Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.336.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Batista kaže...

Jel ste vidjeli ove budale ? Nema goreg nego kad te netko iz cistog mira napadne (bar meni). Jednostavno s tim "razbijacima" treba na odvikavanje od alkohola na jedno 5 godina. Svaki dan bi bili na prisilnom radu i par puta tjedno u centar za ovisnike.

Po meni, mislim da bi bilo ispravnije staviti ih 5 dana tjedno u komunu i dva dana tjedno u neki high-security zatvor, u celiju s nekim sociopatom od 150kg koji ima vrlo nagle promjene raspolozenja. Mislim da bi jako brzo naucili za ubuduce sto tocno znaci izivljavati se na mladjima.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jel ste vidjeli ove budale ? Nema goreg nego kad te netko iz cistog mira napadne (bar meni). Jednostavno s tim "razbijacima" treba na odvikavanje od alkohola na jedno 5 godina. Svaki dan bi bili na prisilnom radu i par puta tjedno u centar za ovisnike.

Ali da je slučajno došao nečiji roditelj, naslov bi bio: "Pomahnitali roditelj ubio trojicu mladića!"

Sako cera bolje, sako jutre huje!
18 godina
PredatoR kaže...
Batista kaže...

Ali da je slučajno došao nečiji roditelj, naslov bi bio: "Pomahnitali roditelj ubio trojicu mladića!"

Sad necemo pogadjat sto bi moglo bit ako bi... Okrenimo se na cinjenice

18 godina
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Ljudi, kaj kazete na ove predsjednicke kampanje ? Jedina svjetla tocka je Miksic jer se sam financira. Zasto se ostali ne bi sami sebe financirali - iz svog dzepa kao sto mi studenti i ostali moramo sebe financirat za studij...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jedno je napasti nekoga, iako je naravno i to za osudu. No iz ciste zlobe nekome lomiti kraljeznicu, barem imati tu namjeru..iako je to mozda neispravno, treba im polomiti ruke i noge i onda jos istuci tako da piju na slamku iducih 5 mjeseci. Nek nisam normalan i nek to nije ispravno, ali stvarno je sve teze ostati hladnokrvan na takve idiote, barem meni..

18 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...
Batista kaže...

Jedno je napasti nekoga, iako je naravno i to za osudu. No iz ciste zlobe nekome lomiti kraljeznicu, barem imati tu namjeru..iako je to mozda neispravno, treba im polomiti ruke i noge i onda jos istuci tako da piju na slamku iducih 5 mjeseci. Nek nisam normalan i nek to nije ispravno, ali stvarno je sve teze ostati hladnokrvan na takve idiote, barem meni..

to treba razbit samo jer izgledaju ruzno... nemoraju nista ni napravit :D

takvi su najgori... treba ih razbit odmah

potpis :D
18 godina

Za gotovo pola milijarde kuna takav dobije 7,5 godine zatvora... Da je neki obican covjek to napravio, 20 god minimalno bi dobio. Ja osobno bih isao ukrast 50 milijuna da znam da cu dobit 7 godina zatvora... Sad se vidi kako zakon vrijedi za sve jednako...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:38 (Batista).
17 godina
protjeran
Batista kaže...

Za gotovo pola milijarde kuna takav dobije 7,5 godine zatvora... Da je neki obican covjek to napravio, 20 god minimalno bi dobio. Ja osobno bih isao ukrast 50 milijuna da znam da cu dobit 7 godina zatvora... Sad se vidi kako zakon vrijedi za sve jednako...

stvarno žalosno

7,5 godina...tip izađe i UŽIVA u novcu ... 500 000 000 kn je pobrao i NIKOME NIŠTA...uz dobro vladanje za 5.5 godina je vani

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
18 godina
neaktivan
doxy kaže...
Batista kaže...

stvarno žalosno

7,5 godina...tip izađe i UŽIVA u novcu ... 500 000 000 kn je pobrao i NIKOME NIŠTA...uz dobro vladanje za 5.5 godina je vani

Samo malo, nisam pročitao u tekstu da je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist, niti bilo što o oduzimanju iste?

Dalo bi se zaključiti da je naravno prekoračio ovlaštenja i krivotvorio dokumente sa ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi, ali nigdje to konkretno ne piše.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
protjeran

da ziher, kaj misliš da je krao novce od banke u dobrotvorne svrhe?

lolol

negdje su ti novci otišli, a sigurno nije slučajno nestalo 93 milijuna dolaresa

18 godina

Da, samo Boga pitaj gdje su te pare zavrsile i kako su ih raspodijelili...

18 godina
neaktivan
doxy kaže...

da ziher, kaj misliš da je krao novce od banke u dobrotvorne svrhe?

lolol

negdje su ti novci otišli, a sigurno nije slučajno nestalo 93 milijuna dolaresa

Ma ne, krivo si me shvatio. Rekao sam da se da zaključiti kako i zašto, ali to u tekstu ne piše i volio  bih pročitati malo više negdje.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
18 godina
neaktivan

Nije dobro pitanje što je sa našim društvom nego sa svijetom?

Sve je više nasilja i bolesnoća.

Hitna kataklizma i brisanje odvratne, gadne ljudske rase sa lica planeta Zemlje.

Ionako nas je već previše.

Ili kao što ide jedna stvar: "We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy of the gift of life".

18 godina

Mi moramo prvo sebe (svoje drustvo) sredit da bi mogli utjecat na ostale. Jer mi kao drustvo smo u banani i debilani...

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Mi moramo prvo sebe (svoje drustvo) sredit da bi mogli utjecat na ostale. Jer mi kao drustvo smo u banani i debilani...

Manji uzorak je dovoljan da se priblizno odredi kretanje veceg uz pomoc statistike.

Dakle, za presliku naseg drustva dovoljno je pogledati samog sebe i okriviti sebe i svoje razmisljanje, a ne neku fiktivnu varijablu kakva je 'drustvo'.

Uvijek je netko drugi kriv, ha?

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 15:49 (Deus ex machina).
18 godina
Deus ex machina kaže...

Manji uzorak je dovoljan da se priblizno odredi kretanje veceg uz pomoc statistike.

Dakle, za presliku naseg drustva dovoljno je pogledati samog sebe i okriviti sebe i svoje razmisljanje, a ne neku fiktivnu varijablu kakva je 'drustvo'.

Iz ovog mogu samo izvuc kako me nazivas losom osobom... neznam kako si to izvukao iz mojeg citata, al ok. Ti tako razmisljas i sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 16:51 (Batista).
17 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...
Batista kaže...

to se ne bih baš složio..........

da, gotovo uvijek!... koliko puta sam samo nešto ja mijenjao i promijenio, bunio se protiv nekih pokvarenosti- nije bitno sada što... i naj*bo, ali nije mi uopće žao, čak naprotiv. I NITKO NIKADA se nije niti potrudio da nešto učini, jer im je jednostavno tako lakše i neće naj"#$t.. ogavno.., svi pasivni da je to nevjerojatno- svi linijom manjeg otpora. Tako da- da, uvijek je netko drugi kriv, odnosno većina! A zašto? Zato jer se većina sastoji od debila koji se drže zajedno i daju si podršku jedni drugima jer samo na taj način imaju smisao, a kao jedinke ne bi mogli funkcionirat. primjera imaš koliko hoćeš, samo se osvrni oko sebe...fuj...

17 godina
neaktivan

Cres je od petka u velikoj tuzi i nevjerici. Ubiti jednog divnog čovjek, mladića iz obijesti, strašno!

LINK 1

LINK 2

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
18 godina

Da, to je neka bolest. Jednostavno tesko je to pravilno objasnit i detaljizirat. Znam da bi se takva bolest izljecila adekvatnom kaznom. Ljudi su postali nekako nasilni, pogotvo mladje osobe. Nekad prije 5 godina nisi mogao vidjet maloljetnu osobu da izlazi van subotom, danas ima toliko djecurlije po kaficima i klubovima gdje se opijaju i sl. Jednostavno nije krenulo na dobro i nesto ce se morat kad-tad promjenit. Samo sto ljudi naprave velike promjene tek kad je kasno za ispravke, nazalost. Sve pociva u odgoju, samo sto danas je tesko roditeljima kontrolirat djecu koja su za svoju dob (vecin njih) mali maheri za kompove i slicne stvari. Ovaj internet je koliko je dobar-toliko je i los.

17 godina
odjavljen

Nije to nikakva bolest, to je jednostavno ljudska pokvarenost!! ni više ni manje! I opet, zašto? zato jer znaju da mogu i da neće adekvatno odgovarati za to! E to je ono najbolesnije!

18 godina

Kaj se moze da pitanje kam je otislo nase drustvo kad se ubijaju ljudi samo tak zbog sitnih stvari. No kad pogledas kaj rade ovi nasi politicari i kaj im sve prođe nekaznjano a ista je prica i sa krimnalcima vecinom onda ima ljudi koji se ugledaju na njih pa misle da ce im to mozda proc kad su slabi na mozgu pa to tak dozivljavaju. Srecom da nismo u Americi jer tam je odavno sve otislo kvragu samo mediji usminkavaju dok mogu a tek Brasil da ne spominjem no tam je drukcija situacija tj drukciji kriminal i nasilje tj pravi rat policije i narko mafije svakodnevi zapravo, samo se jos nije prelila casa kod Amera ali i to ce doc vrlo brzo ak ne prestanu radit onakve stvari koje su napravili sami sebi zbog visih ciljeva. Da sad ne spominjem ( 9/11, Kennedy) bilo u bliznjoj ili daljoj proslosti ima toga na kamione uglavnom na vrlo su tankom ledu i ne pise ime se dobro sve ima svoj granice.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Batista kaže...
Deus ex machina kaže...

Iz ovog mogu samo izvuc kako me nazivas losom osobom... neznam kako si to izvukao iz mojeg citata, al ok. Ti tako razmisljas i sve ok.

O majko mila, gdje si se ti nasao prozvan u mojem postu???????? Nisam nikoga ciljao, pricao sam generalno. Pobogu, pa ne poznajem te ni ovako preko foruma, a kamoli osobno i podrobno da bi imao ikakvo misljenje o tebi.

Apropos teme, poanta mojeg posta je u tome da covjek, grintajuci oko toga kako su svi oko njega u klincu i kako je svijet katastrofa, postaje upravo onakva osoba protiv kakvih se bori u svojoj glavi.

Put do boljitka dolazi edukacijom i samokritikom. Ne mozes promjeniti svijet, i hvala bogu da ne mozes - treba mijenjati sebe i svoj pogled na svijet.

Negdje na ranijim stranicama ove teme naveo sam primjer o izudaranom djedi i nasilniku - taj se primjer ignorancije moze primjeniti na svaki aspekt zivota.

U mojem (kratkom) zivotnom iskustvu, 100% puta se pokazalo da sam uvijek samo krivo sagledavao situaciju, i u 100% slucajeva sam bio sam kriv za sve stvari koje su ishodile.

Uzroci i posljedice, nazalost, ponekad idu tako duboko da se ljudima ne da analizirati, a takodjer se vrlo cesto doticu nekih osobnih emotivnih neravnoteza pa uskace ego koji brani samosagledavanje, samokritiku i na kraju krajeva, popravak. Jedni od najboljih primjera takvog sljepila prema sebi i svijetu se mogu pronaci u temi "Gay sex u DAO".

Da ovaj put ne bude zabune: Biljezim se s postovanjem i naljepsim pozdravima. Cheers!

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 18:51 (Deus ex machina).
17 godina
odjavljen

Kako ne možeš mijenjati svijet?!?!!!!! Pa svijet se konstantno mijenja i ljudi ga mijenjaju, a pogotovo pojedinci (većinom na gore!!) al ajd... Ispada da se trebaš prilagoditi drugima ma koliko to loše bilo jer eto, ako su svi takvi zašto da se buniš, jel, prilagodi im se- problem je zapravo u tebi jer se ne možeš prilagodit... ah, koliko sam samo to puta čuo.. stvarno, naziv ove teme tek sada dobiva puni smisao... A uplitanje ove G teme u ovu raspravu, to mi nije jasno, kako uvijek sve završi na tome... uvijek to netko progura,... pitam se samo zašto.

Lijepi pozdrav i od mene!

16 godina
neaktivan

Ovo sta se desava danas sa društvon desavalo se i prije,nista novo.

Ima svakakvih ljudi danas:klošara koji zive na tuđi račun jer vide da in je to isplativije i ne da im se ic u promjene,psihičkih polesnika,agresivaca itd.,a najmanje onih poštenih.

Za razliku od Europe i Amerike možemo bit sritni u kakvom okružju živimo.

duje kapitanović
18 godina
neaktivan

http://www.jutarnji.hr/ubio-bih-i-svoju-obitelj-da-je-na-mjestu-napada/400741/

Ovime ovaj "čovjek" baca ljagu na sebe, svoju vjeru i na sve nas kao ljudska bića.

Seljačkim i primitivnim tumačenjem stvari kako njemu i sličnima paše sami stvaraju ono što ih prati. Nepovjerenje prema Islamu, strah od istoga itd.

Žalosno.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina

To su poremecene osobe. To se ne moze izljecit, to se treba iskorjenit.

17 godina
neaktivan

Mislim da je tekst u clanku stvarno dao odlican primjer gdje je edukacija zakazala.

Iako imam neku sumnju da su mu novinari sami stavili te rijeci u usta, cinjenica je da se ti ljudi odgajaju na nacin da im se zatupi u glavu kako je zivot na zemlji bezvrijedan i kako ce, ako umru za vjeru, dobiti sve sto su ikad htjeli. Nama je taj svijet stran, ali moramo shvatiti da su ti ljudi beznadni, siromasni, cesto apsolutno neuki i nepismeni. Iako su ti samoubice poremeceni, ne mogu ne sazaliti se nad njima. Razmisljam o tome kakav bi ja bio da su mi sve sanse u zivotu oduzete, da mi je jedina svijetla tocka u zivotu religija. Da mi se konstantno tupi u mozak kako mi je lose zbog 'zlocestih amera'.

17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Mislim da je tekst u clanku stvarno dao odlican primjer gdje je edukacija zakazala.

Iako imam neku sumnju da su mu novinari sami stavili te rijeci u usta, cinjenica je da se ti ljudi odgajaju na nacin da im se zatupi u glavu kako je zivot na zemlji bezvrijedan i kako ce, ako umru za vjeru, dobiti sve sto su ikad htjeli. Nama je taj svijet stran, ali moramo shvatiti da su ti ljudi beznadni, siromasni, cesto apsolutno neuki i nepismeni. Iako su ti samoubice poremeceni, ne mogu ne sazaliti se nad njima. Razmisljam o tome kakav bi ja bio da su mi sve sanse u zivotu oduzete, da mi je jedina svijetla tocka u zivotu religija. Da mi se konstantno tupi u mozak kako mi je lose zbog 'zlocestih amera'.

ameri i jesu zločesti

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

http://www.jutarnji.hr/ubio-bih-i-svoju-obitelj-da-je-na-mjestu-napada/400741/

Ovime ovaj "čovjek" baca ljagu na sebe, svoju vjeru i na sve nas kao ljudska bića.

Seljačkim i primitivnim tumačenjem stvari kako njemu i sličnima paše sami stvaraju ono što ih prati. Nepovjerenje prema Islamu, strah od istoga itd.

Žalosno.

U raju ga ceka 70 djevica?? Mislim da ce njega u zatvoru docekat nesto drugo mada za takve nema kazne. Poziva se na vjeru? Koja to vjera dopusta ubijanje neduznih ljudi? Ma citav svijet je otisao kvrgu.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
18 godina
neaktivan

a gledaj ovo mrcvarenje. zakopaju te u zemlju do vrata pa te gađaju kamenjem od 20 kg. strijeljanje ispadne humano. i još cijeli grad mora gledat

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-militanti-prisilili-grad-da-gleda-kamenovanje-na-smrt.html

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice