Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.335.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

I would love to change the world, but they won't give me the source code

Šta više reć to je sve politika i propaganda.

17 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
P4k1 kaže...

I would love to change the world, but they won't give me the source code

Moram postati samo da ti cestitam na najboljoj izreci koju sam cuo od ove koja mi pise u signatureu.

Apropos linka o kamenovanju, komentari su mi jos veci horror nego actual kamenovanje. Nisam ocekivao nista civiliziranije od zemlje gdje se djeca odgajaju da budu samoubojice, ali kad vidim da su takvi ljudi moji susjedi, kupuju najnovije mobitele, voze nove automobile, izlaze na prestizna mjesta i ono najstrasnije od svega - znaju se sluziti internetom, definitivno vidim koliko je sati. Strasno.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 17:35 (Deus ex machina).
18 godina

Jel ste vidjeli da ce nas dragi Ivo Kanader opet sletjet u sabor... Neki ljudi nemaju srama niti trunke, ljudi bez ikakvog karaktera...

17 godina
odjavljen
hrvooje kaže...

a gledaj ovo mrcvarenje. zakopaju te u zemlju do vrata pa te gađaju kamenjem od 20 kg. strijeljanje ispadne humano. i još cijeli grad mora gledat

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-militanti-prisilili-grad-da-gleda-kamenovanje-na-smrt.html

freak show! manijaci! 

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 18:19 (skank666).
18 godina

Pogledajte ovo. Sad ona zbog hebenih 50 kn ide u zatvor, umjesto da joj dodju i dadu bar 500 kn... One koji kradu drzavu vec godinama u milijunskim iznosima, nikome nista - vele pobjegli su u inozemstvo, nemaju dovoljno dokaza... Dok se doslovce ne bude ocistilo smece koje vodi nasu drzavu, mi mali ljudi budemo uvijek u banani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 10:57 (Batista).
17 godina
protjeran
Batista kaže...

Pogledajte ovo. Sad ona zbog hebenih 50 kn ide u zatvor, umjesto da joj dodju i dadu bar 500 kn... One koji kradu drzavu vec godinama u milijunskim iznosima, nikome nista - vele pobjegli su u inozemstvo, nemaju dovoljno dokaza... Dok se doslovce ne bude ocistilo smece koje vodi nasu drzavu, mi mali ljudi budemo uvijek u banani.

Uz to stoji vijest POLANČEC NE IDE U PRITVOR!

Kaže zamijenili ga s nekim, možda s tom ženom.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
neaktivan

A ne ne, krivo ste shvatili.

Ona je ukrala 50 kuna, zato je ona razbojnik.
Sanader i kompanija kradu milijune, tako da su oni mafiozi.

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
18 godina

Bas citam kako je Nobilo Polancecov odvjetnik. To ga sve Sanader financira kako ne bi jos x toga isplivalo u javnost. Pitao bih ja tog Nobilu, sta on misli kada dokazuje Polancecovu neduznost, tko je kriv za pljacku Podravke ?

18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Neznamo tačno pojedinosti ovog događaj, ali ovo je za plakati čovjeku kakvi se paradoksi dešavaju u društvu.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan

Uvijek ce biti loseg drustva,lopovluka,prevaranata itd.

Kad bi ovde sve nabrajali,tema bi bila veča od MW2.

Ja imam situsaciju u razredu da kradu jedan drugome knjige,bila je situacija cak da je jedan kupio svoju knjigu.

Jadno i to je to,a bice toga uvijek.

BMW
18 godina
neaktivan
cappy kaže...

Ja imam situsaciju u razredu da kradu jedan drugome knjige,bila je situacija cak da je jedan kupio svoju knjigu.

Taj koji je kupio, da sam mu tata, došao bih kod "prodavača" i ruke mu polomio.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran

Pametan covjek je rekao, a svi ce znati tko je to bio.

U ovom Svijetu nije tesko zivjeti zbog onih koji cine zlo, nego zbog onih koji stoje i ne rade nista.

I kad je bio na predavanju fizike rekao je:

Zlo samo odsustvo od ljubavi, kao sto je tama odsustvo svjetla i hladnoca topline.

I tako nepobitno dokazao da zlo ne postoji.

Ovo gore nisu citati.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan

4chan se događa.Spasite djecu i mlade,bolje i je da ne znaju za 4chan,za mene je prekasno,dok još možete.

http://labs.cybozu.co.jp/blog/akky/4chan.jpg

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Danny_HR kaže...

http://www.jutarnji.hr/ubio-bih-i-svoju-obitelj-da-je-na-mjestu-napada/400741/

Ovime ovaj "čovjek" baca ljagu na sebe, svoju vjeru i na sve nas kao ljudska bića.

Seljačkim i primitivnim tumačenjem stvari kako njemu i sličnima paše sami stvaraju ono što ih prati. Nepovjerenje prema Islamu, strah od istoga itd.

Žalosno.

U raju ga ceka 70 djevica?? Mislim da ce njega u zatvoru docekat nesto drugo mada za takve nema kazne. Poziva se na vjeru? Koja to vjera dopusta ubijanje neduznih ljudi? Ma citav svijet je otisao kvrgu.

Doći će u plavu kamenicu zbog svojih zločina.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Danny_HR kaže...

Ovime ovaj "čovjek" baca ljagu na sebe, svoju vjeru i na sve nas kao ljudska bića.

Seljačkim i primitivnim tumačenjem stvari kako njemu i sličnima paše sami stvaraju ono što ih prati. Nepovjerenje prema Islamu, strah od istoga itd.

Žalosno.

U raju ga ceka 70 djevica?? Mislim da ce njega u zatvoru docekat nesto drugo mada za takve nema kazne. Poziva se na vjeru? Koja to vjera dopusta ubijanje neduznih ljudi? Ma citav svijet je otisao kvrgu.

Citat iz pjesme "Drugi dolazak" Williama Butlera Yeatsa izvrsno pokazuje naš današnji problem:
"Najboljima manjka svako uvjerenje, a najgori su puni intenzivne strasti."
Ovo je sjajan opis trenutnog rascjepa izmedu anemicnih liberala i strastvenih fundamentalista:
"najbolji" više nisu u stanju u potpunosti se angažirati, dok se "najgori" angažiraju kad je
rijec o rasistickom, religijskom ili seksistickom fanatizmu.

Teroristickim fundamentalistima takoder nedostaje istinskog uvjerenja duboko u njima samima: o tome
svjedoce njihove nasilne provale gnjeva. Koliko li samo mora biti krhka vjera muslimana ako je mogu
ugroziti glupe karikature u niskotiražnim danskim novinama?
Fundamentalisticki islamski teror ne temelji se na uvjerenjima terorista o njihovoj superiornosti
i želji da se njihov kulturno-religijski identitet sacuva od nasrtaja globalne potrošacke civilizacije.
Problem s fundamentalistima ne sastoji se u tome što ih mi smatramo inferiornima, nego u tome što oni
sami sebe potajno smatraju inferiornima (kao što se Hitler ocito osjecao spram Židova).

...citat iz zanimljive knjige Slavoj Žižek- O nasilju

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 6:33 (Jurra).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
cappy kaže...

A čuj, nekada su se i "cigle" prodavale kad si se vraćao kući.

Jurra kaže...
F1-IVO kaže...
Danny_HR kaže...

Žalosno.

"Koliko li samo mora biti krhka vjera muslimana ako je mogu

ugroziti glupe karikature u niskotiražnim danskim novinama?"

Ova izjava je jednostrano i pogrešno tumačenje događaja, da ne kažem provokacija.

Dali ti misliš jeli "vjera muslimana" ugrožena glupim karikaturama?

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
cappy kaže...

Zašto prodavaču ruke polomit,čovjek samo radi svoj posao.

I onda se mi pitamo kakvo je drustvo.

BMW
17 godina
cappy kaže...
naxeem kaže...
cappy kaže...

Zašto prodavaču ruke polomit,čovjek samo radi svoj posao.

I onda se mi pitamo kakvo je drustvo.

ili nisi shvatio o čemu se radi, ili si idiot.

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ova izjava je jednostrano i pogrešno tumačenje događaja, da ne kažem provokacija.

...još se nisi naučio da ne vadiš rečenice iz konteksta, jer time se izvrče njihov smisao ili je to samo provokacijaCool

...kaos...
18 godina
neaktivan
Jurra kaže...
boxer kaže...

...još se nisi naučio da ne vadiš rečenice iz konteksta, jer time se izvrče njihov smisao ili je to samo provokacijaCool

Ona rečenica mi je zapala za oko, komentirao sam je i onda sam tebi postavio pitanje da mi objasniš svoje mišljenje pošto si postao citat.

Ostali dio teksta je na mjestu.

Ako nije problem volio bih da mi obrazložiš...

18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Žižekovi su zaključci na razini Dr. Phila koji debelim tinejđerkama na Opri govori da jedu jer moraju napuniti emotivnu rupu koju nose u duši ili sličnih pi_darija, daj ljudi ajmo malo racionalnije sagledavati problem, ne s ovakvim baljezgarijama...

Pa to i jest točno: hranom se rješavaju (emotivnog i drugog) stresa, posebice čokoladom kao prirodnim antidepresivom.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
M_dipl. kaže...

Žižekovi su zaključci na razini Dr. Phila koji debelim tinejđerkama na Opri govori da jedu jer moraju napuniti emotivnu rupu koju nose u duši ili sličnih pi_darija, daj ljudi ajmo malo racionalnije sagledavati problem, ne s ovakvim baljezgarijama...

Pa to i jest točno: hranom se rješavaju (emotivnog i drugog) stresa, posebice čokoladom kao prirodnim antidepresivom.

Smijesno je to sto fizicki trening djeluje jos efikasnije kao prirodni izvor endorfina... samo, treba se ustat s kauca...

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
naxeem kaže...
M_dipl. kaže...

Smijesno je to sto fizicki trening djeluje jos efikasnije kao prirodni izvor endorfina... samo, treba se ustat s kauca...

To svakako :)

Endorphins are endogenous opioid polypeptide compounds. They are produced by the pituitary gland and the hypothalamus in vertebrates during strenuous exercise,[1] excitement, pain, consumption of spicy food and orgasm,[2][3] and they resemble the opiates in their abilities to produce analgesia and a feeling of well-being. Endorphins work as "natural pain relievers."

17 godina
neaktivan

na istoku meditiraju ,mi zapadnjaci uzimamo legalne(neki jasno i ilegalne) stimulanse da bi bili sretni,čak i euforični..
alkohol,coca-cola,čokolada,neki se stalno zaljubljuju,putuju(pola puta do raja-odmak od problema)..da ne nabrajam dalje..
najteže je suočiti se sa samim sobom..

"ljudi budite euforični,štiti od samoubojstva"..tin ujević

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Endorphins are endogenous opioid polypeptide compounds. They are produced by the pituitary gland and the hypothalamus in vertebrates during strenuous exercise,[1] excitement, pain, consumption of spicy food and orgasm,[2][3] and they resemble the opiates in their abilities to produce analgesia and a feeling of well-being. Endorphins work as "natural pain relievers."

Nekako mi od ovih prirodnih stimulansa orgazam najbolje zvuči. Smijeh Kakvo vježbanje i začinjena hrana..

18 godina
neaktivan

nakon svega, jedno je sigurno...masonerija je konačno preuzela svijet u svoje ruke...njihov najuspješniji cilj nakon francuske revolucije je, vjerujem, ova svjetska financijska kriza i svinjska gripa kako bi došlo do selekcije.

17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

nakon svega, jedno je sigurno...masonerija je konačno preuzela svijet u svoje ruke...njihov najuspješniji cilj nakon francuske revolucije je, vjerujem, ova svjetska financijska kriza i svinjska gripa kako bi došlo do selekcije.

hmm da,ja se još uvijek opirem toj famoznoj teoriji zavjere..
moglo bi se reći i da su ne znam.. golf klubovi preuzeli stvar u svoje ruke,to su sve isti ljudi

17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

Ma kakvi. Nije to masonerija. Nego idiotizam. U oba slucaja.

U prvom slucaju, idiotizam visoko skolovanih ekonomista koji su u real estateu vidjeli zlatnu koku. Uopce ne razmisljajuci da su generacija ljudi koja gradi kuce - baby boomeri. I da nakon njih ide generacija koja je brojcano puno manja. Puno kuca, malo kupaca = neprodane kuce = nema mirovina = ekonomska kriza.

A za svinjsku grupu, idiotizam je na nama :-D

Zatrebalo im novaca, mi smo popusili paniku i eto ti ga, cap! :-D

18 godina
neaktivan

danas je sve manje ljudi koji teorije zavjere smatraju laži...pogotovo nakon priznanja bivših masona, a i mnogih nevjerojatnih događaja i njihove, mračne prošlosti vezan samo uz jednu misao, a to je da zavladaju svijetom...ne birajući sredstva...nemoj odmah govoriti da je to idiotizam, prvo provjeri...

18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
naxeem kaže...
M_dipl. kaže...

Ono što je najžalosnije jest da to zapravo nije točno, te floskule su davno pobijene i ismijane.

Ivanplesh kaže...

Evo sad smo i došli do masona, LOL, je istina je, postoji tajno društvo (carstvo novca, reptili, kajgod) koje upravlja svijetom /sarkazam/, ne ozbiljno sad, ti se masoni zovu multinacionalne kompanije (jer svijetom vlada nešto što se zove neoliberalni kapitalizam, sustav stvoren od strane pohlepnih biznismena za pohlepne biznismene i glupe ljude koji to sve nekritički promatraju i puše), i nema tu nikakve daljnje priče (da francuska revolucija, LOL)...

Zakleo bih se da se bolje osjećam nakon 100dkg čokolade... :D

Btw francuska revolucija je ništa drugo nego puknuće društvenog čira - hrpa gladne i pobješnjele rulje koja je izmasakrirala debele bogataše jer joj je već bio pun ku*rac.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice