Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.014.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
chaselol kaže...

Vas dvojica ocigledno iznajmljujete smjestaj pa ste se nasli prozvanim xD

Dajte molim vas, 90% smjestaja na jadranu nema wifi, ako hoces ne daj boze klimu cijena je dupla, alo ovo je 2015 godina! Cesto te dovuku u apartmane po 400m od obale, prolazis kroz 3-4 dvorista, isto toliko kuhinja a kad ti cijenu zabiberi i kaze STA OCES TO JE MORE! :D

Znate da je to istina, svaka cast ima ljudi koji su usluzni (ekipa od 55+ godina) ali ostalo je sprdnja koliko su smijesni, neusluzni i bezobrazni.

P.S. ja od smjestaja ne ocekujem puno, samo da je cisto i uredno i da ima lezaj koji nije iz '45. A izgleda da puno trazim. 

Prespavam i toliko se zadrzavam u smjestaju inace. Eto koliko sam zahtjevan.

400m? 

13 godina
zeroname kaže...

Izgleda da su ovi iz ISIS-a likvidirali Hrvata. Političari naravno govore da su učinili sve što je u njihovoj moći. Ja mislim da se potpuno krivo pristupilo svemu. Kad se sve pogleda nisu ništa poduzeli osim što su pregovarali i koristili diplomaciju. Baš me zanima kako bi izledalo da su ti teroristi oteli Kineza ili Rusa. Odmah bi osjetili što su to "sovjetske" metode". Trebalo je otet nekoliko terorista iz bih   i streljat jednog za primjer i svakog sljedećeg dok se Hrvat ne oslobodi. Jordanci su streljali nekoliko žena pripadnica ISIS-a za osvetu bez suđenja.

Što je upravo cilj terorizma.

U velikoj većini slučajeva, pogotovo ovakvih, nema izlaza iz ove situacije - sve je i postavljeno tako da do pozitivnog razrješenja ne dođe.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
duhonja kaže...
Old Iggy kaže...
duhonja kaže...

Prvo boldano..Po meni je covjek normalan,za svoj novac ima pravo traziti prikladni nivo usluge,gdje spada dobar ikvalitetan smjestaj,kvalitetna hrana,ljubazni personal i eventualno,ali ne obavezno dodatni sadrzaj.

Mala digresija, može tražiti odgovarajući nivo usluge. Za malu lovu ne možeš dobiti nešto kvalitetno. Za veliku moraš.

Sad je samo pitanje gdje je problem.

Pa nije bas tako...Za malu lovu,svejedno nikom nece pasti glava sa ramena ako se nasmijesi,bude uljudan,jer to ne kosta..Udjem kod talijana u obicnu piceriju,odmah se uzlete,titraju i jako su ljubazni,iako samo narucis mozda espresso..u tome je poanta..

Ne znam zbog čega tebe ta kurtoazija toliko uzbuđuje, valjda ti paše kad ti netko gladi ego, no možeš biti 100% siguran da će te takav kad mu okreneš leđa izvrijeđat na pasja kola i da o tebi ne misli ništa dobro već zna da će tako izvuć malo veću manču, odnosno pravi budalu od tebe.

Mene osobno velika preljubaznost i ciganija mogu samo odbiti, a ne privući. Više mi odgovara onaj hladni nordijski način poslovanja bez puno podilaženja ili nedaj bože cjenkanja koje organski ne podnosim. Za mene ako netko pristaje na cjenkanje i smanjenje cijene znači da me htio u startu prevariti, odnosno naplatiti previše. Ja kad god sam prodavao išta ikome, da li je to bio moj rad ili neka stvar uvjek bi rekao cijenu kakva je. Čim bi mi se netko počeo ciganit odmah sam znao da nešto u tome smrdi i najčešće bi odustao od posla s njim. 

Ista stvar i za apartmane. Nema cjenkanja kod mene. Postoje određene tarife za određene dijelove sezone i takva je cijena bazirana na principu ponude i potražnje 

17 godina

Moram se negdje uhljebiti - posao mi jako negativno utječe na karijeru internet zabadala

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

Neznamo točno što se dogodilo ali par komentara. 

Ako ju je vozać izbacio izvan naselja (kako stoji u vijestima) zaslužio je otkaz.

Mogao je pozvati policiju, ostaviti je na nekoj drugoj postaji, ali usred ničega je previše neodgovorno

. Ovo bi se moglo protumačiti čak i kao ugrožavanje nečijeg života, neovisno o broju godina. 

Sad se postavlja pitanje i zašto je ona puštena na autobus. Je li tako teško provjeriti karte kod ukrcavanja, pa sigurno ovo nije jedini takav slućaj, dosta neugodnosti bi se moglo spriječiti. 

Zaslužio je i otkaz ako ju vozi bez odgovarajuće karte. Također inspekcija itd. Nažalost proklet bio proklet nebio situacija

Nego u velom gradu kraj simpatičnog čike koji je pedofil.? Malo sad sprdam, ali nema dobrog mjesta za pustit maloljetnika

Kao što i roditelji koji šalju dijete u 3PM bez nadzora u punom busu nepoznatih ljudi.

Slažem se.

Nažalost meni je krivnja samo na roditeljima ili tko već ju je dopeljao tamo. Bokte ako šalješ dijete negdje onda sve provjeriš 5 puta, odvedeš ga na točan peron i ukrcaš ga u bus koji treba ići i tutneš 50/100 kuna vozaču i lijepo zamoliš da pripazi malo da dijete ne šmugne ili bude problem (naravno vozač bi u tom slučaju trebao pristat bit dadilja).

A ne ostavi dijete na kolodvoru nek uđe u bus kojeg nema pojma i nek ju odveze u tunguziju.

Bukva kaže...

Moram se negdje uhljebiti - posao mi jako negativno utječe na karijeru internet zabadala

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/teme-kojima-sudjelujem-promjena-funkcionalnosti/53379.aspx?page=0&jumpto=924922&sort=asc&view=flat

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 19:57 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Izgleda da su ovi iz ISIS-a likvidirali Hrvata. Političari naravno govore da su učinili sve što je u njihovoj moći. Ja mislim da se potpuno krivo pristupilo svemu. Kad se sve pogleda nisu ništa poduzeli osim što su pregovarali i koristili diplomaciju. Baš me zanima kako bi izledalo da su ti teroristi oteli Kineza ili Rusa. Odmah bi osjetili što su to "sovjetske" metode". Trebalo je otet nekoliko terorista iz bih   i streljat jednog za primjer i svakog sljedećeg dok se Hrvat ne oslobodi. Jordanci su streljali nekoliko žena pripadnica ISIS-a za osvetu bez suđenja.

Svi teroristi iz BIH ili su u zatvoru (poznajem dvojicu takvih), ili su mrtvi ili su otišli u Siriju (ukoliko misliš na teroriste ove vrste), tako da bi u BIH ostao praznih šaka. Napominjem da velika većina Bošnjaka u BIH iako ima svoj stav o Izraelu, ne podržava ISIS. Očigledno da i ne poznaješ profil pripadnika ISIS-a jer ti ljudi žive da bi umrli "mučeničkom" smrću tako da bi tvoj način rješavanja problema bio kontraproduktivan. Zaboravljaš da je Hrvatska članica EU i potpisnica Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima i Europske konvencije o ljudskim pravima tako da i opcija br.2 ("bez suđenja") ne dolazi u obzir. Iskrena sućut obitelji pokojnog Tomislava.

16 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
zeroname kaže...

Svi teroristi iz BIH ili su u zatvoru (poznajem dvojicu takvih), ili su mrtvi ili su otišli u Siriju (ukoliko misliš na teroriste ove vrste), tako da bi u BIH ostao praznih šaka. Napominjem da velika većina Bošnjaka u BIH iako ima svoj stav o Izraelu, ne podržava ISIS. Očigledno da i ne poznaješ profil pripadnika ISIS-a jer ti ljudi žive da bi umrli "mučeničkom" smrću tako da bi tvoj način rješavanja problema bio kontraproduktivan. Zaboravljaš da je Hrvatska članica EU i potpisnica Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima i Europske konvencije o ljudskim pravima tako da i opcija br.2 ("bez suđenja") ne dolazi u obzir. Iskrena sućut obitelji pokojnog Tomislava.

Pa upravo ta ljudska prva će dovesti do naše propasti. Takva vrsta rata može se dobit samo na jedan način. Pa i USA kao poštuje ljudska prva pa njihovi dronovi ubijaju civile i ruše cijele četvrti iz osvete. Za svakog američkog vojnika pogubi se 100 civila.

15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Pa upravo ta ljudska prva će dovesti do naše propasti. Takva vrsta rata može se dobit samo na jedan način. Pa i USA kao poštuje ljudska prva pa njihovi dronovi ubijaju civile i ruše cijele četvrti iz osvete. Za svakog američkog vojnika pogubi se 100 civila.

Ljudska prava neće dovesti do propasti, naprotiv. Amerikanci organizirano ne vrše pogubljenja civila. Ako malo istražiš unazad tek sa primjenom taktike preciznog udara dronovima na pojedince/vođe amerikanci su ostvarili inicijativu na terenu i imaju prednost a tako i ne ruše čitave četvrti.

17 godina
phoenix2003 kaže...

Nije problem novca.

... problem je što za isti novac u Grčkoj i Turskoj dobijete... 

Joj, daj se odluči...

Inače, ako si nezadovoljan, najbolje što možeš napraviti je ne vratiti se,tako da je to - to. Ako misliš da će itko ovdje plakati za tobom, neće. Neka svi koji nude lošu uslugu promijene stav ili zatvore vrata, doći će drugi na njihovo mjesto. Sretno u Grčkoj, ne znam samo što ne odeš u Neum, bar su bosanci poznati kao prijazni i srdačni ljudi.

Gledam te!
15 godina
phoenix2003 kaže...
zeroname kaže...

Ljudska prava neće dovesti do propasti, naprotiv. Amerikanci organizirano ne vrše pogubljenja civila. Ako malo istražiš unazad tek sa primjenom taktike preciznog udara dronovima na pojedince/vođe amerikanci su ostvarili inicijativu na terenu i imaju prednost a tako i ne ruše čitave četvrti.

Amerkianci su se iskazali s svoje dvije bombe u Japanu. A ljudska prava i jesu ono što nas dijeli od životinja.

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Vas dvojica ocigledno iznajmljujete smjestaj pa ste se nasli prozvanim xD

Dajte molim vas, 90% smjestaja na jadranu nema wifi, ako hoces ne daj boze klimu cijena je dupla, alo ovo je 2015 godina! Cesto te dovuku u apartmane po 400m od obale, prolazis kroz 3-4 dvorista, isto toliko kuhinja a kad ti cijenu zabiberi i kaze STA OCES TO JE MORE! :D

Znate da je to istina, svaka cast ima ljudi koji su usluzni (ekipa od 55+ godina) ali ostalo je sprdnja koliko su smijesni, neusluzni i bezobrazni.

P.S. ja od smjestaja ne ocekujem puno, samo da je cisto i uredno i da ima lezaj koji nije iz '45. A izgleda da puno trazim. 

Prespavam i toliko se zadrzavam u smjestaju inace. Eto koliko sam zahtjevan.

Jesam ja jedina ovdje kojoj je ovo apsurdno? 400 metara od obale je za tebe "dovuku te u apartmane"?!? 

P.S. Skačeš sam sebi u usta, žališ se na sve i svašta a onda kažeš da zapravo ne tražiš skoro ništa 

What a lovely day.
12 godina
neaktivan
i4s kaže...

Jesam ja jedina ovdje kojoj je ovo apsurdno? 400 metara od obale je za tebe "dovuku te u apartmane"?!? 

P.S. Skačeš sam sebi u usta, žališ se na sve i svašta a onda kažeš da zapravo ne tražiš skoro ništa 

Nemoj se truditi, razvlači svoju žalopoljku o ljetovanju zadnjih 5 stranica

Bukva kaže...

Sad mi je jasno zašto je na forumu u zadnjih 30 dana broj inteligentnih postova zviznuo za najmanje 30%

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
11 godina

R.I.P Tomislav

11 godina
protjeran
BlackDog22 kaže...
duhonja kaže...
Old Iggy kaže...
duhonja kaže...

Prvo boldano..Po meni je covjek normalan,za svoj novac ima pravo traziti prikladni nivo usluge,gdje spada dobar ikvalitetan smjestaj,kvalitetna hrana,ljubazni personal i eventualno,ali ne obavezno dodatni sadrzaj.

Mala digresija, može tražiti odgovarajući nivo usluge. Za malu lovu ne možeš dobiti nešto kvalitetno. Za veliku moraš.

Sad je samo pitanje gdje je problem.

Pa nije bas tako...Za malu lovu,svejedno nikom nece pasti glava sa ramena ako se nasmijesi,bude uljudan,jer to ne kosta..Udjem kod talijana u obicnu piceriju,odmah se uzlete,titraju i jako su ljubazni,iako samo narucis mozda espresso..u tome je poanta..

Ne znam zbog čega tebe ta kurtoazija toliko uzbuđuje, valjda ti paše kad ti netko gladi ego, no možeš biti 100% siguran da će te takav kad mu okreneš leđa izvrijeđat na pasja kola i da o tebi ne misli ništa dobro već zna da će tako izvuć malo veću manču, odnosno pravi budalu od tebe.

Mene osobno velika preljubaznost i ciganija mogu samo odbiti, a ne privući. Više mi odgovara onaj hladni nordijski način poslovanja bez puno podilaženja ili nedaj bože cjenkanja koje organski ne podnosim. Za mene ako netko pristaje na cjenkanje i smanjenje cijene znači da me htio u startu prevariti, odnosno naplatiti previše. Ja kad god sam prodavao išta ikome, da li je to bio moj rad ili neka stvar uvjek bi rekao cijenu kakva je. Čim bi mi se netko počeo ciganit odmah sam znao da nešto u tome smrdi i najčešće bi odustao od posla s njim. 

Ista stvar i za apartmane. Nema cjenkanja kod mene. Postoje određene tarife za određene dijelove sezone i takva je cijena bazirana na principu ponude i potražnje 

To sto ti kazes kurtoazija je sasvim normalan pristup izucenog osoblja,koje je svjesno da sto ima bolji pristup gostu,to ce mu se dugorocno bolje isplatiti..Nije rijec uopce o nekom ciganluku,nego temperametntnom metalitetu naraoda,koji uglavnom svoju egzistenciju temelji na gastronomiji..Mogu malo i o Francuzim,naravno..Nijansu uzdrzaniji,ali i nadalje vrlo topli i srdacni,a etika posluzivanja gosta,prava umjetnost..

Koji vrazji EGO,ma o cemu ti pricas..?? Govorim o toploj atmosferi dobrodoslice,i vjeruj mi,ako platis ,a budes adekvatno posluzen,svi imaju benefita od toga..

Nijemci opet sa druge strane imaju masu primjera obiteljskih Veinguta(domacinstva koja generacijama se bave uzgojom svojeg voca,povrca,mesa i vina,) i to generacijama posluzuju,klijentima,koji opet idu samo kod njih i nigdje drugdje,dovode svoju djecu,koja isto naviknu da taj Veingut,i kad odrastu,samo tu idu jesti..Vidio sam jedan Veingut,gdje klijentela ne dolazi sa nicijim slabijim od Mercedesa,dakle,lovatori,uglavnom sredovjecni i stariji ljudi,ali i njihovi klinci bogatuni..Posluga je do perfekcije istrenirana i ljubazna,i svjesna da im posao i zivot ovise o njihovom trudu..

No valjda,Balkanci misle da su i pametniji,i normalniji,od ostatka svijeta..Jedini je bed,sto uglavnom u realnom zivotu se to bas i ne vidi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 23:19 (duhonja).
15 godina

Nije bas kod nas ali snimke eksplozije Tianjinu, Kina.

Navodno ekvivalent 21t TNT-a.

http://www.liveleak.com/view?i=775_1439442869

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 10:31 (agent_00klc).
15 godina
ddarknessfairyy kaže...
i4s kaže...

Nemoj se truditi, razvlači svoju žalopoljku o ljetovanju zadnjih 5 stranica

Šteta mi je da se po temi razvlače laži i obmane.. Treba ih sve prijavit za trollanje... vidi se iz aviona da seru bezveze.

17 godina
odjavljen
agent_00klc kaže...

Nije bas kod nas ali snimke eksplozije Tianjinu, Kina.

Navodno ekvivalent 21t TNT-a.

http://www.liveleak.com/view?i=775_1439442869

Strasno, usporedbe radi,snaga atomske bombe bacene na Hiroshimu i Nagasaki ima snagu oko cca. 20-ak tisuca tona TNT-a.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
16 godina

puno se piše ovih dana o kretenima što ručnike ostave preko noći na plaži da bi si sačuvali mjesto. ovo ljeto sam se oko toga svađao (zapravo, ukratko sam im rekao što mislim o tome i ignorirao njihovu dernjavu) sa nekom njemačkom obitelji jer sam im pomaknuo ručnike za metar. došli pametnjakovići kasnije na plažu i počeli mi vikati na curu dok sam ja bio u kabini za presvlačenje. dvoje uzoritih i nadasve kulturnih njemačkih roditelja deralo se na svojem naci jeziku pred kćerima tinejdžerkama na curu dok nisam došao. kćerke su govorile engleski pa sam im objasnio da si tati kažu da nije vlasnik plaže. i dalje su nešto gunđali sebi u bradu sljedećih pol sata, ali mi se nismo pomakli ni milimetar.

vjerojatno će kad se vrate doma po forumima pisati kako su hrvati negostoljubivi i da nikad više neće ići kod nas na ljetovanje... realno gledajući, mogao sam ih sve pobacati u more, ali sam se suzdržao pa možda ipak dođu dogodine...

http://www.jutarnji.hr/u-makarskoj-rucnici-cuvaju-mjesta-na-plazi-kupacima-dok-spavaju/1398639/

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 13:56 (Ezio).
17 godina
odjavljen

Pozdravljam tu inicijativu (o ručnicima) iako sam i sâm nekoliko puta ostavio ručnik (ali uglavnom na mjestima gdje nitko nije dolazio, razlog - lijenost). Imam 3 malecke curice s kojima idem na plažu pa mi je hlad strašno bitan. Ove godine to nismo radili i uzalud smo svaki dan rano ujutro išli uhvatiti mjesto. Dođem na plažu u 8:00, nema žive duše a sva "dobra" mjesta zauzeta. To baš nije lijepo.

Freak Show Inc.
17 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:30 (nixass).
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

puno se piše ovih dana o kretenima što ručnike ostave preko noći na plaži da bi si sačuvali mjesto. ovo ljeto sam se oko toga svađao (zapravo, ukratko sam im rekao što mislim o tome i ignorirao njihovu dernjavu) sa nekom njemačkom obitelji jer sam im pomaknuo ručnike za metar. došli pametnjakovići kasnije na plažu i počeli mi vikati na curu dok sam ja bio u kabini za presvlačenje. dvoje uzoritih i nadasve kulturnih njemačkih roditelja deralo se na svojem naci jeziku pred kćerima tinejdžerkama na curu dok nisam došao. kćerke su govorile engleski pa sam im objasnio da si tati kažu da nije vlasnik plaže. i dalje su nešto gunđali sebi u bradu sljedećih pol sata, ali mi se nismo pomakli ni milimetar.

vjerojatno će kad se vrate doma po forumima pisati kako su hrvati negostoljubivi i da nikad više neće ići kod nas na ljetovanje... realno gledajući, mogao sam ih sve pobacati u more, ali sam se suzdržao pa možda ipak dođu dogodine...

http://www.jutarnji.hr/u-makarskoj-rucnici-cuvaju-mjesta-na-plazi-kupacima-dok-spavaju/1398639/

Ipak, mislim da će pisati o tome koliko su nepismeni! Sjedi, jedan!

17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pozdravljam tu inicijativu (o ručnicima) iako sam i sâm nekoliko puta ostavio ručnik (ali uglavnom na mjestima gdje nitko nije dolazio, razlog - lijenost). Imam 3 malecke curice s kojima idem na plažu pa mi je hlad strašno bitan. Ove godine to nismo radili i uzalud smo svaki dan rano ujutro išli uhvatiti mjesto. Dođem na plažu u 8:00, nema žive duše a sva "dobra" mjesta zauzeta. To baš nije lijepo.

kad nema žive duše lijepo pobacaš sve u najbliži kontenjer.

Vidio sam takve plaže i s vremena na vrijeme im sve pobacaju u more. Smeće preporučujem da ne zagađuješ našu lijepu obalu i more ;)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...

kad nema žive duše lijepo pobacaš sve u najbliži kontenjer.

Onda bih bio licemjer, ne?

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...

ja sam nekidan naletio prvo na kamenje koje sam pobacao u stranu, nitko nije ništa prigovorio

drugi put sam naletio na ručnike, fino ih složio i odložio ih u hladovinu - kad su došli vlasnici pitat za ručnike - pokazao sam im gdje su ručnici i još im savjetovao da ih ne ostavljaju na suncu jer će ih sunce spaliti ili će im ih netko ukrasti

nisu uspjeli ništa pametno smisliti za odgovor, hehe

treba biti bezobrazniji od njih ili ostani na nivou pa traži uzaludno mjesto po plaži

17 godina
odjavljen

A da vidite tek na koje načine ljudi u hotelu "rezerviraju" suncobrane na bazenu. Ajme! Jedan lik je gaće objesio na njega. Onda je bila jedna obitelj koja bi skupila svu svoju opremu (peraje, madrac, mrežice...) pod suncobran. Ja predzadnji dan popizdio i odvukao suncobran do ruba bazena za djecu. Moja kći od godinu i pol nek se peče na suncu da bi nečije peraje valjda bile u hladu. Kreteni...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

ja sam nekidan naletio prvo na kamenje koje sam pobacao u stranu, nitko nije ništa prigovorio

drugi put sam naletio na ručnike, fino ih složio i odložio ih u hladovinu - kad su došli vlasnici pitat za ručnike - pokazao sam im gdje su ručnici i još im savjetovao da ih ne ostavljaju na suncu jer će ih sunce spaliti ili će im ih netko ukrasti

nisu uspjeli ništa pametno smisliti za odgovor, hehe

treba biti bezobrazniji od njih ili ostani na nivou pa traži uzaludno mjesto po plaži

E meni ljudi koji dolaze ujutro u 8 da ostave ručnik na suncu nisu jasni...ebagapatak prije su ljudi trčali na plažu da postave ručnike oko borova i ostalih sjenopružajućih čuda prirode. Pa sunca ima dovoljno da se moš pržit ko pajcek svugdje(pa čak i na parkiralištu)

Neego http://www.index.hr/black/clanak/okilly-dokilly-oni-su-metal-bend-a-furaju-se-na--neda-flandersa/836015.aspx

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
ddarknessfairyy kaže...

E meni ljudi koji dolaze ujutro u 8 da ostave ručnik na suncu nisu jasni...ebagapatak prije su ljudi trčali na plažu da postave ručnike oko borova i ostalih sjenopružajućih čuda prirode. Pa sunca ima dovoljno da se moš pržit ko pajcek svugdje(pa čak i na parkiralištu)

kasnije tu bude hladovine koliko toliko, no ja sam s klincima došao malo ranije pa je još bilo sunce

jbga to ti je "novouređena" plaža na viru, pa baš i nema velikih izvora hladovine, osim nekoliko jadnih drvaca ili bolje rečeno wannabe drvaca

13 godina
neaktivan

http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/osam-nevjerojatnih-dogaaja-koje-su-predvidjeli-simpsoni-432338

Ono kad pročitaš 3. pa te smuči još jedno predstavljanje truleži u glavi autora, bolje rečeno, wannabe novinara?!

A gde je pečat?
17 godina
BlackDog22 kaže...

...

Mene osobno velika preljubaznost i ciganija mogu samo odbiti, a ne privući. Više mi odgovara onaj hladni nordijski način poslovanja bez puno podilaženja

... 

Pakoštane, prije par godina. Dolazim u kafić na rivi.

"Dobar dan", "Dobar dan", "Izvolite", "Neskafe", "Nema, nije ti to Zagreb!", "Oprostite, doviđenja."

Kamo ovo svstavaš? U ciganjenje ili nordijsku poslovičnost?

15 godina
DexCro kaže...
BlackDog22 kaže...

...

Mene osobno velika preljubaznost i ciganija mogu samo odbiti, a ne privući. Više mi odgovara onaj hladni nordijski način poslovanja bez puno podilaženja

... 

Pakoštane, prije par godina. Dolazim u kafić na rivi.

"Dobar dan", "Dobar dan", "Izvolite", "Neskafe", "Nema, nije ti to Zagreb!", "Oprostite, doviđenja."

Kamo ovo svstavaš? U ciganjenje ili nordijsku poslovičnost?

Ne zovu ga bez veze "pakistan".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice