Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 485.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: 11.9. zastrašujuće činjenice :O
i_rambo_plache kaže...
Nema amaterskih snimaka? Kako nema, evo primjer amaterske snimke na kojem se još i vidi da je bilo aviona!

Fascinira me kako baš svi amateri imaju stativ ili steadicam. A tek zoom. Napredna jedna zemlja..

14 godina
protjeran
'moj 11 rujna' pa da vidis 'stativa',a tek turisti sa tajm skvera gdje jurcaju snimat. Kad pogledate ta 2sata kompilacije,proc ce vas volja prica o stativima. Majka sa djetetom vristi u sobi 2 bloka dalje i grabi sony osmicu i snima. Snimaka ima vagone sa osmicana i vhsc-om.
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
angel of fire kaže...

Pogledaj oko sebe, i uvjeri se koliko takvih idiota, ima!

Svinjska gripa, izrežirano!

Ptičja gripa, izrežirano!

WTC 11/9, izrežirano!

Sjeverna koreja, izrežirano!

Rat u Iraku, izrežirano RADI NAFTE I CIJENE ISTE!

Hmmm, sad je vec broj na 5 slučajeva...Koliko toga ne znamo?

Ti očito puno toga ne znaš...

Što misliš da si postigao ovim postom?

Misliš da si učinio raspravu kvalitetnijom ovim svojim tvrdnjama?

Koji ti je uopće bio cilj?

Reći da su svi vladari manipulanti pa nekom izvrnutom logikom to primijeniti i na 9/11?

Gdje su ti argumenti za tvoje tvrdnje?

Ne možeš samo banuti u temu koja se već dobro razgranala i izjaviti nešto takvo. Nisi ni prvi ni zadnji koji to tvrdi pa onda barem reci nešto novo, a ne da samo ponavljaš već rečeno - što je još k tome veoma upitno.

Imam još jedno pitanje za teoretičare zavjere: Kako to da obitelji poginulih ne smatraju da su njihovi najmiliji poginuli radi koristoljublja? Nisam još čuo da je netko od tih obitelji posumnjao na teoriju zavjere. Sjećamo se koliku su buku digle obitelji stradalih na Kornatima, a bilo ih je (samo) 13.

EDIT: evo i transkript mogućeg dogovora za cijelu teoriju zavjere: LINK

Nema puno teksta, a smiješno je. Svakako pročitajte!

E, sad si me uništio, ono, totalno, sa ovim svojim postom...

Kaj sam htio postići postom...

Pa samo to da ukažem kolegi na to koliko zapravo ima takvih slučajeva u svijetu...

Ja nisam spomenuo apsolutno nijednog "vladara"...čitaj više s razumijevanjem...

Npr. ptičju gripu, a i svinjsku, su iscenirali kako bi farmaceutske tvrtke prodavale cjepivo...Ti, koji si, navodno, realan...Reci mi zašto se i svinjska i ptičja tako naglo povukla, kada se prodalo cjepivo?

Od onakve havarije, od onolike epske bitke za goli ljudski opstanak, kad je svaka televizijska postaja brujila kako ćemo izumrijeti, sve je prošlo kao da nikada nije ništa nije ni bilo?

Kad smo već kod argumenata....Ova tema je tako i tako za zabavu, budimo realni...Ništa nećemo otkriti, niti postići razglabanjem o ovome na široko i nadugačko...

Gdje su tebi argumenti za neke tvrdnje koje iznosiš?

Da oprostiš, imaš argmente, tj. neke video snimke za koje pitaj Isusa Boga od kud su, mogu biti i moje, mogu biti i Mirine postvljene na net...A isto tako ih je i vlada mogla staviti na Youtube...

Budimo realni, od svega ovdje nema ništa...Svi imaju za "argumente" neke video snimke, koje mogu, a i ne moraju biti napravljene računalno...

Izgleda da sve ovisi na kojoj je strani vaše mišljenje, na strani zavjere ili obrnuto..

Tak da te molim da me ne napadaš, jer baljezgaš iste stvari sa svima nama.

Mislim, da nije uopće pitanje da li je zavjera napad na WTC ili ne, nego zašto je "zavjera" napravljena...

A odgovor na to pitanje je novac...

Novac koje su američke kompanije izvukle iz Iraka...

I iz čitavog rata uopće...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
wyks kaže...

Taj travnjak je dosta realno uporište za svakojake teorije, pogotovo kad se uzme u obzir da je Boeing 767 uzrokovao dovoljno štete da sruši 2 nebodera, dok kod pada 757, nema puno ostataka.

Putnicki Boeing 757 za koji službeno još uvjek urlaju, da je udario u Pentagon navodno ima ima svojstva da nestane kod eksplozije.{#} Tak sam cul od jedne babe, sad još uzmimo u obzir kolicinu goriva u njemu pa da je i samo pola goriva ostalo. Pa to bi se kod eksplozije razletelo po ovom ljepom travnjaku, kaj ne i to prvenstveno u puno manjih djelova ostataka aviona mora da su ovi cistaci super brzi pa su sve pocistili na brzinu dok niko ne vidi.{#}{#}

Mjesto udara a cega to zapravo malo posle samog događaja, dok je jos taj dio zgrade nije urušil zanimljiva fotka kaj ne. Te slike su vec prije okacene. pa kaj to stvarno nekom izgleda ko da je tu opal ili se zaletil 757 .{#}{#}

http://www.sott.net/image/image/s2/41840/full/PentagonHole.jpg

Opet mjesto udara nakon kaj se urušilo.{#}

http://www.defense.gov/news/Sep2001/200109114a_hr.jpg

14 godina
protjeran
Hahaha...ajte malo na tecaj tko je bio djej edgar fucking huver,tko je projektirao pentagon,kakvi su mu temelji,koliko ima prstena,koliko ima milijuna celicnih nosivih stupova prizemlja sa RAZMAKOM IZMEDJU SVJAKOG 40 CM. Zasto je avion zavrsio kao u uredskoj rezalici papira. AKO NEMATE POJMA,ONDA NE BUBAJTE. A sad se educirajte o KONSTRUKCIJI gradjevine pentagon,te zasto je travnjak ziv unutar ringa.
17 godina
neaktivan
bed kaže...
i_rambo_plache kaže...
Nema amaterskih snimaka? Kako nema, evo primjer amaterske snimke na kojem se još i vidi da je bilo aviona!

Fascinira me kako baš svi amateri imaju stativ ili steadicam. A tek zoom. Napredna jedna zemlja..

Da, stativ i zoom su rezervirani samo za nacionalne TV kuće (ne i lokalne). Kamere u slobodnoj prodaji snimaju samo 240p video s 20 FPS-a, naravno bez zvuka... {#}

angel of fire kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ti očito puno toga ne znaš...

Što misliš da si postigao ovim postom?

Misliš da si učinio raspravu kvalitetnijom ovim svojim tvrdnjama?

Koji ti je uopće bio cilj?

Reći da su svi vladari manipulanti pa nekom izvrnutom logikom to primijeniti i na 9/11?

Gdje su ti argumenti za tvoje tvrdnje?

Ne možeš samo banuti u temu koja se već dobro razgranala i izjaviti nešto takvo. Nisi ni prvi ni zadnji koji to tvrdi pa onda barem reci nešto novo, a ne da samo ponavljaš već rečeno - što je još k tome veoma upitno.

Imam još jedno pitanje za teoretičare zavjere: Kako to da obitelji poginulih ne smatraju da su njihovi najmiliji poginuli radi koristoljublja? Nisam još čuo da je netko od tih obitelji posumnjao na teoriju zavjere. Sjećamo se koliku su buku digle obitelji stradalih na Kornatima, a bilo ih je (samo) 13.

EDIT: evo i transkript mogućeg dogovora za cijelu teoriju zavjere: LINK

Nema puno teksta, a smiješno je. Svakako pročitajte!

E, sad si me uništio, ono, totalno, sa ovim svojim postom...

Kaj sam htio postići postom...

Pa samo to da ukažem kolegi na to koliko zapravo ima takvih slučajeva u svijetu...

Ja nisam spomenuo apsolutno nijednog "vladara"...čitaj više s razumijevanjem...

Npr. ptičju gripu, a i svinjsku, su iscenirali kako bi farmaceutske tvrtke prodavale cjepivo...Ti, koji si, navodno, realan...Reci mi zašto se i svinjska i ptičja tako naglo povukla, kada se prodalo cjepivo?

Od onakve havarije, od onolike epske bitke za goli ljudski opstanak, kad je svaka televizijska postaja brujila kako ćemo izumrijeti, sve je prošlo kao da nikada nije ništa nije ni bilo?

Kad smo već kod argumenata....Ova tema je tako i tako za zabavu, budimo realni...Ništa nećemo otkriti, niti postići razglabanjem o ovome na široko i nadugačko...

Gdje su tebi argumenti za neke tvrdnje koje iznosiš?

Da oprostiš, imaš argmente, tj. neke video snimke za koje pitaj Isusa Boga od kud su, mogu biti i moje, mogu biti i Mirine postvljene na net...A isto tako ih je i vlada mogla staviti na Youtube...

Budimo realni, od svega ovdje nema ništa...Svi imaju za "argumente" neke video snimke, koje mogu, a i ne moraju biti napravljene računalno...

Izgleda da sve ovisi na kojoj je strani vaše mišljenje, na strani zavjere ili obrnuto..

Tak da te molim da me ne napadaš, jer baljezgaš iste stvari sa svima nama.

Mislim, da nije uopće pitanje da li je zavjera napad na WTC ili ne, nego zašto je "zavjera" napravljena...

A odgovor na to pitanje je novac...

Novac koje su američke kompanije izvukle iz Iraka...

I iz čitavog rata uopće...

Što se tiče raznoraznih gripa, to me trenutno ne interesira niti dovoljno znam o toj temi da bi mogao išta pisati. Trenutno govorimo o 9/11 tako da ne bi trebao uplitati druge stvari u to.

A gdje su moji argumenti? Možda rezultati službene istrage u koju je ulupana značajna svota novaca? Možda ipak službeni forenzičari znaju malčice više o cijelom događaju pa ću radije njima vjerovati nego nekim flamboyantima koji s forenzikom nikad nisu imali posla. Možda ovaj post? Samo mi nemoj sad reći da Wikipedia nije dovoljno pouzdan izvor... Mislim da je najpouzdaniji od svih dosadašnjih...

Na kraju krajeva, ja niti ne tvrdim da je službeno izvješće u potpunosti istinito (pošto to ne mogu znati), ali onda očekujem da drugi ne tvrde da nije istinito. Inicijalna reakcija nakon napada na tornjeve svakog od nas je bila da smo mislili da je avion udario u nebodere koji su se zbog toga srušili. Ne govorim da je to nužno istina, ali meni treba malo jači dokaz od pucanja stakla (navodnog eksploziva) ili navodno kontroliranog pada zgrade da zanemarim tu svoju prvotnu reakciju. Jer teorija zavjere je baš to - navodno. "What if" teorije koje mogu navući one koji ne znaju kako zaista funkcionira kontrolirano urušavanje, one koji ne znaju kako ide procedura s letovima, one koji ne znaju kako se ponaša čelik u ekstremnim uvjetima.

I baš zato što nisam siguran je li moguće takvo nešto lažirati, toliko puno ljudi uplesti u genocid tisuće ljudi niti ne vjerujem.

@ bold - onda si fulao temu. Ovdje se raspravlja zašto 9/11 je ili nije zavjera. Nažalost, većina ljudi uleti u temu i stane na nečiju stranu bez argumenata. Dakako objašnjenje "zavjere" bi mogao biti profit, ali to ne znači da je vlada zaista iskovala teoriju zavjere.

@ rambox -

@ MrBlc

1. Da, čelik je izgubio svojstvo čvrstoće pošto je bio izložen sat vremena (na prvom tornju) i više (na drugom tornju) gorenju potpomognutom kerozinom koji se slio niz zgradu. Nakon što je gornji dio počeo padati oslabljeni čelik je jednostavno postepeno popuštao. Čak i ako nisu sve grede bile oslabljene, WTC 1 i 2 nisu tako konstruirani da mogu izdržati taj gornji dio koji je u padu dobivao na momentu sile. To znam pošto sam i sam to istraživao.

2. Hoćeš reći da je vojni avion pogodio Pentagon? Ako da, opet se postavlja pitanje, što je s Boeingom. U njemu su bili putnici koji su umrli dakle nešto je trebalo uzrokovati pad tog Boeinga.

3. Avion je zasigurno vidio jedan taksist čiji je auto razvalio rasvjetni stup koji je srušio Boeing.

Što se tiče ovog dodatka o rasvjetnim stupovima, na gornjem videu su slike koje prikazuju srušene stupove i onog taksista... Volio bih vidjeti i te snimke sa stupovima koje ti spominješ.

Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda
17 godina
moderator
sardax kaže...
i_rambo_plache kaže...
sardax kaže...
Obitelji kojih zrtava?? Avioni nisu ni imali zrtve, odnosno putnike, jer aviona nije ni bilo. Zalosno je za zrtve tornjeva i okolice ... Meni je zanimljivo daa u visemiljunskom gradu sa XX TV postaja i ljudi ne postoji ni jedan snimak osim ovih vladinih??? Ni jedan amaterski??

Izjavu s avionima neću komentirati. Ili provociraš ili si malouman...

CNN je vladina TV postaja? FOX je vladina TV postaja? Želiš reći da je "vlada" snimala rušenje tornjeva?

Nema amaterskih snimaka? Kako nema, evo

amaterske snimke na kojem se još i vidi da je bilo aviona! Ma koga ja lažem, zapravo je ovo "vladina" snimka kojom samo zavlače narod...

Uostalom, to je bila godina 2001. kad još mobiteli nisu imali kamere, a malo tko je nosio video kameru u grad.

Bas zanimljiv taj tvoj video :) 

Usporedi ga sa ovim, pa reci da su oba autenticna .. Neka jedan recimo i je, ali drugi nije: 

EDIT: 

Evo ti i ovaj: 

Tri razlicita videa istog dogadjaja? Aj kako majketi? 

Ne kuzim - mozes li objasniti po cemu to nisu videi istog dogadjaja? U cemu je problem? Svjestan si toga da se isti objekt moze snimiti iz razlicitih kuteva, zar ne?

bed kaže...
i_rambo_plache kaže...

Koji svi? Neku u kuci ili uredu uz kameru imao stativ. Sto je tu tako cudno? Pa i nekako se podrazumijeva da ces uz kameru kupiti stativ - pa makar neki najjeftiniji. A tek zum - ne kuzim sto si s tim htio reci. Pa zapravo i najjeftinije kamere imaju najveci zum, jer imaju minijaturne senzore - 40x nije nista neobicno. A i ne znam kakav je to tu ekstra zum u pitanju. Mozes pojasniti?

14 godina
protjeran
Fascinantno je da neki i dalje misle kako se NOSIVI celik rastalio i da je to laz...NIJE se rastalio,dovoljno da je MALO promjenio pravocrtni konstrukcijski oblik...savija se i puca cijeli kat,a masa logaritamski podize pritisak koji SAVIJA sve prema dnu. Ove sa bujnom mastom oko miniranja,neka provjere koliko je teze simultano srusit empajer stejt od armirano betonske zgrade istih dimenzija.
17 godina
neaktivan
CroRom kaže...
Fascinantno je da neki i dalje misle kako se NOSIVI celik rastalio i da je to laz...NIJE se rastalio,dovoljno da je MALO promjenio pravocrtni konstrukcijski oblik...savija se i puca cijeli kat,a masa logaritamski podize pritisak koji SAVIJA sve prema dnu. Ove sa bujnom mastom oko miniranja,neka provjere koliko je teze simultano srusit empajer stejt od armirano betonske zgrade istih dimenzija.

treba malo više od "malo", jer kao što pretpostavljam znaš, čelik je dosta jak na savijanje...zapravo, JAKO JE JAK NA SAVIJANJE...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
protjeran
CroRom kaže...

Jesi ti upoznat s cinjenicom da su se blizanci srusili skoro pa brzinom slobodnog pada?

Mislim WTF?

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_889369&v=AJf7pWVyvIw&feature=iv

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 18:20 (MorciTheCroat).
17 godina
moderator
angel of fire kaže...
CroRom kaže...

treba malo više od "malo", jer kao što pretpostavljam znaš, čelik je dosta jak na savijanje...zapravo, JAKO JE JAK NA SAVIJANJE...{#}

Imaj na umu da je taj celik na tim katovima gdje se zaletio avion trebao drzati masu svega onog iznad - dakle, nekih petinu ili sestinu mase cijele zgrade! Cim se on jace savine, masa iznad ce ga dokrajciti.

15 godina
11.9. zastrašujuće činjenice :O

Vi koji lupate po čeliku očito niste upoznati s principom gradnje takvih zgrada. Teret nosi kompletna konstrukcija. Nema nikavih problema s opterećenjima dok je cjela. U ovom slučaju je očigledno da je dio nosive konstrukcije, mehaničkim udarom jednostavno uništen. Fascinantno je da se nisu odmah počeli urušavati (statičari ipak računaju s debelom sigurnošću). Kada na to dodaš i visoku temperaturu. Voila, domino efekt i sve pada ko kula od karata.

14 godina
protjeran
Ako ga savija popaj rukom,zilav je,ako je termicki 'podgrijan' i na njemu je teret 25 katova,puca ko kiki perec. Sad da ne ispadne da kakim,a mora tako ispast...jer nisam arhitekt,ali mi je rod vojske,inzenjerija,minsko explozivna sredstva. Znam dobro sa Slunjskog poligona kako i koliko treba za drvo,beton,celik,pod vodom,povise vode i sl. Zaboravite teoriju rusenja explozivom,ma kako se on zvao.
16 godina
mbaksa, da sve ne quoteam. Moze se isti objekt snimit iz beskonacno kuteva, ali osuncana strana je uvijek osuncana strana. Nije ni cudo sta se vama cini da su ove slike stvarnih aviona!
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
mario.L_hr kaže...

Vi koji lupate po čeliku očito niste upoznati s principom gradnje takvih zgrada. Teret nosi kompletna konstrukcija. Nema nikavih problema s opterećenjima dok je cjela. U ovom slučaju je očigledno da je dio nosive konstrukcije, mehaničkim udarom jednostavno uništen. Fascinantno je da se nisu odmah počeli urušavati (statičari ipak računaju s debelom sigurnošću). Kada na to dodaš i visoku temperaturu. Voila, domino efekt i sve pada ko kula od karata.

Samo sta kula od karata ne pada ovako kao WTCovi xD Nista tako ne pada ...

15 godina
DrNasty kaže...
athlon64 kaže...
DrNasty kaže...

Pustite vi te gluposti...

Uzivajte

upravo sam pogledao

o cemu vise imamo pričat ?

:D

Ajoj, pa gdje citira moju poruku iz 2008. godine? :D Moram priznati, kad se takav video prvi put pogleda budeš ono: WTF, they bastards! Nakon toga malo razmišljaš, kopaš i vidiš da obe strane (i službena i zavjerska) lupetaju toliko toga da te odmah protjera i imaš meku stolicu 6 narednih dana.

Mislim da nisam ni pogledao sve te dijelove jer mi se nagomilalo gluposti u dijelu mozga koji služi kao recycle bin. :D

Isti qrac je i sa onom fotkom na mjesecu.

ah , neznam ima dokaza i s jedne i druge strane , a da ti budem iskren malo mi je čudno da avion pri udaru u zgradu ima efekt da uđe u nju doslovno , ušao je i nije ga nigdje bilo nakon toga , neznam sta da mislim , moram nac taj video " moj 9.11 " sta je neko spominjao pa cu pogleat.

14 godina
protjeran
Mislim da nece biti krsenje pravila foruma,ali linkat cu vam Moj 11 Rujna, idealan dokumentarac za sve ovdje. Sada sam mobite. Nije piratluk sa olivud filmom ni crackana igra,tv rip dokumentarca nece nikog upropastit.
15 godina
CroRom kaže...
Mislim da nece biti krsenje pravila foruma,ali linkat cu vam Moj 11 Rujna, idealan dokumentarac za sve ovdje. Sada sam mobite. Nije piratluk sa olivud filmom ni crackana igra,tv rip dokumentarca nece nikog upropastit.

aj , ja cu ga pogledat.

14 godina
protjeran
Iza 8 kad budem doma. Ako bude protiv pravila dobit cete na pm. Valjda su jos zivi Rs linkovi.
17 godina
moderator
sardax kaže...
mbaksa, da sve ne quoteam. Moze se isti objekt snimit iz beskonacno kuteva, ali osuncana strana je uvijek osuncana strana. Nije ni cudo sta se vama cini da su ove slike stvarnih aviona!

Prvo - optika - kut upada svjetla jednak je kutu izlaza - rekfleksija. Dakle, moguce je da ce avion drugacije (osvijetljen) izgledati ovisno o kutu iz kojeg ga se snima.

Drugo - na drugoj i trecoj snimci avion je i vise nego konkretan.

Trece - na prvoj snimci ne samo da je avion crn, nego je crn i dim koji se siri iz zgrade. Drugim rijecima, to sto je avio ispao kao silutea vrlo vjerojatno je posljedica loseg odredjivanja ekspozicije, odnosno loseg dinamickog raspona amaterske kamere kojom je snimka snimljena. Nije iskljuceno ni to da je netko povecao kontrast na snimci.

Dakle - nema tu nista sto bi bilo protivno zakonima fizike ili sto bi bilo inherentno iscenirano. Posrijedi je nepoznavanje optike i funkcioniranja kamera "od strane" pojedinaca koji rade teoriju zavjere tamo gdje je nema. Ponavljam ono sto sam vec jednom napisao, ali u vezi slijetanja na Mjesec - ako tornjeve i nisu srusili avioni, nego su sruseni eksplozivom, doticne snimke to ne dokazuju. Oni koji misle da te snimke to dokazuju samo javno pokazuju svoju ignorantnost vezanu uz optiku i kamere.

sardax kaže...
mario.L_hr kaže...

Koja je masa 1/5 ili 1/6 te jednog tornja? Kakva i u kakvom stanju mora celicna konstrukcija biti da bi izdrzala tu masu? I sto je jos gore, kad jednom krene padati, stvar je gotova, posto je F=ma.

16 godina
Nadjem ti ja posli i stavim videa. Osvjetljena strana je osvjetljena odakle je god gledas. A samo mi reci, jeli i Pentagon i Pensilvanija isto avion po srijedi ili ...???
17 godina
moderator
sardax kaže...
Nadjem ti ja posli i stavim videa. Osvjetljena strana je osvjetljena odakle je god gledas.

Objasnio sam ti zbog cega na jednoj snimci avion izgleda poput siluete. Zbog istog razloga zbog kojeg je dim crni, umjesto sivi ili bijeli.

Ne kuzim cemu bi taj video kojeg mislis staviti sluzio - ako je na njemu avion osvijetljen, onda je to samo jos jedan dokaz da se zaista avion zaletio u zgradu.

sardax kaže...
A samo mi reci, jeli i Pentagon i Pensilvanija isto avion po srijedi ili ...???

Nemam neko misljenje o tom dogadjaju. Na kraju krajeva, za taj dogadjaj ne postoje videozapisi kao za rusenje TT, koje neznalice pogresno interpretiraju.

17 godina
CroRom kaže...
Hahaha...ajte malo na tecaj tko je bio djej edgar fucking huver,tko je projektirao pentagon,kakvi su mu temelji,koliko ima prstena,koliko ima milijuna celicnih nosivih stupova prizemlja sa RAZMAKOM IZMEDJU SVJAKOG 40 CM. Zasto je avion zavrsio kao u uredskoj rezalici papira. AKO NEMATE POJMA,ONDA NE BUBAJTE. A sad se educirajte o KONSTRUKCIJI gradjevine pentagon,te zasto je travnjak ziv unutar ringa.

Malo sad to parafraziraj kaj si napisal, pa onda izvuci sam zakljucak kaj si zapravo napisal zakaj uopce spominješ konstrukciju Pentagona procitaj prije kaj se pisalo na prijašnim stranicama ak nisi ljen a ne samo zadnje dvije.{#} Pa to zna svaki ko se malo razumije, kak je građen Pentagon i ne treba to ponavljat uopce nisu to Bandicevi stanovi sigurno.{#}

15 godina
sardax kaže...
mario.L_hr kaže...

Kako će nešto pasti, u ovakvoj situaciji, to nitko ne može pretpostaviti ni tvrditi. Nisam osoba koja voli razuvjeravati drugoga, pa tako neću ni tebe. Pokušao sam ukazati na neke činjenice i ispraviti neke netočnosti.

Onako usput ljudima na faksu objašnjavaju zašto i kako su se srušili ovi tornjevi, bez ulaska u političke razloge i ostale kerefeke. Možda pomoglo da neki asistent ili profesor sa stručne strane elaborira i zatvori raspravu po tom pitanju.

16 godina
mbaksa kaže...
sardax kaže...
Nadjem ti ja posli i stavim videa. Osvjetljena strana je osvjetljena odakle je god gledas.

Objasnio sam ti zbog cega na jednoj snimci avion izgleda poput siluete. Zbog istog razloga zbog kojeg je dim crni, umjesto sivi ili bijeli.

Ne kuzim cemu bi taj video kojeg mislis staviti sluzio - ako je na njemu avion osvijetljen, onda je to samo jos jedan dokaz da se zaista avion zaletio u zgradu.

sardax kaže...
A samo mi reci, jeli i Pentagon i Pensilvanija isto avion po srijedi ili ...???

Nemam neko misljenje o tom dogadjaju. Na kraju krajeva, za taj dogadjaj ne postoje videozapisi kao za rusenje TT, koje neznalice pogresno interpretiraju.

Ovo sam ti htio pokazat, tako da vidis da nema veze sa brightness/contrast: 

od 2:40 do 3:00 gledaj ako te zanima. 

A naravno da nemas misljenje, kad je i stablu jasno da tamo nije udario avion. Kao ni u WTC1/2. 

Isto tako, kvaliteta snimaka profesionalnih TV kuca kao NBC, CBS, CNN ?? Krasno izlgleda NYC po suncanom danu xD

15 godina
neaktivan
sardax kaže...

Ovo sam ti htio pokazat, tako da vidis da nema veze sa brightness/contrast: 

od 2:40 do 3:00 gledaj ako te zanima. 

Ako predmet slikaš iz razlićitih kutva nemoguće je dobiti iste sjene !!! 

+ brightness/contrast nisu jedine moguće izmjene na slici niti su pravilno demonstrirane na videu

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina
protjeran
CroRom kaže...

Treba jos, ili jos uvijek mislis da nije bilo otopljenog metala?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 20:10 (MorciTheCroat).
14 godina
protjeran

Evo oduzeli ste mi 15 min čitanja.

Ovaj zadnji post sa videom je dovoljno pametnome da se više ne nadglašava sa pobornicima zavjere i kako nije bilo aviona.

Vi stvarno vjerujete u ove gluposti iz klipića?

Stvarno vjerujete da je sve hrpa namještaljki?

Ime oca i sina i .....

Nije vam lako.

17 godina
protjeran
Grdelin kaže...

Evo oduzeli ste mi 15 min čitanja.

Ovaj zadnji post sa videom je dovoljno pametnome da se više ne nadglašava sa pobornicima zavjere i kako nije bilo aviona.

Vi stvarno vjerujete u ove gluposti iz klipića?

Stvarno vjerujete da je sve hrpa namještaljki?

Ime oca i sina i .....

Nije vam lako.

Nije bitno kaj ti mislis, vec daj neki link ili video, pa argumentiraj svoje misljenje, jer ovak samo trollas.

Hmmm, drugome avionu sekundu prije udara nestalo jedno krilo???

CGI fail?

15 godina
neaktivan

ovdje ima krilo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice