Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.649.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
naxeem kaže...
windows_7 kaže...

ja imam 14.5 godina i dira me neki kreten od 16 godina stalnooo konstantno,meni jednom prekipilo uzo ja kamen i slomio mu vilicu i kreten se normalno razljutio...i tako prošlo je 15 dana ja se vraćam sa treninga (karate treniram) i ludak me zaskoči i poče me motkom udarati,ali uspio je samo jednom me po ruci udariti,sreć da je tu bio moj trener i on mu uradi kabai polugu (ne prejaku) i opali mu šamar onaj ode kući..idući dan dolaze njegovi roditelji u školuuu i moja nastavnica zovne moje roditelje i onaj njegov tata pljune moju mamu.moj tata ga uvati za vrat i počne daviti..nastao ej pravi haos,ja skočim na kretena od 16god i i mi se pohrvamo nastavnici su nas razdvajali jedino majka od kretena je bila mirna...to su htjeli objaviti u vijestima ali moj stari je to sredio nekim novcima...ovo društvo stavrno više nije normalno..na kraju su roditelji od toga kretena platili odštetu od 500evra za fizički napad i maltretiranje

Vidi se da ste primitivni divljaci i ti i tvoji i njegovi roditelji i okruženje... (trener?). Ti za početak...

@ Naxeem

Hoće li brzo onaj test za idiote prije registracije što si spominjao?

18 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

ja imam 14.5 godina i dira me neki kreten od 16 godina stalnooo konstantno,meni jednom prekipilo uzo ja kamen i slomio mu vilicu i kreten se normalno razljutio...i tako prošlo je

Pošaljite mail Jerry Springeru.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 16:21 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Ovo s kamenom je pretjerivanje...

Al ja kad sam išo u 4. razred, neki kreten iz osmog me namjerno pogodi loptom iz zaj*bancije, i kaže mi da sad odem po nju jer se od mene odbila, ja nisam htio, i budala me krene udarat nogom, i naravno ubije me, 5 godina je stariji bio...

Kad sam se vratio doma, vidi stari ja jedva hodam, pita on šta je bilo, ja mu ispričam, i on ode u školu, a osmaši su taman tjelesni na igralištu imali, i pita ko me je tuko, i izdero se na lika, lik se rasplako i više mu nikad na pamet nije palo da  me takne...a baš bi ga sad htio srest, baš me zanima jel bi sad nešta napravio :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
18 godina
neaktivan

Čuj, ja se nadam da na svoje dijete neću ni zavikati, ali ne znam koliko je to moguće.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran

istuči dijete ako se vani napije, napuši i nekog prebije je velika greška.

treba dijetetu sve dozvolit ( neka upozna život ) ali ga naučiti granice dobrog i lošeg i kažnjavati ga tek na tim granicama, ne prije

17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

treba dijetetu sve dozvolit ( neka upozna život ) ali ga naučiti granice dobrog i lošeg i kažnjavati ga tek na tim granicama, ne prije

Da, no ukoliko se dijetetu previše dopusti on će sam sebi postaviti granice, što i nije dobro, ukoliko ih uopće i postavi, te se prema njima orijentirati.

A to neka upozna život, bi značilo da daš sinu da zapali jednu đoku, povuće jednu crtu itd... Mislim da to nije dobra ideja, jer nakon što mu sve pokažeš, pitanje je hočeš li mu moći to oduzeti.

No one gets left behind.
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Da, no ukoliko se dijetetu previše dopusti on će sam sebi postaviti granice, što i nije dobro, ukoliko ih uopće i postavi, te se prema njima orijentirati.

A to neka upozna život, bi značilo da daš sinu da zapali jednu đoku, povuće jednu crtu itd... Mislim da to nije dobra ideja, jer nakon što mu sve pokažeš, pitanje je hočeš li mu moći to oduzeti.

da, ako bude vani pušio i vukao treba ga kaznit ali ne prvi put, ako to baš hoče neka vuče crte doma, pa kad bude halirao sam u četri zida, neče mu više pasti na pamet vuči crte

rekao sam treba mu sve dozvoliti ali u granicama koje ču ja postaviti a ne on...

a i sve govori stara poslovica " zabranjeno voče je slađe"

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 17:39 (mindstorm).
16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...
Ige kaže...
M_dipl. kaže...
Ige kaže...

Ti smatraš da policajac ne bi trebao opalit šamar bahatom pijanom klincu koji mu psuje sve po spisku?

Pendrekom po glavi par puta i min 250 sati društveno korisnog rada.. npr. skidanje žvakaćih guma sa pločnika, čišćenje javnih WC-a, skupljanje psećih govana i tak.

da to pomaže,ne.isto tako moj stric (1950 godište) je bio bolji poslije popravnog doma,i naravno bio je sam tamo,opet ne.zapravo nikoga nije bilo po zatvorima i popravnim domovima onda,kad je milicija bila stroga uopće nije bilo kriminala i svi su bili djeca cvijeća,pa se tako ni mi nismo tukli ni krali jer smo se bojali,gluposti.uostalom negdje su i smrtne kazne te nekoliko doživotnih dobiješ,pa vidi čuda još gore nego tu,puno gore.

zapravo neki ljudi koji nisu ništa proživili a kamoli imali posla s policijom,pričaju o tim stvarima i misle da će ih oni zaštitit,a ne znaju da ima ljudi koji se ne boje batina ni policije kao oni,a da ne govorimo koliko je korupcije u muriji.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 17:49 (shimano).
18 godina
neaktivan

Bravo, ne treba uopće kažnjavat ljude, tako će sigurno bit najbolji -.-'

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
16 godina
odjavljen
shimano kaže...
Danijel14 kaže...
Ige kaže...
M_dipl. kaže...
Ige kaže...

da to pomaže,ne.isto tako moj stric (1950 godište) je bio bolji poslije popravnog doma,i naravno bio je sam tamo,opet ne.zapravo nikoga nije bilo po zatvorima i popravnim domovima onda,kad je milicija bila stroga uopće nije bilo kriminala i svi su bili djeca cvijeća,pa se tako ni mi nismo tukli ni krali jer smo se bojali,gluposti.uostalom negdje su i smrtne kazne te nekoliko doživotnih dobiješ,pa vidi čuda još gore nego tu,puno gore.

zapravo neki ljudi koji nisu ništa proživili a kamoli imali posla s policijom,pričaju o tim stvarima i misle da će ih oni zaštitit,a ne znaju da ima ljudi koji se ne boje batina ni policije kao oni,a da ne govorimo koliko je korupcije u muriji.

Ha, ništa onda od prisilnog rada po ulicama naših gradova. Pozvat ćemo ih onda da sjednemo za stol i popričamo uz šalicu čaja.

Može jedan Earl Grey?

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Bravo, ne treba uopće kažnjavat ljude, tako će sigurno bit najbolji -.-'

jesi ti toliko limitiran da ni shvatiti ne možeš ili?piše da batinama nije bilo bolje,ko govori o ne kažnjavanju?s tobom se uvijek sjetim onog iz serije "alo alo" kad odgovori svojoj ženi.

a i ti me danijel14 šokiraš kad pričaš gluposti,tko govori o nekažnjavanju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 17:57 (shimano).
18 godina
neaktivan

šamar je više psihički šok za organizam nego fizički, to je udarac koji se usjeće u pamćenje i svaka pomisao na njega izaziva gorčinu i želju za vraćanjem, zato se nekaže bezveze, neudaraj dijete po glavi, za šamaranja i mlaćenja djece nisam ali ako uzmemo onaj prirodni nagon, najbolje je djete udarit po guzici pa će idući put razmisliti, jer nevidim da je u pećinama nacrtano kako pračovjek djecu vodi psihologu, isto tako u mnogih životinja je odgoj uvijek isti, malo ga jače stisne zubima i ono zna da idući put nesmije,životinje nemaju psihologe i zato potpisujem šibu iz raja. jedan primjer samo da dam, frend ima kćer, nikad je nisu tukli, nikad vikali, uvijek je imala šta želi, uvijek su s njom razgovarali, sada ima 13 godina, frend joj nesmije ništa reći jer ga više NESLUŠA i kad joj nije htio dati da izađe van mu je rekla da od.ebe on je rekao da će dobiti batina ako neuđe u kuću i šta mu je rekla, takni me i sutra te prijavim u školi, eto ti razgovor.  ovo je uosatlom jedna gadna tema jer nismo svi isti, kako je rekao dipl_m, on priča i misli da se s razgovorom može sve riješit, ja pozdravljam to ali sam mišljenja da barem jedno od roditelja mora biti doma i da atmosfera mora stvarno biti zdrava, a to je danas rijetkost: previše posla, krediti, preljubi, financije,alkoholizam itd.. zato svaka čast pojedincima koji mogu tom mališanu nakon što dođu s posla posvetit svu pažnju i vrijeme. sa druge strane neki bi lupali samo šamare jer je to najbrže rješenje, isto tako nemora biti da je takav roditelj automatski divljak, pijanica itd.. to je najbrži put da mu pokaže put, e sad, svi smo ljudi a različiti smo, jedni će lijepim razgovorom stvoriti kvalitetnu osobu, drugi će razgovorom dobiti pobunjenika, a isto tako ovi skloni šamaru će moguće dobiti jednu plahu bojažljivu osobu koja će svoje dijete odgajati suprotno od toga kako je ona odgajana, dok će treći skloni šamaru dobiti isto takvu osobu..... i zato je ova tema bačva bez dna.

16 godina
neaktivan

ma ja razumijem da su neki od vas izravno osjetili to nasilje na ulici,jer ako si fin pristojan dobar dečko i još ako si geek,velika je šansa da iskusiš razne oblike maltretiranja.samo kad kažem da batine takvima nikad ili jako rijetko pomažu,ne mislim da ih ne treba  poslati u zatvor,iz kojeg će naravno iizači još gori,ali to je jedna druga tema.

18 godina
neaktivan

Ja mislim da trebaju i batine i zatvor :D

18 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

mindstorm kaže...
thuglife kaže...

da, ako bude vani pušio i vukao treba ga kaznit ali ne prvi put, ako to baš hoče neka vuče crte doma, pa kad bude halirao sam u četri zida, neče mu više pasti na pamet vuči crte

rekao sam treba mu sve dozvoliti ali u granicama koje ču ja postaviti a ne on...

Pa jesi li ti normalan? Ti bi dozvolio svom djetetu sve pa i da "vuče crte"?  Iz ovog se zapravo vidi koliko bi taj ekstremno liberalan stav bio katastrofalno poguban za dijete.

Bila je jedna poznanica, tek završila srednju školu, mlada, lijepa i perspektivna, malo divljeg i neobuzdanog duha po mojoj procjeni, završila je svoj život zbog heroina.

Majku su joj upitali jer je bilo nekih nejasnoća u vezi njezine smrti, pa je odgovorila "Dala sam joj sve što je htjela, ništa joj nisam branila ili ustručavala, ali eto..."

Neki ovdje filozofiraju kao da žive u zemlji čudesa i kao da nemaju doticaja sa realnošću.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina

Moram priznati, vrlo zanimljiva tema...

Da dam odgovor na naslov: Ide u kur*c, da izvinete na izrazu...

Ko je kriv? Roditelji! Oni su tvoja prošlost, sadašnjost i budućnost.

Da bi u danjašnjem društvu ostao normalan moraš biti jako čvrsta osoba. Utjecaj tzv. "prijatelja" iz škole je ogroman. Zanimljivo je kako uvijek oni loši djeluju (negativno) na one dobre. Vrlo je teško ostati sam u dobrome, dok cijela ekipa "prijatelja" hrli k nečemu lošemu. To je ono o čemu roditelj treba razgovarati sa svojim djetetom. Treba mu objasniti da razlikuje loše od dobroga. Roditelj si ne smije dozvoliti da ga dijete ne poštuje. Kada se to dogodi, on nema više nikakvog utjecaja na svoje dijete, i od tada sve kreće nizbrdo. To poštovanje često treba i mora biti ostvareno metodom po guzici. Vjerujte mi, to ne ostavlja nikakve traume i slične gluposti.

Da sada ne bi mislili da sam neki nasilni roditelj, nisam. Imam 14 godina (što već? :P) i sretan sam što sam imao roditelje koji su znali zadržati autoritet i usmjeriti me na pravi put.

Sada sam 8. razred, i ne mogu se načuditi kamo ovo društvo ide. Svaki dan stojim u školi, sa još 3, 4 frenda koji dijele isto mišljenje kao i ja, i ne znam da li da se smijem ili da plačem koliko ima kretena na jednom mjestu.

Sve sukobe u svom životu sam rješavao riječima i samo riječima (nikad se nisam potukao). Zvučat će ofucano, ali riječima uistinu možeš nekoga povrijediti i na nekoga utjecati puno više nego nekim fizičkim obračunom..

@mindstorm   Tebi dijete nikad ne bih dao. Pretpostavljam da nisi roditelj, jer sumnjam da bi (citiram svoju staru) "nešto najljepše što ti se u životu dogodi" svjesno pustio da umire. Djeca ne znaju postaviti granice. Jednostavno ne znaju, i zato roditelji i služe. Ako ne promjeniš stav, mogu ti odmah reći kako će ti dijete izgledati (ne mislim fizički)...

U današnjem društvu, čete na 50 djece naći njih 10 normalnih (dobro odgojenih, pristojnih, marljivih...) i to je žalosno!

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
18 godina
neaktivan

Inače, kad smo kod društva, mislim da je jedan od većih problema i kaos i cirkus od države koji imamo. Sudstvo nam je smiješno, vlast još smješnija, a šepurenja raznih "moćnika" i "moćnica" te prijetnje batinama i batine koje cijeli narod redovito prima, daleko su veći problem.

Slobodno novinarstvo, slobodna satira i kritika dio su zdravog društva. Već sam negdje rekao i ponovit ću da bi bilo odlično kada bi Hrvatska poboljšala bilateralne odnose sa Sjevernom Korejom putem nekakve razmjene političara, po uzoru na razmjene studenata, te tako našim političarima priuštila "gušte" Sj. Koreje, a njihovima malo "guštanja" po našoj Hrvatskoj.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

ne mogu vjerovati da bi neki davali djeci da uzimaju drogu,pa taman i da je sami koriste to je van pameti!

još jednom ću reći i više se ne petljam u ovu temu,da je najgora stvar razmaženo djete,ono koje je naučilo sve dobiti pa kad kao što i bude,kasnije u životu to izostane i uskrati mu se,to je njemu neshvatljivo i ono od toga postaje gramzivo.razmaženo djete ne postaje ako s tim da ga se nije tuklo dovoljno,nego zato što mu se sve dopušta.najgori su roditelji koji misle da rade dobro zato što nemaju snage reči ne djeci.recimo kad djete traži neki slatkiš i kažeš mu da ne može više,on će početi kmečati,ali ako ti budeš ustrajan i ignoriraš ga,on će stati i kraj priće.to se odnosi na djecu dok su još jako mala,jer tad ga učiš to,a kasnije ako u startu zaribaš je kasno.

a sve drugo što napravi iz neznanja i znatiželje je sasvim druga stvar i nema veze sa zločestoćom.

roditelji su sami razmaženi,cijeli pretili svijet je razmažen i samo se grabi,pa onda zapravo i nije čudo da ima toliko razmažene djece koja rade te sve gluposti,a njima kad si zabrljao u startu nema pomoći ni batinama,i to je dokazana stvar kod svakog tko ima djecu.

18 godina
mindstorm kaže...

Pretpostavljam da imaš 15-16 godina, voliš piti i tu i tamo si uzeo ili travu ili si "vukao" no roditelji su te vjerojatno zbog toga kaznili. I sada u svojoj ograničenoj glavi misliš "kad je budem imao djecu ja ću im sve pustit nek žive jer ja nisam zbog svojih glupavih roditelja"

Ove mentalne bolesnoće koje ti pišeš nemaju nikakve veze s liberalizmom (kako je netko prije naveo) već je to ispad bolesnog uma koji očito voli biti pod utjecajem opijata ali mu to mama brani.

Jednog dana kada ti dodje trudna 14 godišnja kći ili nadrogirani 13-godišnji sin (pod izlikom pa malo smo se iživili) sudbina će te opako vratiti iz tog opijatskog "raja" na zemlju.

Pocinjem skupljati donacije za onaj test inteligencije prije registracije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 8:16 (wyks).
18 godina
protjeran

Događa se to da zakone pišu sociopati i kreteni. Gdje se ozakonjuje pljačka državne/društvene imovine, obespravljuju prava radnika u ime krupnog kapitala. Događa se da žrtva postaje zloćinac, to bi se zvalo "prekoračenje nužne obrane". Tako da te agresor još može tužiti za nanesenu štetu. Npr. staviš zamke u vikendicu, dođe lopov, zamka mu ozljedi nogu, još će te tužiti za povredu na radu ili da agresora/e koji te napadnu teže ozljediš da zapamte za cijeli život, onda te mogu tužiti. Bolesni zakoni, bolesno društvo. Samo kada je pojedinac dovoljno prosvjećen i zna do kuda idu granice slobode u ponašanju a da time ne ugrožava drugog pojedinca, možemo imati manje strože zakone. Problem je u tome da neki od pojedinaca u modernom društvu koriste sociopatske metode i time teroriziraju većinu normalnog društva koje samo želi živjeti i raditi od svojeg rada. Što je normalno, o tome bi se dalo raspravljati i filozofirati. Normalno ponašanje su neke nepisana pravila ponašanja koja su specifićna za neko društvo, njegovu kulturu i tradiciju, neka su i općeprihvaćena u većem krugu zemalja. Voliš kopati nos i jesti sadržaj iz nosa pun minerala i vitamina, to je tvoje pravo, ali ako to radiš pred svima, nemoj očekivati pohvale radi toga a ako te netko radi toga pokudi, onda ćeš reći da ti ugrožava slobodu.

Što reći na ovo:

Vratite dileru 7500 eura za nabavu droge

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 12:42 (the_tux).
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Zemljo otvori se! Koja sprdnja u pm.

Kriminal se isplati, nema šta! Treba raspustiti svu policiju, jer izgleda da ljudi džaba ulažu svoj trud, dovode se u svakojake opasne situacije itd.

Kad mu već vraćaju pare, što mu nisu vratili i drogu, pa kad je bal nek je onda maskembal.

It's good to be smart - It's smarter to be good
18 godina
neaktivan

Koja smo mi lakrdija od države...

17 godina
neaktivan

@thuglife kad ti dijete povuče crtu neče se opametit pa ostavit, možda i hoće ali je onda gotovo nije to alkohol 

Neznam šta da napišem :)
18 godina
neaktivan

kako se odabiru nakladnici u školi. ovdje se radi o knjigama, uvjeren sam da je i za software ista stvar

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

@thuglife kad ti dijete povuče crtu neče se opametit pa ostavit, možda i hoće ali je onda gotovo nije to alkohol 

Aj cera ja mislin da je dosta tvoje filozofije po ovom forumu,sad si posta pomalo dosadan.

BMW
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
thuglife kaže...

Pretpostavljam da imaš 15-16 godina, voliš piti i tu i tamo si uzeo ili travu ili si "vukao" no roditelji su te vjerojatno zbog toga kaznili. I sada u svojoj ograničenoj glavi misliš "kad je budem imao djecu ja ću im sve pustit nek žive jer ja nisam zbog svojih glupavih roditelja"

Ove mentalne bolesnoće koje ti pišeš nemaju nikakve veze s liberalizmom (kako je netko prije naveo) već je to ispad bolesnog uma koji očito voli biti pod utjecajem opijata ali mu to mama brani.

Jednog dana kada ti dodje trudna 14 godišnja kći ili nadrogirani 13-godišnji sin (pod izlikom pa malo smo se iživili) sudbina će te opako vratiti iz tog opijatskog "raja" na zemlju.

Šta se tiče donacija za testi intelignecije u potpunosti se slažem.

Thuga mi je prijatelj i znam ga osobno,pametniji je od 90% ljudi na ovom forumu,niti on vuče crte po ulici,niti je travaš,a roditelji ga nisu kaznili radi tih sr*nja,prošao sam dosta šta se tiče trave i mogu reč da je sve dobro reka,imam prijatelja koji su pušili sa nekim iz familije i sad više nedime,a ovi šta im niko nezna i dalje se smucaju po ulici i dime,a panduri cekaju kad ce navalit.

Ispeci pa reci!!!

BMW
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Nisam ja rekao da mu treba dati da povuče crtu, treba ga maknuti od te "crte" jer baš kao što si ti rekao, upitno je hoće li se moći ostaviti, žao mi je ako si me krivo razumio.

cappy kaže...
wyks kaže...
thuglife kaže...

Šta se tiče donacija za testi intelignecije u potpunosti se slažem.

Thuga mi je prijatelj i znam ga osobno,pametniji je od 90% ljudi na ovom forumu,niti on vuče crte po ulici,niti je travaš,a roditelji ga nisu kaznili radi tih sr*nja,prošao sam dosta šta se tiče trave i mogu reč da je sve dobro reka,imam prijatelja koji su pušili sa nekim iz familije i sad više nedime,a ovi šta im niko nezna i dalje se smucaju po ulici i dime,a panduri cekaju kad ce navalit.

Ispeci pa reci!!!

Zahvaljujem na obrani, no ipak mi se čini da post nije bio upućen meni, nego mindstormu, ako i jest meni, to me ne dira previše.

Što se tiče ove ideje oko testa za inteligenciju dobro bi nam došao ( da se neki nebi uvrijedili, govorim inače, ne samo za ovu temu ).

No one gets left behind.
17 godina
neaktivan

...u hrvatskoj ima 90% ljudi koji se smatraju pametniji od 90% ljudi u hrvatskoj...i onda tih 90% pametnijih od ostalih
90% ulaze u sabor, donose 90% pametnije zakone i zato imamo 90% lošije sudstvo nego 90% ostalih zemalja evrope...Cool

...kaos...
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Da sada ne bi mislili da sam neki nasilni roditelj, nisam. Imam 14 godina (što već? :P) i sretan sam što sam imao roditelje koji su znali zadržati autoritet i usmjeriti me na pravi put.

Sada sam 8. razred, i ne mogu se načuditi kamo ovo društvo ide. Svaki dan stojim u školi, sa još 3, 4 frenda koji dijele isto mišljenje kao i ja, i ne znam da li da se smijem ili da plačem koliko ima kretena na jednom mjestu.

Sve sukobe u svom životu sam rješavao riječima i samo riječima (nikad se nisam potukao). Zvučat će ofucano, ali riječima uistinu možeš nekoga povrijediti i na nekoga utjecati puno više nego nekim fizičkim obračunom..

U današnjem društvu, čete na 50 djece naći njih 10 normalnih (dobro odgojenih, pristojnih, marljivih...) i to je žalosno!

Nisam te htio cijeloga citirati ali sa svakom riječi koju si napisao se slažem. I ja sam osmi razred i roditelji su me naučili da samo radom i trudom mogu postići nešto u životu, a ne kao moji prijatelji kojima je cilj nakon škole otići u kafić nacugati se ili otići u mračnu garažu i pušiti. Donedavno sam se družio s jednom prijateljem koji je bio odlikaš kao i ja ali kada su ga dvojica navukla na cigarete ocijene su mu se srozale. Mislio sam, samo će probat da vidi kako je to ogavno. Ja nisam ni probao jer sam vidio svoga djeda koji je pušio 30 godina kakve to posljedice ostavlja kasnije i nemam namjeru to napraviti. Jedina je stvar što su dobri, marljivi učenici pohvaljeni od profa ali u nekom društvu se nalaze u sjeni. Nekad su se nagrađivala, promicala bolja djeca, danas je sve to živi ku**c. Marljive učenike trpaju nekavim programima o nenasilju a ovi je*ivjetri zuje okolo.

Treba sve takve učenike staviti u isti razred s ostalim problematičnim učenicima, pa neka onda jedan prema drugome tako ponašaju.

18 godina

@thuglife

@cappy

Post je bio namjenjen isključivo Mindstormu i zbog prvotno mojeg nespretnog citiranja komentar nije bio dovoljno jasan.

Ispričavam se zbog ovog nesporazuma i uredio sam post tako da se jasno vidi da sam komentirao post Mindstorma.

Savjetujem da i vi i kolega Cerina15 uredite svoje postove da se ne nanosi daljnja šteta kolegi Thuglifeu.

Još jedne isprike i hvala na razumijevanjuNevinašce

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice