Eto, popravio sam.
Ovaj narod je idiotan u svojoj srži, a čak ni smjene generacija neće pozitivno utjecati na tu činjenicu (nekoć sam vjerovao da hoće).
I tu ne govorim o političkom opredijeljenju i glupostima kojima se prepucavamo svakodnevno. Glupi smo, skupno kao narod.
A političari... oni su samo preslika nas samih, iako volimo konstantno pljuvati po svima njima i iščuđavati se iz dana u dan kako mogu raditi to i to.
Pa mogu, zašto ne bi i zašto mi očekujemo nešto drugo?
Lako zaboravimo da na svaku osobu koja promišlja dolaze barem dvije osobe koje su tupave do te mjere da dobiješ upalu već uklonjenog slijepog crijeva slušajući ih kako "razgovaraju".
Tupavi smo kmetovi. Nepoduzetni, nesposobni odvojiti nebitno od bitnog i nevjerojatno brzi u uvaljivanju kada se može nešto dobiti mukte.
Zapravo, želim se ispraviti. Gluplji smo od kmetova jer oni su se barem pobunili.
Oni pametni isto su glupi jer su još ovdje... i ja sam glup ko ku*ac, eto 
P.S. Ekonomske usporedbe Juge i današnje RH jednostavno su glupe. Nema tog grafikona koji bi povukao normalnu paralelu između njih.

Lopine i kriminalci trljaju ruke, kaj se tu može ništa to sve spada pod normalnu situaciju u popljačkanoj i prodanoj državi.
PSN - darklydexter