Još da sam rekao da je to krac od škole.....
Rekao sam ono što su i meni rekli ljudi koji su pohađali tu školu. Za prosječnog učenika MIOC je kao svaka druga škola, za one talentiranije postoje voljni profesori za dodatan rad. Ja nisam išao u MIOC ali sam zato 4 godine išao u razred sa čovjekom koji je u drugom, trećem i četvrtom razredu redovito pohađao natjecanja iz matematike, kemije i fizike i uvijek bio u top3 (radi se o ISTOJ osobi) u Hrvatskoj i na onim međunarodnim olimpijadama. Znači li to da je moja srednja škola vrhunska?
Nikog ne zanimaju ekstremi, ni oni super odlični ni oni totalno katastrofalni jer ti ekstremi čine 5-10% ukupne populacije i potpuno su nebitni u bilo kakvim raspravama. Ja tu ne govorim o jednom koji je išao na natjecanja ili o nekom tko nije dolazio u školu uopće nego govorim o ostalih 23-28 učenika u razredu. A kad govorimo o dobrim ili lošim školama/učiteljima onda govorimo o prosjeku.
To u praksi znači da kad bi jedan razred MIOC-a (ja ne znam kakva je škola uzimam samo kao primjer jer se priča da je dobra škola) pisao isti test kao moj razred od 1-10mj po rezultatima imao bi 8 ljudi iz MIOC-a i 2 talenta iz moje skole. Pa onda od 10-20 mjesta imao bi opet 2 talenta iz mog razreda i ostatak iz njihove škole. Ja govorim o tome, a ne da postoji negdje neki što je išao na natjecanja.
"Rekao sam ono što su i meni rekli ljudi koji su pohađali tu školu. Za prosječnog učenika MIOC je kao svaka druga škola,..."
A slušaj mi smo imali stepenice u školi i za nas 99% to je bio sasvim prosječna šetnja, no onom u kolicima baš i nije. Tako da ti je opet argument nepromišljen i brzoplet jer prosječan đak najboljih škola nije prosječan đak u prosječnoj školi. Zato način vrednovanja znanja kroz ocjene 1-5 na subjektivnoj razini svakog profesora je potpuno nerealan i besmislen. Jer 4-ka iz matematike u mom razredu nije ista kao 4 u nekoj drugoj školi/razredu.

no reda radi besčutnom vlasniku pesa, njemu ipak treba onako reda radi razbit nosi ili izbit pokoji zub.Šta da radimo sa banana državom, u kojoj eto ljudi slobodno bez brnjice mogu šetat okolo potencijalno vrlo opasne pasmine pasa.Zna se kakvi su Stafordi ili Pitbull peseki, pa nije to Bernardinac ili neka druga slična miroljubiva pasmina pasa.
Čemu komplikacije jel, bolje je i glavom pokušat razvali taj U-Lock na drugom biciklu, nego ič probat ukrast tu specijalku bila ona zaključana ili potpuno nezaključana.

onda navedene pasmine pasa ne bi bile na tak lošem glasu.To kaj taj tvoj sestrin Staford miran i ok, to ti ništa u praksi ne znači jer određeni psi imaju svoju čud.Eto da recimo tvoja sestra živi u Njemačkoj, onda ne bi mogla niti imat tog pesa, a slično je i u raznim drugim državama.

sup bro?