Štrajk u školama i na fakultetima

poruka: 6
|
čitano: 1.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Što mislite o ovom štrajku dali učitelji zaslužuju tih 4% il ne,nama đacima to ide u korist imamo produženi vikend no ipak ima onih kojima to ne odgovara i svakako ne odobravaju

L.P
15 godina
neaktivan

Štrajk u školama je već postao tradicija, svake godine isto. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
10 godina
neaktivan

i opet ništa sad ako mi đaci budemo trebali nadoknađivat sate subotom idemo i mi u štrajk

L.P
13 godina
Re: Štrajk u školama i na fakultetima
xXTheLuka1998xX kaže...

i opet ništa sad ako mi đaci budemo trebali nadoknađivat sate subotom idemo i mi u štrajk

Mozes ic svugdje samo ne u strajk...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan

Nek štrajkaju kad su ljetni praznici, s obzirom da tvrde da tada imaju mnogo posla. Nekome će sigurno zasmetati da taj posao neće biti izvršen. 

Iskreno niti mi se njihov zahtjev ne čini preveliki, ali država je u dugovima i smatram da bi bilo bolje uložiti to da sve škole imaju donekle kvalitetne prostorije i informatičku opremu (osobna računala, ne neke gluposti). 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
Re: Štrajk u školama i na fakultetima
SimeKZ kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

Mozes ic svugdje samo ne u strajk...

E tu si se zeznio,učenici mogu štrajkati i to legalno.

I to su bili napravili u Slavonskom Brodu i uspio je štrajk.

robimarko@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice