Svinjska gripa hara svijetom

poruka: 450
|
čitano: 76.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Svinjska gripa hara svijetom
naxeem kaže...

Od Tamiflua nebi direktno umro, nego poludio i ubio se, sudeći po Japancima.

Kako neki svećenik u Zadru tvrdi da nam žele ubaciti čip pod kožu?! Mora da je dobro upućen.

OFFTOPIC: Jeste gledali D. Icke-a jučer, na rubu znanosti, tema kako je kriza započela i zbog koga/čega?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan

Ja gledao, iako sam otprije to citao u njegovim knjigama, a i ne prica samo on to. Btw, kako bi bilo da otvorimo temu "Na rubu znanosti" gdje bi komentirali tu emisiju?

16 godina

@!impact, -tema postoji samo treba mali bump. Ili novi početak.

Icke, svašta škraba u svojim brošurama, kao i kod većine paranoičnih ljudi, ponekad se nađe i istinit (prodvjerljiv/dokaziv) podatak. Ovako je samo 'zanimljiv', ali zbog poznatog stava, nije dobra referenca... -šteta, jer imam donekle slično mišljenje o tim temama.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 15:54 (ihush).
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
naxeem kaže...

Od Tamiflua nebi direktno umro, nego poludio i ubio se, sudeći po Japancima.

Kako neki svećenik u Zadru tvrdi da nam žele ubaciti čip pod kožu?! Mora da je dobro upućen.

OFFTOPIC: Jeste gledali D. Icke-a jučer, na rubu znanosti, tema kako je kriza započela i zbog koga/čega?!

Icke je slucaj za ustanovu. Mogle bi se knjige napisati na osnovu njega i njegovih "teorija".

da.. istina je da je u farmaceutskoj industriji IMBA zarada. woot! redovito WHO i slicni pokrecu paniku oko svakoga vraga sto kihne na planeti. pticja gripa i svinjska su ubile manje ljudi nego "obicna" sezonska gripa. ali neke teorije zavjere .. jednostavno granice s razumom.
kontrola ljudi?
pogledajte sj. ameriku. kako mozes imati vise kontrole nad njima nego vec ovo sto imas? potpuno isprani.. ljusture od ljudi koji zive za potrosnju i gutanje medijskih uputa.

blah.. it's just another bug.

“Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.&
16 godina
neaktivan

A dalo bi se o svemu tome raspraviti..bilo bi dobro i otvoriti temu Icke i teorije zavjere takodjer. Btw, on je rekao i jako puno dobrih stvari, samo ljudi su to zanemarili zbog nekih stvari koje je iznjeo u svojim knjigama koje su svakome smijesne.

edit: tu sam postao: http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/rubu-znanosti/6419.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 16:31 (!mpact35).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Xanzzu kaže...
naxeem kaže...

Inače, s obzirom da je meni svinjska gripa "dokazana" brisom nosa (respiratory specimen), velika je vjerojatnost da je rezultat i pogrešan. Naime, istražujući došao sam do ovog linka, a time i do saznanja da ti "brzi" testovi zapravo ne mogu biti sigurni o kakvoj se gripi radi, jer ne mogu uopće razlikovati sezonsku od svinjske gripe.

Rofl pa to znači da onda podatak na vijestima uopće ne mora biti točan.

Koji? - Postoje i krvni testovi koji mogu dokazati virus.

Pa da, ali čisto sumnjam ( gramatički ispravno :D) da su ti podatci koje navode mediji samo od ljudi kojima je krvnim nalazom dokazano. Mislim ono, glavna vijest neki dan još jedna žrtva nove gripe, a onda tijekom vijesti kažu, a da bolovao je i od hrpe drugih bolesti... Što to onda znači ako ima svinjsku gripu u trenutku smrti očito je da je to uzrok smrti?

17 godina
neaktivan

Štos je da je svinjska gripa plodno tlo za npr. upalu pluća, a to može biti fatalno.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Svaki dodatni virus na ranjiv imunoloski sustav (oslabljen uslijed neke trece bolesti) moze dovesti do komplikacija pa i do smrti u najgorem slucaju. Meni je streptokok napao srcani zalisak i da sam onda kojim slucajem pokupio taj famozni H1N1 bilo bi veselo.

Moje je misljenje da se diglo malo previse panike (u pocetki niti meni nije bilo svejedno) i to ponajvise zahvaljujuci bombasticnim naslovima naseg tiska. U citavom svjetu godisnje umire puno vise ljudi od obicne gripe.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina

-osjeća se blagi strah (@naxeem) u glasu... hrabrost među članovima TNTa nikad nije bila upitna. Poslijednje analize govore da se osoba obićno pred sami kraj osjeća uznemireno, glad, tokom noći obićno prestane disati i probudi se mrtva u prasak zore. (to je ono kad netko 'prasne' Zoru).  Dakle ili nemoj svavat' noćas ili se nemoj rano budit'. A gripa će možda proć. Nevinašce

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Evo počelo i u školi. Jedan frend ima svinjsku gripu.

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 22:52 (Horagio).
17 godina
neaktivan

I sta kazete kad ce biti najkriticnije stanje kod nas u Hrvatskoj i svijetu opcenito? Za koji mjesec?

I koliko ce se brzo te daleko prosiriti? Ja sam iz Pule,te kod ima oko tristotinjak slucajeva. ako ne i puno vise trenutno.

Hoce li se prosiriti da se treba objavit neka pandemija ili tako nesto. I koliko mi trebamo uopce bit zabrinuti?

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan

Za vas ne znam, ali mene će sigurno uhvatiti, ja se lako razbolim.

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Ja sam iz Pule,te kod ima oko tristotinjak slucajeva. ako ne i puno vise trenutno.

Da se svakoga "zaraženog" krvno testiralo, bilo bi ih upola manje.

16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

I sta kazete kad ce biti najkriticnije stanje kod nas u Hrvatskoj i svijetu opcenito? Za koji mjesec?

I koliko ce se brzo te daleko prosiriti? Ja sam iz Pule,te kod ima oko tristotinjak slucajeva. ako ne i puno vise trenutno.

Hoce li se prosiriti da se treba objavit neka pandemija ili tako nesto. I koliko mi trebamo uopce bit zabrinuti?

U puli ima 300tinjak slucajeva??? Bogme ja ne idem doma za novu godinu! :-D

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
16 godina
protjeran

svi uspoređuju ovu "svinjsku gripu" sa običnom i kažu obična ubija daleko više..istina..sad malo mi je sumnjivo,jer nisam čuo da obična ubija zdrave  i mlade ljude...ova mi se čini kao da ima genetski okidač..možda griješim...volio bih..

17 godina

Imal sam priliku cijepit se za badava sa Celvapan cjepivom protiv gripe i reko ne hvala.
Kad ljudi počnu nekontrolirano umirat budem se zbuksal i nejdem van mjesec dana.
28 days later bi se sve trebalo smirit ;)
Farmaceuti su nam donesli gripu i sad čudotvorno cjepivo a kad za deset godina svi kaj se cijepe dobe alzheimera onda se budu čudili kak to.

Taman si slažu tržište za alzheimer lijekove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 13:46 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan

mene ta gripa bas i ne zabrinjava zato jer:

1. mislim si ma valjda se ja necu zarazit XD

2.nije tak strasno dok ima ljeka

3.ne izlazim bas u javnost osim skola

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 14:02 (xnight_hunterx).
17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

mene ta gripa bas i ne zabrinjava zato jer:

1. mislim si ma valjda se ja necu zarazit XD

2.nije tak strasno dok ima ljeka

3.ne izlazim bas u javnost osim skola

hahaha imas ti zivot? :D

sigurno igras WoW xD

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan

Ah... moj idol... uvijek ravno u sridu, uvijek 'suptilan' i uvijek urnebesan....

http://www.net.hr/webcafe/matakovic/page/2009/11/18/0079006.html

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
16 godina
neaktivan

Virus je mutirao

EVERYBODY LIES
17 godina
Deus ex machina kaže...

Ah... moj idol... uvijek ravno u sridu, uvijek 'suptilan' i uvijek urnebesan....

Obozavam ga.

Nisam propustio niti jedan broj...nikad!

Svaki put cekam tu srijedu da dodje novi.

Sto se tice svinjske gripe, moje misljenje je da je svinjska gripa labaratorijski napravljen virus kojeg su razvili amerikanci i pustili na meksicko stanovnistvo samo sto je to izmaklo kontroli, a mozda je i cilj bio izmicanje kontrole kako bi farmaceuti debelo profitirali.

Nekako se i meni cini da virus bira gene, jer najvise su meksikanci stradali, pa sad navodno virus preferira muske. Kao da je bio stvoren za ciljanu populaciju ali da je mutirao i promjenio se.

Jos malo pa Resident Evil scenarij. Smijeh

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Deus ex machina kaže...

Obozavam ga.

Nisam propustio niti jedan broj...nikad!

Svaki put cekam tu srijedu da dodje novi.

Sto se tice svinjske gripe, moje misljenje je da je svinjska gripa labaratorijski napravljen virus kojeg su razvili amerikanci i pustili na meksicko stanovnistvo samo sto je to izmaklo kontroli, a mozda je i cilj bio izmicanje kontrole kako bi farmaceuti debelo profitirali.

Nekako se i meni cini da virus bira gene, jer najvise su meksikanci stradali, pa sad navodno virus preferira muske. Kao da je bio stvoren za ciljanu populaciju ali da je mutirao i promjenio se.

Jos malo pa Resident Evil scenarij. Smijeh

hahaha...

jos da se i udruge protiv rasizma uzbune, samo bi to jos falilo...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan

evo jedan zanimljivi video na temu h1n1 gripe

17 godina
protjeran
HarryPlopper kaže...

evo jedan zanimljivi video na temu h1n1 gripe

E da odlican dokumentarac, svakako pogledat!

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina

Ženska je skroz luda, cijepljenje u Austriji se provodi već skoro mjesec dana, di je ptičija gripa,nitko od cijepljenih nije od nje obolio.

Profesorica engleskog postala stručnjak za viruse,moš misliti stručnjajka

Očito mnogi traže svoj komadić slave u krizama kao ova,

Nikakvih činjenica nema za tezu da bi ova pandemija mogla biti laboratorijska, a tri činjenice to osporavaju:

1. i prije su se događale pandemije i gore od ove (osim ako i španjolska gripa nije izišla iz laboratorija 1918.)

2. sumnjam da bio tehnologija i može proizvesti ovakvi virus - oni se pušu da znaju sve, ali su još daleko od toga

3. sve i kad bi oni mogli proizvesti takav virus (a sumnjam da mogu)- ako na forumu ima koji liječnik,nek se javi- tko

im garantira da taj njihov virus ne bi mutirao a onda dohvatio i njih, bez da bi im i unaprijed pripremljeno cjepivo pomoglo,

nisu oni iz farmacije baš budale da ne bi znali da rade i sebi o glavi

Ali, protiv teorija zavjere ne ide, neki misle da ameri drže UFO u Area 51, neki nešto drugo, svi imaju "dokaze", a mi polako ludimo, više ne znamo gdje nam je glava,a gdje repCool

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 21:29 (Floki).
17 godina
protjeran
Floki kaže...

Ženska je skroz luda, cijepljenje u Austriji se provodi već skoro mjesec dana, di je ptičija gripa,nitko od cijepljenih nije od nje obolio.

Nikakvih činjenica nema za tezu da bi ova pandemija mogla biti laboratorijska, a tri činjenice to osporavaju:

http://tinyurl.com/ycfwgma

Prvo prouci kaj znaci rijec cinjenica, i onda procitaj svoje tri cinjenice. Cool

17 godina
MorciTheCroat kaže...
Floki kaže...

Prvo prouci kaj znaci rijec cinjenica, i onda procitaj svoje tri cinjenice. Cool

ajde što bi ti rekao na činjenicu da je španjolska gripa počela u Europi blago, pa je u USA mutirala i postala ubojita, što bi ti rekao na tu činjenicu da se to nije desilo 1918., nego da se desilo danas- laboratorij? ha, to bi ti bio odgovor

17 godina
protjeran
Floki kaže...
MorciTheCroat kaže...
Floki kaže...

ajde što bi ti rekao na činjenicu da je španjolska gripa počela u Europi blago, pa je u USA mutirala i postala ubojita, što bi ti rekao na tu činjenicu da se to nije desilo 1918., nego da se desilo danas- laboratorij? ha, to bi ti bio odgovor

Odgovor?

Pa ja ne trazim odgovor, vec da se naucis kaj znaci rijec cinjenica jer ti velis da imas tri cinjenice

i na kraju napises jednu cinjenicu (koju jos nisam provjerioCool) i dvije sumnje.

Lol

17 godina

Činjenica jest i to da bio-medicinske znanosti na ovom stupnju razvoja takvu sofisticiranu beštiju proizvesti ne mogu

- kažem- ako ima koji liječnik na forumu nek me demantira ili mi potvrdi , a to sam čuo od dosta liječnika

Kad bi se nešto takvo moglo proizvesti, mogućnost je vrag, onda bi sve kombinacije bile u igri, tu se slažem

a oni inače na lagerima imaju dosta biološkog oružja , nije da ga baš koriste, zar ne

i provjeri slobodno, španjolska gripa 1918 je počela blago u Europi 1918, pa u Baltimore-u u USA poprimila teški oblik

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 22:06 (Floki).
17 godina
neaktivan

Uglavnom ako ovo je virus iz labaratorija, ovo je samo test za ono što slijedi.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice