Ja oču da bude štrajk sutra,imam popodne školu a već sam dogovorio da idem na paintball popodne...ah ne mogu mi sad pokvarit planove
kako si se mogao dogovorit za paintball u vrijeme škole? pa znaš da štrajkovi nikad nisu 100% sigurni...Ja oču da bude štrajk sutra,imam popodne školu a već sam dogovorio da idem na paintball popodne...ah ne mogu mi sad pokvarit planove
kako si se mogao dogovorit za paintball u vrijeme škole? pa znaš da štrajkovi nikad nisu 100% sigurni...navodno je da će biti štraik
štrajka u mojoj školi sutra ima sigurno. novi zagreb sam.
šta se tiče tog nadoknađivanja u lipnju, ako budu nadoknađivali, onda ja štrajkam!
zašto se spajaš na moju temu?
Ma ovo će bit mrtva utrka XD Vlada neće popustit sto posto, a sindikati još manje XD Tako da će bit lipo :(
i naravno, prvo neka oni malo štrajkaju, onda ćemo mi zbog nemogućih uvjeta rada(zbog vrućine, i u mojoj školi zbog pustih kamiona i bagera u dvorištu- doslovno)
Da, bit će ga. Sutra sigurno a možda i dalje.
Objavljeno prije 3 sata
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ipak-nema-dogovora-ucitelji-sutra-stupaju-u-strajk/433443.aspx
EDIT : Vijesti su vam sad na Prvom programu HRT 1 , poslije emisije OTVORENO u 23 : 00 h , pa cmo onda saznat najtočnije i neke svježe informacije..
da, izgleda da ipak nema nastave...meni super, znam da ćemo to morat kasnije nadoknadit i baš zato mi je drago što je štrajk...jer sam ja teška lijenčina
(al sam kad je škola u pitanju hehe) pa mi se nakupilo i gradiva i loših ocjena...sad preko štrajka na posao, malo učit i rješavat zaostatke, malo van i dočekat kraj štrajka spreman za testove i odgovaranja i profu iz matke koja me mrzi 
hehe ipak idem na paintball malo 0wnat frendove
Kod mene pola profesora strajka, a pola ne. Znam da sutra imam normalno skolu jedino kaj me veseli sto znam da profesorica iz matke strajka.
a do kad ce onda trajati
ovaj tjedan samo ili ?
a do kad ce onda trajati
ovaj tjedan samo ili ?
A to sa štrajkom su Ukenjali ... Tako ja sutra npr 1.2.3.4 neman a 5.6 imam
Totalna glupost štase nisu svi mogli dog i štrajkat :(
Poz!"
Ma ovi iz mog razreda ce doci u skolu, imati ce mozda prva 2 sata i to mozda i onda ce ici na more, ja cu sacekati da zavrse sa skolom pa idem direkt na more, jer sve u svemu jos nista nije potvrdeno ako imamo ili ne a profesori su bjesni pa za inat nece odrzati nastavu...
nema škole!!!!!!!!!!!!!!!
toooooooooooooooooo
Koliko ja znam, pregovori su još u tijeku, a nekako mi se čini malo vjerovatno da će Sanader u izborno vrijeme odbiti zahtjeve.
Isel danas u skolu u 6.15, a prije toga sam procital na tportalu, da skole nebude jer nist nisu dogvorili, i dosel u vz, i s vlakom koji ide 5 min poslije ovog koji je dosel u varazdin se vratil doma. :P Nisam niti isel do skole, malo sam se vozit isel. :)
ova je tema čisto spamanje i prepiranje. evo, ja sam danas doma, a sutra bez obzira na informacije dolazim na nastavu.
Na svim silnim web-stranicama piše-nema škole, teletext isto tak, rane vijesti na 101ici,... Nisam niti krenuo na bus, zvao sam prijatelje, nitko nije išao... Nama su rekli da imamo samo ovaj tjeda, al da pratimo vijesti,... Aki ti ideš u MEC?
Aki ti ideš u MEC?
pa fino ne odes danas u skolu, napravis se glup i kazes da si tak cuo na telki
znači nema škole valjda
evo sad se sestra vratila i rekla da nikog nema u školi
e samo da se ne dogovore dok ja ne trebam u školu popodne
ja sam sad bio kod škole i piše: poštovani učenici i roditelji,redovna nastava neće se održati 13.,14. i 15. svibnja 2009. zbog štrajka prosvjetnih radnika oš Srdoči.
Hocemo li sutra u skolu ili ne?
Hocemo li sutra u skolu ili ne?

Ja sam gledo vijesti danas i ja neidem u skolu... (požega, oš antuna kanižlića)
Jel ima sutra škole ?
Čitam na stranici od 24 sata i piše da ima
Svi znamo da nemaaaaaa.....xD
nesto se opet mrdaju ti pregovarači.....
stalno malo ima , malo nema...jedni gruge opovrgavaju...ak strajkaju i kazivaju zube, nek odrede->strajk taj i taj dan/e...a ne ovo....prvo nisu znali hoće li uoce strajkati...
oni se dogovaraju ko i mi za odlazak na izlet...
panjevi