uf, nije to baš zajebancija
meni su uletili doma u pretres, našli kalaš ispod gole cure u krevetu (morali smo čekati par sati da dovedu žensku policajku), 20 soma kuna kazne, izbjegao plaćanje zastarom, zahvaljujući žalbama i sporosti pravosuđa
i to baš po dojavi pandura koji je bio u ekipi, al jbga, profesionalna deformacija jača od njega (što nikako ne opravdava moju budalaštinu s ilegalnim oružjem)
Nevezano uz ovaj tvoj post, jako me podsjećaš na frenda Zmiju (pisao sam o njemu na jednoj temi, vjerovatno se sjećaš).
jel se taj zmija kojim slučajem zove tomislav 
Isti slučaj, tako sam i ja skoro nadrapao, samo kaj murjak u mom slučaju ne da da ga profesionalna deformacija nadvlada.
Zapravo, za ovo kaj su napravili ni nisam ja mogao direktno nadrapati, ali u par slučajeva prije da, samo kaj nije p*čka, i briga ga kaj je murjak.
Ali ga je kolega drukao.
Ali kutije s oružjem smo sakrili među kobasice na susjedovom tavanu 
Tko bi tamo tražio...
I, jedan koji je bio u ekipi (PTSP lik) je minirao kuću i digao ju u zrak jer se posvađao sa svojima, i završio je samo na psihijatrijskom liječenju par mjeseci.
Kasnije su zakopali oružje uz Savu, i sad kad je nedavno pucao na zetove, drukali su ga, uletili specijalci, pa je morao odati lokaciju, a lik je taktički muljao i pravio se glup, i na kraju im rekao samo za jednu lokaciju u napuštenom bunaru na polju.
Inače, bio sam s njima i kad su bacili 4 granate na jednom obližnjem polju za Novu godinu, a iz kalaša smo pucali od moje 7. godine.
Uglavnom, ja sam znam za bar 10 lokacija sa skrivenim blagom, a tek neki ostali....
Zamislite samo koliko je to oružja.
Pogotovo onaj kaj sam vam jednom prije pričao kaj radi u ministarstvu (ratni heroj, hrpa eliminacija u ratu primarno nožem), on ima kod svog oca u štali nekih 10 sanduka punih do vrha, ne znam čega sve ne.
I prije nego je raznesao glavu jednom liku na zabavi, taktički se odselio godinu dana prije, pa murja nikad nije tražila u staroj kući.
A kaj se tiče Zmije, ovaj se zove Dalibor, očito ne mislimo na istog (ovaj je obična tetkica).

Kruha i igala...