Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.280.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
zeroname kaže...
ihush kaže...
zeroname kaže...

Crko sam od smijeha kad sam vidio lika ..

-to je više za plakat'.. (humor je nešto drugo, Chaplin ima brčiće... problem je u razlogu-posljedicama).

A šta bi onda trebao reći za allo allo. Tamo je još više humora. Što se tiče ovog lika za mene je to jedna obična smijurija. Krivi je vlast što dozvoljava njihivo paradiranje.

I nije fašist...

EDIT : i nije...Nacist bi bilo preciznije.

16 godina
DarthMarkus kaže...

I nije fašist...

EDIT : i nije...Nacist bi bilo preciznije

Isto to mi je palo na pamet kad sam ga jutros vidio!

18 godina
neaktivan
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže....

I nije fašist...

Tako je... On je 

mustaša!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 9:18 (skank666).
16 godina

Da li se netko zapitao otkuda odjednom eksponiranje ove priče? Lakše je pričati o ploči, pozdravu, ekstremistima, Pelješkom mostu već o pravim problemima. Npr. Agrokoru?! Mislite da je Kolinda zakazala sastanak sa Putinom radi 10000 ekstremista u Bosni?! Lakše je to reći nego užasnu istinu da će držva vratiti pare Sberbanci ali ta se priča najerno zataškava eksponiranjem priče o pozdravu i pločama i drugim glupostima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 12:19 (phoenix2003).
12 godina
neaktivan

Kad mislim da me više ništa ne može iznenadit uvijek se nađe još neka genijalna ideja poput "revitalizacijskog potencijala Hrvatske". 

U skorijoj budućnosti očekujem doma javni poziv na pravljenje malih hrvata gdje će svaku prebrojenu fertilnu maternicu poredati u red ko simentalke i oploditi samo odabranim genetskim kodom koji sadrži čisti i nepatvoreni Hrvat DNK. 

https://www.24sata.hr/news/jezivo-prebrojavali-maternice-koje-bi-mogle-spasiti-hrvatsku-539155

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
ddarknessfairyy kaže...

Široki Brijeg, Ljubuški, Gruda, Posušje... Oni iz Stoca nisu pouzdani jer je previše muslimana u susjedstvu. Nikad se ne zna ali ZNA SE:"Mater certa, pater semper incertus!"

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 15:26 (phoenix2003).
18 godina
ddarknessfairyy kaže...

Kad mislim da me više ništa ne može iznenadit uvijek se nađe još neka genijalna ideja poput "revitalizacijskog potencijala Hrvatske". 

U skorijoj budućnosti očekujem doma javni poziv na pravljenje malih hrvata gdje će svaku prebrojenu fertilnu maternicu poredati u red ko simentalke i oploditi samo odabranim genetskim kodom koji sadrži čisti i nepatvoreni Hrvat DNK. 

https://www.24sata.hr/news/jezivo-prebrojavali-maternice-koje-bi-mogle-spasiti-hrvatsku-539155

Puno pričaš, a malo rađaš - imaš komp u kuhinji? 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 15:52 (Drago).
11 godina
neaktivan
Drago kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ima, ali opet se čuje južina

12 godina
neaktivan
Drago kaže...

Nemam, ne treba mi imam ugrađen čip da mogu kokodakat i gulit krumpire u isto vrijeme. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina

Vorsprung durch Technik!

This space for rent!
9 godina
neaktivan
14 godina
skank666 kaže...
DarthMarkus kaže....

I nije fašist...

Hasana su zvali mustaša (zbog Islamske vjeroispovjesti), ali ovo je sto puta bolje....

Ček, dlake iz nosa mu idu u brkove ?

Gasi mješalicu, motaj kablove, peri lopate 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 17:18 (DarthMarkus).
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Vorsprung durch Technik!

Jesi dobio preporučeno pismo iz Audija? Nebi bio prvi kojem su sjeli za vrat fyi.

Prikladno za temu o brkovima Prikladno za temu o brkovima
17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Da li se netko zapitao otkuda odjednom eksponiranje ove priče? Lakše je pričati o ploči, pozdravu, ekstremistima, Pelješkom mostu već o pravim problemima. Npr. Agrokoru?! Mislite da je Kolinda zakazala sastanak sa Putinom radi 10000 ekstremista u Bosni?! Lakše je to reći nego užasnu istinu da će držva vratiti pare Sberbanci ali ta se priča najerno zataškava eksponiranjem priče o pozdravu i pločama i drugim glupostima.

Agrokor na jesen propada i čisto se bojim što će biti s državom.

Odvraćanje pažnje cijelo vrijeme, definitivno se slažem stobom.

Chill
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 14:39 (ris).
16 godina
ris kaže...
phoenix2003 kaže...

Agrokor na jesen propada i čisto se bojim što će biti s državom.

Odvraćanje pažnje cijelo vrijeme, definitivno se slažem stobom. 

Bižaćemo u Njemačku!

14 godina

Kod svih ovih govana, još nas i Ljubiša napusti. RIP legendo.

Ostala sva neka kvazi, instant, celeb i nepotistička govna. Nikad više ovakvih legendi poput njega, Borisa, Dragana i Bate.

Dobro, tu je Mustafa i Špiro (koji je skroz zagazio u senilnost), ali baš tužno.

16 godina

Baš sam danas sa suprugom razgovarao o tome kako se uspjeh exYU kinematografije nikada više neće ponoviti. Kultura je inače uništena do te mjere da su mjesni Domovi kulture naučna fantastika.

15 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...

uspjeh exYU kinematografije nikada više neće ponoviti.

Uspjeh u kom smislu?

12 godina
protjeran

@lovacmaki

Nominacije za Oscar, filmovi,serije su bile gledanije, ljudi su više cijenili kulturu, ZG škola crtanog filma, nema dok. Baltazar, Gruntovčana, Malog, Velog Mista, Jelenka, Smogovaca, Boljeg života, itd, itd.......Danas je MPT vrhunac, Jakov Seldar prima nagrade od grada ...

Ljudi su općenito kulturno pali.

Nema ništa kontra Hoolywooda, al' ipak nije Hoolywood sve. Nekada je je inaša domaća(YU) proizvodnja slikovna sadržaja bila bolja. Winnetou, recimo...sniman kod nas...ili pak Jadran Film...

Danas? Danas je Jakov Sedlar zvijezda, kao i u književnost I.Aralica.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
15 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

@lovacmaki

Nominacije za Oscar, filmovi,serije su bile gledanije, ljudi su više cijenili kulturu, ZG škola crtanog filma, nema dok. Baltazar, Gruntovčana, Malog, Velog Mista, Jelenka, Smogovaca, Boljeg života, itd, itd.......Danas je MPT vrhunac, Jakov Seldar prima nagrade od grada ...

Nema ništa kontra Hoolywooda, al' ipak nije Hoolywood sve. Nekada je je inaša domaća(YU) proizvodnja slikovna sadržaja bila bolja. Winnetou, recimo...sniman kod nas...ili pak Jadran Film...

Sada je sniman kod nas GOT. Netko će reći kvalitetno a netko smeće. Kao i za Winnetou.. Jugoslavija je stajala novčano iza tadašnje kinematografije. Danas te nema ako nisi profitabilan (uglavnom).

16 godina
lovacmaki kaže...
phoenix2003 kaže...

Uspjeh u kom smislu?

Teško mi je vjerovati da postoji netko da postavi ovo pitanje. 

11 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
lovacmaki kaže...
phoenix2003 kaže...

Uspjeh u kom smislu?

Teško mi je vjerovati da postoji netko da postavi ovo pitanje. 

Kakav je to poseban međunarodni uspjeh YU kinematogafije?

Većina filmova mjrenih po gledanosti bili su trash

18 godina
maximilian kaže...

Pokušavam shvatiti što je pisac htio reći "mjereno po gledanosti" - "trash".

I don't even.

This space for rent!
11 godina
neaktivan
Drago kaže...
maximilian kaže...

Pokušavam shvatiti što je pisac htio reći "mjereno po gledanosti" - "trash".

I don't even.

Jednostavno, broj gledatelja je nerijetko obrnuto proporcionalan kvaliteti filma. Kapiš?

16 godina

Posebno se ističu oni filmovi kada je broj gledatelja na američkom box office proporcionalan broju onih koji su svoj glas dali Donaldu Trumpu!

8 godina
protjeran

Mislim da našem društvu fali bureka po prihvatljivijoj cijeni...na prosloj penziji otiso uzet, jedan burek i jedan jogurt mi naplatilo ravno dvajs kuna..ravno duplo nego prije desetak godina...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 19:36 (Gorstak79).
18 godina
PzKpfw kaže...

@lovacmaki

Moš ti imat odličan scenario,ali ako nemaš prave glumce za ulogu, ili ako ih ne znaš izabrat scenario ili priča ne vrjedi niti tri graha.

Imaš dosta Loliwodskih filmova, u kojima su eto promašili glumce, ili priča ok ali glumac je kao Slon u staklani.

Stari Jugo odlični glumci su večinom pomrli, a novih nema na vidiku a bez njih ti serija ili film ne vrjedi nič.

Winnetou je bio uvozno smeče, ili niti do koljena dobrim starim komičnim Jugo filmovima.

Zamisli si Balkanskog Špijuna, ko bi drugi mogel zamjenit glavnog luđaka i njegovog buraza?Pa još recimo Gruntovčane, gdje ti je neko sličan Martinu Sagneru, ili pogotovo Zvonimir Ferenčič koji je genijalan u svojoj Cinober ulozi.Gruntovčani su primjer savršenog odabira glumaca, hebiga tak nekaj je danas nemoguče ponovit nema više takvog glumačkog kadra.

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 19:44 (rambox).
18 godina
maximilian kaže...

Jednostavno, broj gledatelja je nerijetko obrnuto proporcionalan kvaliteti filma. Kapiš?

Ne kapim, jer imaš masu dobrih filmova s ogromnom gledanošću (Spašavanje vojnika Ryana, kapiš, ili Tko pjeva, zlo ne misli, H-8, Kad čuješ zvona, U gori raste zelen bor, Neretva, Cesta duga godinu dana i tako ti filmovi koji su bili vrlo gledani u svoje doba, a mislim da je Neretva valjda i danas jedan od najgledalnijih filmova na svijetu zato jer se non-sto vrti u Kini) i masu očajnih filmova s nikakvom gledanošću (recimo Steven Seagal i njegovi iz zadnje dvije dekade).

Dakle, tvoj kriterij "ako su filmovi gledani, onda ne valjaju" je totalna glupost, jer neki vrlo gledani filmovi ne valjaju, a neki valjaju i obratno.

Hm, kad bi barem postojao neki način da znamo koji su filmovi dobri, a koji ne, neovisno o gledanosti?!

Međutim! Sjetili se ljudi i toga!

Postoje festivali i nagrade i mišljenje kritike i svi gore nabrojani filmovi su bili više nego nagrađivani i izvrsno primljeni od kritike.

Pored filmova i filmskih festivala koji su imali međunarodni karakter (festival u Puli, recimo), imao si i glazbene festivale poput festivala u Splitu gdje su nastupali Toto Cotugno, Domenico Modugno i tako ti tipovi koji su dolazili u nas, razne kazališne, operne i baletske događaje i tako to.

Ukratko - imaš guglo.

This space for rent!
14 godina

maximilian mislim da si se zasrao do pupka. Nemoj više Boga ti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice