Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.301.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
R36 kaže...

Ja kad sam onaj gore post napisao za muslimane...mislio sam na razdoblje od pocetka Arapskog proljeca pa do sad.

To sto Vi navodite zadnjih 100-200 godina je Vas problem.

Imam dosta prijatelja muslimana...jedan od njih se zove Rio,Haris, Elgedat itd...itd... pa se nitko od njih nije naljutio kad sam rekao ovo gore sto sam napisao.

Takoder se i on zgrazaju na svemu sto se dogada zadnjih par godina u EU oko teroristockih napada.

Rat je rat, al ovo uletavanje s kombijem i gazenje ljudi nema nigdje osim kod ovih iz Arapskih zemaljan tj gdje prevladava ISIL.

Gdje ti živiš, šta je bilo neki dan u USA koje uleti kome jel musliman ili nacista ili onaj sto je prije 30 god. digao kombi ispred neke zgrade sad se ne sjećam svih detalja al ima nać na google.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
mirzet1976 kaže...

Upravu si malo sam zaboravio neke principe moje vjere ide ovako ne mrziš-prezireš ljude već njihova djela, a njima pokušavaš objasniti sto je ispravno sto ne.

A zar nije u religijama podjela na dobre i loše ljude? Šta nema u islamu šejtan ili kako već i čovjek opsjednut s time je zao/pokvaren čovjek

Jeste ima dobar i loš normalno al ipak prezireš njegova djela a ne njega. Bolestan čovjek nije isto što i pokvaren.

16 godina
R36 kaže...

......

Rat je rat, al ovo uletavanje s kombijem i gazenje ljudi nema nigdje osim kod ovih iz Arapskih zemaljan tj gdje prevladava ISIL.

Charlottesville, Utoya, Omagh, Oklahoma City, Columbine High School, Barcelona....

14 godina
neaktivan
mirzet1976 kaže...

Gdje ti živiš, šta je bilo neki dan u USA koje uleti kome jel musliman ili nacista ili onaj sto je prije 30 god. digao kombi ispred neke zgrade sad se ne sjećam svih detalja al ima nać na google.

Kolega nemoj me krivo shvatit. Ja priča o običnim građanima - to je bitno naglasit koji naj... ni krivi ni dužni. 

Ovo što se dogaša u SAD-u je reakcija nekog na neki prosvjed., određenu skupinu ljudi koja prosvjeduje. 

To je isto kao da se izudaraju navijači Hajduka i Dinama na cesti...ali je problem ako jedan običan građani se nađe u krivo vrijeme na krivom mjestu i bespotrebno dobije batina.

Da su se ovi Marokanci zaletitli u Sirijce koji hoće osvojit Raqu ne bi a rekao. Jebi ga rat je...ovi osvajaju, ovi nešto brane i normalno da će se dogodit neki sukob., ali zaletit se u ljude na šetnici koji nemaju veze s ničim što se događa - e to je katastrofa.

I sad ako se svakih pola godine zaletavaju kombijem u ljude Muslimani ili Bosanci ili Englezi - ma nebitno koja nacij/vjera/rasa i sl...normalno da ću gledat takve ljude (te nacije/rase/vjere) s oprezom i "strahom". I to što ja njih gledam s oprezom strahom, nema veze s tim jel ja njih poštujem i sl... Ja njih poštujem ali je pitanje da li poštuju ono moj život.

phoenix2003 kaže...
R36 kaže...

......

Charlottesville, Utoya, Omagh, Oklahoma City, Columbine High School, Barcelona....

Nisam išao sve čitat, ali da ponovim što sam napisao. Neka skupina ljudi koji se bore za nešto, napadne suprotna skupina ljudi. Ne podržavam ni jednu takvu subkulturu, pokret i sl... jel najčešće naj... nedužan čovjek kao u Barceloni (zaletavanje s kombijem u nedužne ljude) koji nema nikakve veze ni s jednima ni s drugima.

Također ima i psihičkih rastrojenih ljudi kao u Austriji - gdje se lik zaleto u ljudi...ali na takve anomalije ne možeš utjecat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 22:55 (R36).
16 godina
R36 kaže...

Kolega nemoj me krivo shvatit. Ja priča o običnim građanima - to je bitno naglasit koji naj... ni krivi ni dužni. 

Ovo što se dogaša u SAD-u je reakcija nekog na neki prosvjed., određenu skupinu ljudi koja prosvjeduje. 

To je isto kao da se izudaraju navijači Hajduka i Dinama na cesti...ali je problem ako jedan običan građani se nađe u krivo vrijeme na krivom mjestu i bespotrebno dobije batina.

phoenix2003 kaže...
R36 kaže...

......

Nisam išao sve čitat, ali da ponovim što sam napisao. Neka skupina ljudi koji se bore za nešto, napadne suprotna skupina ljudi. ...

R36, čini se da ne razumiješ osnove prava. Kazneno djelo kvalificira (određuje o kojem se kaznenom djelu radi u određenom slučaju) državni odvjetnik tj. nadležni tužilac. Da bi ga ispravno kvalificirao, državni odvjetnik mora (sa)znati činjenice i okolnosti pod kojim se desio određeni događaj. "Reakcija nekog na neki prosvjed" se može kvalificirati kao kazneno djelo terorizma ukoliko je počinitelj imao namjeru (u toj svojoj reakciji) zastrašivanje grupe ljudi, ubojsvo ili prisiljavanje vlasti da nešto čine ili ne čine. U kaznenom zakonu imaš točnu definiciju kaznenog djela "terorizam" pa se detaljno informiraj. TO NI IZBLIZA NIJE ISTO KAD SE POTUKU NAVIJAČI NA CESTI jer ta tuča ne nosti stupanj društvene opasnosti kakav nosi volja (namjera) osobe koja namjerava da izvede ili izvede teroritički napad. Kao primjer tome navodim da niti jedan navijač u takvoj tuči sigurno ne bi povrijedio bebu u kolicima dok je teroristima sasvim svejedno koga i koliko ljudi će ubiti prilikom napada.

Rat nije rat. Taj tvoj argument je Crvenom križu govorio i Veselin Šljivančanin u Vukovaru (nađi na youtube). Niti u ratu nije sve dozvoljeno.

Ipak sve pročitaj! Kad neku skupinu ljudi koja se bori za nešto napadne druga suprotna skupina ljudi ....tako što se zabije autom u njih, ubije jednu osobu, želi da zastraši ostale i natjera državu da bijelce proglasi superiornom rasom, to je terorizam prijatelju. I da, to nije rekao tvoj omiljljeni forumaš phoenix2003, tu definiciju je dao kazneni zakon!

18 godina
neaktivan
warhammer kaže...

fasizam,komunizam,krscanstvo,islam ... atomska bombe  jbte kolk'o su ljudi(homo sapiens) stvorili destrukcije u zadnjih 100k godina od kad su se raselili iz istocne afrike , i ne misle stati  !

Ažuriraj znanje jer izgleda da nije tačno po pitanju porijekla, lokaliteta i vremena za nekih 200k godina.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jebel_Irhoud

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
odjavljen
R36 kaže...

Već ti phoenix objasnio zašto to jest terorizam i zašto to nije isto kao i sukob navijača, a ja bih se nadovezao na ovo žuto:

I po čemu se to razlikuje od toga kad se islamistički ekstremist raznese u zemlji koja bombardira njegovu zemlju i koja mu je ubila ženu i djecu? Po tome što je uzviknuo da to radi u ime Boga? Pa i u Domovinskom radu su se blagoslivljale puške i tenkovi, zauzimala sela u ime našega Boga, još i danas katolički ekstremisti izjednačavaju katoličanstvo i hrvatstvo. Tu religija lako postane idealno oruđe za ušutkavanje grižnje savjesti i demoniziaciju protivnika.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
neaktivan

Dosta licemjernosti iskazano od pojedinih formuaša. "Opravdavati" ubijanje u ratu govoreći "rat je rat" je krajnje glupo.

Jel mislite da bombaši samoubojice ne vole svoj život? Vole ga jednako kao i svi vi, ali jednostavno su izgubili sve u životu što im je bilo vrijedno življenja tipa djecu, majku, suprugu, oca itd.
Pošto nemaju vojnu moć njihov jedini način "odgovoriti" na takvu invaziju i ubijanje njihovih bližnji otići se i raznjeti negdje među ljude.

Pitam se baš, što bi vi uradili da Vas netko tlači 10ak godina, da nemate kruha za jesti i da su vam svi bližnji ubijeni? Biste li tada govorili "to je ok, rat je rat, nema veze što su ubili sve moje bližnje" ili bi ste možda poduzeli neke radikalnije mjere?
Teroristi se raznose iz nemoći, da imaju atomsku sigurno bi nju prije bacili na Amere nego što bi se jedan otišao i raznio u tržni centar.

18 godina

Da vam ukratko ispricam danasnje iskustvo...

Jucer sam posijao mobitele (privatni i sluzbeni), ostavio sam ih na krovu od auta... :/

Nisam ih pronasao kad sam shvatio da ih nemam kod sebe.

Danas ujutro odmah lociram mobitele preko gps-a u nekoj fuckin sumi... Ono - pripizdina...

Reko aplikacija ne radi kak spada...

Pokusam locirat tablet koji je kod mene i lociram ga full precizno.

Uskoro vidim da su se mobiteli pomaknuli i krecem s frendom u potragu.

Dodemo na mjesto gdje bi bili mobiteli no nemrem skuzit odmah gdje su, u kojem autu jer na parkingu ima 20-ak autiju...

Skuzimo za kojim autom moramo ic i dodemo na dvoriste od covjeka i tad pocinje debata...

Na covjeku mos namirisat ludilo - cas pricao fino, cas nasrtao na nas kako nas nije sram tvrdit da su kod njega mobiteli.

On bi vratio mobitele, nekad je njemu netko vratio izgubljeni novcanik, on zna kak je to...

Stari prdonja nije znao ugasit mobitele, nista nije znao... (sva sreca)

Pitao sam ga da sto bi s njima nakon sto bih zblokirao mobitele preko appa, odgovorio mi je kako bi ih bacio u potok.

Nakon hrpe negiranja da su mobiteli kod njega (pod pritiskom frenda), rekao je da jesu mobiteli kod njega, al da ih nece vratit...

Tvrdi da ono ko pronade izgubljeno da je to njegovo...

Htio sam si zasladit da ga roknem, al onda bi si tek sranje napravio...

Nakon upozorenja sa policijom, majmun je predao mobitele jer smo kao "domaci"...

Vise nema lopova, samo gusari....

Truth in engineering.
12 godina
protjeran

@ithiumion

Pa, izgubili su mnogi ljudi, nažalost posljednjim balkanskim ratovima, sve, obitelji, ognjišta, pa nisu postali teroristi.

Puno je islamistia-terorista, tu sa Zapada kojima nije baš nešto falilo u životu, osim kaj su bili luzeri na kub, te si radikalizirali, jerbo im nisu sve daske u glavi, pa su napravili što su napravili.

Vlastita patnja i tragedija se drugačije riješava, nego kaj to rade papćine teroristi.

Isto kao što je iza WII puno ljudi izgubilo dosta toga, pa nisu postali teroristi, osim par ustaških fanatika koji su na silu išli riješavati stvari. Da, bi eto dobili mitsku HR.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
15 godina
protjeran
lithiumion kaže...

Jel mislite da bombaši samoubojice ne vole svoj život? Vole ga jednako kao i svi vi, ali jednostavno su izgubili sve u životu što im je bilo vrijedno življenja tipa djecu, majku, suprugu, oca itd. 

Može kakav link na ovu tvrdnju? Si siguran da većina nije rođena u europi kao druga/treća generacija?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 14:43 (lovacmaki).
18 godina
Batista kaže...

Da vam ukratko ispricam danasnje iskustvo...

Jucer sam posijao mobitele (privatni i sluzbeni), ostavio sam ih na krovu od auta... :/

Nisam ih pronasao kad sam shvatio da ih nemam kod sebe.

Nakon upozorenja sa policijom, majmun je predao mobitele jer smo kao "domaci"...

Imal si vraške sreče, pa je mobove pokupil totalni laik koji se kuži u tehnologiju ko Zdravko Mamič u tokarski stroj.

Tak ti to danas ide, kaj god ostaviš bez ikakve zaštite to više ne buš našel nestane kao magla.Ti se solidno kužiš u lociranje mobova, ali prosječan vlasnik moba o tome nema blage veze dakle otpiši gubitak i gotovo.

Kad smo več kod sreče na kvadrat, pogleč ovaj friški video bedaki su okvirno potrošili jedan život.Još su im ostala dva života, inače snimanje gromova je "simpatičan hobi" , samo treba pazit da ne potrošiš sve živote.Kaj se tiče tih udara gromova, mislim da je ovaj primjer u top tri koje sam ikad videl.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 14:47 (rambox).
14 godina
PzKpfw kaže...

Isto kao što je iza WII puno ljudi izgubilo dosta toga, pa nisu postali teroristi, osim par ustaških fanatika koji su na silu išli riješavati stvari. Da, bi eto dobili mitsku HR.

A to Komunisti su bili heroji koji su cistili fanatike ili?

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
12 godina
protjeran

@Milka30

Pa, nema heroja za vrijeme mira, nego za vrijeme rata.

Da, oni koji su proglašeni narodnim herojima, oni to i doista jesu.

Nasilne fanatike uvijek treba spriječiti, pa čak i onda kada su puno jači. Tako da tu ima i herojskih podviga.

Al' teroristi i fantici su luzeri.

10 godina
lithiumion kaže...

znaci onaj marokanac u Barceloni nije terorista vec je freedom fighter , opravdava ga rekonquesta,izgon muslimana iz Spanjolske ,zlocini inkvizicije iz 15 stoljeca ... teror spanjolskih kolonizatora nad stanovnistvom sjevernog Marakoka u dvadesetim godinama proslog stoljeca ... Spanjolci jos uvijek drze pod okupacijom par gradova  u Maroku i to ga takodjer opravdava da pobije random civile u setnji !

waaagh
13 godina
neaktivan
warhammer kaže...
lithiumion kaže...

znaci onaj marokanac u Barceloni nije terorista vec je freedom fighter , opravdava ga rekonquesta,izgon muslimana iz Spanjolske ,zlocini inkvizicije iz 15 stoljeca ... teror spanjolskih kolonizatora nad stanovnistvom sjevernog Marakoka u dvadesetim godinama proslog stoljeca ... Spanjolci jos uvijek drze pod okupacijom par gradova  u Maroku i to ga takodjer opravdava da pobije random civile u setnji !

Neopravdava, al koje Španiju prozvo za ovo što si sve naveo da odgovara za ta ne/djela.

14 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

@ithiumion

...

warhammer kaže...
lithiumion kaže...

...

"Ništa nije tako jednostavno da ne bi moglo biti krivo shvaceno." - jedan od mnogobrojnih Murphyjevih zakona

Eksponencijalno povećanja "terorizma" se počelo dešavati nakon Američkog uvođenja "demokracije" na bliskom Istoku. Ono što vi ne možete shvatiti da je terorizam nusprodukt Amerike. Država koja od 230 godina postojanja ratuje 223 godine diljem zemaljske kugle je miroljubiva, ali muslimanski samoubojice koji su se pojavili zadnjih 20ak godina su super opasni zlikovci koji će dovesti zemaljsku kuglu na rub apokalipse?

10 godina

procitaj sto je napisao tip kojeg citiram !

Afganistanski mudjahedini se nisu raznosili ni ubijali po ulicama SSSR-a i zemalja Varsavskog ugovora,uzeli su oruzje u ruke i udarili po oruzanim snagama okupatora i izdajnickog rezima,kao i Kurdi danas  koji su po mom misljenju jedini jedini pravi  oslobodilacki pokret na Bliskom Istoku u ovom trenutku !

waaagh
13 godina
neaktivan
lithiumion kaže...
PzKpfw kaže...

@ithiumion

...

warhammer kaže...
lithiumion kaže...

...

"Ništa nije tako jednostavno da ne bi moglo biti krivo shvaceno." - jedan od mnogobrojnih Murphyjevih zakona

Eksponencijalno povećanja "terorizma" se počelo dešavati nakon Američkog uvođenja "demokracije" na bliskom Istoku. Ono što vi ne možete shvatiti da je terorizam nusprodukt Amerike. Država koja od 230 godina postojanja ratuje 223 godine diljem zemaljske kugle je miroljubiva, ali muslimanski samoubojice koji su se pojavili zadnjih 20ak godina su super opasni zlikovci koji će dovesti zemaljsku kuglu na rub apokalipse?

Pa ovi su opasni zato sto su prenijeli rat na tlo Evrope i to je problem , nikakav problem nije ako koalicione trupe ratuju daleko u  Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji od naših gradova i neremeti naš načina života.

16 godina
lithiumion kaže...

Jel mislite da bombaši samoubojice ne vole svoj život? 

Pitam se baš, što bi vi uradili da Vas netko tlači 10ak godina, da nemate kruha za jesti i da su vam svi bližnji ubijeni? Biste li tada govorili "to je ok, rat je rat, nema veze što su ubili sve moje bližnje" ili bi ste možda poduzeli neke radikalnije mjere?
Teroristi se raznose iz nemoći, da imaju atomsku sigurno bi nju prije bacili na Amere nego što bi se jedan otišao i raznio u tržni centar.

Teroristi ne vole niti svoj niti tuđi život.

Ovo što si napisao, ovo nije profil prosječnog terorista. Ovo što si napisao upravo ovim i sličnim argumentima se ispiru mozgovi mladićima na kvazimolitvama kojima manipulišu kvaziimami sumnjive zaleđine i koji u određenom momentu uglavnom i odrede tko će koga i kada napasti.

Za izvođenje napada morate imati određene veze za nabavku opreme, oružja, eksploziva i dr. Sve to košta i to dosta. Morate imati uglavnom i novčanu podršku. Iz svega ovoga se vidi da ovim stvarima netko kontrolira. Rijetki su napadi " samotnjaka" a isti su uglavnom (na sreću) slabi.

15 godina
protjeran
Može kakav link na tvrdnju? Si siguran da većina nije rođena u europi kao druga/treća generacija?
12 godina
protjeran

@lithiumion

Hm, pa US je rokala po cijelom svijetu, a teroristi dolaze samo sa Bliskog istoka. Zašto?

Hm, koliko znam rat kontra teorizma na globalnoj razini je počeo kada su oni srušili njihove Blizance 11/9.

Pa, i druge velesile imaju problema sa terorizmom. Ne djeluje samo US kontra terorizima i ostalih djelovanja. Pa, to rade i europske države....Slučaj Libije....

To vam je tako. Tko jači, taj kvači.

Tko je jači, on određuje "pravila ponašanja". 

Inače, nema niš kontra US, ponosna je to i velika zemlja. Ideal slobode. Vrlo zanimljive popularne kulture, Lučnoša boljeg svijeta.

Pa, i ovo kaj imamo internet, tehnologiju, dobrim dijelom možemo zahvaliti US. Nije, možda najbolja država na svijetu, al' ne vidim da Ameri bježe iz nje na Bliski istok, nego pak svi sa Bliskog istoka(te, ostali dijelova svijeta) žele doći u nju ili pak u ostale zapadne zemlje koje se furaju na US.

Stoga, tko lajka na bilo koji način luđake teroriste, neka slobodno ode tamo živjeti. 

Jerbo je nebi nikada išao na Bliski istok, osim tamo gdje je svaki kamen povijest, a to je država Izrael. Isto tako zemlja koju posebno lajkam radi mnogih stvari.

Samo mi je bed kaj smo se bi kao narod i država vezali za njih, a nemamo ništa od toga(ili vrlo malo), osim kaj su svi njihovi neprijatelji postali naši.

Pa, ne bih da kod nas počnu rokati ovi luđaci.

Jedna SFRJ je znala iskoristi savezništvo sa američkim prijateljima.

Čitaj:"Hvala, druže Tito!"

18 godina
neaktivan
warhammer kaže...

procitaj sto je napisao tip kojeg citiram !

Afganistanski mudjahedini se nisu raznosili ni ubijali po ulicama SSSR-a i zemalja Varsavskog ugovora,uzeli su oruzje u ruke i udarili po oruzanim snagama okupatora i izdajnickog rezima,kao i Kurdi danas  koji su po mom misljenju jedini jedini pravi  oslobodilacki pokret na Bliskom Istoku u ovom trenutku !

The Central Intelligence Agency helped Osama bin Laden build an underground camp at Khost, which bin Laden used to train Mujahideen soldiers.[4] The United States would later attack this camp when bin Laden was held responsible for bombing embassies of the United States in Africa.

In a 2004 article entitled "Al-Qaeda's origins and links", the BBC wrote:

During the anti-Soviet jihad Bin Laden and his fighters received American and Saudi funding. Some analysts believe Bin Laden himself had security training from the CIA.[5]

Robin Cook, Foreign Secretary in the UK from 1997–2001, believed the CIA had provided arms to the Arab mujahideen, including Osama bin Laden, writing, "Bin Laden was, though, a product of a monumental miscalculation by western security agencies. Throughout the '80s he was armed by the CIA and funded by the Saudis to wage jihad against the Russian occupation of Afghanistan." His source for this is unclear.[6]

In conversation with former British Defence SecretaryMichael Portillo, two-time Prime Minister of Pakistan Benazir Bhutto said Osama bin Laden was initially pro-American.[7] Prince Bandar bin Sultan of Saudi Arabia, has also stated that bin Laden once expressed appreciation for the United States' help in Afghanistan. On CNN's Larry King program he said:[8]

Bandar bin Sultan: This is ironic. In the mid-'80s, if you remember, we and the United - Saudi Arabia and the United States were supporting the Mujahideen to liberate Afghanistan from the Soviets. He [Osama bin Laden] came to thank me for my efforts to bring the Americans, our friends, to help us against the atheists, he said the communists. Isn't it ironic?

Larry King: How ironic. In other words, he came to thank you for helping bring America to help him.

Bandar bin Sultan: Right.[9]

https://en.wikipedia.org/wiki/Allegations_of_CIA_assistance_to_Osama_bin_Laden

Neki dan je bio dokumentarac na TV-u, u kojem se kaže da je Bin Laden za dlaku izbjegao američki napad na bazu Khost u koju je trebao ići, te da je obećao odmazdu Americi.

Pogledati što je El Gadafi rekao od 05.38-7.52

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 22:32 (boxer).
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Steta, savrseni kandidat za malo se ispucat...

14 godina
Batista kaže...

Eto...

Isplati se bit domaći.

Vrate ti pošteno ukradene stvari.

18 godina

Nista novo, sto se tice Al Qaedae sve je jasno. Cak i ja youtube imas i tervju Clintonke gdje prica kako su ih obucavali, financirali...

10 godina
lovacmaki kaže...
Može kakav link na tvrdnju? Si siguran da većina nije rođena u europi kao druga/treća generacija?

ne brini se za linkove , na netu svako ce naci dokaz da bi opravdao svoju tvrdnju,ideologoju,vijest ...  ako sam ubjedjen da su politicari medijske zvijezde i ostali gusteri alieni ,na internetu ce se naci dokazi pa i YT klipovi koji sve to potvrdjuju , tako i o ravnoj Zemlji  i ostalim pseudoznanstvenim,religijskim,politickim itd, preseravanjima 

waaagh
16 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolindino-cerekanje-na-kornatu--novo-dno-nesposobne-predsjednice/991565.aspx

Jebena stvar.

Da nebi bilo zabune mislim na ovaj oglas za set gedora ispod gornjeg članka. Sa 899kn sniženo na 499. Kao što kažem, jebena stvar.

15 godina
ivan dragi kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolindino-cerekanje-na-kornatu--novo-dno-nesposobne-predsjednice/991565.aspx

Jebena stvar.

Da nebi bilo zabune mislim na ovaj oglas za set gedora ispod gornjeg članka. Sa 899kn sniženo na 499. Kao što kažem, jebena stvar.

I mene kopkaju te gedore, već neko vrijeme ali pogledaj ovu fotku. To ti je jebena stvar, u rangu s ovom iz tvog linka.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 12:18 (mario.L_hr).
18 godina

jel neko skuzio kak je bdp imao jaci rast cim su poceli mrdat po nazivima trgova?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice