Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.131.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?

Hehehehe, tu smo, ja sam na 187 i 104 kile.

U srednjoj 100 metara ispod 12 sekundi, sad jedva 13.8 :(

Ali, da smanjim pivu jedno 90 %...

Kruha i igala...
9 godina
protjeran

hahahaha...kao da smo zajedno trenirali.

ja sam najbrze išao 12,2 ali sam bio u prvih deset metara strasno brz i u nogometnom driblingu, sto je za nas visoke bilo malo neobicno.

tu eksplozivnost dobijes s karateom.

ti sa 187/104 trcis 13,8...uuu to je fenomenalno.

tko misli da je to lako i da nije neka brzina, neka proba..

a alkohola odn. piva sam se i odrekao jer mogu trostruko pojesti a smanjio sam sportske aktivnosti pa se kile lako gomilaju a tesko skidaju...

bio sam na 118 110 je povratak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2017 23:27 (DataX).
9 godina
neaktivan

Trebaš vidjeti jednog poznanika koji je trenirao sa mnom (godinu mladi-1989.) i lik redovito ide ispod 13 sekundi, a 190 je visok, i blizu 90 kila (praktički tvoj slučaj, ali lakši, radi puno kardio vježbi i trčanja, ali nije ustrajan, kao ni ja).

Očito ostane to doživotno, jer s našim omjerom visine i mase neki ne mogu ni hodat (znam ih puno).

Kruha i igala...
10 godina
odjavljen
DataX kaže...

O čemu ti? Oni najbolji trče ispod deset. Gotovo četrnaest nije fenomenalno, nego loše.

vocap, bičz?
16 godina
Arendelle kaže...
DataX kaže...

O čemu ti? Oni najbolji trče ispod deset. Gotovo četrnaest nije fenomenalno, nego loše.

To su isluženi veterani aranka, ne olimpijci od 25 godina.

Ja sa svojih 200 cm i 124 kile trčim stotku jedva ispod 14. Kad sam imao 105 cm, trčao sam 11.5. Ali to je bilo prije nego što sam ranjen u natkoljenicu. Vjerujem da bih sad da nemam posljedice tog ranjavanja trčao ispod 13 i sigurno bio u prva tri na regionalnim i državnim veteranskim. Ovako sam redovito ispod 5og mjesta. Ne znam što me gonilo te zime ići u Kazakhstan...

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan

@Ezio.

Smooth, buraz, sad joj PM-aj slike svog tukija, ionak je 90% dovršena ovim tvojim komentarom.

Samo vudri...

Kruha i igala...
16 godina
Ezio kaže...

To su isluženi veterani aranka, ne olimpijci od 25 godina.

Ja sa svojih 200 cm i 124 kile trčim stotku jedva ispod 14. Kad sam imao 105 cm, trčao sam 11.5. Ali to je bilo prije nego što sam ranjen u natkoljenicu. Vjerujem da bih sad da nemam posljedice tog ranjavanja trčao ispod 13 i sigurno bio u prva tri na regionalnim i državnim veteranskim. Ovako sam redovito ispod 5og mjesta. Ne znam što me gonilo te zime ići u Kazakhstan...

2 metra gluposti.

16 godina
fer-de-lance kaže...

Evo i mog slučaja: dva puta mi je pištolj bio naslonjen na čelo, i od ta dva slučaja, jednom sam se zbilja morao izvlačit (metak završio sa strane), a drugi put sam odigrao psihološke igre, pa sam se izvukao.

Ali sam zato jednom dobio nožem u nogu (malo iznad koljena), i to samo pukom srećom, jer sam se uspio baciti bočno (bez ikakve rupture, nož je uspio zapiknuti cca 3-4 cm u nogu).

Ožiljak ne prolazi ni dalje...

(ispričavam se na hairy nogama ).

Na prvi pogled mi je izgledalo kao strija. Imam poznanika koji je isto skinnyfat kao ti i on ima strije oko koljena.Kaže da mu ne pomažu kremice.

PSN - darklydexter
12 godina
neaktivan
Ezio kaže... 

Na prvi pogled mi je izgledalo kao strija. Imam poznanika koji je isto skinnyfat kao ti i on ima strije oko koljena.Kaže da mu ne pomažu kremice.

Kremice su čisto bacanje novaca kad su u pitanju strije. Treba čekat da izblijede. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina
phoenix2003 kaže...

Da, svakako ali procjena je bila da je bolje ne uzvratiti da ne bi pogodiovtrudnicu ili dijete. Također, veća vjerovatnoća je bila da će ovaj pobjeći poslje pucnjave kako se na kraju i desilo. Najlakše je bilo istresti okvir ali što onda? Ispravna procjena je 99% posla, bez obzira na trenutnu situaciju i ili posljedice.

Pa istreseš okvir i to je to, posao je završen tak to rade Ameri jer njih u pandurskoj prekratkoj školi brzo nauče da prjetnju dobro izrešetaju.Ipak je Amerika puna nasilja, nasilja ima i u drugim državama ali panduri ipak ne rešetaju kao na streljani.Kojom onda logikom objasnit dolnji primjer, 10+pandura izrešeta nekog klošara+beskučnika sa nožem u ruci.Dakle opet isti video primjer, ti bokca ko da pucaju na Hulka a ne samo jednog čovjeka sa nekakvim nožičem.

Ipak je domača Američka povijest poznata po velikom nasilju, pa još dodaš ludi za oružjem i eto nasilje se kod njih vuče do današnjeg dana.U puno Američkih država pa lakše i brže dobiš dozvolu za oružje i pištolj u ruke ili Kalaš/bez automatike, nego kaj češ recimo dobit vozačku dozvolu za auto.

Open Carry je još jedna ludost na kvadrat,  i to teška ludost pa ti onda uperi prste i viči kak Sjeverna Koreja nije normalna država.

Seksi puca nema kaj :D Seksi puca nema kaj :D
11 godina
protjeran

@rambox

Ovo kaj pišeš za njihovu zaluđenost oružjem, eh to je samo još jedan način kako na ekipi zaraditi novac. To mi je O.K., jer ne ubija oružje, nego ljudi.

Dakako ne bi htio da to bude tako u Europi ili kod nas, al' oni su drugačiji. Na drugačijim su temeljima stastali kao nacija, nego mi Europljani. Tamo je oružje stvaralo povijesti. Tipa, Colt ili pak Winchester. To su njihove nacionalne ikone. 

Mislim, nisam za to da ljubitelji oružja ne mogu imati svoje oružje po zakonskim uvjetima, te da im se to uskraćuje, al' opet ne bi volio da postoji kod nas u Europi, taj "američki" odnos ka oružju. Mada se sa izbjegličkim valovima koji zapljuskuju Europu i to mjenja, pa tako možemo naći u medijim, otkako su bili oni napadi imigranata na domicalno stanovništvo, povećala se prodaja neubojitih sredastva, tipa suzavci ili plinsko oružje.

Desno krilo politike samo širi strah kod ljudi, te onda se i može lakše manipulirati sa njima. Tako i u US, gdje su eto popularne zombie apokalipse na TV, pa i ekipa kaj prozvodi army stuff, to uvelike koristi. Tipa, municija, sačma samo za zombije ili pak oni kaj oni prepperi kaj se stalno spremaju za "kraj svijeta". To je O.K., ako je na razini nekoga bezazlenog hobija, al' je problematično ako netko fakat zabrije, da će eto doći do takvoga nečega. 

Mislim dobro je imati rezerve u slučaju većih elementarnih nepogoda(požar, uragan, potres...), te biti spreman i pripremljen za to, al' brate mili ne treba ići u krajnost.

Isto tako, ako se netko boji za svoju sigurnost US, te živi na području gdje je velika crime rate, dobro je eto po meni imati nekaj za nedaj Bog, te isto tako biti istreniran i psihički to spreman upotrijebiti, al' ono brate kad ekipa ima doma ne znam kakva ne sve čuda oružja, te ide pucati, a jedva se kreće zbog svoje fizičke nepripremljenosti, to je onda već problematično sa razumnog stajlišta. Mada eto to ljudima ne bi branio, al' moram naznačiti ograničenja koja postoje.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
16 godina
neaktivan

U Švicarskoj svatko ima oružje, to je kod njih tradicija. A i kod nas je to tradicija, još od Vojne krajine i Turaka. Pa čak i u Zagorju gdje nije bilo neke velike opasnosti od Turaka. Uglavnom ne vidim da Švicarci imaju problema zbog toga kao Amerikanci (kriminal, pucanja po školama itd.).

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
11 godina
protjeran

@nj0fra

Slažem se. Imamo i mi lovačku tradiciju, al' oni su sa svojim ikonama, osvajali Zapad od starosjedioca. Kod njih je fokus na prodaji i zaradi, potrošačko društvo. Popularna kultura puna nasilja, oružja, kaj ti sve ja znam....

Da, istina u CH ima puno streljana.

Al' to je drugačija zemlja od US. 

18 godina

u svicarskoj oruzje po kucama ima vise veze sa ustrojem vojske u toj zemlji nego sa "liberalnoscu"

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

u svicarskoj oruzje po kucama ima vise veze sa ustrojem vojske u toj zemlji nego sa "liberalnoscu"

Da slažem se, ali opet svatko ima oružje, a problema s time nema kao što ima u Americi. A i nije više to toliko povezano s vojskom kao prije, sada se dozvola mora izdati svakome tko nije kažnjavan bez obzira služio on vojsku ili ne.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina

Za one koji vole snjeg, sanke, skije, grudvanje, roštilj i druge zimske radosti predlažem da posjete Vlašić. Snjega ima više nego dovoljno, staze su uređene a ski opremu možete iznajmiti za 10 maraka dnevno a dnevna karta za ski lift košta između 15 i 30 maraka, ovisno o stazi. 

9 godina
protjeran
Arendelle kaže...

a 15 ??

18 godina

ja sam u srednjoj u trapericama, bez zagrijavanja (usred zime vani), iz visokog starta trcao 13.1s

nikad nisam znao izabrat karijeru u mladjim danima. proveo 3 godine u dinamu u pionirima pa odustao, prije toga par godina plivanja u mladosti (cak mi je ok islo) i opet od manjka motivacije odustao. cak sam i dva kosa za skolu zabio u nekoj ZG ligi.

zapravo, ak se dobro sjecam zbog nogometa sam imal lose ocjene u skoli pa me starci nisu pustili dok god ih ne ispravim, naravno nikad ih nisam ispravio pa se nisam vise ni vracao tamo :D

a starci iako imaju kucu u zelenom pojasu na medvednici, danas su se mogli vozit u nekom Range Roveru a ne u Corolli :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina

Ja metar 83, 87kg, uopće to nemogu istrčat...

U biti mogu - u 2 ture.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 11:26 (DarthMarkus).
18 godina

Prije par mjeseci sam isao na Great Pink Run, zena me nagovorila na 5km "utrku". Opet, bez dana pripreme..

Do 3.5km sa trcao, onda prehodao 500m i zadnjih 1km na jedvite jade opet pretrcao. 32min ukupno :|

Iduce godine to spustam na cca 20min :p

Ovih usijanih 85kg nikak nejde na 180cm, najbolje se osjecam negdje oko 76-77.

Nego, sto se dogadja s nasim drustvom?

17 godina

Ništa dobro, standard...

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
protjeran

@nixass

Razumijem kaj pišeš o sportu i o tome da nisi ostvario "karijeru". 

Međutim, ljudi počesto zaboravaljuju blagodati bavljenja sportom, te stalno sanjaju snove za sebe i svoju djecu.

Glavna motivacija bavljenja sportom, treba biti zdravlje. Jerbo dok smo fizički aktivni, mi smo koliko-toliko zdravi.

Kada izostane bavljenje sportom, fizički i psihički stangiramo i propadamo.

E, ne velim da se ovaj moja digresija odnosi na tebe osobno, nego sam se htio nadovezati na tvoj upis.

12 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Ja metar 83, 87kg, uopće to nemogu istrčat...

U biti mogu - u 2 ture.

My kind of man 

Ak treba birati između trčanja 200 metara da stignem na vlak i čekanja 20 minuta idućeg...fala lijepa ja čekam idući  

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina

jedna stara poslovica kaže, .. ne treba trčati za.. (cut) .. stanimo na tome :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 godina
neaktivan
ihush kaže...

Moja pokojna baba je stalno koristila tu uzrečicu, samo ju je izokrenula: sinek, za ženskom ko ni za tramvajem nikad ne trči, uvijek dođe sljedeća.

Današnje gayemancipiranofeminacistice bi ju smatrale mizoginom kučkom.

Kako se samo vremena mijenjaju...

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Moja pokojna baba je stalno koristila tu uzrečicu, samo ju je izokrenula: sinek, za ženskom ko ni za tramvajem nikad ne trči, uvijek dođe sljedeća.

Je za tramvajem ne trčiš, ali u pitanju autobusne linije van Zg-a... Svakih koliko ti ide bus? Sat dva? 

9 godina
neaktivan

Najmanji problem; sjedneš sa strane, zapališ džoint i pričekaš sljedeći....

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 19:47 (fer-de-lance).
14 godina

Kad već spominješ đoinK eo jedan vic...

Tri uživatelja droge idu pljačkat banku.

Prvi na horsu veli : "Poooolaaako stari, uđemo laaaagano, čekamo policiju, uzmemo taoce...čekamo helihopter"

Drugi na speedu veli : "Ma stari upadnemo nabrzaka, puknemo zaštitara po Ćelu i štura van" 

Treći na marihuani odgovara : " Oćemo zapalit ??? "

"Pa može" rekoše ova dva.

Onda ćemo banku sutra ...

18 godina
PzKpfw kaže...

@nixass

Razumijem kaj pišeš o sportu i o tome da nisi ostvario "karijeru". 

Međutim, ljudi počesto zaboravaljuju blagodati bavljenja sportom, te stalno sanjaju snove za sebe i svoju djecu.

Glavna motivacija bavljenja sportom, treba biti zdravlje. Jerbo dok smo fizički aktivni, mi smo koliko-toliko zdravi.

Kada izostane bavljenje sportom, fizički i psihički stangiramo i propadamo.

E, ne velim da se ovaj moja digresija odnosi na tebe osobno, nego sam se htio nadovezati na tvoj upis.

mislim da nisam trazio karijeru u sportu.

imao sam veliku kolicinu energije koju nisam imao kak ispucat. stalno sam visio na igralistu, na biciklu, u sumi..

isao na kosarku i nogomet u skoli (i oboje igrao za skolu) al svejedno sam jos uvijek imao potrebu van tih obaveza "divljat" okolo, pa smo i starci i ja trazili di potrosit jos taj jedan extra visak energije.

onda je tu negdje uskocio i folklor, pad s bicikla (2 tjedna bolnice) i sve se nekak pocelo smirivat.. osim ocjena u skoli :D :p

sad gledam kak se opet pocet bavit necim u irskoj, i meni i zeni treba dat po guzici jer se malo zapustismo :D jedino ja sebe tjesim kaj do posla propjesacim 2.5km dok ona bas i ne.

imamo ogroman park pred nosom (krug je 3.5km) i to bi nam trebao biti neki poticaj da napokon maknemo guzice iz stana

15 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
ihush kaže...

Dido je imao.. da se ne sudariš s onima koji od njih bježe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice