Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.299.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?

@XXX

Da, al' zakaj se uopće grupirati po nacionalnoj osnovi. U Tuđamnovom slučaju to je bilo po nacionalističkoj matrici, te je cilano išao Srbe izbacivati iz Ustava, kada je HR prelazila iu SRH u RH. Da to nije činio, ne bi bilo rata. Al' onda oni čijim je parama došao na vlast ne bili nadmireni(čitaj HR emigracija, većinom i dobrano ustaška).

Tito nije bio hrvatski nacionalist, te smo na temelju sloge sa Srbima i drugim narodima i mi kao Hrvati uvelike profititrali više nego kada smo bili zajedno sa Mađarima, Austrijancima.....

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
18 godina
Jadni mali desnicari, ubiju ih argumentima i onda pocmu plakat kako je svemir protiv njih i kako ih se vrijedja. Sack up boy!
Rvat katolik!
18 godina
odjavljen
PzKpfw kaže...

@XXX

Da, al' zakaj se uopće grupirati po nacionalnoj osnovi. U Tuđamnovom slučaju to je bilo po nacionalističkoj matrici, te je cilano išao Srbe izbacivati iz Ustava, kada je HR prelazila iu SRH u RH. Da to nije činio, ne bi bilo rata. Al' onda oni čijim je parama došao na vlast ne bili nadmireni(čitaj HR emigracija, većinom i dobrano ustaška).

Tito nije bio hrvatski nacionalist, te smo na temelju sloge sa Srbima i drugim narodima i mi kao Hrvati uvelike profititrali više nego kada smo bili zajedno sa Mađarima, Austrijancima.....

Meni je to isto nebitno, i tak smo stanovništvo veličine malo večeg grada. Ali to je ono kaj smo željeli, vlastitu državu u kojoj će mo biti vlastiti gospodari. Za to se ginulo. Tuđman je provodio ono što je narod želio, da li je narod bio dovoljno educiran, pametan i informiran je drugo pitanje. Tuđaman je na vlast doveo narod, isto kao Hitlera ili Tita. Vlast provodi volju naroda...ako ne cijelog naroda obnda one šutljive večine. U suprotnom se dogodi puč, mirnim ili nasilnim putem. Kakav narod, takva vlast.

Tito je bio ispred svog vremena, tadašnja komunistička ideja je bila progresivna ali i naivna. Prvih dest godina je bio čisti diktator a u zemlji je vladalo teško siromaštvo. Ali imao je viziju i proveo ju je u djelo. Bili smo mini EU, samo kaj to nije bilo za nas dugoročno. Nismo mentalitet za to. Dobro nas opisuje vic;

Došao Isus kod Zagorca koji mu je dal jesti i zauzvrat mu obećao ispiniti jednu želju, pod uvjetom da prvi susjed dobije duplo. Zagorac malo razmisli i zaželio da ga Isus oslijepi na jedno oko 

12 godina
protjeran

@XXX

Ma, žikim ja tebe o čem pišešTriple X, mada smo kao zajednica građana unutar SRH isto tako bili gospodari svoje sudbine, puno više nego ovako kao "samostalni" unutar EU. 

Da, ljudi su ginuli, jerbo nisu znali tko iza svega toga stoji. Bili su zavedeni. 

Al' što je narod htio to je i dobio, neka sada uživa. Pametnima i/ili sretijima daleko HR u nekoj drugoj zemlji na Zapadu, neka je sa srećom.

Projekt tuđamanove HR je propao.

Treba nam pod hitno projekt HR 2.0 ili pak utapanje u neki oblik nove Jugoslavije, da preživimo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 12:45 (PzKpfw).
18 godina
odjavljen

A gle, u Jugi je nestajalo novaca, razvijenije republike su morale izdvajati za nerazvijenije iako ni za sebe nisu imale dovoljno...svima je počelo faliti i zato smo željeli svoju državu, da svoju zaradu držimo za sebe. Samo kaj smo bili prenaivni, kapitalistički neodgojeni i nevini pa smo popušili figu  

S jedne strane sustav koji nam je donio puno toga dobrog donio nam je i lošeg...nije nas odgojio za stvarni svijet. Doslovno smo živjeli ispod zvona, i dalje zbog tog imamo posljedice. PŠrosjećni građanin nezna kako i nit kaj pokrenuti samostano, i dalje se očekuje da država otvara tvornice. Ak odeš u dugove bude država pomogla i sl. Neznaje i nesnalaženje u trulom kapitalizmu.

18 godina
XXX kaže...

S jedne strane sustav koji nam je donio puno toga dobrog donio nam je i lošeg...nije nas odgojio za stvarni svijet. Doslovno smo živjeli ispod zvona, i dalje zbog tog imamo posljedice.PŠrosjećni građanin nezna kako i nit kaj pokrenuti samostano, i dalje se očekuje da država otvara tvornice. Ak odeš u dugove bude država pomogla i sl. Neznaje i nesnalaženje u trulom kapitalizmu.

Mislim da to uoće nije problem. Taj isti sustav je odgoji ljude koji bi otišli vani i u kapitalizmu se sasvim okej snašli. 

Naš problem je abnormalna korumpiranost na strani vladajućih elita, i bizarna nezainteresiranost stanovništva za stvarne životne probleme koji se rješavaju referendumima, izlascima na ulice, štrajkovima i drugim oblicima neposrednog angažmana. Umjesto toga, kod nas bi se svi bavili ideologijom i to na teoretsko-filozofskoj razini. 

Mi imamo političke i gospodarske elite koje su mahom dno, a sustav su prilagodili sebi, a ne društvu. 

This space for rent!
12 godina
protjeran

@XXX

Uz slaganje svega onog što je napisao Drago, htio bih napisati da su ljudi bil zavedeni i da sami raspad Jugoslavije nije trebao ispasti tako krvav, te sa tolikom pljačkom bande najgore vrste.

I danas živimo dok nam daju kredita izvana(vidiš što se događa, kada Rusi malo "zakašljucaju", spašavajte nas "braćo" sa Zapada, jerbo smo mi ipak tobože srednja Europa,....)

U stvari radnička klasa izdala je samu sebe. Oni koji su vjerno služili kao poslušnici onom režimu, naglo su otkrili svoju vjeru i hrvatstvo, te prešli pod skute HDZ kao pokreta,te i danas hoće soliti pamet.... 

18 godina
odjavljen
PzKpfw kaže...

@XXX

Uz slaganje svega onog što je napisao Drago, htio bih napisati da su ljudi bil zavedeni i da sami raspad Jugoslavije nije trebao ispasti tako krvav, te sa tolikom pljačkom bande najgore vrste.

I danas živimo dok nam daju kredita izvana(vidiš što se događa, kada Rusi malo "zakašljucaju", spašavajte nas "braćo" sa Zapada, jerbo smo mi ipak tobože srednja Europa,....)

U stvari radnička klasa izdala je samu sebe. Oni koji su vjerno služili kao poslušnici onom režimu, naglo su otkrili svoju vjeru i hrvatstvo, te prešli pod skute HDZ kao pokreta,te i danas hoće soliti pamet.... 

Nisam ništa drugo ni napisao. Znač da ponovim, novaca je u Jugi nestajalo a i to malo Slovenija i Hrvatska su morali dijeliti. Ljudi su generalno bili frustrirani i nezadovoljni tih godina. Željeli su to zaustaviti i išao je referndum od odcjepljenju. Kreču balvani, blokade prometnica, pucnjava i daljnji razvoj se zna. Koliko su ljudi bili svjesni svega je dobro pitanje. Da su slušali Brunu Bušića o budućoj najezdi vlastitih kriminalaca možda bi bili svjesniji, samo kaj je bila stroga cenzura prema takvim istupima. Možda bi napravili drugačije, sporije...nemam pojam koliko je bilo moguće s obzirm na stvaranje krajine i okupaciju pola Hrvatske. da je trebalo biti puno manje nacionalizma, sigurno da je.

danas smo tu gdje jesmo. Živimo u prirodnim ljepotama, čitoj vodi, dobroj klimi i još uvijek čistoj zemlji. Ljudi su relativno OK, nema najezde stranaca zbog loše ekonoimije i ukupno život je OK ako imaš solidan posao. Vlast je bezidejna i poput limba vrti se u krug sa ogromni benificijama, poput feudalaca. Ipak ne vidim da bi bilo gdje drugdje bilo ljepše a proputovao sam nešto po EU. Volim svoj Zagreb i HR u cjelini. Kaj bu sutra? Neznam, moguće da se predomislim, takav je život.

14 godina
Drago kaže...

Mislim da to uoće nije problem. Taj isti sustav je odgoji ljude koji bi otišli vani i u kapitalizmu se sasvim okej snašli. 

Naš problem je abnormalna korumpiranost na strani vladajućih elita, i bizarna nezainteresiranost stanovništva za stvarne životne probleme koji se rješavaju referendumima, izlascima na ulice, štrajkovima i drugim oblicima neposrednog angažmana. Umjesto toga, kod nas bi se svi bavili ideologijom i to na teoretsko-filozofskoj razini. 

Mi imamo političke i gospodarske elite koje su mahom dno, a sustav su prilagodili sebi, a ne društvu. 

Drago, baš kontam ovih dana - pa to je definicija distopije, odnosno distopijskog društva !

I onda meni vele da sam lud što još nisam siguran u vezi odogoja dijeteta u ovakvoj okolini.

tnakir kaže...
Jadni mali desnicari, ubiju ih argumentima i onda pocmu plakat kako je svemir protiv njih i kako ih se vrijedja. Sack up boy!

Valjda Yugosvemir, Mile. Joj...Crveni Marsovci itd.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 14:03 (DarthMarkus).
12 godina
protjeran

@XXX

Slažem se u većini stvari, osim u tome da smo trebali slušati Bruni ili bilo koga iz HR dijaspore koja je otišla '45, te '91 došla po osvetu.

Prije prvih balvana stvar se mogla riješiti da nisu Srbi nasilno stavljeni izvan zakona kao konstutivni faktor kako je pisalo u Ustavu SRH, a htjelo ih se svesti na razinu nacionalne manjine. Trebao je biti dogovor, al' se mnogi naši krenuli u obračun sa Srbima na raznorazne načine, te sada o tome se nerado govori/piše/iznosi.

Konstatno se protura ono Mi, Hrvati, nekoga  nas želi napasti, naglasati i tome slično, al' istina nije baš na toj nacionalistočkoj tuđmanovoj matrici.

Za njega osobno držim sa je mrzio Srbe, te da je htio što više im nanijeti zla. Izdao je svoj antifašizam.

18 godina
odjavljen
PzKpfw kaže...

@XXX

Slažem se u većini stvari, osim u tome da smo trebali slušati Bruni ili bilo koga iz HR dijaspore koja je otišla '45, te '91 došla po osvetu.

Prije prvih balvana stvar se mogla riješiti da nisu Srbi nasilno stavljeni izvan zakona kao konstutivni faktor kako je pisalo u Ustavu SRH, a htjelo ih se svesti na razinu nacionalne manjine. Trebao je biti dogovor, al' se mnogi naši krenuli u obračun sa Srbima na raznorazne načine, te sada o tome se nerado govori/piše/iznosi.

Konstatno se protura ono Mi, Hrvati, nekoga  nas želi napasti, naglasati i tome slično, al' istina nije baš na toj nacionalistočkoj tuđmanovoj matrici.

Za njega osobno držim sa je mrzio Srbe, te da je htio što više im nanijeti zla. Izdao je svoj antifašizam.

Nije se sam izabrao. Da nije imao podršku nebi ni provodio takvu politiku. Kakav večinski narod, takva vlast. Račan je nudio drugačija rješenja i debelo je izgubio. Samo navodim činjenice, ne opredjeljujem se ni za jednu stranu.

12 godina
protjeran

@XXX

Slažem se sa tobom sada 100%. Zato je i bio u pravu gospodin I.Josipović kada je iznio istinu da u njedrima HR naroda još uvijek čuči ona zmija.

Mnogi "naši" ljudi žedni su osvete i dan danas, bez obzira bila u njima ona zmija ili pak blaža verzija, ona domobranska koja nije prešla u partizane.

Račan je ostao vjeran ideji radničke klase i ideala iz mladosti, kao i S. Šuvar, primjerice. Nikad se se nisu mijenjali, osim na bolje.

Činjenice su super, al' ja se ipak volim opredijeliti. 

Čvrsto uz tekovine NOBa.

18 godina
odjavljen

Pa gle i ja sam bio primljen u pionire i omladice . Bila su to super mladenačka vremnea, neopterečina osim nekim 3. svjetskim nuklearnim ratom  

edit; osmi razred i bojevo gađanje iz M48 uključujući sve cure...do zadnje , srednja škola i napredak na papovku. Ja uživao. U školi mi je nadraži predmet bila ona oćenarodna odbrana ili kako se zvala, učenje o atomskom oružju, kako se zaštiti bacanjem u stranu i sl.  Stavljanje plinske maske i sl. divote.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 14:27 (XXX).
12 godina
protjeran

@XXX

Eh, bio sam ipak premlad za pionire. A, kasnije me Tuđman zeznuo. Prva sam generacije bio kaj nije išla u pionire. 

Preodređen za navijača Croatije. Međutim, ostao sam dinamovac.

18 godina
odjavljen

Aj neka. Ja mrzim nogomet tj. taj folklor 

U jugi je bio posebno napredan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 14:43 (XXX).
10 godina
PzKpfw kaže...

@XXX

grijesis,taj dio etnosa odlucio sa za rat jos dok su  Franjo,Alija i ostali klerofasisti bili u zatvoru , ali jbga shebao ih AVNOJ i ono sto se dogovorilo tamo;granice ! ... poput Daytona za BiH ,nikakva sila nece nista promijeniti samo moze napraviti destrukciju i na kraju sve zrtve za nista ,besmisleno izgubljeni zivoti i unistene buducnosti, jer nema mjenjanja granica !

waaagh
18 godina
XXX kaže...

Aj neka. Ja mrzim nogomet tj. taj folklor 

U jugi je bio posebno napredan.

Ci hebate, jesi video šta kaže onaj nogometni srpski bradonja, spalim mu sestru u šumarku.Nadam se da je još živ, pa da ga sad preupitam ko je bre odgovora za krađu Kosova.

E da to su bila vremena nogometnih navijača, kad su se i razne cure mlatile po stadionima i bircevima.

Za kraj ipak treba stavit naglasak na BBB, a ko če njih bolje oslikat nego legendarna Zločesta Dječurlija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 16:51 (rambox).
12 godina
protjeran

uh koliko postova danas jedva ih procitah. Je da ubise me sa argumentima da evo planiram uzeti neki normabel da se smirim malo. Al zanimljiva situacija gdje se tenkica ispravlja pa se onda on slaze s tim ispravljenim. Bome covjek stvarno ima svoje misljenje. Da mi je bar odogovorio na ono pitanje u vezi boysa bio bih malcice sretniji. Naravno 90% postova su mu bajke, htjeli vi to priznati ili ne. Al ajd da ispravim malo, kazes tudman htio izbaciti srbe iz ustava, drzave, pa vjerovatno po tebi i ove planete, a kako to da nakom 4 krvave godine rata on nudi plan Z4 koji isti ti srbi odbijaju. Ali pazi nudim im drzavu u drzavi, svoju policiju i jos mnoge druge benefite. Pa eto tenkicu molio bi te ako ti se da malo objasnis situaciju. Ipak sam ja zatupljen, neskolovan i sto ja znam sve ne.

A sad jedno opcenito pitanjce, zasto se brisu postovi koji ne vrijedaju, odnosno vrijedaju onoliko koliko vrijedaju i drugi. Ako mene netko nazove ustasom i nacionalistom zasto ti smeta onda ako te nazovem komunjarom? Jednostavno zar ne? Al dobro dragec nam se pojavio, malo me ignorira al sta se moze, mislim kad mi je zadnju put stavio ban onda je naveo milijun titula koje ima na ovom forumu pa sam eto slijedom toga mislio da ga se moze nesto priupitati pa da se ocita u vezi toga. 

ALi nista od toga, vjerovatno ce i meni sad opet ban staviti kao i ostalima koji nisu po volji.

Pozz decki, vratite se u proslost, poljubite sliku tita, a kad pogledate gore malo vidit cete sahovnicu.

Svako dobro :)

16 godina
neaktivan
De ti nama reci sta tebe muci?
Ovdje smo svi prijatelji, slobodno se otvori, ako je problem zena, cura, decko.. eto otvori dusu.
Kako zivot? Kako posao? Svidjaju li ti se vise crnke ili plavuse, plavusani?

Gdje ces na ljetovanje? Zimovanje?
16 godina
nj0fra kaže...

Ova tema je leglo iskompleksiranih i neostvarenih debila koji baljezgaju, mlate praznu slamu i gube dragocjeno vrijeme svojih beskorisnih života vrijeđajući druge.....

Ja sam na ovoj temi gotovo uvijek zbog svojih razmišljanja bio proglašavan glupim, zaostalim, krezubim, zatucanim, glupim, glupim, glupim iako nikada do sada u svome životu nisam dobio vlastiti dojam niti povratnu informaciju od nekoga ili nečega (škole, sveučilišta) da sam išta od toga. Moja razmišljanja nisu nikakva ekstremistička razmišljanja nego su u današnjem političkom spektru potpuno normalna...

Tvoja razmišljnja su, kao kazneno djelo, propisana kaznenim zakonom.

18 godina

A) Citati, jebemu led!

B) Mislim da je njofra nekakav demokršćanin, a ne ekstremni desničar (iako sam možda preskočio nešto bitno u njegovim postovima) tako da ne znam kako bi njegova razmišljanja bila kazneno djelo. 

This space for rent!
17 godina
neaktivan

Ovo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/varazdinka-koja-je-ubila-bivseg-decka-tvrdi-da-ju-je-pokusao-silovati-poznanici-ona-je-tempirana-bomba/977685.aspx

Sad, pustimo na stranu sto vjerujem da je izmislila pokusaj silovanja, na osnovu onoga sto ljudi kazu o njoj i njemu (iako je to vrlo problematicno danas, jer si odmah mizoginist cim posumnjas u zrtvu) - kakve su ovo budalastine?

Stručnjaci kažu da se pokušaj silovanja ili silovanje može dokazati na dva načina: tragovima sperme ili ozljedama vagine

Dakle, zapravo se silovanje mora dogoditi (penetracija i/ili orgazam), da bi se mogao dokazati pokusaj.

Katastrofa!

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....
12 godina
protjeran

dragi ivane, ne muci mene nista, ako si kad pomislio da me strecne na kolicinu neisitina napisani ovdje ne brini, dobro sam. Ali imam potrebu odgovoarati na takve stvari, jer su laz. Druga je stvar sto pojedinci ovdje pokusavaju provocirati pa da netko izgubi zivce pa da popije ban. Ako trebam dobiti ban radi svojih postova dobrovoljno se predaje. Ali tek onda kad proguglas tj. proguglate pa vidite dal pisem gluposti kao drugi ili argumentiram. Ako tebi povijest nije jaca strana, ili pokusavas zanemariti neke stvari to je tvoj problem. Ja kad nesto ne znam odem procitam naucim nesto novo. Zapravo ne znam zasto ti odgovaram, ako si ti spreman radi svoje politicke opredjeljenosti podrzavati razne stvari onda tebi svaka cast ali onda imaj barem malo morala i casti ne prozivati druge idiotima. No dobro, ionako je to danasnji liberalizam, toboze postujem sve dok netko ne priupita nesto a onda krene vrijedanje. 

Samo me zanima zasto su dozvoljeni samo linkovi sa indexa, posto vidim da se odredeni postovi brisu?

Ovo kazneno djelo, kazneni zakon necu ni komentirati, nadam se da niste tako nisko pali da probate s tim argumentom ici.

18 godina

Naporan si sa svojim nemuštim Kalimero jadikovkama. Samo na ovoj stranici diskusije imaš linkove s pet različitih izvora, ne samo s Indexa. 

Opet bi raspravljao o moderiranju iako to nije tema rasprave niti se o pritužbama na moderatore raspravlja na stranicama foruma, što ti je jasno navedeno u pravilima.

Ako ti ne odgovaraju pravila foruma, ne moraš sudjelovati u njegovom radu. Ako bi trtljao, ali bez poštivanja pravila foruma, bit ćeš brisan, suspendiran i evtl. izbačen s foruma.

Sve ti je još jednom sve objašnjeno, ravnaj se po tome ili nemoj, ne davi više sa svojim cmoljenjem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 16:49 (Drago).
12 godina
protjeran

O pa hvala na odogovru, al stvarno sad ne zezam. Drago mi je da si odgovorio. Pa onda ocito se ne moze nigdje potuziti jer kad posaljes mail gle cuda ti odgovoris, dakle citaj ne mozes se potuziti. Isto po pravilima foruma pise da je zabranjeno trolanje, a kako onda nazivas postove gdje se namjerno pisu neistine i izvrcu cinjenice? Ok rekao si da si suvlasnik foruma/bug-a/svega jel postoji nacin da dodem do druge strane vlasnika?

A forum postujem jer odavno bi vec pisao gluposti, ne vrijedam nikog iako se ovdje svakog naziva ustasom i sta sve ne, slobodno linkaj gdje vrijedam nekog ili trolam. Samo sam priupitao zasto se troll postovi ne brisu. Isto kao kad netko napise da se tema pretvorila u kupus. 

Trolanje - Postovi kojima je jedini cilj izazvati negativne reakcije drugih komentatora, izazivati i provocirati smatraju se trolanjem i brišu se, a autori kažnjavaju shodno procjeni moderatora. Evo pravila, sam si mi rekao da si ih ti pisao. I sad kad netko napise da domovinski rat tako nazivaju samo nacionalisti, kad napise da hrvati pazi hrvati svojataju NŠZ i sl. tebi to nije trolanje?

Svaka cast, budi baja, nabaci perma ban ako ces se osjecati uzvisenim i tako lijeciti svoje frustracije, ocito je da samo i ovdje mozes biti 'netko'.

Aj vozdra

18 godina

Nije problem što drugačije razmišljaš, problem je što si dosadan.

Da nisi dosadan, možda bi se i raspravljali sa tobom. Ovako te jednostavno ignoriramo.

Rvat katolik!
14 godina

To ti je to, stari moj. Istina, pokušaj silovanja je nešto što nekad može biti teže dokazivo, no naš sustav pada i na puno očiglednijim stvarima.

Neke moje kolegice su radile u sigurnim kućama za žene i naslušao sam se priča gdje je netko nekog ubio (npr supružnik, bivši dečko, etc.), da bi se potom otkrilo kako je bilo n prijava o prijetnjama, mlaćenjima, i kojekakvih zapisnika. Ispada da, dok ne dođeš u situaciju da ko Neo u matrixu izbjegavaš metke, ne možeš očekivati da te netko shvati ozbiljno.

Naravno, ako si premijer ili netko drugi bitan, onda je dovoljno da ti neki klinac napiše nešto ružno na fejsu i op, 15 dana pritvora, za početak.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/otkriveno-sto-je-plenkovicu-napisao-mladic-koji-je-zbog-toga-zavrsio-u-pritvoru/977760.aspx

mislim stvarno.. "kredibilna prijetnja"  .. pa da planira to napraviti kao prvo ziher nebi to piskarao po fejsu 

svakako da je lima malo pretjerao, ali 15 dana istražnog pritvora zbog ovoga. i čak su ga čekali 2 mjeseca da se pojavi u Hr nakon objave

cirkus 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Ovo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/varazdinka-koja-je-ubila-bivseg-decka-tvrdi-da-ju-je-pokusao-silovati-poznanici-ona-je-tempirana-bomba/977685.aspx

Sad, pustimo na stranu sto vjerujem da je izmislila pokusaj silovanja, na osnovu onoga sto ljudi kazu o njoj i njemu (iako je to vrlo problematicno danas, jer si odmah mizoginist cim posumnjas u zrtvu) - kakve su ovo budalastine?

Stručnjaci kažu da se pokušaj silovanja ili silovanje može dokazati na dva načina: tragovima sperme ili ozljedama vagine

Dakle, zapravo se silovanje mora dogoditi (penetracija i/ili orgazam), da bi se mogao dokazati pokusaj.

Katastrofa!

Da, zato kod nas imamo i kategoriju ličko rukovanje.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nije problem što drugačije razmišljaš, problem je što si dosadan.

Da nisi dosadan, možda bi se i raspravljali sa tobom. Ovako te jednostavno ignoriramo.

Neznam kako itko može "drugačije" razmišljati na taj način. Kada nekom moraš ko djetetu objašnjavat di se kaka, di se piša.. i po tristo puta, a on tebi na to kaže "ako tebe povijest ne zanima".. pa rođo, pokaži mi diplomu filozofskog na kojoj piše da si završio za magistra povijesti pa se kurči. Ovako seruckat "šta je ispravno, šta nevalja" može svatko o svačemu.

Nije problem što oblak drugačije razmišlja već što uopće ne razmišlja. Baš zato je dosadan i baš zato svima ide na jetra. Valjda lik ide onom "ne jebe lijep nego uporan", al ovo se već pertvara u silovanje. #deus

Oblače, ušo si u partizanski gay club i slobodno popij nešto, pleši, razveseli se.. bit će ti super ako se prepustiš. Drago ti je šanker pa ili nešto popij ili vozi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice