Ni ja u srednjoj nebi marendavao... radije sam lovu od marende stavljao sa strane (jbg... do novca je bilo teze doci) i trosio na svoje gluposti... naviknes se na glad nakon par dana :)
evo popis sta sam ja danas jeo...
1:keksi
2:buhtla sa cokoladom
3: Namaz sa sirom i caj (skolska hrana je uvijek posrana pa sam uzeo orbit od lubenice kasnije)
4: Krem tabla (ona po 1.5 kn)
5: jafa keks (na snizenju pa nisam mogao reci ne)
6: buhtla od sira (frend kupio)
7: rucak: piletina standart
8: puding ( ostao jedan i ja ga zgazio)
7: rum kockica kandit
8: vecera kruh i salama, poslje dzem)
9: sada jedem sir
Et, naputu do skole i od skole kuci najeo se ko' stoka...
Čovječe nisi normalan !!1
Tako ti svaki dan ili?
Ot: Ja danas ujutro burek s mesom, ručak ništa zbog škole i na kraju jaja sa sirom, gladan sam ko pas al' i toliko umoran da mi se neda micati i ići tražiti nešto za jest, još planiram kako do kreveta...
OT: Koja ideja za temu, stvarno hebeno.
@tnakir, tako i ja, uvijek ostavim za duhan, a što ostane uzmem krafnu ili nešto, ovisi o marki duvana.
Jedine skoljke koje ne mogu vidit na oci...
meni najbolje, kao da jedem samu esenciju mora, što kaže drug forumašdroool
@tnakir, tako i ja, uvijek ostavim za duhan, a što ostane uzmem krafnu ili nešto, ovisi o marki duvana.
evo mene 3. dan bez cigareta... so far so good :)
Aj kud svi turci tu i mali Mujo
Danas na mom meniju:
Kuhana cvjetača u bešamel umaku sa slaninom
Rezime
Probudio se oko 12.
Stara napravila punjenih paprika, ubio dvije, s pireom.
Poslije faksa skoknuo do menze, pojeo dva filea pileća (solidno) pomfri (suv k'o barut), popio 3 sokića.
Došao doma, stara napravila palačinaka.
Pojeo 2 s nutellom, i 4 s domaćim džemom od šljiva.
Sad sam miran do sutra.
Koji ste vi prasci! Koliko mozete pojest to nije normalno!
Neš' ti. Ja dok sam veslao, za marendu pola kile bijelog kruha s jetrenom paštetom Gavrilovića.:)
Čim sam vidio naslov teme, sjetio sam se onog odvratnog videa s jutuba, onaj kako japanka jede svoj khm spolni organ.
P.S. video je vjerojatno izbrisan. Nemojte se ni truditi naći ga.
Vi volite lopatom, a ne žlicom.
evo popis sta sam ja danas jeo...
1:keksi
2:buhtla sa cokoladom
3: Namaz sa sirom i caj (skolska hrana je uvijek posrana pa sam uzeo orbit od lubenice kasnije)
5: jafa keks (na snizenju pa nisam mogao reci ne)
6: buhtla od sira (frend kupio)
8: puding ( ostao jedan i ja ga zgazio)
7: rum kockica kandit
Et, naputu do skole i od skole kuci najeo se ko' stoka...
Čovječe nisi normalan !!1
Tako ti svaki dan ili?
Ot: Ja danas ujutro burek s mesom, ručak ništa zbog škole i na kraju jaja sa sirom, gladan sam ko pas al' i toliko umoran da mi se neda micati i ići tražiti nešto za jest, još
Tako nekako :/
Ali kužiš ja ti na dan potrošim 10-ak kn na sve, usput hodam ulicom i kupujem lol :D
Često bude akcija nekakva u dm-u ili marinu pa si uzmem nešto jeftino, sve od toga nije skupa evo mali cijenik....
1:keksi (niš stara kupila)
2:buhtla sa cokoladom (3,5 pekarna dora)
3: Namaz sa sirom i caj (skolska hrana je uvijek posrana pa sam uzeo orbit od lubenice kasnije) (škola, free)
5: jafa keks (na snizenju pa nisam mogao reci ne) ( 2kn)
6: buhtla od sira (frend kupio) (dobio)
8: puding ( ostao jedan i ja ga zgazio) (isto ništa)
7: rum kockica kandit (3,5)
Eto kusur u đepu :) Nije baš da svaki dan isto, ali svaki dan mrknem po 2-3 čokoladice i kekse obavezno... Volim čokolade za koncentraciju i volju...
Sjećam se da je bila neka tabla po 90lipa, pa sam kupio po 10 komada, ali to je bilo prije par godina...
Ko kaže da čokolada deblja? :D
Mislim da sam "roko" po musaki .
Mislim da sam "roko" po musaki .
misliš jel?
Pirjana junetina sa umakom i rižom.. taman mi sijelo
evo mene 3. dan bez cigareta... so far so good :)
Sretno.
a danas sam izija leso meso i krumpira :-)
kapričoza
Pizzu večerao uz Fantu.
Evo da se i ja javim prvi put, ja sam sada večerao ovako:
3 jaja na oko
20 dag pilećeg parizera
2 šnite kruha
Lovačka salata (bolesno ljuta, po mom ukusu)
2 čokoladna kolača
0,5 l vode iz pipe
samo je jedan - burek
Koliko ja vidim to nije burek već sirnica.
samo je jedan - burek
u hrvatskoj je burek i sa sirom i sa mesom, a u bosni je burek samo onaj sa mesom
samo je jedan - burek
u hrvatskoj je burek i sa sirom i sa mesom, a u bosni je burek samo onaj sa mesom
Ma znam, tj. iz hrvatske sam, ali me živcira kad izmišljaju nekakav burek sa sirom, zeljem, etc.
Zna se šta je burek - pita s mesom, ali kad mi hrvati moramo toliko sebi pohebat jezik da ga ni mi neznamo govoriti ni koristiti.
Ma znam, tj. iz hrvatske sam, ali me živcira kad izmišljaju nekakav burek sa sirom, zeljem, etc.
Zna se šta je burek - pita s mesom, ali kad mi hrvati moramo toliko sebi pohebat jezik da ga ni mi neznamo govoriti ni koristiti.
Ma sve je to burek za mene, a ti kako hočeš
Točno, u Bosni i Albaniji se pod "burekom" smatra samo burek sa mesom, dok kod nas i sa sirom i sa mesom prolazi pod "burek". Inače u navedenim krajevima se obavezno jedu sa jogurtom, bez jogutra ne dolazi u obzir, i to najčešče za doručak. Jbg, čovjek mora znati svoje bureke i čevape/šiš ćevape, da ne hodaš gladan po svijetu :))
Nije to ništa, neki dan sam naletio na burek sa špinatom!!! I pazi sada, u Zagrebu ima za kupiti "vegetarijanski kebab"!!!!!! SVETOGRĐE
Točno, u Bosni i Albaniji se pod "burekom" smatra samo burek sa mesom, dok kod nas i sa sirom i sa mesom prolazi pod "burek". Inače u navedenim krajevima se obavezno jedu sa jogurtom, bez jogutra ne dolazi u obzir, i to najčešče za doručak. Jbg, čovjek mora znati svoje bureke i čevape/šiš ćevape, da ne hodaš gladan po svijetu :))
Ne da se smatra to nego to i tako je.
Burek je burek, sirnica (pita od sira) je sirnica, zeljanica je zeljanica, krumpiruša je krumpiruša.
Kad velis "burek s mesom" je isto kao da veliš "pizza s tijestom", kad veliš "burek s sirom" je isto kao da veliš "cordon blue s piletinom".
I jos jedna stvar, tu u hrvatskoj se masovno u čevape stavlja svinjetina, jbt tko je bio taj kreten i poceo raditi čevape s svinjetinom
Ne da se smatra to nego to i tako je.
Burek je burek, sirnica (pita od sira) je sirnica, zeljanica je zeljanica, krumpiruša je krumpiruša.
Kad velis "burek s mesom" je isto kao da veliš "pizza s tijestom", kad veliš "burek s sirom" je isto kao da veliš "cordon blue s puretinom".
I jos jedna stvar, tu u hrvatskoj se masovno u čevape stavlja svinjetina, jbt tko je bio taj kreten i poceo raditi čevape s svinjetinom
a kebabi bez mesa? tko je to smislio?
Vegetarijanci neki lol
Pardon! Ono je trebalo biti "cordon blue s piletinom"