!
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Ja sam jasno napisao u svom uvodnom postu da je ova tema namjenjena onima koji žele da vide. Svi ostali mogu i dalje

Gledati HRT (uživati uz svirci moji, ekumeni, dnevniku, otvorenom ili na drugom programu mahati zastavama i veličati naš sport)

a kada ostanu bez posla, kad vide da uzalud školuju djecu jer u opljačkanoj zemlji neće imati gdje raditi onda će im opet

biti kriva droga ali ne Tetrahidrokanabinol nego droga koju svakodnevno dobivaju sa hrvatske dalekovidnice...

16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

pretučeš ženu ili nekog na cesti-prekšaj....par grama marihuane za osobne potrebe-kazneno djelo:perverzno

"kapitalizam=barbarizam" kangrga
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Svi mi živimo u zatvoru, samo neki vide rešetke , a neki ne Namigiva

17 godina
Tetrahidrokanabinol

Dali je puno 2god zatvora?

da, ali samo uspoređujući s trenutnim stanjem, kao što je već netko naveo ubiješ osobu i dobiješ 4-6 god zatvora.

Ja nebi mjenjao ta dio Zakona nego bi promjenio i ostale dijelove. Naprimjer, za alkohol bi se dobilo do 6 god zatvora a za opijanje 10, a vožnja u pijanju stanju tretirao bi isto kao i pokušaj ubojstva. Naravno za ubojstvo doživotna ili smaknuće, zavisi od zločina. Dobit 2 godine za gore navedeno je stvarno sramota, trebalo ga je prisilit na neki "dobrotvoran" rad ili nešto tako a ne da završi u zatvoru ili jednostavno promjenit sve Zakone da imaju smisla, nešto slično kao što sam gore naveo.

Vidim da neki spominju legalizaciju, ako vam se sviđa u Nizozemskoj pa pobogu šta čekate, kuver u ruku i put pod noge.

Neznam za vas ljudi ali meni nebi bilo drago kad bi Zakon dozvoljavao-legalizirao svašta, ne zato što se bojim nekog dečka koji puši travu ili nekog pijanice u birtiji nego slike koju društvo i okolica daje djetetu rođenom u takvoj okolini. Ja le nebi volio da se moje dijete sutra rodi u takvoj državi.

PS. Molim vas prestanite sa političkim parolama ne zanima me za koga bi ste glasali ili ne, kad budu izbori imat će te šansu, dosta mi je politike za sva vrimena Viče.

17 godina
Wiz3m4n kaže...
Space kaže...

Ako misliš da su ljudi koji imaju u džepu 2 jointa za sebe i kolegu kriminalci onda se nemamo šta razgovarati....daj malo otvori oči, pogledaj situaciju u državi i društvu...ako si mlad i ne znaš šta je kriminal pitaj nekoga ili prošeći do gornjeg grada i do sabora pa otvori oči! Ako si pročitao temu i prvi post onda bi ti sve trebalo biti jasno, a od kuda ta 2 sporna komada u džepu uopće nije bitno za ovu temu!

To je upravo ono što Boxer želi reći. U ovoj temi fali strašno puno informacija. Imam prijatelja koji je napravio 2. prekršaj sa puno više od par jointova i dobio je par mjeseci te ostatak uvjetno. Jesi ti možda pročitao prvi post ?
Ono što sam ja pročitao iz prvog posta je da autor želi da mi žalimo sa palim herojem koji se junački bori sa današnjim životnim standardima, dok neki nezasluženo uživaju. E pa je*iga ne ide to tako. 

Jurra kaže...

Ja sam jasno napisao u svom uvodnom postu da je ova tema namjenjena onima koji žele da vide. Svi ostali mogu i dalje

Gledati HRT (uživati uz svirci moji, ekumeni, dnevniku, otvorenom ili na drugom programu mahati zastavama i veličati naš sport)

a kada ostanu bez posla, kad vide da uzalud školuju djecu jer u opljačkanoj zemlji neće imati gdje raditi onda će im opet

biti kriva droga ali ne Tetrahidrokanabinol nego droga koju svakodnevno dobivaju sa hrvatske dalekovidnice...

Oprosti ali fantaziraš!
Vjerujem da ni tebi cijeli splet okolnosti nije jasan "Iz usta moje kčeri...". Koliko je ona objektivna?
A sad za ovo ode država i narod u rupu, to je već priča za drugu temu i nea baš puno veze s ovom temom.
Osim možda što eto političari i poznanici imaju "get out of jail free card" (i uopće javnog spominjana nekog prekšaja).

16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

nitko realan nije za legalizaciju,pa u amsterdamu te dileri vuku za rukav na cesti!a da li bi volio živjeti u državi u kojoj će ti dijete dobiti dosje zbog đointa!?

"kapitalizam=barbarizam" kangrga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice