Kavu ne pijem. A vjerojatno je demagogija po tebi i to sto na nasem faxu imamo kolektivna crtanja programa i ne prospavane noci apsolutno svi. Sto se radi citavu noc na faxu jer i oni najbolji a da ne govorim o losima ne stignu fizicki sve sto se trazi napravit. Ali da ti ipak znas najbolje jer si strucnjak u svim podrucjima zivota pa tako i u arhitekturi. Cinjenicno je stanje da postoje lakši i teži fakulteti, ako ti to smatras omalovazavanjem jako mi je zao, ali to je tako.
Posebno mi je zanimljivo sto tebe toliko zaboli za moju demagogiju da se osjecas pozvanim komentirat. To sto ja mislim da je ekonomija lagan i lakši fax od mog kao i filozofija ne vidim kao glupost i pricanje gluposti kao sto ti kazes, nego vidim kao stav stecen iskustvom na svom faxu i izmjenom informacija sa prijateljima koji studiraju filozofiju / ekonomiju i koji su sami takvog stava, a ti si ocito covjek pun iskustva i zavrsio si 10 faxeva pa znas sve o svemu, blago tebi.
I ono najbitnije, a to da smo otisli u debeli offtopic, reko sam sta mislim kako bi se trebalo i sto bi se trebalo trazit u ovoj blokadi. Over and out