ja imam 14.5 godina i dira me neki kreten od 16 godina stalnooo konstantno,meni jednom prekipilo uzo ja kamen i slomio mu vilicu i kreten se normalno razljutio...i tako prošlo je 15 dana ja se vraćam sa treninga (karate treniram) i ludak me zaskoči i poče me motkom udarati,ali uspio je samo jednom me po ruci udariti,sreć da je tu bio moj trener i on mu uradi kabai polugu (ne prejaku) i opali mu šamar onaj ode kući..idući dan dolaze njegovi roditelji u školuuu i moja nastavnica zovne moje roditelje i onaj njegov tata pljune moju mamu.moj tata ga uvati za vrat i počne daviti..nastao ej pravi haos,ja skočim na kretena od 16god i i mi se pohrvamo nastavnici su nas razdvajali jedino majka od kretena je bila mirna...to su htjeli objaviti u vijestima ali moj stari je to sredio nekim novcima...ovo društvo stavrno više nije normalno..na kraju su roditelji od toga kretena platili odštetu od 500evra za fizički napad i maltretiranje
Ja bi prvo dao oružje i borio se s njim pošto ja nikad ne bi napao nenaoružanu osobu s oružjem.Ja inače izbjegavam nasilje,ali ponekad mi dođe da uzmem nož i učinim mu svakakve gadosti,ali kontroliram se.
Ja se sjećam udaraca šipkom ili kuhačom,ali tjekom godina oni su potpuno nestali.
Može li mi itko ovo objasniti,kad sam s obitelji ja sam vreća baruta(lako me je naljutiti),ali kad sam s drugim ljudima mene je veoma teško naljutiti.