Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 486.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: 11.9. zastrašujuće činjenice :O
netko,netkovic kaže...

Jao,pa općepoznato je da je area51 samo maska za pravo skrovište - area52...XD

i da koriste taj neki stelt shit sa nlo-a, nebi ga stankovic skino povise srbije iz slobodnog udarca.

DrNasty kaže...

Auuuuu, zaboravio si slijetanje na Mjesec :D

lol  to je kao kad se vratis iz ducana sa kupljenim cackalicama i sjetis se da nisi kupio kruh i mlijeko.  hvala na podsjetniku. {#}

weirdfreak kaže...

Prijatelju izvrćeš pojmove,  a dok to radiš tvoje rečenice nisu ništa drugo nego - demagogija. Nisam ja stavio klip koji nešta treba dokazati niti sam u jednom trenutku rekao da je to "dokaz nečemu". Čak štoviše, napomenio sam da ljudi sami procijene.... I to nije neki kvazi uradak nekog šarlatana, ne to je, evo za tebe još jednom - filmski klasik iz 1976. godine - nagrađen sa 4 Oscara.

pa tko se tebi uopce obracao. sarlatanskih klipova je puna tema od prosle godine. i ova dva posta smo pisali u isto vrijeme,kako se mogu referirat na tvoj post kojeg jos ne vidim....ili imam posebnu forumsku skriptu za urote.

17 godina
moderator
ihush kaže...
mbaksa kaže...
..

Da su stvarno Amerikanci to sami napravili već bi se to znalo. {#}

- savršeno objašnjenje logičkog zaključivanja, šteta ga je kvariti rečenicom s kraja.

I gdje si se baš ti našao da mi spotčitavaš logičku pogrešku?! {#} Nisi mogao pustiti ove teoretičare zavjera da mi vrate istom mjerom, da mi "pokažu" da sam licemjer i da zbog toga utvrde da "moje" logičko zaključivanje ne valja, dakle ima teorije zavjere (i time se još dublje zakopaju, jer bi to bila logička pogreška)? {#}

Da, naravno, dotična izjava bi zaista bila logički pogrešno zaključivanje - da sam to mislio doslovno (da sam to stvarno i zaključio), odnosno da to nisam napisao u svrhu provokacije. Naime, poanta ove provokacije je bila dodatno skrenuti pozornost na veličinu zavjere - veća zavjera, dakle zavjera u kojoj sudjeluje veći broj ljudi, ima i više šanse zbog toga procuriti u javnost. Teoretičari zavjere moraju, s obzirom da nemaju ni materijalnih dokaza ni svjedoka objasniti i kako su uspjeli srediti to da u tako velikoj zavjeri NIŠTA nije procurilo u javnost. Treba samo pogledati Hrvatsku - ove male zavjerice oko Podravke, Sanadera, crnih fondova i sl. su procurile u javnost. 9/11 bi bila zavjera ogromnih razmjera i daleko težih posljedica nego sve ove krađe kod nas zajedno (daleko teže posljedice = daleko veća šansa da nekome proradi moral). Ljudi imaju potrebu pričati ili pak usositi jedan drugoga da bi sebe spasili.

Naravno, to što ništa nije procurilo u javnost nije dokaz da nije bilo zavjere (da je imalo što za procuriti), no ipak je riječ o jednom djelu urotničke slagalice kojeg teoretičari zavjere moraju obrazložiti. Ne možeš tvrditi da ima zavjere, a nemaš materijalnih dokaza za istu i nemaš svjedoka svjedoka i povrh toga nemaš valjanog objašnjenja zašto nema materjialnih dokaza i zašto nema svjedoka, bez objašnjenja kako je moguće da nitko nije proširio neke informacije koje su mogli znati samo sudionici zavjere. Ako nemaš to, što onda imaš?

Dakle, to nije pokušaj dokazivanja da nema zavjere, nego je to kritika teoretičara zavjere i njihovog "zaključivanja" ili "dokazivanja" - oni tvrde nešto, oni to moraju i dokazati, a ne samo nabacivati sve što im padne na pamet, pa kad neka od tih tvrdnji pobije, onda izmisle drugu. U ovom konkretnom slučaju, kad već nemaju materijalne dokaze, onda se moraju osloniti na svjedoke zavjere, a ako nemaju ni svjedoke zavjere, onda moraju dati valjano objašnjenje zašto nema svjedoka, odnosno curenja informacija. Ako ne mogu ni to, o čemu onda pričaju? Odakle onda uopće ideja o zavjeri? Nekome palo na pamet, bubnuo to i - eto velike zavjere. Ne ide to tako. Tvrdnja da postoji zavjera mora biti utemeljena na nečem realnom. A ne da bude utemeljena na argumentu iz neznanja - ne znamo kako se zgrada mogla sama srušiti od vatre (ma vraga je bilo samo vatre - prešućuju da su zapaljeni komadi s nebodera padali na zgradu 7 - prema teoretičarima zavjere ispada kao da je netko šibicom zapalio bunt papira u nekom uredu u zgradi 7 i da je to srušilo zgradu - a to ne odgovara stvarnosti, to je logička pogreška cherry picking - prešućuju činjenice koje im ne idu u korist, a naglašavaju druge).

17 godina
moderator
rambox kaže...

Gubiš iz vida jednu vrlo bitnu cinjenicu izgleda,{#} da nikome zapravo ne odgovora totalno javno razgoljavanje istine o 9/11 jer bi to donjelo više velikih problema po Svijetu nego koristi zbog velike isprepletenosti intresa i ostalog u tom je poanta svega.{#}

Moraš čitat između redova a na ovak samo površno,{#} kad su pitali ovog gazdu Wikileaks-a kaj on misli o tome i da ima bi li išta objavio vezano za 9/11 rekel je da ga ta tema uopče ne zanima vrlo zanimljiv odgovor jel da za nekog ko se bavi tim čime se bavi.{#}

Kaj ti stvarno misliš da bi Rusi odma, ili KIna na sva zvona nabili dokaze i svoje razmišljanje o 9/11 samo tak pa onoj fori ajmo Amerima zapaprit jok ne ide to tak danas jer moraš razmišljat o posljedicama.{#}

Ne moj bit naivan jedno je objavit Diplomatske izdarije, ko Wikileks i onaj grozan video di oni poludjeli Ameri u Iraku ubijaju na ulici sve živo s Helikoptera pa i one koji su došli ranjenike spasit ak su uopče i preživjeli.{#}

LOL Ti si povrh 9/11 zavjere izmislio još veću zavjeru - svi sve znaju o 9/11, ali nitko ne priča jer im trenutno nije u interesu. Svaka čast na mašti. {#}

17 godina
mbaksa kaže...
rambox kaže...

Gubiš iz vida jednu vrlo bitnu cinjenicu izgleda,{#} da nikome zapravo ne odgovora totalno javno razgoljavanje istine o 9/11 jer bi to donjelo više velikih problema po Svijetu nego koristi zbog velike isprepletenosti intresa i ostalog u tom je poanta svega.{#}

Moraš čitat između redova a na ovak samo površno,{#} kad su pitali ovog gazdu Wikileaks-a kaj on misli o tome i da ima bi li išta objavio vezano za 9/11 rekel je da ga ta tema uopče ne zanima vrlo zanimljiv odgovor jel da za nekog ko se bavi tim čime se bavi.{#}

Kaj ti stvarno misliš da bi Rusi odma, ili KIna na sva zvona nabili dokaze i svoje razmišljanje o 9/11 samo tak pa onoj fori ajmo Amerima zapaprit jok ne ide to tak danas jer moraš razmišljat o posljedicama.{#}

Ne moj bit naivan jedno je objavit Diplomatske izdarije, ko Wikileks i onaj grozan video di oni poludjeli Ameri u Iraku ubijaju na ulici sve živo s Helikoptera pa i one koji su došli ranjenike spasit ak su uopče i preživjeli.{#}

LOL Ti si povrh 9/11 zavjere izmislio još veću zavjeru - svi sve znaju o 9/11, ali nitko ne priča jer im trenutno nije u interesu. Svaka čast na mašti. {#}

Tak i je da ma kak cudno zvucalo svi znaju da službena prica drži vodu, ko probušena kanta ali se ništ ne poduzima ak ne kužiš zakaj razmisli malo dalje pa buš došel do zanimljivih zakljucaka nije to mašta.{#} Današnji svjet ti je zahebana sredina, ko misli da je drukcije bude se neugodno iznenadil u budučnosti itekak no kak sam več rekel mnogi hodaju  naokolo ociju širom zatvorenih neme boljeg izraza za to.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
11.9. zastrašujuće činjenice :O

Rambox: Mašta ti je doista VELIKA{#}

Mislim da bi trebao uzeti malo odmora od tih silnih teorija zavjera. Pocevši od ove, pa do vanzemaljaca na našoj planeti.{#}

I'll be back
17 godina
microman kaže...

Mislim da bi trebao uzeti malo odmora od tih silnih teorija zavjera. Pocevši od ove, pa do vanzemaljaca na našoj planeti.{#}

Nije to mašta več realnost pogledaj u Afriku i kaj se tam događa, cista perverzija ljudi umiru ko Muhe svaki dan u velikom broju no niko se oko tog previše ne uzbuđuje več se lova troši na gluposti po svjetu umjesto da se njima pomogne. Kad vidiš takve stvari onda ti padne mrak na oči, ko da nismo na istoj planeti ali jesmo fučkaj ga gadan je ovaj svijet i okrutan sve to ide samo raid love i viših ciljeva bolje je glavu gurnut u pijesak i gledat svoje brige da tak je lakše.{#}{#}

17 godina
moderator
rambox kaže...
microman kaže...

Nije to mašta več realnost pogledaj u Afriku i kaj se tam događa, cista perverzija ljudi umiru ko Muhe svaki dan u velikom broju no niko se oko tog previše ne uzbuđuje več se lova troši na gluposti po svjetu umjesto da se njima pomogne. Kad vidiš takve stvari onda ti padne mrak na oči, ko da nismo na istoj planeti ali jesmo fučkaj ga gadan je ovaj svijet i okrutan sve to ide samo raid love i viših ciljeva bolje je glavu gurnut u pijesak i gledat svoje brige da tak je lakše.{#}{#}

Kakve to (očite činjenice!) ima veze s teorijama zavjere? O čemu ti to? Zar briga prvo za vlastito dupe, pa onda za tuđa ako što ostane, spada u teorije zavjere?

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Nije mi baš previše jasno kakve veze ima ta tvoja nebulzna teorija zavjere na dan 11.9, sa događajima u Africi?

I'll be back
17 godina
mbaksa kaže...
rambox kaže...
microman kaže...

Kakve to (očite činjenice!) ima veze s teorijama zavjere? O čemu ti to? Zar briga prvo za vlastito dupe, pa onda za tuđa ako što ostane, spada u teorije zavjere?

Sa samom zavjerom 9/11 nema nikakve veze Afrika, direktne ne kaj drugo ali ima cijela ta situacija kak se svijet odnosi prema Africi kome nije to jasno nek razmišlja dalje sam. Ne moram ja dalje ništ objasnjavat, ko je skužil paralelu je ko nije bože moj izađite malo iz okvira pa budete videli u kakvom svijetu živimo.{#}{#}

17 godina

rambox ajde u krpe. ja moram poc zapalit jer sam procitao 3-4 zadnja posta.

17 godina
moderator
rambox kaže...
mbaksa kaže...
rambox kaže...

Sa samom zavjerom 9/11 nema nikakve veze Afrika, direktne ne kaj drugo ali ima cijela ta situacija kak se svijet odnosi prema Africi kome nije to jasno nek razmišlja dalje sam. Ne moram ja dalje ništ objasnjavat, ko je skužil paralelu je ko nije bože moj izađite malo iz okvira pa budete videli u kakvom svijetu živimo.{#}{#}

Nisam pitao s kojim teorijama zavjere Afrika nema veze, nego s kojima/kakvima ima. Što je sad? Skužio si da pišeš bedastoće pa se iz toga pokušavaš izvući prozirnim metodama ("kome nije to jasno nek razmišlja dalje sam", "ne moram ja ništ objasnjavat", "izađite malo iz okvira...")? Ako hoćeš pisati o Africi i nedaćama, otvori odgovarajuću temu. A dotad objasni kakve veze problemi u Africi imaju s teorijama zavjere. Pa ti si počeo pisati o tome!

17 godina
mbaksa kaže...
rambox kaže...
mbaksa kaže...
rambox kaže...

Nisam pitao s kojim teorijama zavjere Afrika nema veze, nego s kojima/kakvima ima. Što je sad? Skužio si da pišeš bedastoće pa se iz toga pokušavaš izvući prozirnim metodama ("kome nije to jasno nek razmišlja dalje sam", "ne moram ja ništ objasnjavat", "izađite malo iz okvira...")? Ako hoćeš pisati o Africi i nedaćama, otvori odgovarajuću temu. A dotad objasni kakve veze problemi u Africi imaju s teorijama zavjere. Pa ti si počeo pisati o tome!

Ima velike veze Afrika i teorija zavjere, ali protiv zdravog razuma i same ljudskosti i odnosa prema jednom djelu svijeta koji se potpuno zapostavlja namjerno to je globalna pojava.{#} Akcelerator Čestica u Švicarskoj ko zna kaj to je ok ko ne zna nek Googla,opet se radio bezveze potrošenoj lovi na krivom mjestu pa onda  problemi sa gotovo svime u Africi dalje zakljuci sam i to je to.{#}

17 godina
moderator
rambox kaže...
mbaksa kaže...

Ima velike veze Afrika i teorija zavjere, ali protiv zdravog razuma i same ljudskosti i odnosa prema jednom djelu svijeta koji se potpuno zapostavlja namjerno to je globalna pojava.{#}

O čemu dovraga ti pričaš? Jesi li ti razumio moje pitanje? Razumiješ li ti odgovor koji si napisao? Kakve veze tvoj odgovor ima s mojim pitanjem? Nisam te pitao ima li veze Afrika i teorija zavjere, nego, s čim si sam počeo, kakve veze imaju teorije zavjere s Afrikom? Razumiješ li ti hrvatski jezik? Obrazloži teoriju zavjere vezanu uz Afriku. I usput poveži to s temom.

17 godina

Rambox od tebe sam ocekivao vise...

I am creationist. I believe man created god.
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Ja baš i ne, jer on gura teorije zavjere u svakoj temi otkad se registrovao. Nisam ni mislio da će promijeniti ton.

17 godina
DrNasty kaže...
tnakir kaže...

Ja baš i ne, jer on gura teorije zavjere u svakoj temi otkad se registrovao. Nisam ni mislio da će promijeniti ton.

S obzirom na zvjezdice :P

17 godina
moderator
tnakir kaže...

S obzirom na zvjezdice :P

Zvjezdice su plod zavjere {#}

15 godina
neaktivan

Mislim da je vecini ljudi jasno da :

- sve teorije zavjere dolaze upravo od Amerikanaca

- Ameri su stvorili Bin Ladena, surađivali s njim , te ga na kraju iskoristili kao izgovor kako bi dosli do tuđe nafte

- Amerika je pocinila najstrasniji zlocin u povijesti covjecanstva i ostala nekaznjena ( Hirosima, Nagasaki )

- Svijet ne zanima Afrika , jer od nje bogatuni nemaju nikakve koristi (bar zasad)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:33 (scenesports).
17 godina
scenesports kaže...

- Svijet ne zanima Afrika , jer od nje bogatuni nemaju nikakve koristi (bar zasad)

Jelte? A nafta?

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
scenesports kaže...

Jelte? A nafta?

Prvo treba iscrpit Irak , tek onda na red dolazi Afrika. Mozda bi im jedino mogla koristiti da tamo nad narodom vrše pokuse sa svojim pticjim , svinjskim i kozjim gripama... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:36 (scenesports).
17 godina
scenesports kaže...

Prvo treba iscrpit Irak , tek onda na red dolazi Afrika. Mozda bi im jedino mogla koristiti da tamo nad narodom vrše pokuse sa svojim pticjim , svinjskim i kozjim gripama... {#}

A Libiju napadaju jer...? 

Necemo u O/T.

16 godina
neaktivan
scenesports kaže...

- Amerika je pocinila najstrasniji zlocin u povijesti covjecanstva i ostala nekaznjena ( Hirosima, Nagasaki )

Mislim da je tu ipak Njemačka sa Hitlerom bila bolja

I'll be back
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
scenesports kaže...

A Libiju napadaju jer...? 

Necemo u O/T.

Libija se napada u suradnji s Francuzima , koji su imali debel dug prema Libiji. Ovako ce u suradnji sa SAD-om "vratiti" dug , a SAD ce morati naplatiti svoje usluge.

15 godina
neaktivan
microman kaže...
scenesports kaže...

Mislim da je tu ipak Njemačka sa Hitlerom bila bolja

Nisi čuo za Nurnberski proces ? Hitler je svoju kaznu sam odradio...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:50 (scenesports).
16 godina
odjavljen

afrika je najbogatiji kontinent, mislim na prirodna bogatstva i time je svima zanimljiva... pogotovo farmaceutima koji uz to sto rade za druge imaju i priliku testirati svoja sranja na crncicima

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:53 (skank666).
17 godina
moderator

Vratite se na temu, o nafti pričajte u temi: Šta se događa s našim društvom?

Ovo je za zavj.. ovaj, za činjenice o 9/11.

16 godina
odjavljen

pardon..

OT

ok, sluzbena cinjenica :

avion tresnuo u pentagon i doslovno ispario.. :/

koliko sam shvatio, da bi avion tresnuo tamo gdje je tresnuo trebao je letjeti par sto metara nekoliko metara iznad zemlje, i to u gradu (zgrade, semafori kabeli sve to netaknuto).

itd, itd 

ne da mi se jos nabrajat a i mislim da su vec spomenuti negdje u pocetku ove teme..

da smrdi, smrdi... i

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pardon..

OT

ok, sluzbena cinjenica :

avion tresnuo u pentagon i doslovno ispario.. :/

Stvarno, tko bi rekao da se avionu nesto dogodilo

Vi veri veniversum vivus vici
16 godina
odjavljen

to je mali borbeni avion a ono je bio neki boeing... nije bas za usporedit. a od ovog je ostalo nesto djelova a kod onog kod kojeg je trebalo nije.

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

to je mali borbeni avion a ono je bio neki boeing... nije bas za usporedit. a od ovog je ostalo nesto djelova a kod onog kod kojeg je trebalo nije.

Kako nije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice