Kuzim ja tebe (mislim). Ides po onome, "Ako pijan usetas u mracnu ulicicu - nemoj se cuditi ako budes opljackan", zar ne?
Problem je u nijansama i gradaciji - jedna stvar je dobiti po p*** jer si zasao pijan u mracnu ulicicu; sasvim druga biti ubijen jer se tvom bivsem ne svidja sto si zatrudnio.
Ako ne vidis razliku, zapitaj se, ako imas dijete - jel ista stvar ako mu netko opali cvrgu, ili saku u glavu?
Izjednacavajuci nekakvu fiktivnu "njezinu krivnju" s njegovom je ignorantno. Da je bila samoubilacki nastrojena, onda sure. Ali nije. Zenskica je htjela zivjeti, maknuti se od psihopate i imati normalan zivot.
Nije intelektualno fer da popunjavas rupe u neznanju o njezinim odlukama na nacin na koji ti odgovara da bi opravdao svoju hipotezu - to nije science nego obicno vjerovanje. Umjesto toga, kreni od bazicnih cinjenica pa pogledaj kamo ce te dovesti.
A ovako, bez uvrede, svatko normalan dodje do cinjenice da je kriv samo i iskljucivo on, nenormalni ljudi traze nekakve zracne pretpostavke.
Ja ovako staracki odgojen, kao robocop, ugasi mi se mozak cim pomislim da dignem ruku na zenu... ne mogu ni zamisliti sebe da presrecem neku osobu autom ili joj kradem mobitel... seksist, sta ces....

Rvat katolik!

hipotetski da je Mel Gibson umjesto pljuvanja po Židovima, hm pa recimo u naletu bijesa priklal svoju ženu kaj misliš kaj bi se dogodilo?Kaj ti fakat misliš da bi bili nježni prema njemu, malo morgen kratko i jasno Mel bi popio minimalno 50 godina zatvora i to kao primjer jel.