Hvala Bogu da je Trump pobijedio, pogledajte sad samo ove liberale i ljevicare kako placu i vrijeđaju. Covijek je izabran legitimno demokratskim putem i njima nevalja, najbolje da je diktatura i da nema glasanja, odmah staviti na vlast nekoga podrzavaca pedera, pobacaja i takvih sranja
Naravno kad vi desničari vrijeđate, omalovažavate, pričate gluposti onda je to ok te se svi tome trebaju prilagoditi. Kad ljevičari izraze nezadovoljstvo protiv nečega onda se to gleda u negativnom kontekstu.
Stvar je da ste vi desničari, a uz manje više svi što vole kakiti po ljevičarima (stvarnim i onim za koje su umislili da jesu), krajnje neobrazovani po pitanju društvenih znanosti i nedovoljno razvijenih kognitivnih sposobnosti pa su vam razmišljanja puna kontradikcija. Posljedica toga je apsolutna i potpuna licemjernost jer stvari koje redovito zamjerate ljevičarima kod sebe smatrate sasvim normalnim i onda se tome ne smije ništa prigovoriti.
sorry ali ne sjecam se da se palilo okolo, unistavalo i prosvjedovalo od strane republikanaca i desnicara kada je Obama bio izabran. Nisam ti ja sad neki desnicar s obzirom da me boli briga za politiku i to sve, zivim svoj zivot i super mi je. Samo mi je smijesno do licemjerstvo od strane onih koji su kao liberalni i prihvacaju sve. I ti sada sudis o osobama s obzirom na obrazovanje, super

ne može naš smotani Kerum i Trump u isti koš to fakat nema nikakvog smisla.Nogometna usporedba je taman, to je kao da uspoređujemo Inter Zaprešič i onaj tamo Talijanski Inter Milan.
koji recimo naliči na nekaj osim usputnog rasutog laprdanja za raju.Kak sam več rekel ili napisal, Trump ima koš loših karakternih mana+lajavost daleko je od idealnog, ali naša Kerum usporedba je skroz besmislena na kubik.Ovaj dole video je star pet mjeseci, pa eto sad tak je ispalo ljudi svoje rekli ili odglasali i to je to.

Stručnjak za odmaganje...