Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
moderator
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...

Fudbal me totalno ne zanima tako da nemam pojma o tome niti se mogu uživiti u te afere.

Samo muški sport

Nikakav nogomet, balet, opera i ostalo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 12:46 (DrNasty).
12 godina
protjeran

Odlične vijesti!!!!

Linkić:

U moru poplava loših vijesti, evo jedne dobre, gdje su pobijedili građani, antifašisti:

U ZGB kvartu Savica srušena je lokacijska dozvola za izgradnju crkve, zbog:
-tri puta izašli iz zakonsih određenih gabarita..
-nije bilo natječaja....

-zbog paracilizacija....

Zbog njih je srušena lokacijska dozvola za crkvu, mada su građani imali 16 razloga, al' instiucijama je bilo dovoljno sam tri navedena. Primjerce, crkveni toranj je ljudima gledao ravno u prozor.

Bandić laže, nikada nije bio za drugu lokaciju crkve, nego je htio baš crkvu u parku. Tako su htjele turbokatolici, jer oni moraju biti u centru pažnje, jer ih ionako nitko ozbiljno ne doživljava.

Struka je bila protiv crkve u parku, građani u 80% su kontra crkve u parku. Bandić se ponaša kao faraon, samo kako bi kupio populističke glasove neukih vjernika.

Sada bude crkva iza bandićevih vrtova, negdje kod đubriva uz nasip Save, da prva strada ako dođe do poplave u ZGB, ako tako bude htio Bog.

Kako su kleronacionalisti htjeli, tko su i završili. Sada će imati svoju bogomoljku iza đubriva.

Osobno, mislim da u mojem kvartu Savica nama nije potrebna crkva, jer jednostavno nema toliko vjernika. To je kao da kažemo da nam treba nacionalni stadion od 60 tisuća mjesta, jer imamo tolikoi interes za nogometom. Naime, crkve su kao i stadioni puni samo onda kada su veliki događaji, te kada se treba pokazati i vrijeđati druge. žićBo, Uskrs, Velika Gospa, tekma kontra drugih okolnih naroda iz regije Adriatic...inače, u drugo doba godine, oni su prazni, poluprazni, te samo govore o nečijoj potrebi za megalomanijom. Kao npr. Tuđmanovoj za stadionom Maskimir ili pak ove odnarođene Crkve koja želi velikim građevinama pokazivati svoju političku moć, te manipulirati ljudskim dušama u svrhu obrane svojih materijalnih interesa. Što je pak tako daleko od njezinog poslanja.

Inače, Crkva uvelike širi mržnju i netrepeljivost i dijeli ljude, jer primjerice, osobno nisam znao da je moj kvart u kojem sam preko 30 godina da je "komunistički" dok nisam to pročitao u Glasu Koncila. Kako sam rastao i odrastao u tome kvartu bio sam do tada svjestan samo činjenica da nismo "najjači" kvart u ZGB, da smo velika većina dinamovci, te sam znao tko su bili crvendaći( to su bili zločesti dečki iz 80-ih godina koji su tukli drugu ekipu iz drugih zgrada, a oni su imali takav nadimak za grupu, jer je njihova zgrada bila u crvenoj boji).

Naime, ova incijativa za očuvanje parka sa linka koji sam postavio, jedino nije zahvalila crvenoj akciji, odnosno antifašističkim ilegalcima, kada su nabrajali tko im je pomogao u obrani parka kontra kleroustaša.

Za moje drugove, evo par slikica od Radničke fronte:

SFSN!!!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
18 godina

Ja sam za zabranu rada trgovina nedjeljom (i subotom), a bio sam protiv zabrane.

Isto sam mislio da treba inspekcija viditi provode li se zakoni i plaćaju li poslodavci radnice i radnike kako treba, ali desetljećima isto sranje, ljudi rade 7 dana u tjednu po 10-12 sati dnevno za tri i po keke, a inspekciju boli kurac. Na kraju nekom pekaru naplate 1500 kuna kazne jer nema u dućanu od 20 kvadrata s jednim vratima izvješen plan evakuacije u slučaju požara. 

Inspekcija očito ne smije ni prismrditi ideji da Todoriću i ekipi naplaćuje kazne koje će ih zaboljeti, i tako je desetljećima, pa onda da se više ne zajebavamo nego petodnevni radni tjedan za sve, od 9-5 kao u Belgiji ili Danskoj, Norveškoj i tako to i kraj priče. 

Petirka je, naravno, dno intelektualnog nepoštenja i licemjerstva opće vrste (zagovornica braka, a živi u divljem braku; zagovornica demografske obnove s nula djece; bivša glasnogovornica Račanove vlade, sada katolibankinja...), ali iako su moji argumenti posve različiti od njenih, na kraju mi je zaključak isti. 

This space for rent!
14 godina
Drago kaže...

Fudbal me totalno ne zanima tako da nemam pojma o tome niti se mogu uživiti u te afere.

Ali ovo nije fudbal.

Ovo je hiperobla mužnje krava, fudbala, politike/sabora i preCjedavanja ministarstva za istraživanje ruda i gubljenja vremena.

Kako to pored zdravih očiju ne vidiš.

10 godina
neaktivan

Obavezna sterilizacija je rješenje, mark my  words !!!

Premda, kolega Mayo bi se složio;  kaj ima  žena neplaćeno  raditi nedeljom  na blagajni.

Red joj je da doma kuva  i čuva trudnoću...

Kruha i igala...
14 godina
fer-de-lance kaže...

Obavezna sterilizacija je rješenje, mark my  words !!!

Premda, kolega Mayo bi se složio;  kaj ima  žena neplaćeno  raditi nedeljom  na blagajni.

Red joj je da doma kuva  i čuva trudnoću...

Božica Jurić uvjek pogodi u srž

ma joj lulave žemske sad une napadaju ovog našeg vanjskog ministranta štirku da tobože oče da žemske prava nemaju pa kakova to prava une oče nesmje žemsko ubit nerođženo djete i nosit djete mora i nesmje žemsko se previše umuške stvari paćat nego mora slušat i zašporetom bit i kuču redit dok muški važne stvari rade bila jednom jedna umoje matere uselu šta se udala za peru ložaća i una tijela da ponjenom ukuči bude ma ni noge mu nije tijela prat a kuvala bože saćuvaj i još tijela da una odlućiva kakove če boje kuča bit i kakovu ogradu metnit ma kažem vam sve muške stvari tijela radit i jadan pero se župniku ucrkvi požalijo a un unda poslo moju mater i žene izsela i došle une po besramnicu uvatile ju zakosu i upitale da se muških stvari predbogom odreće una veli neču a une ju uvatiše do gola skiniše natrljaše unu stvar limunom i koprivom i zatvoriše je ubaćvu punu slane vode i kad je vriščat prestala izvadiše je i baciše uladnu vodu i unda je izvadiše i kuči odnesoše peri i taman kad je pero mislijo da če se popravit una odšeta dobrda i baci se uponor bome vrag je valjda sebi pozvo

12 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ja sam za zabranu rada trgovina nedjeljom (i subotom), a bio sam protiv zabrane.

...

Nemoj me krivo shvatit, nemam ja ništa protiv zabrane rada nedjeljom. Šta se mene tiče ne trebaju radit ni subotom ni nedjeljom. Ako netko nije dovoljno inteligentan da si kupi namirnice za nedjeljni ručak dan ili dva ranije to je njegov problem, ali ovo što oni predlažu je idiotarija i diskriminacija prema ostalim ženama i muškarcima i jednostavno je glupo. Nemoš bit pošten i yeben. Ili nek zabrane rad nedjeljom ili nek ne kenjare sa blesavim prijedlozima.

Što se tiče Todorića, izgleda da je ipak sve istina što se priča o njegovoj financijskoj situaciji...hint hint radnici u Todorićlandu nisu dobili plaću već dva mjeseca i nema naznaka da će uskoro dobiti.

Edit: Darth ja ovo ništa ne razumijem, ko da je na kineskom pisano 

edit edita: fer-de-lance nemoj i lanac zaboraviti 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 13:03 (ddarknessfairyy).
10 godina
neaktivan

Zanimljivo je da takvih ljudi iz DarthMarkusova citata  ima još pregršt  ovdje na selu.

Čak i mladih  cura...

Mozgove im isprali.

Šokiram  se redovito.

Kruha i igala...
18 godina

I btw minimalna plaća mora biti tzv. living wage - ona od koje se zapravo može živiti - mislim da je to oko 5 keka za jednoga, odnosno oko 7 keka za četveročlanu obitelj. 

Zapravo - mislim da je potrebno napraviti tonu toga i točno suprotno od onoga što nam političari i trenutne ekonomske im prišipetlje koji se prave stručnjacima trenutno govore. Nema rasta bez stanovništva koje si ne može ništa priuštiti. Ova "štednja" gdje se štedi na najsiromašnijima, a najbogatiji prave dvorce i voze se u helićima je samo preraspodjela nacionalnog bogatstva za račun onih na samom vrhu ekonomske piramide.

This space for rent!
14 godina
fer-de-lance kaže...

Zanimljivo je da takvih ljudi iz DarthMarkusova citata  ima još pregršt  ovdje na selu.

Čak i mladih  cura...

Mozgove im isprali.

Šokiram  se redovito.

Ma nisi skonto pajdo.

Ovo je satirična FB stranica. Jedna od rijetkih domaćih koje pratim.

https://web.facebook.com/bozica.juric/?fref=ts

Ali kontam da su kod nas satire nerjetko istinite.

10 godina
neaktivan

Bez brige,  znam  ja  tko je autorica.

Satira par exellance.

Stvar je da ljudi  ne skuže više šalu  ako  ne staviš smajlić na kraju...

Kruha i igala...
14 godina
To što tamo bandinjo radi je debilizam,izgradit crkvu nekom kraj prozora.🤦 (što je najgore još bi oni dj. park sjb)
Ono,dok pijes kavu iz leggia možeš cut misu i odmah svećeniku ubacit koju kunu u skrabicu.
Već ako ju mora napravit neka je digne kraj Chromosa iako,je i to po meni pre blizu.Jbga ako nejde Šanci su uvjek blizu.😂😂

Off-topic:
Za Savicu mogu jedino reći da je najljepši dio grada. 😎😎😎
13 godina
Drago kaže...

I btw minimalna plaća mora biti tzv. living wage - ona od koje se zapravo može živiti - mislim da je to oko 5 keka za jednoga, odnosno oko 7 keka za četveročlanu obitelj. 

Zapravo - mislim da je potrebno napraviti tonu toga i točno suprotno od onoga što nam političari i trenutne ekonomske im prišipetlje koji se prave stručnjacima trenutno govore. Nema rasta bez stanovništva koje si ne može ništa priuštiti. Ova "štednja" gdje se štedi na najsiromašnijima, a najbogatiji prave dvorce i voze se u helićima je samo preraspodjela nacionalnog bogatstva za račun onih na samom vrhu ekonomske piramide.

davnih dana sam rekao na ovoj temi da minimalna plaća treba biti 5 keka kuna - sukladno tome rasla bi i srednja i viša plaća ili kako ih već kategorizirati

tko nemere dati radniku plaću 5 keka, neka zatvori butigu i gotovo, jer s takvim rastom minimalca drastično bi rasla i potrošnja, samim time i interes za investicijama, nova radna mjesta blabla

ovako, kako i sam kažeš, imamo nekoliko bogataša koji lovu trpaju u čarapu ili na kajmanska otočja, osiromašuju radnike i podmazuju debele političare da bi im takav modus operandi išao što lakše

nemere todorić nikad pojest ćevapa i banana koliko deset radničkih obitelji, pa da mu je neznam koliko debeo novčanik, dakle nemera na takvima rast potrošnja i ekonomija

16 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

Za moje drugove, evo par slikica od Radničke fronte:

SFSN!!!

Hajde, priznaj da si ti to na brzinu napisao i fotografisao!

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 14:16 (phoenix2003).
13 godina
phoenix2003 kaže...

Hajde, priznaj da si ti to na brzinu napisao i fotografisao!

znaš da bi to bilo iznuđeno priznanje, još se nisi ni legitimirao 

16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Misliš na "dućkase", markete, samoposluge.. ili sve (benzinske, trgovački centri, kafići, kina..)?

18 godina
ivan dragi kaže...
Drago kaže...

Misliš na "dućkase", markete, samoposluge.. ili sve (benzinske, trgovački centri, kafići, kina..)?

Svi dućkasi, kina ne spadaju u tu kategoriju ni restorani i o tome nisam ni razmišljao Ali ako se dogovorimo, može i to. 

This space for rent!
18 godina
moderator

Šta su vam dućkasi, jbt?

12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Šta su vam dućkasi, jbt?

Mali kvartovski dućani. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
12 godina
protjeran

@phoenix2003

Hvala, ti druže, al' ipak nisam bio ja u pitanju.

To je slikano koji dan poslije velikog prosvjeda za park kontra crkve u njemu prošle godine, nakon noćne akcije ilegalaca.

Bilo mi je to zanimljivo uslikati, te pofotkati, jer zidovi govore što ljudi misle.

@Frk

Miki Fontana je klasičan političar koji čini sve samo kako bi ostao na vlasti. Već godina oni ima vlast u ZGB, na račun onih kaj pune gradski proračun, kako bi njegovi glasači i njihove familije mogle biti lijepo uhljebljene kao paraziti na grbači običnih građana. Laže, vjerojatno krade, te ništa ne radi, osim kaj u sa Audijem dobre klase dolazi u obići svoje vrtove:

Za crkvu već godinama zavlače građane koji se kontra toga bune, opet za račun katoličkih glasova ljudi koji ne razumiju da se ne smije kršiti zakon. Mnogi kleronacionalisti čim im spomeneš da si kontra gradnje crkve, krenu sa etiketiranjem. Takvi ljudi su vjerojatno i razapeli Isusa Krista.

Nadalje, godinama se priča da bi se trebao Zagreb vratiti rijeci Savi, te mislim da su rađe crkvu mogli napraviti na splavi, pa ju po potrebi furati u dijelove grad gdje je to potrebno.

Inače, ta crkva na Savici ne bi bila obična crkva, nego prije Mali Vatikan, gdje pored misa bila i dvorana, gdje bi se okupljali katolici na svojim sastancima, Nešto poput regurtnog centra, nešto slično kao što Markića uz pomoć Opusa Dei gradi škole, vrtiće...na Borovju(usjedni kvart), gdje će se odgajati mali, tobože elitni katolici koji će meni reći tko je tko, te da je socijalizam loš, a Tito zločinac. A, sve dobro kaj danas imamo, dobili samo od Partije(one koju je Bandić izdao) i borbe NOB, ne neposredno, nego kao društvo. 

Sve loše kaj danas imamo uvelike dolazi od ustaša i domobrana, ustaške emigracije, te ovih nacionalista koji su u stvari, obična mafija. Pobjednici hrvatske tranzicije. U tom aspektu i gledam rad nedjeljom. 

EDIT: da za Savicu se slažem, krasna je i lijepa. Ima nasip, parkove, trgovine, samo nam još treba park za pse, te više građanskog duha....

--------------------

Lako njima graditi crkve, i ostale klero građevine, sa našim novcem ili pak snimati filmove o onom plaćenom ubojici, te dezerteru koji je držao godinama cijelu državu u izloaciji(njegov bijeg...), te pomogao HDZ da se vrati na vlast, te prijetio Račanu i ostaloj ljevici državnim udarom(zveckala ustaše tada i sada oružjem, ako ljevica napravi konkretne korake...) ako nešto ozbiljnije pokušaju...Samo neki mitovi kao od stoljeća sedmog, te oko tobože mitskih figura, a u stvari su ti ljudi najobičnij papci. 

Zakaj se ne snimaju filmovi o Blagi Zadri, Reihl-Kiru, Glavaševiću, profesoru I.Hitiju koji je u ratu pored nošenja i pucanja iz puške, činio i dobra djela.....

----------

BTW sutra je dan žena, pa ženama sretan njihov dan, a vi nešto poklonite svojim dragim osobama, kontra spola, a može i istoga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 14:59 (PzKpfw).
18 godina
PzKpfw kaže...

--------------------

Lako njima graditi crkve, i ostale klero građevine, sa našim novcem ili pak snimati filmove o onom plaćenom ubojici, te dezerteru koji je držao godinama cijelu državu u izloaciji(njegov bijeg...), te pomogao HDZ da se vrati na vlast, te prijetio Račanu i ostaloj ljevici državnim udarom(zveckala ustaše tada i sada oružjem, ako ljevica napravi konkretne korake...) ako nešto ozbiljnije pokušaju...Samo neki mitovi kao od stoljeća sedmog, te oko tobože mitskih figura, a u stvari su ti ljudi najobičnij papci. 

Zakaj se ne snimaju filmovi o Blagi Zadri, Reihl-Kiru, Glavaševiću, profesoru I.Hitiju koji je u ratu pored nošenja i pucanja iz puške, činio i dobra djela.....

Zasto se o njima ne snimaju?

Zato sto nijedan od njih nije stekao slavu koliku Gotovina.

Iz istog razloga mozes plakat, zasto prosjecan gradanin misli da je Apple izmislio touchscreen.

Btw. kako je to tocno Gotovina pomogao HDZu?

Koliko se ja sjecam, kada je dobio oslobadajucu presudu, u jeku rastucih nacionalistickih tenzija on je dosao u ZG, na glavnom trgu poslao poruku mira i sloge na zalost tada svih desnicara od kojih su oni ekstremniji poceli ga nazivati izdajicom.

Cemu toliki animozitet prema njemu? Volio bih da to malo bolje obrazlozis jer ja nisam njega dozivio na tvoj nacin.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 15:41 (Psiho246).
12 godina
protjeran

@Psiho246

Zato, druže jer takvi ljudi koje sam naveo idu neposredno kontra miljea koje je prevarilo vlastiti narod, te mu uvaljalo kiflu.

Tako kaj su na njegov imenu i prezimenu uvelike gradili svoj povratak na vlast, kada su još jednom prevarili narod, te smo zbog njega nekoliko godina bili na čekanju u vezi ulaska u međunarodne integracije.

Slao je poruku mira, jer je tako bilo dogovoreno, on je najobičniji poslušnik, čovjek bez stava i značaja, običan beskičmenjak.

Hm, pa jel' bio plaćeni ubojica?? Mislim bio je u Legiji. Jel' opalio šturu? Mesić ga kao njegov naređen pozvao da se javio, a on pobjegao....Znači, dezerter!

Ne treba njega gledati kao nekakvog nacionlanog junaka, jer on to jednostavno nije...bilo je puno bolji ljudi od njega za koje ne znamo, a mogli su postići puno više u vojsci da su se htjeli prodati za novac i povlastice. Samo ne odgovaraju ustaškom establishmentu.

....

18 godina
PzKpfw kaže...

@Psiho246

Tako kaj su na njegov imenu i prezimenu uvelike gradili svoj povratak na vlast, kada su još jednom prevarili narod, te smo zbog njega nekoliko godina bili na čekanju u vezi ulaska u međunarodne integracije.

Slao je poruku mira, jer je tako bilo dogovoreno, on je najobičniji poslušnik, čovjek bez stava i značaja, običan beskičmenjak.

Hm, pa jel' bio plaćeni ubojica?? Mislim bio je u Legiji. Jel' opalio šturu? Mesić ga kao njegov naređen pozvao da se javio, a on pobjegao....Znači, dezerter!

Ne treba njega gledati kao nekakvog nacionlanog junaka, jer on to jednostavno nije...bilo je puno bolji ljudi od njega za koje ne znamo, a mogli su postići puno više u vojsci da su se htjeli prodati za novac i povlastice. Samo ne odgovaraju ustaškom establishmentu.

....

Jel on kriv sto se netko koristio njegovim imenom i prezimenom?

Koliko ja znam, svaka stranka koja ista znaci u RH se probala njime okoristiti.

Je li bio placeni ubojica? Jest.

Zasto to govoris kao da je nesto posebno lose?

Jel puno gore sluziti legiji stranaca ili USarmy ili Royal army ili domacoj vojsci?

Je li opalio sturu? Jest ali ne mogu ga krivit zbog toga.

Da sam na njegovom mjestu mozda bi i ja opalio sturu, znajuci kakva je pravda u Haagu. (di je ono Seselj?)

Ionako je pobjegao jer su mu tako naredili kod kuce...pretpostavljam...

Za ovo zadnje se slazem, to je sigurno istina. Gotovina je popularan, ne znaci da je najbolji, najmoralniji...

Ali da nije junak se ne bih slozio. Svatko tko je casno sluzio HV u doba domovinskog rata je junak, pogotovo ako je svoj posao radio dobro i efikasno.

Nemam razloga misliti da nije.

- Psiho246
12 godina
protjeran

@Psiho246

Pa, mogao se ograditi od tih kaj ga koriste za svoje političke interese. Npr., nisu bili samo u pitanju političari, nego i ustaška estrada, poput onog papka iz Čavoglava. Koji je na njegovom imenu, izgradio karijeru, te svo ustaško podzemlje, ne slavi Dan pobjede u Kninu, nego u jednom malo bitnom selu za tzv. Domovinski rat. Međutim, uvelike je opjevano te ta pjesma o tom selu sadrži onaj famozni fašistički pozdrav, ZDS. Kako si ti tebra, za nešto spreman, kada zbog "Domovine", opališ šturu ili kao ovaj MPT kojem nije problem varati državu i lagati...

Kakvi su to domoljubi koji kradu i varaju vlastiti narod????

I sam veliš da je bio plaćeni ubojica??? Pa, zato kaj će takvi ljudi biti spremni pucati u mene i tebe, ako im tako netko kaže. Žikiš? 

Onaj tko može ubiti zbog para, pa neće mu puno bitno dal' sam ja Hrvat kao on ili ti.

Hag je nešto najbolje kaj se dogodio ovom narodu, nažalost nisu donijeli presudu ovoj HR koja je nije nastala onako kako tvrde kleronacionalisti koji su bilo u glavnom planu u početku 90-ih....Ovaj se narod nije u punoj istini suočio sa onim kaj su mu napravili tuđamnisti. Kada to shvati, bit' će mu možda već kasno???

On nije ništa ni drugo znao raditi, nego ratovati, naučio ubijati tamo u Legiji, pa tako nastavio u tzv. DR.....Pod čudnim okolostima je oslobođen u Hagu....

...onaj tko nije bio "prave" nacije i vjere u ljeto '95 tamo gdje su prošle snage HV, te oni kaj su išli za njima nije se baš dobro proveo....

18 godina
Psiho246 kaže...

Jel on kriv sto se netko koristio njegovim imenom i prezimenom?

Koliko ja znam, svaka stranka koja ista znaci u RH se probala njime okoristiti.

Je li bio placeni ubojica? Jest.

Zasto to govoris kao da je nesto posebno lose?

Jel puno gore sluziti legiji stranaca ili USarmy ili Royal army ili domacoj vojsci?

Je li opalio sturu? Jest ali ne mogu ga krivit zbog toga.

Da sam na njegovom mjestu mozda bi i ja opalio sturu, znajuci kakva je pravda u Haagu. (di je ono Seselj?)

Ionako je pobjegao jer su mu tako naredili kod kuce...pretpostavljam...

Za ovo zadnje se slazem, to je sigurno istina. Gotovina je popularan, ne znaci da je najbolji, najmoralniji...

Ali da nije junak se ne bih slozio. Svatko tko je casno sluzio HV u doba domovinskog rata je junak, pogotovo ako je svoj posao radio dobro i efikasno.

Nemam razloga misliti da nije.

Gotovina je u prvostupanjskoj presudi osuđen na 18 godina, da bi onda odjednom bio oslobođen svih optužbi u drugostupanjskoj presudi. Zašto, objasnio danski sudac (hint - isti razlog zbog kojega i srpski optuženici): 

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/judge-thrown-off-yugoslavia-war-crimes-tribunal-for-criticising-change-of-direction-in-verdicts-8837433.html

Zapovjednik naših snaga na mjestu gdje su se nedvojbeno dogodili zločini - od onih "lakših" tipa pljačke i paljenja kuća do onih gdje je starčad koja je ostala ubijana. Nikom ništa. 

Prije rata, a nakon Legije stranaca triput osuđen zbog pljačke, iznude i otmice. 

http://www.jutarnji.hr/arhiva/gotovina-pocinio-zlocin-pa-presao-u-hv/3302174/

Nakon Haaga, usprkos protivljenju Murterana, dobio koncesiju na tunogojilište, a natječaj dvaput ponavljan (odlukom Milanovića) jer je na prvom natječaju greškom druga firma dala bolju ponudu.

Daj se informiraj.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 17:07 (Drago).
18 godina
DrNasty kaže...

Šta su vam dućkasi, jbt?

Tak ti mi Zagrepčanci spikamo, kaj ti smeta?!

This space for rent!
18 godina
Drago kaže...

Daj se informiraj.

To te ja pitam, informacije.

Ali ne moras biti dick oko toga, mislim to je upravo ono sto ovdje radim. 

Sta sam trebao upisati Gotovina u gugl pa prelistat 300 strana da dodem do vijesti iz 2007.?

Moje misljenje je promijenjeno.

- Psiho246
18 godina
Psiho246 kaže...

To te ja pitam, informacije.

Ali ne moras biti dick oko toga, mislim to je upravo ono sto ovdje radim. 

Sta sam trebao upisati Gotovina u gugl pa prelistat 300 strana da dodem do vijesti iz 2007.?

Moje misljenje je promijenjeno.

Ja sam uvik dick! Kompletan! To je dio mog šarma. 

Ali to je zato šta su ovo općepoznate informacije za nekoga koga zanima politika. Nije baš da moraš guglati čitavo popodne da to saznaš. 

Evo dole i slika moje svakodnevne oblekice. 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Svi dućkasi, kina ne spadaju u tu kategoriju ni restorani i o tome nisam ni razmišljao Ali ako se dogovorimo, može i to. 

U trenutnoj situaciji* logičnije mi je da se postroži kontrola 40satnog tjedna pa da se prekovremeni i rad blagdanom plate kako spada nego natjeravanje sa nekim danom u tjednu. Upitna je realnost zabrane rada recimo na veliku gospu ili bilo koju nedjelju ljeti kada se zbog smjene nađe duplo gostiju nego dan prije/kasnije,a koji nemogu nać mjesto po restoranima (na Krku barem). Garantujem da će SVI trgovci radije platiti kaznu i raditi nego taj dan okrenut ključ.

Također sam siguran da bi 3 dana nakon zabrane imao kruh i mlijeko po pumpama (a što se dogodilo i 2006. kada su zabranili rad nedjeljom na onih par mjeseci). Uvjeren sam da bi uz kokice u kinu imao i ponudu bolonjez meni ili sarma sa 2 extra fete kruha ako uzmeš čokoladicu lion, a umjesto kino plakata iza blagajne bi se vrtili pilići..

Kao i u svakoj trugoj situaciji u Rh, zakoni su ok al se ne provode.

*trebalo bi težiti tome da se nedjelja makne sa radnog vremena trgovina, no čisto sumnjam da netko ima muda zabraniti rad nedjeljama i blagdanom u sezoni.

#ono kad nešta možeš radit jedino nediljom jer ostale dane radiš   #kramp #masline

Svaka sličnost sa ljubiteljima Airsofta je slučajna. Svaka sličnost sa ljubiteljima Airsofta je slučajna.
18 godina

Ja imam SCAR L s bacačem granata. Dakle, stripić - totalni promašaj!

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice