evo tko drma hrvatskom, bivši socijalistički direktori koji su, kako kažu u tekstu, odijelo direktora '90-te zamijenili odijelom vlasnika tih firmi....
samo se pitam, ako u jugi nisu bile velike razlike u klasama, otkud im tolike pare da preuzmu firme
http://www.tportal.hr/biznis/karijere/390299/Najstariji-biznismen-Nema-tenisa-nema-zabave-samo-rad-rad-i-rad.html
Neznam da li je ovo istina. Ali ako je nije mi jasno kako jedan konobar, menadžer ili bilo tko drugi kao radnik može preuzeti većinu/sve dionice neke ogromne firme. Logika nalaže da bi trebao prvo otvoriti svoju firmu i nju razvijati dok ne zaradi brdo para i onda se širiti dalje.

Možda očekuješ 12 komada malo hrđavih/ali jeftinih F-16 jel, ili ne daj bože 12 komada novih JAS-39 Grippen-a.
pa nema tu ništa smješno, jer odavno zastarjeli avionček nije kriv kaj još i dan danas mora jahat po oblacima.Ako je nekaj smješno ili jadno pa i žalosno, to je MORH i njihov šlampavi pristup tehnici koju realno i posjeduju.Ovo dole je kak ti službeni video, dakle eto sa ovakvim videom MORH predstavlja 12 servisiranih migova.Taj video ko da su snimili/montirali neki pijanci, dosta nepotrebnih praktički duplih kadrova složenih onako kao da baciš grah na stol.Crveno-bijeli kockasti i vrlo prepoznatljivi Mig 21, pa njega su zapravo trebali puno više istaknut, ali ništa niti to nisu napravili.Da sam ja bio šef tog video posla, onda bi upravo taj crveno-bjeli kockasti Mig poletio u zrak.Na kraju taj MORH službeni video uopče nema nikakav zvuk, hebiga ipak je odabir pogodne zvučne podloge malo previše posla