Tetrahidrokanabinol zaključana tema

poruka: 164
|
čitano: 24.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Tetrahidrokanabinol
boxer kaže...                                                                       STFU NOOB!
Idi u Holandiju i tamo pusi!

Sve je to lijepo, bajno, sunce sija, ptice cvrkucu, mi se drogiramo, nama lijepo!            Malo sutra!!

Kad budes imao nekog u familiji ili od poznanika koji je umro zbog koriscenja opojnih droga, onda se javi i pametuj!

A svi do jednog su poceli sa Cannabis Sativa L., pa presli na heroin, kokain ko je imao para, i amfetamine i stosta jos, a zavrsili sa travom i cvijecem koje ih sad pokriva!!

Znam da je tebi svejedno, jer ti nisi gledao majku svog rodjaka, kako dolazi i oplakuje grob svog jedinca, zbog proklete droge!!

bold 1. imao sam... pouka iz toga mi je bila nikad ne probaj ništa "zajebanije" od trave, također mi je bio rođak, bio sam još klinac.

bold 2. ako imaš nešto sijena u glavi NITKO ne neće nagovorit da to probas.
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 18:16 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Odgovor Boxeru

...i svi alkoholičari su počeli sa bocom piva...pa nećemo valjda lupetati gluposti sa HRT-a...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:08 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Heh, cuj... tuzno je to... ali ja sam godinama pusio (dakle vise ne pusim) i nikada nisam presao na nista vise ili dalje... a isto opet kazem znam gro ekipe koja pusi preko 10 god i nikad kemiju nije prismrdila. Sve je u glavi i koliko si labilan.

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
17 godina
leo_819 kaže...
boxer kaže...                                                                       STFU NOOB!
Idi u Holandiju i tamo pusi!

Sve je to lijepo, bajno, sunce sija, ptice cvrkucu, mi se drogiramo, nama lijepo!            Malo sutra!!

Kad budes imao nekog u familiji ili od poznanika koji je umro zbog koriscenja opojnih droga, onda se javi i pametuj!

A svi do jednog su poceli sa Cannabis Sativa L., pa presli na heroin, kokain ko je imao para, i amfetamine i stosta jos, a zavrsili sa travom i cvijecem koje ih sad pokriva!!

Znam da je tebi svejedno, jer ti nisi gledao majku svog rodjaka, kako dolazi i oplakuje grob svog jedinca, zbog proklete droge!!

bold 1. imao sam... pouka iz toga mi je bila nikad ne probaj ništa "zajebanije" od trave, također mi je bio rođak, bio sam još klinac.

bold 2. ako imaš nešto sijena u glavi NITKO ne teće nagovorit da to probas.
 Slaba ti je ta pouka sto si ti izvukao iz tog tragicnog dogadjaja. Jer da jesi izvukao pouku, prestao bi odmah i sa travom..
Pricas besmislice, i sve sto cujem je po ko zna koji put papagajski ponovljeno, nista jace od trave.
Yeah right, ko da pricam sa zidom...
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
boxer kaže...

Slaba ti je ta pouka sto si ti izvukao iz tog tragicnog dogadjaja. Jer da jesi izvukao pouku, prestao bi odmah i sa travom..
Pricas besmislice, i sve sto cujem je po ko zna koji put papagajski ponovljeno, nista jace od trave.
Yeah right, ko da pricam sa zidom...
 govori ti šta god oćeš, ali ja znam da nikad neću probati nikakvu drogu jer čim vidim susjeda naježim se, čovjek je na heroinu spržio mu je mozek totalno, stara mu daje pare jer ga samo želi živog vidjet (dužan je dilerima)...

neću više postat ovdje.
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, no ovaj zakon je zaista smiješan...apsolutno sam za dekriminalizaciju, nikako legalizaciju, ali pojedini kontrolirani cofee shopovi bili bi dobrodošli....kako državi tako i krajnjim korisnicima Smijeh

Ono o počneš sa cigaretom, pa joint, sutra bjelo, žuto....su gluposti....apsolutno je sve do pojedinca, a on kao takav je jedinka za sebe, individualac koji sam svojom voljom i snagom/pomanjkanjem iste kroči kroz život i odgovoran je za svoje postupke.

Žalosno je to da kakav momak, čovjek star ili mlad završi u čuzi/ostane bez posla zato što je htio zapalit i opustit se za vikend uz društvo bez da radi štetu ikome osim eventualno sebi.

Žalostan je ovaj zakon koji je debilan kao što je i debilna banda lopovska koja ga je donjela...smrad od Hebranga i njemu sličnih upravljaju državom i nose zakone za koji oni misle da su na naše dobro....pa ja vas gospodo pitam gdje je ta žiža rasla.....ide li ona iz zraka, nosi li je u rukama đavo koji nam je daje, ili je to samo biljka koja niče iz zemlje koja nas hrani i daje nam život....sve što je priroda dala treba tako i tretirati, jer danas već plačamo porez na raznorazne gluposti i izmišljotine, sutra će to već biti i zrak koji dišemo...zemlju nam pokupovali stranci žito i plodove zemlje koje na pretek imamo  uvozimo, lovu dajemo strancima u njihovim trgovačkim centrima, ulažemo novac i zadužujemo se u njihovim bankama, eto sad ćemo se i prodat u europsku uniju, i onda još tvrdimo da smo slobodna i neovisna zemlja....svaka nam čast!!!!  Bravo Hrvatska!!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
17 godina
leo_819 kaže...
boxer kaže...

govori ti šta god oćeš, ali ja znam da nikad neću probati nikakvu drogu jer čim vidim susjeda naježim se, čovjek je na heroinu spržio mu je mozek totalno, stara mu daje pare jer ga samo želi živog vidjet (dužan je dilerima)...

neću više postat ovdje.
 Kad vidis tog susjeda sto je na heroinu, ako budes imao hrabrosti kao ovdje na forumu kad govoris "legalize it", pitaj ga s cim je poceo?!
Pa onda, ovdje fino napisi, sta ti je odgovorio..
Jer nek jedna pouka bude i za druge.
Ja sam svoju naucio i prije nego sto sam ista probao...

17 godina
Tetrahidrokanabinol

Možemo se svadjat i prepirat ali istina je da to ovisi od osobe do osobe, društvo i okolina nema nikakve veze. Ja sam išao u srednju di su bili sami propaliteti i svi su uživali u travi pa na dalje. Nikad nisam zapalio ni cigaretu u srednjoj ni osnovnoj. starci su mi isto nudili čisto da probam da vidim šta je to ali nisam htio. Evo sad imam 24 godine i prvi put sam zapalio cigaretu prije 2 mjeseca i zgadilo mi. 2 dana poslije sam probao još jendu d avidim dali je to bilo loše jer je prva cigareta tek pa se tjelo treba naviknut. I opet mi se zgadilo i to je to. Sa alkoholom ista priča. Već sam spomenuo d aimam 24 godine a prije mjesec dana sam se prvi put napio. U srednjoj su svi vječno bili pijani ali ja nisam htio. Jer me to uopće ne privlaći i neće me nitko natjerat da pijem ili pušim ili šmrćem ako ja neću. Pa bila ta osoba i najbolji prijatelj ili cura i žena ili šta ja znam tko. Tako da onaj tko želi to nek si radi šta hoće od sebe i nije mi ih žao, nego mi je žao prijatelja i rodbine takvih osoba jer u zadnje vrijeme sve češće takvi narkosi polude pa poubija pola ako ne i cjelu obitelj a onda i sebe na kraju. A ni jedan nema toliko hrabrosti da digne ruku na sebe prvo.

17 godina
neaktivan
boxer kaže...
leo_819 kaže...
boxer kaže...

neću više postat ovdje.
 Kad vidis tog susjeda sto je na heroinu, ako budes imao hrabrosti kao ovdje na forumu kad govoris "legalize it", pitaj ga s cim je poceo?!
Pa onda, ovdje fino napisi, sta ti je odgovorio..
Jer nek jedna pouka bude i za druge.
Ja sam svoju naucio i prije nego sto sam ista probao...

To sve ovisi od osobe do osobe. Mogo bi isto tako rec: "Gle ga poceo je s pivom a zavrsio sa 2L vodke dnevno". Naravno da to nije istina i neki ce popit pivo dnevno jer im je gust isto kao sto ce neko zapalit joint jer mu je gust. Postat ovisan o bilocemu ovisi od osobe do osobe i ovako generalizirat nema smisla...Ako je netko dovoljno labilan i pa usudit cu se rec glup da krene uzimat svakojaka sranja onda stvarno nemamo sta raspravljat. I raspravlja se o zakonu i decku koji je otiso radi jointa u zatvorNamigiva
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Ja sam pušio skoro cijeli pubertet i sad kad se sjetim toga samo se cinično nasmijem. Zakon je prestrog, netko padne s 10 kg i dobije skoro ništa, netko ubije dvije djevojčice od 16 godina i ne dobije NIŠTA, dok neki gule 2 god radi 5 gr trave. Za legalizaciju u HR sam protiv jer kako je već netko spomenuo nismo tome "dorasli" a svim mladima i starima preporučujem da se ostave svih vrsta droga jer sad vidim da se može zabavljati i bez toga, žao mi je samo šta mi je trebalo par godina da to shvatim. Droga oduzima život! Cool

Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina
Joe Cavallo kaže...

Možemo se svadjat i prepirat ali istina je da to ovisi od osobe do osobe, društvo i okolina nema nikakve veze.....

Necemo se svadjati niti bi trebali, ali ovo sto je podebljano nije istina....

Zasto? Ti si iznimka, ja sam iznimka, neko treci je iznimka..... 
Ostalih 180 od njih 600 u mojoj bivsoj srednjoj skoli nije iznimka, jer su svi do jednog naveli da su drogu probali u drustvu, ili im je to neko ponudio na partiju, zabavi, u kaficu, rodjendanu, nakon cega su i probali, neko jednom i ostavio, neko vise puta ali ne koristi stalno, nego samo povremeno, a neki prakticiraju nekoliko puta mjesecno...

Ali da stvar bude gora, jedan manji dio dok je jos u skoli je vrbovan za manje dilercice koji rade za sicu i imaju zastitu malo vecih dilera...
Dali stvar moze biti jos gora?
Nazalost, moze!
Droga nije strana ni djeci u osnovnoj skoli, te se tu biljezi povecan broj djece koji su probali neke od opojnih sredstava, gdje ulogu imaju i srednjoskolci dileri, a jos je veci broj djece koji su imali doticaj sa drogom, te se navodi kao najveci razlog, pazi sad ----Drustvo i vrsnjaci...
Zabrinjavajuce je da ovaj trend i dalje raste....

17 godina
Tetrahidrokanabinol

Ma sve te dilere i junkie bi trebalo izolirat i forsirat na psihicki i fizicki tezak rad svakog dana. Na primjer da premjestaju kamenje s jedne hrpe na drugu, svaki dan. Pa bi razmislili i sa onim malim dijelom mozga koji ih je naveo na takve gluposti. Kazu kako se tesko odvikavat od droge, ako si karakter onda ti se od niceg nije tesko odviknut. To je samo moja kritika.

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
To sve ovisi od osobe do osobe. Mogo bi isto tako rec: "Gle ga poceo je s pivom a zavrsio sa 2L vodke dnevno". Naravno da to nije istina i neki ce popit pivo dnevno jer im je gust isto kao sto ce neko zapalit joint jer mu je gust. Postat ovisan o bilocemu ovisi od osobe do osobe i ovako generalizirat nema smisla...Ako je netko dovoljno labilan i pa usudit cu se rec glup da krene uzimat svakojaka sranja onda stvarno nemamo sta raspravljat. I raspravlja se o zakonu i decku koji je otiso radi jointa u zatvorNamigiva

Upravo tako, sve ovisi o samo o tebi. Imam frenda koji je svako malo pušio travu, pa je prešao i na nekakve tabete. Onak, svaki vikend, a nekad i češće ih je gutao... Ja sam mislio da će se skroz shebati i preći i na teže stvari, ali kad ono prestao ko da ništa nije niti bilo... kaže da još ponekad zna u društvu zapaliti na posebnim prilikama, i to možda jednom-dvaput godišnje...
Sve je to snaga volje i snaga pameti.

na temu; 2 godine zatvora za 2 jointa je stvarno previše, pogotovo kada se vidi kako se ostali teži zločini kažnjavaju...
VVVVV
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Susjed je vozio prije Fiću, vozio se mirno i polako...otišao u njemačku, zaradio i  kupio Mercedesa i nakon nekog vremena poginuo jureči 200 na sat!

Poanta priće....ne kupujte i ne vozite Fiću jer kad tad kupit čete Merđu i poginut....umjesto toga šećite i vozite biciklSmijehSmijeh

p.s. Ako netko nije shvatio ovo je bio osvrt na one priće kakvima nas/Vas truju na Hrt-u posebito u predizbornim danima tipa: poćelo je sa Jointom, a onda je.....tralalalalaa pih....Boxer vadi van tu člansku od HDZ-a Belji se

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:14 (Wiz3m4n).
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Znam da je ovo sto cu sad rec offtopic ali ne mogu izdrzat. Oni govore o recesiji i smanjenju placa, bla,bla... Sad nitko nije od njih vidio kako bi se moglo ustedjet na ovom oglasavanju za lokalne izbore, mi smo glupi pa neznamo za koga cemo glasat. SRAMOTA, fuj. Vecinu takvih stvari gotovo svi znaju samo sta se nemozemo usaglasit i srusit prokletu vladu. Oprostite jos jednom na offtopicu

17 godina
mislav_01 kaže...
Ako je netko dovoljno labilan i pa usudit cu se rec glup da krene uzimat svakojaka sranja onda stvarno nemamo sta raspravljat. I raspravlja se o zakonu i decku koji je otiso radi jointa u zatvorNamigiva
 Ako ti mislis da ce se u ovoj temi samo raspravljat o tome kako je jedan decko otisao u zatvor zbog jointa, grdno se varas.
To je podrucje koje generira mnogostruka misljenja o drogama, razlozima i ostalom.
Ovdje se moze pricati do nesvjesti i reci svasta, zakljucit brdo stvari i usvojiti nista.

Al, eto nek bude ontopic:

Zalosno je da je jedan decko otisao u zatvor, a jos zalosnije da je to zbog par jointa, jer je sebi dopustio glupost koju sad skupo placa. Dakle, po meni problem nije u zakonu, nego u tom decku, koji je bio dovoljno lakomislen i opusten.
"Ako je netko dovoljno labilan i pa usudit cu se rec glup da krene uzimat svakojaka sranja onda stvarno nemamo sta raspravljat."

Ovo sto sam citirao su tvoje rijeci, te prema tvojoj recenici sam si sebi kontradiktoran i podrzavas moje misljenje!

17 godina
neaktivan

Pa nisam ja rekao da ne podrzavam, ne bi samo bio toliko extreman, i napravio bi neku podijelu izmedju zabranjenih supstanci. I pogotovo kada taj mladic nikome nazao nije nista ucinio. I misljenja sam da je to prestroga kazna za pocinjen zlocin imajuci na umu kakve kazne dobivaju ostali, po meni, puno tezi zlocini. Samo to

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:28 (mislav_01).
17 godina
Batista kaže...

Znam da je ovo sto cu sad rec offtopic ali ne mogu izdrzat. Oni govore o recesiji i smanjenju placa, bla,bla... Sad nitko nije od njih vidio kako bi se moglo ustedjet na ovom oglasavanju za lokalne izbore, mi smo glupi pa neznamo za koga cemo glasat. SRAMOTA, fuj. Vecinu takvih stvari gotovo svi znaju samo sta se nemozemo usaglasit i srusit prokletu vladu. Oprostite jos jednom na offtopicu

Slažem se....ja znam da ne znam za koga ču glasat, ali isto tako znam za koga Ne budem Smijeh
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Boxeru

Nije jedan dečko otišao u zatvor "jer je sebi dopustio glupost koju sad skupo placa" nego zbog toga što imamo

idiotske zakone, u ovoj zemlji se je nekad za takve stvari išlo sucu za prekršaje.

I nemoj banalizirati, takvih i sličnih slučajeva u ovoj zemlji ima jako puno...Kolikim je studentima od strane

ove vlade, ne od marihuane, uništena budućnost jer im je zbog jednog Jointa otvoren policijski dosje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:47 (Jurra).
16 godina
neaktivan

Ta trava je užas.

Rak rana hr društva.

I onog tko zapali joint, odmah u bajbukanu na bar 5-6 god.

Al' zato je piti dobro. Čista medicina.

Pa zato svaki promoćurni seljak zasadi direktor (on bolje puca), na djedovinu koja već nije pod tom kulturom. A gradskom čeljadetu na svakom ćošku birtija, milina jedna..

Ako netko ne pije, tu je reklama, da pojede malo piva, jer je piće s samo 5% alkohola prehrambeni proizvod.

Pa onda tako sit i napojen, pravi hr mužek, koji je u većini od 50% upre prstom u onih 2% hr populacije travara i uzvikne:  to je razlog svog zla u ovom društvu!

Pa ode doma, lupi 2-3 šamara ženi i zaslužno se baci u krevet. U nedjelju se ispovjedi, pa može piti ispočetka..

Pitam se što bi bilo da za jednu pivu dobiješ 2-3 g zatvora? Nema teorije da sagrade toliko zatvora..

17 godina
Wiz3m4n kaže...

Susjed je vozio prije Fiću, vozio se mirno i polako...otišao u njemačku, zaradio i  kupio Mercedesa i nakon nekog vremena poginuo jureči 200 na sat!

Poanta priće....ne kupujte i ne vozite Fiću jer kad tad kupit čete Merđu i poginut....umjesto toga šećite i vozite biciklSmijehSmijeh

Koliko ti imas godina?    Dokaz da nisi trebao ni pusit travu, jer ocigledno nesto nije uredu.

Mozda nisi svjestan, ali neke se stvari trebaju sasjeci u korjenu, a ne povlaciti neke besmislene paralele izmedju Fice i Merdje, i Jointa i Heroina.

I za tvoju informaciju, nisam ni u jednoj politickoj stranci, niti je napamet ili prepricavanje ovo sve sto govorim, nego je sve ono sto sam ja dozivio.

Ti se sad smijes jer ti je sve ovo bezazleno, al vjeruj mi neko, negdje sad place i uopce mu nije smjesno...

Vidim da me zasad nitko ne podrzava, sto je indikativno sa kim ovdje raspravljam.
Zasad odmaram od ove teme, jer sam previse umoran, vracam se kasnije nakon odmora. Sacuvaj svoje bisere, da se mozemo malo smijati...
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Odi se odmori malo vidi se da si umoran od političkih govora...godina imam hvala bogu dosta, više od tebe svakako, iskustva isto tako...svjestan sam problema ali na to gledam drugačije nego ti...problem je u kako je kolega gore rekao idiotskim i smiješnim zakonima i u individualcima koji nemaju snage i kontrole nad svojim životima, pa tužno i tragično završe. Naravno da im društvo u cjelini i ovo stanje socijalne neosjetljivosti još tome  nimalo ne pridonosi, no što je tu je. Apsolutno sam protiv dilanja i za snkcioniranja sam takvih u svakom pogledu da se razumijemo, no ja kao pojedinac,a ni društvo u kojem živimo, a ni onaj diler koji mu je opijate ponudio nije ga puškom tjerao da proba....sam si je kriv, prema tome moje saučešće!

Tema je bila o tome kako je smiješno da čovjek zaglibi zbog nečeg tako malog i beznačajnog, te da se zapitamo gdje i kako živimo....da budemo i postanemo  svjesni okoline i društva u kojem živimo....da promjenimo one male stvari koje možemo , a nažalost da se pomirimo  sa onim što ne ovisi o nama....ja sam tako shvatio temu....a vi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:54 (Wiz3m4n).
17 godina
Jurra kaže...

Boxeru

Nije jedan dečko otišao u zatvor "jer je sebi dopustio glupost koju sad skupo placa" nego zbog toga što imamo

idiotske zakone, u ovoj zemlji se je nekad za takve stvari išlo sucu za prekršaje.

I nemoj banalizirati, takvih i sličnih slučajeva u ovoj zemlji ima jako puno...Kolikim je studentima od strane

ove vlade, ne od marihuane, uništena budućnost jer im je zbog jednog Jointa otvoren policijski dosje...

Hajmo ovako, ajde da nekako probamo da samo raspravljamo o tom slucaju! Znaci momak otisao u zatvor na 2 godine zbog 2 jointa!
Trazim od tebe da ovdje napises i malo bolje obrazlozis, kako se to desilo? Kako su mu pronasli dva jointa? Gdje su mu pronasli te jointe? Kakvo je obrazlozenje presude?
Znaci, volio bi da ovdje narativno obrazlozis kako, sta, gdje, ko itd, dakle sve relevantne podatke pa da istjeramo na cistac...
Pa da svi uvidimo o cemu je zapravo bila rijec, i jel tu problem u Zakonu ili u Sucu, ili u tom decku.
Sve dok to nebudes napisao, suvisno je da sugerises na nepravednost kazne....
16 godina
neaktivan

Oprosti, ali ti si očito zalutao u ovu temu...

Pročitaj još jednom ili više puta uvodni post...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 20:05 (Jurra).
17 godina
Tetrahidrokanabinol

Čuj Jurra momak je Boxer....tko zna koliko je udaraca popio u glavu...ali opet ko smo mi da mu sudimo, nas dva smo samo roditelji i nama je u interesu da svijetom zavlada zlo i pošast THC-a i da nam uzme djecu (možeš mislit)....ajde ljudi samo opušteno.........Namigiva

16 godina
neaktivan

Problem je u samoj srži društva;

Ako hoćeš raditi u trgovini, moraš imati trgovačku školu. Ako želiš voziti auto, moraš imati vozačku..

Al' državu možeš voditi bez škole.. Trošit' državne (naše) pare, odlučivati..

I ne postoji škola za vodit' državu, grad, gradsku četvrt..

Pa onda takvi 'izabrani' koji apsolutno nemaju obrazovanja za djelatnost koju obavljaju, kad se suoče s problemom kojeg ne mogu riješiti, donesu zakon.

Pa su zakoni su dokaz nesposobnosti političara da rješe otvorena pitanja društva i ništa više.

I sav autizam zakonodavstva je na djelu kad je za ubojstvo i za joint kazna slična.

Da ne spominjem prst, guzu, socijalne kontakte i ostale bisere u beskonačnoj niski našeg pravnog sistema.

Boxer, mislim da je put od trave do here bio karakterističan prije 20 g. Danas klinci imaju put; bombon, bijelo, žuto, a često i bombon preskoče..

Tako da nema tu korijena kojeg bi ti presjecao..

17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Čuj Jurra momak je Boxer....tko zna koliko je udaraca popio u glavu...ali opet ko smo mi da mu sudimo, nas dva smo samo roditelji i nama je u interesu da svijetom zavlada zlo i pošast THC-a i da nam uzme djecu (možeš mislit)....ajde ljudi samo opušteno.........Namigiva

Ako si roditelj koji podržava da mu djeca puše travu, onda si stvarno loš roditelj.

ONTOPIC: Dal je pušio? Jest. Dal je znao kaznu? Jest. Koji je tu problem? Nema problema. Istina, kazna je prestroga, a za ostala (ne)djela preblaga, ali svejedno, prekršio si zakon. Svjesno si znao da ga kršiš i moraš snosit posljedice. Život nije vrtić. Jest da je zakon glup, ali još je gluplji onaj koji ga ide svjesno kršit. Ako već moraš radit gluposti odi opljačkaj banku, dobit ćeš manju kaznu i ostat će ti para...

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan

Ma danas ni nema puta, travu puse obicno zanesenjaci i to u drustvu i sprdaju se, nabaci se neki jam (gitare i to), igra se malo plejka 1 (old skul ofc), pici tenis na wiiu, cisti chill nikom ne smetaju, ne prave probleme kao ljudi na drugim drogama, barem ja nikad nisam cuo za probleme kod "napusenih". Dosta ljudi i preskoci travu i odma krene na unistavanje jer misle da su tako ne znam ni ja sta. I opet ponavljam da postat ovisnik o bilocemu ovisi samo od osobe...

Apsolutno se slazem s tobom Bed i jos imamo apsurd: I struka protiv takvog zakona i da sami suci jednostavno ne mogu vjerovat kada moraju izricat takve presude...I onda kada ivo sanader povikuje "neki oce ukinut vjeronauk u skolama i legalizirat drogu" i onda raja uuuuuu nemojte zna drIvo Smijeh

Svi koji su dosad sudjelovali u raspravi, nitko nije bio potpuno u krivu, meni se samo nedopada da se kazne za travu toliko drasticne. Nisam za legalizaciju, posljedica mora bit ako je nesta protuzakonito, ali smatram da su u ovom slucaju previsoke. I nemojmo se sad tu svadjatOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 20:51 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Odgovor Horagiu

...a da ti nisi Boxerov sparing partner?...Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 21:04 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Tetrahidrokanabinol

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice