Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 485.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
11.9. zastrašujuće činjenice :O

Kome se da to sve citati? :DD

17 godina
RE: 11.9. zastrašujuće činjenice :O
Sesvetski Kraljevec kaže...

Kome se da to sve citati? :DD

ja znam kome se neda! {#}

a glupih modova..nesmjes imati ni potpis vise..bezobrazluk..
17 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

WTC 1 i 2 zgrada, to jest takozvani blizanci su izgrađeni od čvrstog čelika, a u jednom videu je rečeno takodje da su blizanci izgrađeni, (1) i da mogu izdržati i nekoliko udara aviona, boing *** ( neznam tačno koji je ) a ovdje koliko vidimo, (2) avion je udario, i poslije nekoliko minuta zgrada se srušila ??? (3) U dnu zgrade su izbili manji požari, a tada avioni nisu ni ''udarili'' ! Do sada nijedna zgrada napravljena od tog čvrstog čelika koji se nemože tako lako topiti na manjim stepenima nije srušena ( a pogotovo ove velike dvije zgrade, koje su toliko čvrste, kao što je već rečeno da izdrže toliko jake udarce aviona )

kasnije ćete vidjeti zašto je ovo podvučeno ! Poslije nekoliko sekundi, minuta kada su izbili požari u dnu zgrade, je ''udario'' avion'', zašto su prije udarca buknuli požari ??? Sigurno je nešto krenulo po zlu !!! (4) Takozvani '' termiti '' stvaraju exploziju, toliko jake toplote, tako da ako ih ima u višem broju, mogu prouzrokovati topljenje i ovog čelika. Kada je takozvano '' udario '' avion ( a nije ) (5) oni si aktivirali te bombe, '' termite'' ! Čelik se počeo topiti, (6) tako je čelik postao u tečnom stanju, i iznutra je klizio sve do prizemlja, a unutrašnji stubovi su se počeli topiti, tom brzinom ! Znam da je teorija sucks, ali pokušajte malo razmisliti ! Tako kada su se otopili stubovi zgrada se srušila ! Dim se  u krugu World Trade Centra širio, i gotovo da je zauzeo pola New York-a, topljeni čelik, i prašina armiranog betona, koji se srušio, zato što nije mogao da sam stoji, bez pomoči strukture čeličnih stubova, ta prašina se pomješala sa topljenim čelikom, i eto odakle tolika prašina ! Sve je ovo jedna velika teorija zavjere !

(7) Ima u nekom videu, kada ljudi razgovaraju sa jednim čovjekom, koji je vidjeo to sve, i koji trenutno stoji ispred World Trade Center blizanaca, oni su tako pričali, i odjednom dok je TV snimala zgradu, i avion koji je udario u tu zgradu, oni su kao bili preplašeni, dok je ovaj sa kim su pričali, rekao zbunjen da on ništa ne vidi, da se samo vidjela explozija, a da on nije vidjeo nikakav avion !!! Pošto je to bilo Live, zu su ze zeznuli.

1. Predoči dokaz za ovu tvrdnju.

2. Dječko, od udarca aviona do urušavanja je prošlo 56 minuta za jedan, a 102 minute za drugi toranj.

3. Predoči dokaz i za ovu tvrdnju.

4. To se ne zove "termiti" već termit. Znaš li uopće što je termit ili samo baljezgaš? Glavni razlog zašto teoretičari zavjere smatraju da je termit korišten je zato što on NE izaziva eksplozije te se ne koristi u rušenju zgrada pa onda misle da je tako američka vlada htjela prikriti navodno rušenje zgrade.

5. Termit nije nikakva bomba, već lako zapaljivi prah.

6. Čak ni teoretičari zavjere ne smatraju da je čelik prešao u tekuće (a ne "tečno") stanje.

7. Ne znaš koliko bi volio vidjeti taj video...

Mene može uvjeriti samo dokaz... Jako je pretenciozno da netko za takvo nešto može biti toliko siguran, a da nema niti jedan dokaz osim nekoliko low-quality videa i slika (ne govorim samo o tebi, već o svim teoretičarima zavjere - bar o onima koje sam ja proučavao).

Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda
17 godina
neaktivan

Hmmm... problem je što je oficijelno objašnjenje puno manje uvjerljivo nego ono koje nude teoretičari zavjere...

zar je itko povjerovao Bushu, njegovoj administraciji te motivima za sranja izvedenim nakon 11.9.

gdje je uopće taj bin laden, gdje su sredstva za masovno uništenje... kompletnu vrhušku koja je organizirala napade na suverene zemlje te njihove pomagače treba na sud...

Comodo
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 21:10 ((s)izgoreo).
15 godina
(s)izgoreo kaže...

Hmmm... problem je što je oficijelno objašnjenje puno manje uvjerljivo nego ono koje nude teoretičari zavjere...

zar je itko povjerovao Bushu, njegovoj administraciji te motivima za sranja izvedenim nakon 11.9.

gdje je uopće taj bin laden, gdje su sredstva za masovno uništenje... kompletnu vrhušku koja je organizirala napade na suverene zemlje te njihove pomagače treba na sud...

To je nešto potpuno drugo i u taj dio se nebih mješao jer niti imam saznanja niti činjenica na koje bih se pozvao. Najmanje bih vjerovao Bushu i njegovim motivima.

Što se tiče tornjeva mislim da su teorije zavjere nastale zahvaljujući i tadašnjoj vladajućoj administraciji koja je u najmanju ruku reagirala nespretno, nespremno i bila zatečena spuštenih gaća. Što je prava istina nitko neće saznati a priče će se raspredati kao i o ubojstvu J. F. K.

17 godina
mario.L_hr kaže...
(s)izgoreo kaže...

To je nešto potpuno drugo i u taj dio se nebih mješao jer niti imam saznanja niti činjenica na koje bih se pozvao. Najmanje bih vjerovao Bushu i njegovim motivima.

Što se tiče tornjeva mislim da su teorije zavjere nastale zahvaljujući i tadašnjoj vladajućoj administraciji koja je u najmanju ruku reagirala nespretno, nespremno i bila zatečena spuštenih gaća. Što je prava istina nitko neće saznati a priče će se raspredati kao i o ubojstvu J. F. K.

Nespremnost i nesnalažnjivost nemaju nikakve veze, s recimo samo jednom cinjenicom od mnogih da službeno trube o udaru u Pentagon Boeing 757. Ali za to ne mogu dat nikakve dokaze smislene, niti bilo kaj drugo jer ih nema normalno i u to bi neko trjezan trebal vjerovat no krasno.{#}{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Nespremnost i nesnalažnjivost nemaju nikakve veze, s recimo samo jednom cinjenicom od mnogih da službeno trube o udaru u Pentagon Boeing 757. Ali za to ne mogu dat nikakve dokaze smislene, niti bilo kaj drugo jer ih nema normalno i u to bi neko trjezan trebal vjerovat no krasno.{#}{#}

"Nespremnost i nesnalažnjivost nemaju nikakve veze, s recimo samo jednom cinjenicom od mnogih da neslužbeno trube o udaru u Pentagon rakete. Ali za to ne mogu dat nikakve dokaze smislene, niti bilo kaj drugo jer ih nema normalno i u to bi neko trjezan trebal vjerovat no krasno.{#}{#}"

Ova izjava funkcionira u oba smjera, jelte? :)

15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Captain.Price kaže...

WTC 1 i 2 zgrada, to jest takozvani blizanci su izgrađeni od čvrstog čelika, a u jednom videu je rečeno takodje da su blizanci izgrađeni, (1) i da mogu izdržati i nekoliko udara aviona, boing *** ( neznam tačno koji je ) a ovdje koliko vidimo, (2) avion je udario, i poslije nekoliko minuta zgrada se srušila ??? (3) U dnu zgrade su izbili manji požari, a tada avioni nisu ni ''udarili'' ! Do sada nijedna zgrada napravljena od tog čvrstog čelika koji se nemože tako lako topiti na manjim stepenima nije srušena ( a pogotovo ove velike dvije zgrade, koje su toliko čvrste, kao što je već rečeno da izdrže toliko jake udarce aviona )

kasnije ćete vidjeti zašto je ovo podvučeno ! Poslije nekoliko sekundi, minuta kada su izbili požari u dnu zgrade, je ''udario'' avion'', zašto su prije udarca buknuli požari ??? Sigurno je nešto krenulo po zlu !!! (4) Takozvani '' termiti '' stvaraju exploziju, toliko jake toplote, tako da ako ih ima u višem broju, mogu prouzrokovati topljenje i ovog čelika. Kada je takozvano '' udario '' avion ( a nije ) (5) oni si aktivirali te bombe, '' termite'' ! Čelik se počeo topiti, (6) tako je čelik postao u tečnom stanju, i iznutra je klizio sve do prizemlja, a unutrašnji stubovi su se počeli topiti, tom brzinom ! Znam da je teorija sucks, ali pokušajte malo razmisliti ! Tako kada su se otopili stubovi zgrada se srušila ! Dim se  u krugu World Trade Centra širio, i gotovo da je zauzeo pola New York-a, topljeni čelik, i prašina armiranog betona, koji se srušio, zato što nije mogao da sam stoji, bez pomoči strukture čeličnih stubova, ta prašina se pomješala sa topljenim čelikom, i eto odakle tolika prašina ! Sve je ovo jedna velika teorija zavjere !

(7) Ima u nekom videu, kada ljudi razgovaraju sa jednim čovjekom, koji je vidjeo to sve, i koji trenutno stoji ispred World Trade Center blizanaca, oni su tako pričali, i odjednom dok je TV snimala zgradu, i avion koji je udario u tu zgradu, oni su kao bili preplašeni, dok je ovaj sa kim su pričali, rekao zbunjen da on ništa ne vidi, da se samo vidjela explozija, a da on nije vidjeo nikakav avion !!! Pošto je to bilo Live, zu su ze zeznuli.

1. Predoči dokaz za ovu tvrdnju.

2. Dječko, od udarca aviona do urušavanja je prošlo 56 minuta za jedan, a 102 minute za drugi toranj.

3. Predoči dokaz i za ovu tvrdnju.

4. To se ne zove "termiti" već termit. Znaš li uopće što je termit ili samo baljezgaš? Glavni razlog zašto teoretičari zavjere smatraju da je termit korišten je zato što on NE izaziva eksplozije te se ne koristi u rušenju zgrada pa onda misle da je tako američka vlada htjela prikriti navodno rušenje zgrade.

5. Termit nije nikakva bomba, već lako zapaljivi prah.

6. Čak ni teoretičari zavjere ne smatraju da je čelik prešao u tekuće (a ne "tečno") stanje.

7. Ne znaš koliko bi volio vidjeti taj video...

Mene može uvjeriti samo dokaz... Jako je pretenciozno da netko za takvo nešto može biti toliko siguran, a da nema niti jedan dokaz osim nekoliko low-quality videa i slika (ne govorim samo o tebi, već o svim teoretičarima zavjere - bar o onima koje sam ja proučavao).

Pogledaj sve djelova SEPTEMBER CLUES-a i oni će ti dokazati sve ovo što si podvukao !!! A ovo zadnje, ja mislim da je u SEPTEMBER CLUES D ili SEMPTEMBER CLUES E, kada ide ona teorija o TV kućama i prjevarama, kad u jednom dijelu razgovaraju, u jednom trenutku, neznam tačno kada ćeš čuti kako ovi sa TV govore, kao ono '' Oh my god, just another plane is hit in the World Trade Center !!! '' a on kaže '' I didn't see a plane ''

harry
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 1:18 (Captain.Price).
17 godina
moderator
Captain.Price kaže...

A ovo zadnje, ja mislim da je u SEPTEMBER CLUES D ili SEMPTEMBER CLUES E, kada ide ona teorija o TV kućama i prjevarama, kad u jednom dijelu razgovaraju, u jednom trenutku, neznam tačno kada ćeš čuti kako ovi sa TV govore, kao ono '' Oh my god, just another plane is hit in the World Trade Center !!! '' a on kaže '' I didn't see a plane ''

Federer upravo dao as. Nisam vidio. Stoga sigurno nije dao as.  {#} Koja "logika"!

17 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Pogledaj sve djelova SEPTEMBER CLUES-a i oni će ti dokazati sve ovo što si podvukao !!! A ovo zadnje, ja mislim da je u SEPTEMBER CLUES D ili SEMPTEMBER CLUES E, kada ide ona teorija o TV kućama i prjevarama, kad u jednom dijelu razgovaraju, u jednom trenutku, neznam tačno kada ćeš čuti kako ovi sa TV govore, kao ono '' Oh my god, just another plane is hit in the World Trade Center !!! '' a on kaže '' I didn't see a plane ''

Malo sam pogledao September clues (samo A, ali mi je bilo presmiješno da pogledam i ostale dijelove) i nevjerojatno mi je da netko može temeljiti teoriju zavjere na video isječcima i izjavama očigledno šokiranih ljudi (ne znam jesi ikad bio u toliko stresnoj situaciji kad ti iznad glave u neboder udari 80-tonski Boeing).

Ne znam kako bi ti u djeliću sekunde opisao zvuk udarca metalnog tijela mase 80 tona u betonsko-čelično tijelo pri brzini od 800 km/h? Možda kao eksploziju? :O NEE!! Zvuk eksplozije uzrokuju samo detonatori! [moj avatar tako paše ovoj rečenici...] Nadalje, dovoljno mi je jasno koliko konkretnih i bitnih činjenica znaš iz tvog prijašnjeg posta tak da se prvo više informiraj, a ne da ti baza bude amaterski video klip s Youtubea.

Još me zanima kako su TV kuće napravile da "animacija aviona" nestane tako savršeno iza zgrade, a zašto nisu prekinuli "animaciju" kad je avion tako savršeno "nestao" iza zgrade??

Gdje je ijedan čvrsti dokaz u tom "dokumentarcu"? Cijela teorija zavjere se temelji na krivom tumačenju konteksta onoga što su zapravo rekli svjedoci. Temelji se na analiziranju fucking video zapisa pomoću tehnologije iz Windows Movie Makera! Čemu uopće lupati milijune dolara u istragu kad postoje specijalci koji će sve napraviti besplatno? Ma šta, mislim da treba sve djelatnike FBI-a i CIA-e otpustiti i staviti ove nadobudne specijalce na njihove položaje!

Ne znam zašto, ali svaki put sam oduševljen naivnošću ljudi. Ja sam bio taj dan također ispod tornja i vidio sam kako avion udara u zgradu. Baš trenutak prije sam provjeravao čeličnu strukturu zgrade za školski projekt o gradnji zgrada i nije bilo nikakvih eksploziva. Nakon udara aviona sam bio malo šokiran pa sam otišao u Washington da razgledam Pentagon kad sam i tamo vidio avion kako udara u zgradu. Baš sam se vratio na vrijeme da vidim pad zgrade 7 na kojoj je bila buktinja na strani gdje nisu snimale kamere. Vidio sam i čuo vatrogasce kako odlaze od WTC 7 i govore "i ova će pasti."

Koliko god ova moja izjava bila lažna, jedno ima zajedničko sa svim teorijama zavjere - ne temelji se na čvrstim dokazima.

16 godina
A da pogledas do kraja dokumentarac, a ne samo Part A?
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
DrNasty kaže...

Pustite vi te gluposti...

Evo vam link na youtube, gdje se dokazalo kako su ti avioni namjesteni i kako su sve tv kuce bile sinhronizirane i prikrile anomalije u pravim snimcima (navodno su krstareci projektili udarili):

Ovo je prvi dio, koga zanima nek ide redom gledati dijelove (A, B, C,....)

Uzivajte

upravo sam pogledao dio a , kad stignem i ostale cu , ovaj video savršeno dokazuje da je wtc tragedija jedno veliko sr_anje , pa mislim on 6 sekund prije udara ima udaljenu kameru i snima sve u krugu od 5 km oko zgrade , onda zumira i u roku od 6 sekundi "avion" udre ? a prije 6 sekundi ga nije bilo u krugu od 5 km ? ili žena nazove i kaze da nije bilo aviona nego eksplozija , pa mislim eto ga , nemamo vise o cemu pricat , prica gotova , to je jedna velika laž i gotovo ali od 100 ljudi koje pitas da ti opišu wtc tragediju 98 ce ti rec da su bili avioni ? i mislim nakon ove snimke oni još vode istragu , mislim kakva istraga , slučaj zatvoren , 3 savršena dokaza , o cemu vise imamo pričat ?

15 godina
protjeran

evo pogledao sam ovaj video...i ne razumijem zasto su namjestili da avioni udaraju wtc -.-

htjeli su okriviti teroriste? zasto? al na ovom se videu vidi da je to velika glupost i ja nemogu vjerovat da sam cijelo vrijeme mislio da su avoinu udarili u wtc

xDDD
17 godina
protjeran
danfa123 kaže...

evo pogledao sam ovaj video...i ne razumijem zasto su namjestili da avioni udaraju wtc -.-

htjeli su okriviti teroriste? zasto? al na ovom se videu vidi da je to velika glupost i ja nemogu vjerovat da sam cijelo vrijeme mislio da su avoinu udarili u wtc

Nemoj na osnovi nekolicine videa donosit konacne zakljucke, vec je bitno da se sluzbene informacije nikad ne  uzimaju zdravo za gotovo.

Mislite da samo u HR postoji Sanader i kradeze, jer ako to neko misli, onda je  teska naivcina ili *lup.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Znači onda su amerikanci sami sebe napali da bi imali razlog za napad na Irak gdje bi navodno lovili teroriste, a u biti kradu naftu?

Pa to je i jedini i najvažniji razlog rata u Iraku...

Da nadziru naftna polja i cijenu nafte...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
moderator
athlon64 kaže...

upravo sam pogledao dio a , kad stignem i ostale cu , ovaj video savršeno dokazuje da je wtc tragedija jedno veliko sr_anje , pa mislim on 6 sekund prije udara ima udaljenu kameru i snima sve u krugu od 5 km oko zgrade , onda zumira i u roku od 6 sekundi "avion" udre ? a prije 6 sekundi ga nije bilo u krugu od 5 km ?

Hrpa dokaza, jedan cvrsci od drugog. Trebali su i tog kamermana uhititi i osuditi za smrt tisuca ljudi.

athlon64 kaže...

ili žena nazove i kaze da nije bilo aviona nego eksplozija

Koji dio price o Federeru nisi shvatio? Hoces ti dam jos jedan primjer, iz vlastitog zivota - pred mnogo godina, u visim razredima osnovne skole, na hodniku, jedan je kolega iz razreda bacio petardu. Jedan drugi kolega koji se tamo nasao bio je uvjeren da sam ja bacio petardu - i nema sanse da ga se razuvjeri. On je bio spreman dati ruku u vatru da sam ja bacio petardu. Pa sad ti pricaj o tome koliko su ocevici pouzdani.

Osim toga, bilo je ljudi koji su vidjeli avione - kako jedan izoliran slucaj nevidjenja aviona (nije da je ta osoba vidjela da se avion zaletio u drugu zgradu ili tako nesto, nego jednostavno nije vidjela! mozda trepnula u to trenutku, mozda nije gledala u tom smjeru u tom trenutku i okrenula se u trenutku kad je cula sudar/eksploziju) mozes stavljati ispred hrpe drugih koji su vidjeli avione i ispred svih videosnimki?

16 godina
mbaksa kaže...
..

Tip kao argument koristi tvrdnju da se zgrada nije srusila neravnomjerno, a dokaz da se zgrada srusila neravnomjerno je maknuo, odrezao s pocetka videa! Sto je to ako ne cista manipulacija?!

Edit: Sad mi je palo na pamet da je moguce da tip nije imao cjelovitu snimku, jer vidim da je na dosta videozapisa na YouTubeu taj bitni segment odrezan. Sto ce reci da tip mozda nije napravio manipulaciju, ali je video sam po sebi i dalje manipulacija, jer ne prikazuje vazan dio videozapisa.

-kod reverznog inženjeringa 'protokol' rada je , prvi inž. 'razbije kutiju' i iskopira kod (koji nije smio..) nakon 'otkaza', inž. broj dva dobija njegove materijale jer su vlasništvo firme i nastavlja potpuno legalan posao... Taj modus operandi se može primjeniti svugdje, pa i ovdije i reči da je autor sponenutog priloga 'pošten' ili da pošto nije on editirao nije suučesnik ili nekako drugačije upetljan u širenje takvih teorija. (ali iz školskog primjera gore vjerojatnije je da je dio ekipe...).

Zacrnjavanje-rezanje i sl. svakakvih materijala, od ubojstva JFKa ili u vezi balona u A51, .. je omiljena zadaća tajnih službi. Moguće da se njihov materijal iskoristi za takve stvari, što mu kod laika (čitaj naivaca) daje ''neoboriv'' dokaz itd. itd...

Kao omiljeni primjeri su UFO-NLO koje ljudi odmah 'čitaju' kao vanzemaljci, ... to je samo neindetificirani objekt, kad ga se indetificira dobije drugu oznaku. No to laici nikako da shvate.

''... žena nije vidjela'' ??? - pa? Golman na golu nije vidio loptu, dakle lopta nije postojala ili gol ne vrijedi? - to je 'mađioničarska' logika koja krene od (namjerno) pogrešne predpostavke i dalje gradi relativno uvjerljivu priču...

-jedini ozbiljniji problem, kod ovakvih pitanja, kako uvjeriti nekoga u nešto? -nikako.

Previše interesa, neznanja, gluposti, skepticizma... koji izaziva 'šum' na liniji tako da ni točni podatci nemoraju bit uočeni u moru baljezganja.

Naravno da sve što kaže službena administracija treba uzeti s (velikom) rezervom, povod invazije na arabski poluotok je uništenje oružja... kauboj Bush, CIA i ostali.. naravno da se u to sve sumnja (bar u razloge, jer je i taj razlog iu kategorije 'mađioničarskih'), ali objašnjenja kontraša su još nebuloznija. Tj. takva objašnjenja su za malu djecu - i (gle čuda, problem) pale na većini svjetske populacije.

Zato, vjerujte u što god želite, bilo to UFO, CIA, -  i ne zaboravite, da nije cilj biti u pravu, cilj je (argumentirano) raspravljanje, jer bez suprotstavljenih mišljenja nemamo temu.

pa, nastavite.. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
protjeran
ihush kaže...
 Tj. takva objašnjenja su za malu djecu - i (gle čuda, problem) pale na većini svjetske populacije.

Zato, vjerujte u što god želite, bilo to UFO, CIA, -  i ne zaboravite, da nije cilj biti u pravu, cilj je (argumentirano) raspravljanje, jer bez suprotstavljenih mišljenja nemamo temu.

Jel mozes to argumentirat ili baljezgas beveze?

Napravio si neku *ebeno veliku anketu???

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
MorciTheCroat kaže...
ihush kaže...
 Tj. takva objašnjenja su za malu djecu - i (gle čuda, problem) pale na većini svjetske populacije.

Jel mozes to argumentirat ili baljezgas beveze?

Napravio si neku *ebeno veliku anketu???

-anketa je dokaz? fucking anketa može služiti samo za podizanje rejtinga neke web stranice (npr), ne nikakvoj kvalitetnoj raspravi.

-od sveg napisanog uhvatiš se na to? - objašnjenje? kritika, primjer zašto sam u krivu pa da i ja nešto naučim?

... da, većina ljudi je naivna, neuka itd. Večinu ljudi (pa i mene) dobar mađioničar uspjava prevariti, razlika je samo što djeca vjeruju u magiju, dok ja sumnjam u neki trik... -ti ne?

uz tvoje pitanje, dali sam napravio *** veliku anketu, evo odgovor. DA, *(op.a) napravio sam anketu na uzorku od 5.2milijardi ljudi i od tog broja 92,6% se izjasnilo da su zgrade pale kad se KingKong popeo na njih (za vrijeme snimanja noveog remakea...) - sad s tim podatkom, recimo krene index.hr koji preuzme recimo jutarnji.... i jednog dana wikileaks pusti frapantnu vijest da su majmuni odgovorni za rušenje... što je donekle točno. Majmun može biti recimo pogrdna karikatura nekog Ladena, protivnika (pogledaj propagandne letke između prvog i drugog rata..), može bit i neki naivac, može biti građevinac koji je štedio na materijalu ili mafijaš (gorila) koji je ucementirao nekoliko svjedoka u temelje zgrade... dok sam sisavac roda majmuna vjerojatno nema pojma o tome i bezbrižno jede banane...

-daj neki (barem duhoviti) text.. inače ignore.

disclaimer: * anketa je fiktivna i nemože biti upotrebljena u druge svrhe. Svaka uporaba rezultata ankete bez dozvole autora će biti prijavljeno nadležnima kao kršenje autorskog prava. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Nazovite me naivnim ali odbijam vjerovat da bi netko to izrezirao, jednostavno nevjerujem da u civiliziranom svijetu moze postojat takav idiot Mršti seMršti se

Pogledaj oko sebe, i uvjeri se koliko takvih idiota, ima!

Svinjska gripa, izrežirano!

Ptičja gripa, izrežirano!

WTC 11/9, izrežirano!

Sjeverna koreja, izrežirano!

Rat u Iraku, izrežirano RADI NAFTE I CIJENE ISTE!

Hmmm, sad je vec broj na 5 slučajeva...Koliko toga ne znamo?

Psssssst Zecovi spavaju
14 godina
protjeran

Izrežirano je to, da se bez velike muke navuče naivce koji će sve što vide, proglasiti režijom.

Režija im je na kraju cijeli život ili gubljenje vremena i istraživanje ruda po forumima 24/7/365.

Kada gubiš kontrolu između podsvijesti i stvarnosti, prelaziš u nekontrolirano teroriziranje sredine sa svojim imaginarnim zaključcima, koji naravno nigdje ne nude argument....naravno on vidi argument svojim očima.

U par dana sam pročešljao neke teme i bez uvrede...nekim ljudima je potrebna neka vrst pomoći.

Zanimljivo, teror vlada od ovih tornjeva do dimenzija svemira, od tema davatelja internet usluga do teme koji antivirus koristiti.

{#} dobra je fungcija da pročitaš gdje ko što piše. Oooo koja samodopadnost i veličanje svoje pameti.

Suma sumarum tragikomično.

15 godina
Grdelin kaže...

Izrežirano je to, da se bez velike muke navuče naivce koji će sve što vide, proglasiti režijom.

Režija im je na kraju cijeli život ili gubljenje vremena i istraživanje ruda po forumima 24/7/365.

Kada gubiš kontrolu između podsvijesti i stvarnosti, prelaziš u nekontrolirano teroriziranje sredine sa svojim imaginarnim zaključcima, koji naravno nigdje ne nude argument....naravno on vidi argument svojim očima.

U par dana sam pročešljao neke teme i bez uvrede...nekim ljudima je potrebna neka vrst pomoći.

Zanimljivo, teror vlada od ovih tornjeva do dimenzija svemira, od tema davatelja internet usluga do teme koji antivirus koristiti.

{#} dobra je fungcija da pročitaš gdje ko što piše. Oooo koja samodopadnost i veličanje svoje pameti.

Suma sumarum tragikomično.

To ti je Andy Warhol sindrom (svatko traži svojih 5 minuta slave).

17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Pogledaj oko sebe, i uvjeri se koliko takvih idiota, ima!

Svinjska gripa, izrežirano!

Ptičja gripa, izrežirano!

WTC 11/9, izrežirano!

Sjeverna koreja, izrežirano!

Rat u Iraku, izrežirano RADI NAFTE I CIJENE ISTE!

Hmmm, sad je vec broj na 5 slučajeva...Koliko toga ne znamo?

Ti očito puno toga ne znaš...

Što misliš da si postigao ovim postom?

Misliš da si učinio raspravu kvalitetnijom ovim svojim tvrdnjama?

Koji ti je uopće bio cilj?

Reći da su svi vladari manipulanti pa nekom izvrnutom logikom to primijeniti i na 9/11?

Gdje su ti argumenti za tvoje tvrdnje?

Ne možeš samo banuti u temu koja se već dobro razgranala i izjaviti nešto takvo. Nisi ni prvi ni zadnji koji to tvrdi pa onda barem reci nešto novo, a ne da samo ponavljaš već rečeno - što je još k tome veoma upitno.

Imam još jedno pitanje za teoretičare zavjere: Kako to da obitelji poginulih ne smatraju da su njihovi najmiliji poginuli radi koristoljublja? Nisam još čuo da je netko od tih obitelji posumnjao na teoriju zavjere. Sjećamo se koliku su buku digle obitelji stradalih na Kornatima, a bilo ih je (samo) 13.

EDIT: evo i transkript mogućeg dogovora za cijelu teoriju zavjere: LINK

Nema puno teksta, a smiješno je. Svakako pročitajte!

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 12:50 (i_rambo_plache).
16 godina
Obitelji kojih zrtava?? Avioni nisu ni imali zrtve, odnosno putnike, jer aviona nije ni bilo. Zalosno je za zrtve tornjeva i okolice ... Meni je zanimljivo daa u visemiljunskom gradu sa XX TV postaja i ljudi ne postoji ni jedan snimak osim ovih vladinih??? Ni jedan amaterski??
17 godina
moderator
athlon64 kaže...
DrNasty kaže...

Pustite vi te gluposti...

Uzivajte

upravo sam pogledao

o cemu vise imamo pričat ?

:D

Ajoj, pa gdje citira moju poruku iz 2008. godine? :D Moram priznati, kad se takav video prvi put pogleda budeš ono: WTF, they bastards! Nakon toga malo razmišljaš, kopaš i vidiš da obe strane (i službena i zavjerska) lupetaju toliko toga da te odmah protjera i imaš meku stolicu 6 narednih dana.

Mislim da nisam ni pogledao sve te dijelove jer mi se nagomilalo gluposti u dijelu mozga koji služi kao recycle bin. :D

Isti qrac je i sa onom fotkom na mjesecu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 13:23 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
sardax kaže...
Obitelji kojih zrtava?? Avioni nisu ni imali zrtve, odnosno putnike, jer aviona nije ni bilo. Zalosno je za zrtve tornjeva i okolice ... Meni je zanimljivo daa u visemiljunskom gradu sa XX TV postaja i ljudi ne postoji ni jedan snimak osim ovih vladinih??? Ni jedan amaterski??

Izjavu s avionima neću komentirati. Ili provociraš ili si malouman...

CNN je vladina TV postaja? FOX je vladina TV postaja? Želiš reći da je "vlada" snimala rušenje tornjeva?

Nema amaterskih snimaka? Kako nema, evo

amaterske snimke na kojem se još i vidi da je bilo aviona! Ma koga ja lažem, zapravo je ovo "vladina" snimka kojom samo zavlače narod...

Uostalom, to je bila godina 2001. kad još mobiteli nisu imali kamere, a malo tko je nosio video kameru u grad.

14 godina
protjeran
koji likovi lool. Nema snimaka. Osobno kolekcionarski snimam dokumentarce NGC,HISTORY CH,odlican je historijev od 2sata..'Moj 11rujna'. Dva sata kompilacija stotina AMATERSKIH snimaka. To kad vidite,ostanete paf,ooo da,da vidite koliko se ljudi skocilo iz kreveta nakon prvog hita i snimilo iz svojih soba drugi udar. Stoga ovih par obezglavljenih molim da me ne nasmijavaju.
16 godina
i_rambo_plache kaže...
sardax kaže...

Izjavu s avionima neću komentirati. Ili provociraš ili si malouman...

CNN je vladina TV postaja? FOX je vladina TV postaja? Želiš reći da je "vlada" snimala rušenje tornjeva?

Nema amaterskih snimaka? Kako nema, evo

amaterske snimke na kojem se još i vidi da je bilo aviona! Ma koga ja lažem, zapravo je ovo "vladina" snimka kojom samo zavlače narod...

Uostalom, to je bila godina 2001. kad još mobiteli nisu imali kamere, a malo tko je nosio video kameru u grad.

Bas zanimljiv taj tvoj video :) 

Usporedi ga sa ovim, pa reci da su oba autenticna .. Neka jedan recimo i je, ali drugi nije: 

EDIT: 

Evo ti i ovaj: 

Tri razlicita videa istog dogadjaja? Aj kako majketi? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 14:48 (sardax).
17 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...

1. Kako to da su WTC tornjevi srušeni termitom kad termit nekontrolirano izgara i nemoguće je pravovremeno tempirati urušenje termitom?

Da te podsjetim da je službena verzija da je metal popustio zbog topline neravnomjernog i nekontroliranog požara avionskog goriva - sve strane konstrukcije su popustile u isto vrijeme. Neravnomjerna razdioba goriva, neravnomjerno dovođenje kisika, strujanja zraka na toj visini...

Termit, iako prilično nepravilno gori, gori direktno na mjestu koje treba rastalit i tali vrlo brzo tako da neki pretjerano precizni tajming nije ni nužan. Uz to, termit je pogodan za takve namjene jer mu je potrebna jako visoka temperatura (može ga se ugrijati do crvenog usijanja bez da se zapali) za paljenje tako da ga ne pali požar već regulirani mehanizam paljenja. Užareni termit gori vrlo brzo, gotovo da eksplodira tako da je pitane tajminga još besmislenije.

Naravno, to ne znaći da je sigurno bio termit, već samo predstavlja materijal za razmišljanje. Moglo se raditi i o kombinaciji termita i eksploziva ili požara i eksploziva. U oba slučaja je zbog visoke temperature metala potrebna puno manja eksplozija koja bi ostala zamaskirana detonacijama goriva i komadima betona od urušavanja.

i_rambo_plache kaže...

2. Što se dogodilo s avionom koji se kretao prema Pentagonu? Znamo da je njegov let zabilježilen u kontroli leta.

U isto vrijeme se izvodila protuteroristička vježba. Prema službenom izvješću je reakcija kasnila jer je kontrola leta mislila da su ti avioni dio vježbe. Moguće je da je taj avion bio simulacija.

i_rambo_plache kaže...

3. Otkud je stigao navodni projektil koji je pogodio Pentagon?

Možda je iz šume :-P

Koliko je ljudi stvarno vidilo avion? Projektil je teže vidjeti na radaru i prostim okom nego avion, teže ga je čuti, a ako je urota postojala, upravo ljudi koji stoje iza nje raspolažu i s projektilima i s opremom potrebnom za lansiranje, ali i pračenje istih tako da ti ovo pitanje ne pobija ništa.

Još da dodam jedan detalj, na prvim snimkama se vidi u blizini Pentagona travnjak u savršenom stanju i rasvjetni stupovi na mjestu preko kojeg je avion morao proći, što znaći da je bilo ili nešto manje u pitanju ili je pilot koji je prije toga letio samo u Cesni izveo manevar za koji bi se i iskusni pilot dobro oznojio.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan

Taj travnjak je dosta realno uporište za svakojake teorije, pogotovo kad se uzme u obzir da je Boeing 767 uzrokovao dovoljno štete da sruši 2 nebodera, dok kod pada 757, nema puno ostataka.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice