Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.361.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Halal Dragi!

10 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
phoenix2003 kaže...

WTF!!! Pa nije prošlo ni 24 sata!

Trebali  smo se skupiti i satrati ih dok  su bili nemoćni s tri-tri ipo zvjezdice...

Prošla baba s   kolačima.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 21:30 (fer-de-lance).
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

Danas se to do te mjere iskorištava u svim oblicima marketinga (komercijalnog, političkog) da imamo situaciju gdje značajan postotak ljudi formira svoja mišljenja (tj. održava postojeća) čitajući facebook ''vijesti''...

pogledaj samo koje su novine najuspješnije danas u hrvatskoj i koliko brzo su postale uspješne

pogledaj samo koliku količinu prostora na portalima zauzimaju tzv. instant vijesti, površne informacije s minimalno teksta, nabrijanim click-bait naslovom i vozi, klikova na izvoz + koja cica i guzica = recept za uspjeh

je li to problem "modernog doba", brzog života ili nešto treće nemam pojma, no vrlo brzo i vrlo lako tehnologija nas je ujebala kao vrstu

18 godina
phoenix2003 kaže...

WTF!!! Pa nije prošlo ni 24 sata!

Ph3ar!

This space for rent!
14 godina

Ovaj "škandal" sa Draginim zvjezdicama me podsjeća na ono kad su saborski zastupnici sami sebi povećali plaće

14 godina
DarthMarkus kaže...

Ovaj "škandal" sa Draginim zvjezdicama me podsjeća na ono kad su saborski zastupnici sami sebi povećali plaće

Sa'š vidjet kad zabrane petokraku, ostat ćemo svi bez zvjezdica :P. Jbt, kad bolje razmislim, ni starke nećemo moć kupovat!

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
neaktivan
Mene brine jedan drugi "prehrambeni" proizvod. :)

I sad kad se populizam širi ko miris pečenja u slabo ventiliranoj kuhinji, umjesto da profitiramo na političkoj sceni veličajući prvi antifašistički pokret u svijetu i na taj način jasno pokažemo da smo država koja ima kičmu i kad treba branit osnovne civilizacijske dosege (a kao dio EU to nam je i obveza) mi se petljamo sa "povjerenstvima" mada je sve kristalno jasno, samo da pročitaš ustav.
16 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

15 godina
ivan dragi kaže...

I sad kad se populizam širi ko miris pečenja u slabo ventiliranoj kuhinji, umjesto da profitiramo na političkoj sceni veličajući prvi antifašistički pokret u svijetu i na taj način jasno pokažemo da smo država koja ima kičmu i kad treba branit osnovne civilizacijske dosege (a kao dio EU to nam je i obveza) mi se petljamo sa "povjerenstvima" mada je sve kristalno jasno, samo da pročitaš ustav.

Upravo tako. Treba nepismenim političarima reći da pročitaju ustav i "case closed".

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
DarthMarkus kaže...

Kao i saborski zastupnici, moderatori i supermoderatori su viša bića... objasnio bih ti zašto, ali nisam siguran da mogu dovoljno pojednostavniti stvari da shvatite i vi iz podrumskih ešalona. 

Što ne znači da vas ne volimo kao našu zakinutu braću! <3

BTB!

This space for rent!
10 godina
neaktivan
Drago kaže...
DarthMarkus kaže...

Kao i saborski zastupnici, moderatori i supermoderatori su viša bića... objasnio bih ti zašto, ali nisam siguran da mogu dovoljno pojednostavniti stvari da shvatite i vi iz podrumskih ešalona. 

BTB!

Uuuuuuu......

Ovo je bilo nenadano.

Apply cold water on burned area, mister DarthMarkus  

(očekujem kvalitetni uzvrat)

Kruha i igala...
18 godina
fer-de-lance kaže...

BTB!

Uuuuuuu......

Ovo je bilo nenadano.

Apply cold water on burned area, mister DarthMarkus  

(očekujem kvalitetni uzvrat)

Sve gore bilo je dobronamjerno podbadanje, da ne bude zabune.

This space for rent!
10 godina
neaktivan
Drago kaže...

Sve gore bilo je dobronamjerno podbadanje, da ne bude zabune.

Naravno, podrazumijeva se, ali treba malo dramatizirati, da uzvrati jednakom mjerom.

Reda radi 

Kruha i igala...
18 godina
Drago kaže...
DarthMarkus kaže...

BTB!

I can show you...that even the gods can bleed.

- Psiho246
18 godina
moderator
Psiho246 kaže...

I can show you...that even the gods can bleed.

Yes, but gods are armed to the teeth and train hard every day. ;)

14 godina
Drago kaže...
DarthMarkus kaže...

BTB!

Shvaćam...

Tako sam ja sa malim od 6 godina igrao nogomet (kao učim ga), on povede, ja odlučim kao fizički dominantniji (cca + 80 kg) da će doći do obrata...

Čisti, dobri, stari makivejializam...

Kao Mijo Crnoja :

Novinar : " Za koga ste lapali ? "

Mijo : " Za sebe pobogu !!! "

P. S. Lik još nije "odvario" onoj ženi garažu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 12:02 (DarthMarkus).
18 godina
neaktivan
Ripped AF!
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
ElektričnaOvca kaže...
DarthMarkus kaže...

Sa'š vidjet kad zabrane petokraku, ostat ćemo svi bez zvjezdica :P. Jbt, kad bolje razmislim, ni starke nećemo moć kupovat!

Nema veze, nosit ćemo "Kraševe majce", debili ionako ne znaju vlastitu povijest....

Lik je doslovno "Hrvatski Che"...

13 godina
DarthMarkus kaže...

Nema veze, nosit ćemo "Kraševe majce", debili ionako ne znaju vlastitu povijest....

neš ti problema pročitat wiki, a kako je krenulo, mogao bi umjesto kraša nosit majice union

14 godina
picajzla0707 kaže...
DarthMarkus kaže...

neš ti problema pročitat wiki, a kako je krenulo, mogao bi umjesto kraša nosit majice union

Je, ali doći do tog upita samoinicijativno...Teže...

18 godina
fer-de-lance kaže...

A to me podsjetilo na jednu anegdotu iz djetinjstva.

Jedan moj poznanik(vršnjak), kojemu je otac dobio odlikovanje za ratne uspjehe od Tuđmana (lik je isti Arnie Švarcneger), i jedina mu je životna želja da postane toliko jak da može šakama ubiti svog oca (i brata koji je jači od njega), pa trenira na boksačkoj vreći svaki dan (lik je abnormalno jak) i psihički je pukao zbog te iskompleksiranosti, pa napada sve ljude i pokušava se s čim više njih potući, da dobije opravdanje za izvaditi nož ili bokser.

Uglavnom, taj nas je lik sve maltretirao dok smo bili mali, a kako mi je kuma tad donosila slatkiše, on je vrebao, odmah se pojavio, počeo udarat i ukrao nam slatkiše.

Ja lijepo drugi put uzeo Viking čokoladicu (njemu najdraža) i otvorio ju pažljivo, pričekao da se mačak posere, i lijepo provukao čokoladicu po ostacima govna, te ju fino zapakirao 

Kad ju je pojeo u jednom potezu ( s ustima punim drugih slatkiša), skoro nije ni osjetio razliku u okusu.

Al sam se smijao dok je povraćao 

Uzvišena pravda.

Čini se simpa tip, šteta što je bio meta vaših neslanih šala... 

This space for rent!
10 godina
neaktivan
Drago kaže...

Čini se simpa tip, šteta što je bio meta vaših neslanih šala... 

Da, duša od čovjeka.....

Vjerovatno ga vidiš povremeno po Zagrebu, kosi travu za komunalac.

Fali mu jedno uho, a na drugom  ima par naušnica, uvijek ima krunicu oko vrata,  vrećicu speeda i flašu rakije u jakni, te bokser i nož u  drugom džepu.

Inače simpa tip,definitivno.

Kruha i igala...
14 godina

Možda tip priča svojim kolegama kako je nekad bio dijete kao i svi drugi, no jednom mu je netko uvalio nešto u čokoladu i otad više nije isti.

Tread softly because you tread on my dreams.
10 godina
neaktivan

Trebali ste vidjeti njegov prošlogodšnji Christmas special.

Voze se u kombiju s posla, on sjedne ozada, dvojica oko njega, pusti im Radujte se narodi na radio, izvadi pištolj i počne im prijetiti: pjevajte, je*em vam mater!!!

I onda snima mobitelom, i pokaže on meni snimku, ja se paranoično smijem, odmah je platio rundu  :)

Kruha i igala...
18 godina
neaktivan

i sve to zbog jedne čokolade.....

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
18 godina
moderator
fer-de-lance kaže...
pusti im Radujte se narodi na radio, izvadi pištolj i počne im prijetiti: pjevajte, je*em vam mater!!!

Daj počasti ga Snickersom.

18 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Također, meni je kuma uvijek donosila Bajadere s posla, i rigao sam u više navrata od njih, a danas mi ne pašu, ali ne zbog trauma zbog riganja.

A to me podsjetilo na jednu anegdotu iz djetinjstva.

Jedan moj poznanik(vršnjak), kojemu je otac dobio odlikovanje za ratne uspjehe od Tuđmana (lik je isti Arnie Švarcneger), i jedina mu je životna želja da postane toliko jak da može šakama ubiti svog oca (i brata koji je jači od njega), pa trenira na boksačkoj vreći svaki dan (lik je abnormalno jak) i psihički je pukao zbog te iskompleksiranosti, pa napada sve ljude i pokušava se s čim više njih potući, da dobije opravdanje za izvaditi nož ili bokser.

Uglavnom, taj nas je lik sve maltretirao dok smo bili mali, a kako mi je kuma tad donosila slatkiše, on je vrebao, odmah se pojavio, počeo udarat i ukrao nam slatkiše.

Ja lijepo drugi put uzeo Viking čokoladicu (njemu najdraža) i otvorio ju pažljivo, pričekao da se mačak posere, i lijepo provukao čokoladicu po ostacima govna, te ju fino zapakirao 

Kad ju je pojeo u jednom potezu ( s ustima punim drugih slatkiša), skoro nije ni osjetio razliku u okusu.

Al sam se smijao dok je povraćao 

Uzvišena pravda.

Ova psina kao da je ispala iz neke komedije, tipa Sam u kući, Glup i gluplji 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Upravo tako. Treba nepismenim političarima reći da pročitaju ustav i "case closed".

Jel misliš na ovakve?

Pa taj i da pročita ustav nebi shvatio što tamo piše. 

Btw Drago danas sam dobila Dorinu party cocktail i moram priznat da je stvarno dobra. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Pa taj i da pročita ustav nebi shvatio što tamo piše. 

Btw Drago danas sam dobila Dorinu party cocktail i moram priznat da je stvarno dobra. 

Oduvijek sam sumljao da je moguče da netko tko zna koristiti konpjuter može reči takve stvari...

Sad više ne sumljam,  buduči je ovaj strićek dokazao da je i to moguče...

Strićek za  precjednika!!!

Kruha i igala...
18 godina

Vidim da ima neka Dorina party čokolada (http://www.kras.hr/hr/katalog/kategorija-1-cokolade/proizvod-3-dorina), a meni to izgleda kao obična punjena čoksa s nečim što nije čoksa, dakle - prevara!

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice