Jednom davno je postojao Gamehippo i bila je presuper stranica i po mom ukusu...
Jednom davno...
Sada mi recite postoji li danas neka slična s 10k + besplatnih igara s reviwovima...
Jednom davno je postojao Gamehippo i bila je presuper stranica i po mom ukusu...
Jednom davno...
Sada mi recite postoji li danas neka slična s 10k + besplatnih igara s reviwovima...
To nije originalni gamehippo niti ima takav repozitorij kao onaj...
Mislim da je on želio freeware igre koje se mogu skinut. Al možda sam pogrješio.
Sigurno znaš za ovu legedarnu stranicu, sa još legendarnijim starim igrama 
ova je dobra http://www.gamershell.com/
Da li postoji kakva stranica sa flash igrama na kojima se natječeš sa drugim igračima,imaš svoj rank i slično :D tipa playtoy ali bolje,osvajap EXP bodove i sl :D
Da li postoji kakva stranica sa flash igrama na kojima se natječeš sa drugim igračima,imaš svoj rank i slično :D tipa playtoy ali bolje,osvajap EXP bodove i sl :D
imas na miniclipu, evo ja upravo igram biljar:D
Pogledaj moj post iznad i pritisni na prvi link.
EDIT: @gjurki me prestigao
jep igram i na miniclipu :D mislio sam da postoji još koja :D Uglavnom hvala :))
@hrvoje OMGPOP
na gamershell imas dosta besplatnih igara
http://www.kongregate.com/multiplayer-games moras se regat ak hoces skupljat bodove i to
Valjda se onda prije 6 godina gaming industrija nije vrtila oko love ;)
Valjda se onda prije 6 godina gaming industrija nije vrtila oko love ;)
Ima nesto u tome... Indie igrice su bile 10x bolje a besplatne...
Malo me ljuti taj steam... A i prije 6 godina gamehippo je prodan nekim idiotima koji su ga unutar 2 dana rasformirali i stavili i rabili kao redirekciju za 500 stvari...
A nista izgleda da cu ovih par dana morati s dungeon keeperom 2 ubiti...
EP, ak ciljaš na neš starije eto ti ovo i ovo.
Znal sam i jednu stranicu s tim indie/free igrama, ali to je bilo davno...
EDIT: ČEK! REKEL SI DUNGEON KEEPER!?!?!?
OMG! TO IMAM JEDINICU I DVOJKU ORIDJIDJI... samo što je na njemačkom :(
Daj ozbiljno!
Šalil si se za Dungeon keeper?
Tako i ja!
Samo što su moji iz nekog razloga kupljeni u Njemačkoj...
Pa se snalazim kako znam... što mi nejde najbolje :)
Kad sam to prvi put igrao, nisam znao da ti dođu ovi sa strane "dobra" i žele uništiti ono u sredini, pa nisam gradio paukove ili šta su već, a imao sam love... stvarno sam bio tužan :(