Svinjska gripa hara svijetom

poruka: 450
|
čitano: 76.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Svinjska gripa hara svijetom
doktor1 kaže...

Uf, mene maloprije počela bolit glava, počeo kašljat i lagano temperatura raste. Nadam se da nisu svinjići...

Ako ti ne miriši napoj onda nemaš brige Namigiva

ne znam više šta da mislim. ne brinem se ali opet...danas čitam kako je neki od 33god umro kao nas od svinje a bio zdrav ko dren... ne znam... samo da to s*anje prođe što prije. A i što se tiče novina/vijesti, mislim da pretjeruju isto oko toga i da previše šire paniku.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

uff, to je onda već hipotermija...

Eh sad cjepidlacis.Belji se

36,8 +/- 0,7 je neka normala prema Wikipediji.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Nemoj zaboravit captain's log. S gustima pratim novosti :-D

Da što prije crknem ili pratiš razvoj sv.gripe? Belji se

Captain's log: probudio sam se gladan kao svinja... počinju sumnje... do sad sam govorio da sam gladan kao vuk...

naxeem kaže...

Dva dana bila 39, jučer 38, a danas 37.5 stupnjeva. Valjda to znači da prolazi...

Iskrena preporuka, vidim da je malo kasno u tvom slučaju, oporavljaš se, ali zna se da dosta tekućine i odmaranje pomaže kod viroze. Tako u mom slučaju, kad sam bio pod virozom (ne pamtim), ako nisam mogao po pivo, onda mi je pomagala "domaća radinost" - pileća juha, juha od rajčice i čaj - i to na hektolitre. Nevjerojatno, ali svako malo, na sat-dva, posrčem po litru-dvije tople juhe, malo odležim, znojim se, ispišam, pa kad osjetim malu glad onda opet srčem juhu, itd. Obično već sutradan osjetim "sazrijevanje" u grlu i nosu, bolje se osjećam, itd.

Probaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 7:28 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
F1-IVO kaže...
naxeem kaže...

Dva dana bila 39, jučer 38, a danas 37.5 stupnjeva. Valjda to znači da prolazi...

Dabog da ti sutra bila 36.Cool

uff, to je onda već hipotermija...

Ma nije, imas ljudi koji su prirodno hladni. Poznavao sam jednog covjeka koji je cijeli zivot (kad je bio zdrav) imao temperaturu oko 35.5 C, a kad na 36.5 bi mu dosla kad je bio bolestan.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan

Samo noću je bio vani?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
drnde kaže...
Random. kaže...

Ako zelis ukazati na 25 smrtna slucaja od cjepiva, o ti se odnosi na cijepljenje u Americi 1976., ali nazalost uvijek postoji nekakav rizik,

moze doci i do alergijskih reakcija, a ima i izvjestaja da su ljudi dobili temperaturu i treskavicu ako imunoloski sustav reagira prezestoko

na cjepivo (najvjerovatnije zbog adjuvansa koji se dodaje cjepivo da bi se postigla brza i bolja reakcija imunoloskog sustava), slicne znaju

biti i nuspojave kod cjepiva za sezonalnu gripu ,ali ne mozes dobiti svinjsku gripu od cjepiva jer virus koji je koristen za izradu nije isti, niti je

opasan, ne mozes usperedivati cjepiva od prije 30 godina i danasnja...

Ne, ne ukazujem na 1976., ukazujem na obavijesti koje su poslane 600 liječnika u UK-u u kojima ih se obavještava na mogućnost velikog povećanja Guillain–Barré sindroma kod pacijenata koji se cijepe cijepivom protiv H1N1. Naime...

"A warning that the new swine flu jab is linked to a deadly nerve disease has been sent by the Government to senior neurologists in a confidential letter.

The letter from the Health Protection Agency, the official body that oversees public health, has been leaked to The Mail on Sunday, leading to demands to know why the information has not been given to the public before the vaccination of millions of people, including children, begins.

It tells the neurologists that they must be alert for an increase in a brain disorder called Guillain-Barre Syndrome (GBS), which could be triggered by the vaccine.

GBS attacks the lining of the nerves, causing paralysis and inability to breathe, and can be fatal.

The letter, sent to about 600 neurologists on July 29, is the first sign that there is concern at the highest levels that the vaccine itself could cause serious complications."

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 13:07 (Random.).
17 godina
neaktivan

Inače, s obzirom da je meni svinjska gripa "dokazana" brisom nosa (respiratory specimen), velika je vjerojatnost da je rezultat i pogrešan. Naime, istražujući došao sam do ovog linka, a time i do saznanja da ti "brzi" testovi zapravo ne mogu biti sigurni o kakvoj se gripi radi, jer ne mogu uopće razlikovati sezonsku od svinjske gripe.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Naxeem jel temperatura nestala?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Naxeem jel temperatura nestala?

Ne, trenutno je record blesav: 39.5, 39.4, 38.4, 37.2, 37.7 danas :D - Nadam se daljnjem poboljšanju, iako me buni današnja temperatura.

17 godina

svinjska je gripa stvoren umjetno... nisan virova al eto dosa san do nekih podataka..... i evo nedavno to se potvrdilo, kad su ovi farmaceutski smradovi izmislili lijek koji nema bolest, pa vid neugodnosti, ispade da je ta bolest upravo svinjska gripa... zasto smo ociti?

+ toga ta gripa kombinira nekiliko tipova gripa, npr ljudske, oce rec ove obicne, i pticje gripe i jos nesto al zaboravija san.......

zaboli me neka stvar za tim sranjem, al kad vidim da neko kaslje, naravno biz od njega, sta i svi radimo kad primjetimo, jer bolje sprijecit nego lijecit.

djeco, perite ruke i drzi te se higijeni i doviđema Cool

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Inače, s obzirom da je meni svinjska gripa "dokazana" brisom nosa (respiratory specimen), velika je vjerojatnost da je rezultat i pogrešan. Naime, istražujući došao sam do ovog linka, a time i do saznanja da ti "brzi" testovi zapravo ne mogu biti sigurni o kakvoj se gripi radi, jer ne mogu uopće razlikovati sezonsku od svinjske gripe.

Rofl pa to znači da onda podatak na vijestima uopće ne mora biti točan.

16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
naxeem kaže...

Rofl pa to znači da onda podatak na vijestima uopće ne mora biti točan.

Koji? - Postoje i krvni testovi koji mogu dokazati virus.

16 godina
protjeran

A treba skinuti samo solidan AntiVirus Cool i nema zime            lol xD

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan

jadne svinje koristile windowse pa dobile zarazu.šmrc

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Bris nosa je teže uzeti nego što se misli jer se mora dovoljno duboko ući da se ne diraju okolne sluznice a mora se doći do određene dužine .

Pogotovo je teško uzimati djeci  . Stoga ,svi drugi načini su bolji nego sami brisevi iako su oni standard i 90% valjani rezultati.

Private
17 godina
neaktivan

Captain's log: osmi dan od cijepljenja... iz Srbije su mi javili da se nikako ne cijepim, jer fašistički Zapad kroz cjepivo ubrizgava čipove da nas kontrolira... pored mene stoji rasna kolegica i pokazuje mi nešto na ekranu, ali ja samo gledam u njen dekolte, njušim fenomenalan parfem i pitam se hoće li Obama znati kad narajcan odem na WC što radim, s obzirom na čip koji sam dobio... nema veze, valjda je i Obama nekad drkao...

17 godina
moderator
Faerdhur kaže...

i pitam se hoće li Obama znati kad narajcan odem na WC što radim, s obzirom na čip koji sam dobio... nema veze, valjda je i Obama nekad drkao...

Ne samo da će znati da drkaš, već će očitati i drks per minute... (kompletnu telemetriju) ;)

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 8:53 (DrNasty).
17 godina
neaktivan

Abdi abdi abdi That's all folks!

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina

Ujutro me probudila zgaravica, uzas. Sad ljepo osjecam kako me gripa hvata, no mogu rec da to nije nista strasno.

17 godina
neaktivan
Private kaže...

Bris nosa je teže uzeti nego što se misli jer se mora dovoljno duboko ući da se ne diraju okolne sluznice a mora se doći do određene dužine .

Pogotovo je teško uzimati djeci  . Stoga ,svi drugi načini su bolji nego sami brisevi iako su oni standard i 90% valjani rezultati.

Ne! Nikakav test zasnovan na uzorcima iz respiratornog sistema nije pouzdan, dapače, ni najbolji ne može razlikovati svinjsku od ostalih oblika gripe. Isključivo serološki testovi krvi mogu dati precizan rezultat.

Faerdhur kaže...

Captain's log: osmi dan od cijepljenja... iz Srbije su mi javili da se nikako ne cijepim, jer fašistički Zapad kroz cjepivo ubrizgava čipove da nas kontrolira... pored mene stoji rasna kolegica i pokazuje mi nešto na ekranu, ali ja samo gledam u njen dekolte, njušim fenomenalan parfem i pitam se hoće li Obama znati kad narajcan odem na WC što radim, s obzirom na čip koji sam dobio... nema veze, valjda je i Obama nekad drkao...

Pusti ti te gluposti, ali već ima nekoliko smrti nakon cjepiva...

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Faerdhur kaže...

I nakon čokolina je nekoliko ljudi umrlo...

16 godina
neaktivan

Ma ne znam, svacija iskustva su drukcija. Ja sam vec naveo svoje simptome: veeelika glavobolja, oteceno grlo, slabost, mala vrtoglavica ponekad, navecer skok temperature na 38°, po noci tesko disanje i osjecaj da imam "grudu" u prsima. Nakon ozdravljenja suhi kašalj jos tjedan dana non stop. Kaze doktorica da je gotovo vrlo moguce da je svinjska (sto bi i bez nje pomislio). Prijatelj mi bio zarazen svinjskom gripom (on sigurno jer se testirao) - simptome iste kao i ja ima, samo puno izrazenije. Tocnije imao je, jer ozdravio je. Usput je zarazio mamu i sestru, obadvije su imale iste simptome, i evo ozdravile su. Nitko od nas nije uzimao nikakve ljekove! Doduse, oni su uzimali nesta za spustanje temperature, no ja nisam ni to. Nije tako svima, ocito ima i tezih slucajeva, umrlo je i kod nas nekoliko ljudi. Cisto sumnjam da ce ih umrijeti vise no sto umre od sezonske gripe, ili od bilo koje druge bezazlene sezonske bolesti, koje se ipak nekad pokazu manje bezazlenima. Na stranu sad David Icke, Illuminati, i teorije zavjere, no mislim da bi i covjek vrlo uske percepcije trebao barem posumnjati u to da je najveca opasnost povezana sa ovom gripom senzacionalizam zutog tiska i iste takve televizije.

17 godina
neaktivan

Negdje sam ugledao odličan lijek:

17 godina

Ugledao si ga 13 postova iznad :)

google is my frend too!!
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja ne marim, već sam umirao, a nakon što bi i vi uvidjeli da nakon tjedan-dva nema mojih bljuvotina na forumu, nastalo bi općenarodno veselje, stoga ne trebaš zvučati tako sumorno.

OK, žao mi je onih koji su otišli odavde rano zbog te boleštine, ali mislim da je veći hype zbog utjecaja farmaceutskog lobija, a i nedavno mi je jedna ljekarnica taj odgovor namignula kao potvrdu.

Osim ako sam krivo protumačio namigivanje... moja greška...

Damn! Viče

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
naxeem kaže...

Ja ne marim, već sam umirao, a nakon što bi i vi uvidjeli da nakon tjedan-dva nema mojih bljuvotina na forumu, nastalo bi općenarodno veselje, stoga ne trebaš zvučati tako sumorno.

OK, žao mi je onih koji su otišli odavde rano zbog te boleštine, ali mislim da je veći hype zbog utjecaja farmaceutskog lobija, a i nedavno mi je jedna ljekarnica taj odgovor namignula kao potvrdu.

Osim ako sam krivo protumačio namigivanje... moja greška...

Damn! Viče

Brze bolje trci igrat MMOove!

Da iskoristis koliko ti je jos ostalo, dok ti ne naraste jedan robotski guz i a brada mutira i razvije inteligenciju i afinitete za zombovanjem.

Ja obicno dobivam odlicne ocjene u zombie apocalypse testovima jer nemam morala, skrupula i kukavica sam, tako da ako nis drugo, znat ces da ce te rijesit prijatelj forumas kad pozombujes :-D

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
17 godina

Nije bilo vremena ni ispitati cjepivo, po nekoj propisanoj proceduri ispitivaje bi trajalo par godina, a ovo je trka između farmacije i biologije, hoće li cjepivo biti tu prije sezone gripe na sjevernoj polutci

Prevedeno na neki programski jezik situacija je ovakva:

1. nije primio cjepivo, imao gripu i preživio

2. nije primio cjepivo, nije imao gripu

3. nije primio cjepivo, imao gripu i umro

4. primio cjepivo, nije imao gripu

5. primio cjepivo, ipak imao gripu i preživio

6. primio cjepivo, i umro

7. primio cjepivo, ipak imao gripu i umro

Ja bi u log izraz br. 2, a ako odlučim u skupinu br. 4., to će biti zato jer me prpa grupe br. 3, al me onda malo prpa grupe br 6.

Dobra je ona basna o Buridanovu magarcu, sviđa mi seCool

još kad tamiflu ubaciš kao varijabluMršti se

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 15:18 (Floki).
17 godina
neaktivan

Od Tamiflua nebi direktno umro, nego poludio i ubio se, sudeći po Japancima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice