Dobar dan. Zena i ja razmišljamo ici na Tajland na mjesec dana. Pa nas zanimaju iskustva ljudi koji su bili tamo. Imamo. I dijete od 3i pol godine i vrijeme odlaska bi bilo od kraja 12 mj do kraja prvog. Ono sto nas najvise zanima su cijene smjestaja. Jer relativno dug period boravka bi bio, pa da nas ne odere smjestaj. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1168507
mislim da tu mozes pronaci puno odgovora 🍻🍻
Jedan kolga iz bivse firme je vodio ženu na Tajland, pol firme mu se rugalo da se to ne radi
Hahaha... Ok, znam da ima tamo svasta. Ali eto,nama je stvarno zelja os uvijek bila da odemo tamo.Pa sada tražimo vise info od onih koji su išli vise obiteljski a ne onako solo 😜
Posjetio sam onaj forum.hr.Registrirao sam se, ali neda mi komentirati po forumu. Ne kontam
Predlozio sam forum.hr jer mislim da su sva pitanja u vezi Tajlanda vec obradjena, samo treba procitati. Ne moras nuzno i ti komentirati pa niti se registrirat ali s obzirom na broj upisa vjerojatno je pokriveno sve sto te zanima... lokacije, smjestaj, cijene, preporuke za posjetiti, sigurnost itd...
Vjerojatno i upis u google tipa:. "tajland putopis/savjeti/iskustva" ce ti izbaciti nekoliko clanaka u kojima ces pronaci odgovore.
Na zalost ja osobno nisam bio pa ne mogu iz prve ruke reci nista ali recimo kolega ide barem 2x godisnje po par tjedana dolje i kaze da je top.
Kaze da nije vise jeftino kao prije korone i da je poskupilo skoro i duplo ali opet naspram europe je jeftino. On sa ekipom bas cesto ide i ne bi isao da nije dobro i sigurno.
Opcenito ataj dolje dio posjecuje cesto tipa vijetnam, kambodza, tajland jel... i kaze da je sve top.
Drugi kolega bas sad ide u kambodzu na 3 mjeseca. Copvjek skupio godisnjeg i prkovremenih za 3 mjeseca biti off, kaze ovaj prvi da ima neku curu dolje pa ide kod nje :)