Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.110.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
picajzla0707 kaže...

uf, nije to baš zajebancija

meni su uletili doma u pretres, našli kalaš ispod gole cure u krevetu (morali smo čekati par sati da dovedu žensku policajku), 20 soma kuna kazne, izbjegao plaćanje zastarom, zahvaljujući žalbama i sporosti pravosuđa

i to baš po dojavi pandura koji je bio u ekipi, al jbga, profesionalna deformacija jača od njega (što nikako ne opravdava moju budalaštinu s ilegalnim oružjem)

fer-de-lance kaže...

Nevezano uz ovaj tvoj post, jako me podsjećaš na frenda Zmiju (pisao sam o njemu na jednoj temi, vjerovatno se sjećaš).

jel se taj zmija kojim slučajem zove tomislav

Isti slučaj, tako sam i ja skoro nadrapao, samo kaj murjak u mom slučaju ne da da ga profesionalna deformacija nadvlada.

Zapravo, za ovo kaj su napravili ni nisam ja mogao direktno nadrapati, ali u par slučajeva prije da, samo kaj nije p*čka, i briga ga kaj je murjak.

Ali ga je kolega drukao.

Ali kutije s oružjem smo sakrili među kobasice na susjedovom tavanu 

Tko bi tamo tražio...

I, jedan koji je bio u ekipi (PTSP lik) je minirao kuću i digao ju u zrak jer se posvađao sa svojima, i završio je samo na psihijatrijskom liječenju par mjeseci.

Kasnije su zakopali oružje uz Savu, i sad kad je nedavno pucao na zetove, drukali su ga, uletili specijalci,  pa je morao odati lokaciju, a lik je taktički muljao i pravio se glup, i na kraju im rekao samo za jednu lokaciju u napuštenom bunaru na polju.

Inače, bio sam s njima i kad su bacili 4 granate na jednom obližnjem polju za Novu godinu, a iz kalaša smo pucali od moje 7. godine.

Uglavnom, ja sam znam za bar 10 lokacija sa skrivenim blagom, a tek neki ostali....

Zamislite samo koliko je to oružja.

Pogotovo onaj kaj sam vam jednom prije pričao kaj radi u ministarstvu (ratni heroj, hrpa eliminacija u ratu primarno nožem), on ima kod svog oca u štali nekih 10 sanduka punih do vrha, ne znam čega sve ne.

I prije nego je raznesao glavu jednom liku na zabavi, taktički se odselio godinu dana prije, pa murja nikad nije tražila u staroj kući.

A kaj se tiče Zmije, ovaj se zove Dalibor, očito ne mislimo na istog (ovaj je obična tetkica).

Kruha i igala...
16 godina
mario.L_hr kaže...

Radi se o kruškama i jabukama. Te manjine koje on spominje i manjinu u političkom smislu su sasvim različite stvari. Bez uvrede, ali s ovim ispadaš smiješan. To što je on antifašist i ljevičar, ne znači da mora biti protiv petardi, za smanjenje buke u gradu, ograničavanje alkohola na javnim površnama i što sve već može pasti na pamet.  U ovom slučaju njegova netolerancija prema "manjinama" je nešto na sasvim drugoj razini.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 12:02 (captain_soap_McTawish).
18 godina
DrNasty kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Možda je blesav prijedlog al jesi možda razmišljao o tome da mu nabaviš one slušalice protiv buke, ne znam točan naziv...uglavnom ono što je Kostelićev klinac imao na Snježnoj kraljici.

Antifoni.

Ima aktivnih antifona koji puštaju normalan razgovor a izoliraju jake zvukove/buku. Downside je da su skupi, jako.

Imaš ove ersoft replike pravih stvari koje imaju sve to, ali puno jeftinije. Ove možeš nabaviti za manje od 90 ojra: 

http://gun-fire.co.uk/product-eng-1152209410-COM-Headset-Tan.html

Isto idu na kišu, snijeg, aktivni mikrofon i automatsko stišavanje glasnih zvukova, pojačavanje tihog govora (čuješ ekipu iza zida u drugoj prostoriji kako šapuću: "Mislim da su plavi iza zida..." - madrfakin wallhack!).

Ne moraš ih koristiti s radijom, možeš ih koristiti kao aktivne antifone.

Ovdje još jeftinije (ako prođe carinu): http://www.ebairsoft.com/tactical-zsordin-headset-p-3502.html

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 12:16 (Drago).
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

A kaj se tiče Zmije, ovaj se zove Dalibor, očito ne mislimo na istog (ovaj je obična tetkica).

Oklen je?

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
moderator

Nek vrate Hvala u podforum, ovdje najviše treba :D

Znači ove provjereno utišavaju buku? Vidim da ne deklariraju izolaciju, al opet 9mm i nije neka petarda (ja koristim građevinske, drill noise perk: -500!). Nije kao kad lovci donesu .30-06 pa cijeli range smrdi na barut i odjekuje od planinu :D

Arhiviao sam poruku. Kad riješim fiber, to je onda na redu :D

16 godina
captain_soap_McTawish kaže...
mario.L_hr kaže...

Radi se o kruškama i jabukama. Te manjine koje on spominje i manjinu u političkom smislu su sasvim različite stvari. Bez uvrede, ali s ovim ispadaš smiješan. To što je on antifašist i ljevičar, ne znači da mora biti protiv petardi, za smanjenje buke u gradu, ograničavanje alkohola na javnim površnama i što sve već može pasti na pamet.  U ovom slučaju njegove netolerancijama prema "manjinama" je nešto na sasvim drugoj razini,

Ja sam antifašist i protivnik svega što na bilo koji način provocira i izaziva nelagodu kod drugih ljudi, kao i svaki dostojanstveni antifašist.

To očekujem od svih drugih antifašista.

E sad, kažeš antifašist ljevičar... To je zasebna struja... Ne znam po kojim tekovinama oni žive...

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Oklen je?

Ne zovu ga zmija zbog.....

Nego zbog  toga kaj se provlači u svemu i onda oponaša onaj zvuk kaj zmija proizvodi.

Inače je iz  Zagreba.

Kruha i igala...
18 godina
Ezio kaže...

E sad, kažeš antifašist ljevičar... To je zasebna struja... Ne znam po kojim tekovinama oni žive...

Po tekovinama po kojima su jedini organizirali otpor fašizmu kad je trebalo. Vi "desničari antifašisti" se niste baš nešto iskazali kad je trebalo. Al zato ste sada "antifašisti"...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 12:25 (Drago).
15 godina
neaktivan

Ono kad u guglo upises desni antifasizam pa ti se kreša firefox.

18 godina
protjeran
ivan dragi kaže...

Ono kad u guglo upises desni antifasizam pa ti se kreša firefox.

Američki, engleski, francuski antifašizam? Čini se da imaš neke jugoslavenske viruse 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
18 godina
Prince-Artas kaže...

Američki, engleski, francuski antifašizam? Čini se da imaš neke jugoslavenske viruse 

To je isti antifašizam, kao što je i fašizam isti. Ti si fašistički trol koji se pokušava prodati za "anti-antifašistu" koji kmeči za HOS-ovcima, a kad te uhvati histerija počneš ljudima vrijeđati rodbinu.

Otpili.

This space for rent!
15 godina
neaktivan

Koliko desnih antifasista treba da zamjene zarulju?

- nezna se tocno, nakon sto povjerenstvo ustvrdi da je mrak u sobi, bane jedan lijevi, upali svjetlo i zacudi se sto ovi sjede u mraku.

12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Nego zbog  toga kaj se provlači u svemu i onda oponaša onaj zvuk kaj zmija proizvodi.

Inače je iz  Zagreba.

Isss perverznjačino jedna, nisam uopće na tu "zmiju" mislila već pitam zato jer mi se čini da ga znam. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
Drago kaže...
Ezio kaže...

Po tekovinama po kojima su jedini organizirali otpor fašizmu kad je trebalo. Vi "desničari antifašisti" se niste baš nešto iskazali kad je trebalo. Al zato ste sada "antifašisti"...

Ja nisam desničar. A i da jesam, nisam se rodio prije NOB-a tako da se nisam ni mogao iskazati u borbi protiv fašizma kad je trebalo.

PSN - darklydexter
18 godina
Ezio kaže...

Ja nisam desničar. A i da jesam, nisam se rodio prije NOB-a tako da se nisam ni mogao iskazati u borbi protiv fašizma kad je trebalo.

Zato se sada iskazuješ u borbi protiv antifašista kojima je uzor NOB. 

I da - danas više nema fašizma tako da bi ti, bi očiju ti, ali nemaš protiv koga-čega...

This space for rent!
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Inače je iz  Zagreba.

Isss perverznjačino jedna, nisam uopće na tu "zmiju" mislila već pitam zato jer mi se čini da ga znam. 

Aha, pretpostavka je majka zajeba, sorry onda...

Kruha i igala...
16 godina
Drago kaže...

danas više nema fašizma tako da bi ti, bi očiju ti, ali nemaš protiv koga-čega...

jel može ovo na sticky?

PSN - darklydexter
12 godina
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Inače je iz  Zagreba.

Aha, pretpostavka je majka zajeba, sorry onda...

tko se tu zajebo, a tko je perverznjak

možda sam naivan, možda i bedast pomalo, možda ispran katoličkim bezgrješnim naukom (ne svojevoljno, ali dopuštam mogućnost), ali ja stvarno ne vidim ništa perverznog u tri točkice

9 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

možda sam naivan, možda i bedast pomalo, možda ispran katoličkim bezgrješnim naukom (ne svojevoljno, ali dopuštam mogućnost), ali ja stvarno ne vidim ništa perverznog u tri točkice

Upravo to, ni meni nije baš najjasnije na kaj je ona mislila, ali znam da je kratkog fitilja pa se rađe ispričam nego da se dam uvući u raspravu...

Kruha i igala...
16 godina
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Oklen je?

Inače je iz  Zagreba.

Totalno filmski likovi.

Picajzlina gola cura skače sa kreveta i pritom nagazi na kalaš. Kalaš opali rafalno kroz prozor a kiša metaka obaspe tebe i Zmiju dok se sa smiješkom vraćate sa kave na kojoj si slikom bogorodice obrisao desni guz. Ti hvataš metke pancirkom koju nosiš od incidenta na krstitkama 2004-te, a Zmija se graciozno poput almire osmanović u usporenom snimku izmiče mecima i pritom sikće...ssssssss

PSN - darklydexter
12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

Los iguales se reconocen...oli ti svoj svoga prepozna. Već ga dovoljno znam da mogu skužit što te njegove točkice znače i kako mu se smijulji brk kad ih piše 

fer-de-lance kaže...

Upravo to, ni meni nije baš najjasnije na kaj je ona mislila, ali znam da je kratkog fitilja pa se rađe ispričam nego da se dam uvući u raspravu...

Ja kratkog fitilja? Ma odkad to?

9 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Totalno filmski likovi.

Picajzlina gola cura skače sa kreveta i pritom nagazi na kalaš. Kalaš "slučajno" opali rafalno kroz prozor a kiša metaka obaspe tebe i Zmiju dok se sa smiješkom vraćate sa kave onanirate gledajući Picajzlinu golu curu na kojoj si i slikom bogorodice obrisao desni guz brišete ejakulat sa stakla. Ti hvataš metke pancirkom koju nosiš od incidenta na krstitkama 2004-te, a Zmija se graciozno poput almire osmanović u usporenom snimku izmiče mecima i pritom sikće...ssssssss

I sve to samo zato kaj si Picajzli dužan pare za kokain....

Eto, malo sam prepravio scenarij 

Kruha i igala...
17 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Koliko desnih antifasista treba da zamjene zarulju?

- nezna se tocno, nakon sto povjerenstvo ustvrdi da je mrak u sobi, bane jedan lijevi, upali svjetlo i zacudi se sto ovi sjede u mraku.

Sjede u mraku i lijepe sličice sa fudbalskog prvenstva... 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Los iguales se reconocen...oli ti svoj svoga prepozna. 1) Već ga dovoljno znam da mogu skužit što te njegove točkice znače i kako mu se smijulji brk kad ih piše 

2) Ja kratkog fitilja? Ma odkad to?

1) zanimljivo, ni ja sam ne znam najčešće kaj znači većina stvari koje napišem, pa kad počnem pisati nekaj, zamislim se, onda skužim da ne kužim kaj sam mislio napisat, pa stavim tri točkice.

I u redu je da ti onda interpretiraš to kak god ti paše, jer je moja krivica kaj ne znam sastaviti rečenicu 

I ne smijuljim se uopće, nego gledam ko telek u svoj post i mislim si: kaj je ovo?

Ali, tad je već kasno, šteta je počinjena...

Uglavnom, lijepo je da ti barem kužiš kaj sam ja mislio napisati, jer bi bilo besmisleno da baš nitko (uključujući i mene) ne kuži....

2) šuti daj, to je uvijek veliki plus kod žene...

Ne doživljavaj sve opaske kao negativne, postat ćeš paranoična.

Kruha i igala...
15 godina
phoenix2003 kaže...

Pa vidiš, pogodio sam da Nasty ima (legalno) oružje i kladim se u 100 ojra da i ti znaš gdje možeš ilegalno ga nabaviti. To nije bilo teško zaključiti jer to zna 99% građana. Međutim interesantno je koliko me ne podnosiš kad ne znaš (ili nećeš da znaš) prepoznati šalu.

Meni nije izgledalo kao šala (a koliko sam skužio ni ostala ekipa nije to shvatila tako). Ovih 100 eura bi izgubio samo tako. Niti znam gdje ima nabaviti takvog oružja niti me to zanima. Dosta mi je oružja, bilo koje vrste, za cijeli život.

Što se tiče ovog da te ne podnosim ne prihvaćam takvu ocjenu. Niti jednim postom te nisam vrijeđao, možda sam koji put bio oštriji u raspravi ali to je samo rasprava. Ovako ispada da repliciram na svaki tvoj post i da pri tome nastojim okaljati tvoj lik i djelo što nije točno.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

2) šuti daj, to je uvijek veliki plus kod žene...

Ne doživljavaj sve opaske kao negativne, postat ćeš paranoična.

Kasno je za takve preopruke, već sam odavno paranoična 

15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Radi se o kruškama i jabukama. Te manjine koje on spominje i manjinu u političkom smislu su sasvim različite stvari. Bez uvrede, ali s ovim ispadaš smiješan. To što je on antifašist i ljevičar, ne znači da mora biti protiv petardi, za smanjenje buke u gradu, ograničavanje alkohola na javnim površnama i što sve već može pasti na pamet.  U ovom slučaju njegova netolerancija prema "manjinama" je nešto na sasvim drugoj razini.

Ajmo, samo hipotetski, priču proširiti na način da toj manjini dodjelimo i neki nacionalni predznak te da istoj petarde smetaju zbog vjerskih razloga. Da li se onda nešto mijenja?

Osobno mi idu na živce likovi koji se busaju u prsa junačka da su ......(ubaci bilo koju karakteristiku).... a onda po pitanju drugih stvari rade isto što i oni protiv kojih se tobože bore i zalažu. Gdje je tu vjerodostojnost? Zar to nije licemjerno? @PzKpfw ima stav ja ću bacati petarde a za vas druge me boli kita. Što sutra, kad dovoljno ogluši i petarde ne budu dovoljno glasne, koristit će topovske udare i eksploziv? Što ako nekoga u toj svojoj raboti ozlijedi (npr. druge nacionalne pripadnosti ili vjere) kako onda na njega gledati?

12 godina
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Los iguales se reconocen...oli ti svoj svoga prepozna. 1) Već ga dovoljno znam da mogu skužit što te njegove točkice znače i kako mu se smijulji brk kad ih piše 

2) Ja kratkog fitilja? Ma odkad to?

1) zanimljivo, ni ja sam ne znam najčešće kaj znači većina stvari koje napišem, pa kad počnem pisati nekaj, zamislim se, onda skužim da ne kužim kaj sam mislio napisat, pa stavim tri točkice.

I u redu je da ti onda interpretiraš to kak god ti paše, jer je moja krivica kaj ne znam sastaviti rečenicu 

I ne smijuljim se uopće, nego gledam ko telek u svoj post i mislim si: kaj je ovo?

Ali, tad je već kasno, šteta je počinjena...

Uglavnom, lijepo je da ti barem kužiš kaj sam ja mislio napisati, jer bi bilo besmisleno da baš nitko (uključujući i mene) ne kuži....

sve mi je bistrije da ste vi obadvoje perverznjaci

jezušimarija, s kim se ja družim

15 godina
picajzla0707 kaže...

@ddarknessfairyy nije, samo se druži s takvima i odlično kuha samo što rijetko želi pokazati tu svoju vještinu.

12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

Trebalo ti je samo 500-tinka stranica da to prokljuviš 

mario.L_hr kaže...

@ddarknessfairyy nije, samo se druži s takvima i odlično kuha samo što rijetko želi pokazati tu svoju vještinu.

Ti to mene braniš jer znaš da su danas krvavice sa dinstanim zeljem ili pikiraš medvjeđe šape koje sam baš završila i spremila za Božić? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice