Sretan sveti Nikola !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, također, i svima kojima je ime Nikola
sretan i tebi xD
weeeeeeeee nisam dobio šibe. ali sam zato dobio kinder jaja!
ok, ovo malo patetično zvuči.
gle stvarno skroz sam zaboravio
ja sam krampus! 
sretan imendan svima koji se zovu Nikola
Jestel stavili čizme na prozor 
Pa uskoro ćemo ih i skinuti. Sveti Nikola je danas. LOL
Ja sam se nadao jednom 400W Corsairu ili Fortronu, ili pak jednoj 4870 (skromnost...), ali dobio sam 10KM.
Beware! -Sveti Nikola trpa djecu u kola!
:S
Sretan imendan svima koji se zovu Nikola
!
Ja sam se nadao jednom 400W Corsairu ili Fortronu, ili pak jednoj 4870 (skromnost...), ali dobio sam 10KM.
da ali trebas stavit veliku cizmu da ti netko nutra ugura graficku ili napajanje XD
bila bi fora da ti netko stvarno graficku u cizmu i ako imas psa da van izvadi u da malo grize ko kost XD haha
mene je zaobišao ove godine!!!
uuu ja dobio novu lemilicu :D bas je bomba, odmah mi je ljepse radit...
3 čokolade dorina koje pucketaju u ustima, bronhi sa mentom i mentolom, žvake, majca, čarape,čips (no-name
,ali bio je dobar
) i to je to.
Sasvim sam zadovoljan makar bi bio sretniji da su bile barem slušalice sa mikrofonom ili tipkovnica, a nedo Bog grafička. Već 6mj bez prave grafičke
ja sam dobio ogromnu milka čokoladu i hand cooked čip s paprom od lidl-a koji je začudo bio dobar... i dvije šibe od krampusa
osjećao sam se kao malo dijete 
u nas sv.Nikola kasni,u mene ce sutra stic,sa jednom skromnom nokiom....
u nas sv.Nikola kasni,u mene ce sutra stic,sa jednom skromnom nokiom....
kod mene je uranio, sa novom radeonkom... koju sam ja platio. hh
kod mene par dana ranije-mw2.
Kod mene nije ni došao, valjda recesija :D
Kod mene nije ni došao, valjda recesija :D
Gadna neka recesija, i mene je preskočio. Nadam se da me i Djed Mraz neće zaobići. 
Sretan Sv.Nikola svima (i imendan)..Hh mene isto nije zaobislo doso novi mob...
3 čokolade dorina koje pucketaju u ustima, bronhi sa mentom i mentolom, žvake, majca, čarape,čips (no-name
,ali bio je dobar
) i to je to.
Sasvim sam zadovoljan makar bi bio sretniji da su bile barem slušalice sa mikrofonom ili tipkovnica, a nedo Bog grafička. Već 6mj bez prave grafičke
Sreca je u malim stvarima!
,ali bio je dobar
) i to je to.
Da ako dobiješ barem te male stvari
jedna web-kamera MSI i logitecht slušalice
lol, ja sam dobio 5 udaraca šibom, koju sam dobio u čizmi. xD
Ja još uvijek čekam
,ali bio je dobar
) i to je to.
a još veća u velikim