neznam dali postoji tema, trazio sam ali nisam nasao...
ja cu bit prvi koji ce bit PROTIV da studenti kampanjci i ostala ekipa budu na mojoj grbaci kao porezni obveznik kojem se kao PDV ne odbija samo subotnja boca stocka vec mu se odbija 6 tisuca kuna kao mirovinsko, socijalno, i kojem se odbija ta boca stocka preko vikenda :D
Kad se svi studenti vole pozivat na te EU standarde, zasto se ne pozovu na onaj o kreditnoj sposobnosti studenata, vracanju istog kredita cija kolicina ovisi o visini obrazovanja, tj. kolicini polozenih predmeta, roku polozenog i ocjeni prema polozenom.
Iako se to tako do sad radi, ali i dalje nemaju studenske kredite vec stipendije.
Studentski kredit neka se vodi na studenta i on nakon zavrsenog skolovanja mora isti otplacivati tako da mu cim se zaposli na zavodu sjednu na racun dok ne otplati kredit koji ima najmanju mogucu kamatu (da nije lihvarska po mogucnosti)
Vani to tako rade dugi niz godina, i koliko vidim, nesmiju se pozalit.
Svedani vec sa 15 dizu kredite za high school (srednja skola) i prvim poslom pocinju otplacivati kredit...
Koji argument imaju studenti da se moja placa odbija za njihovo skolovanje?
Ja sam isto bio student i placao sam fakultet nocnim poslovima, baustelom, selidbom namjestaja i ljetnim konobarenjem sa 3 bacanja u more...