Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.046.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

(Lk 12,57-59)

"Čuli ste da je rečeno starima: Ne ubij! Tko ubije, bit će podvrgnut sudu. (22) A ja vam kažem: Svaki koji se srdi na brata svoga, bit će podvrgnut sudu. A tko bratu rekne 'Glupane!', bit će podvrgnut Vijeću. A tko reče: 'Luđače!', bit će podvrgnut ognju paklenomu." (23) "Ako dakle prinosiš dar na žrtvenik pa se ondje sjetiš da tvoj brat ima nešto protiv tebe, (24) ostavi dar ondje pred žrtvenikom, idi i najprije se izmiri s bratom, a onda dođi i prinesi dar." (25) "Nagodi se brzo s protivnikom dok si još s njim na putu, da te protivnik ne preda sucu, a sudac tamničaru, pa da te ne bace u tamnicu. (26) Zaista, kažem ti, nećeš izići odande dok ne isplatiš do posljednjeg novčića."

17 godina
odjavljen

U evolucijskom smislu biti "gej" znaci biti evolucijski neuspjesan jer nemas mogucnost ostavit potomstvo jer cilj svake jedinke je razmozavanje.

No realno gledajuci, covjek za razliku od ostalih ima razvijenu svijest i s tim djelomicno izlazi iz evolucijskog okvira.

Gej lobi je prejak, gotovo svakodnevno se na portalima spomene homo, gej, itd. i pokusava se progurat da je to normalno, ali to normalno se opet moze shvatit na vise nacina.

Ne znam vise ko tu oce kakva prava, u cijelom modernom svijetu postoji pravna zajednica za gej parove, tak je svejedno jel se ona zove brak ili žnj i zasto to njima cini toliku razliku.

Sto se tice djece to je toliko upitno pitanje i jednostavnije je iskljucit tu mogucnost. To se moze shvatit na nacin ako po prirodi nisi kompatibilan imat dijete (kao zena + muskarac) nebi ga trebo imat pravo niti posvojit, ako ne placas porez u Hrv. nemas pravo glasanja u Hrv., jednostavna racunica.

Da tu postoji jednostavan odgovor vec bi cijeli svijet prakticiro posvajanje za gej parove.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
Edge kaže...

U evolucijskom smislu biti "gej" znaci biti evolucijski neuspjesan jer nemas mogucnost ostavit potomstvo jer cilj svake jedinke je razmozavanje.

No realno gledajuci, covjek za razliku od ostalih ima razvijenu svijest i s tim djelomicno izlazi iz evolucijskog okvira.

Gej lobi je prejak, gotovo svakodnevno se na portalima spomene homo, gej, itd. i pokusava se progurat da je to normalno, ali to normalno se opet moze shvatit na vise nacina.

Ne znam vise ko tu oce kakva prava, u cijelom modernom svijetu postoji pravna zajednica za gej parove, tak je svejedno jel se ona zove brak ili žnj i zasto to njima cini toliku razliku.

Sto se tice djece to je toliko upitno pitanje i jednostavnije je iskljucit tu mogucnost. To se moze shvatit na nacin ako po prirodi nisi kompatibilan imat dijete (kao zena + muskarac) nebi ga trebo imat pravo niti posvojit, ako ne placas porez u Hrv. nemas pravo glasanja u Hrv., jednostavna racunica.

Da tu postoji jednostavan odgovor vec bi cijeli svijet prakticiro posvajanje za gej parove.

Kad se radi o gay temama i kad razmišljaš kritički budi siguran da ćeš od osobe koja ima nick @Jakovp dobiti TD, mada lik nije napisao (vjerojatno, nisam siguran) ni jedan post na ovoj temi, ali to @Dragu ne zanima ?!

Inače, ne bi se piše razdvojeno, to već jednom zapamti, i ne piše se prakticiro već prakticirao.

Nemoj se ljutiti, no, mene boli to jezikoslovlje.

Inače, slažem se s 90% tvog posta na temi, lijepo si to sročio.

Navik zivi tko krade posteno
17 godina
neaktivan

Ala se ova tema reciklira do besvijesti...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Edge kaže...

Nije baš uputno filozifirati o evolucijskoj prednosti i nedostatku ovoga i onoga kada se nema nikakvog stvarnog znanja. 

Homoseksualnost kao po svoj prilici urođena osobina, genetski i/ili epigenetski uvjetovana, pa kao i mnoštvo drugih urođenih osobina sa sobom vjerojatno donosi i neke druge vezane osobine koje mogu biti KORISNE za opstanak vrste u cjelosti. 

Naime, evolucija u općenitom smislu funkcionira na razini vrste, a ne jedinke, pa tako to što netko može i želi imati 1000 djece, ali je sadistički ubojica i kolje sve oko sebe (pa ubije potencijalne majke prije nego mogu nastaviti vrstu njegovim potomcima, primjerice) na koncu ga čini evolucijski neuspješnim, slijepim crijevom, i s njegovom smrću nestaje i njegova grana evolucije i nova vrsta možebitinih jebežljivih ubojitih sadista koja je evolucijski neuspješna. 

Suprotno tome, primijećeno je da bi homoseksualci mogli imati osobine koje su korisne na razini čitave vrste i za čitavu vrstu. Treba, naravno, samo malo čitati i informirati se:

http://www.huffingtonpost.com/2014/11/26/homosexuality-evolution-social-bonding_n_6218406.html

"Various theories have been offered--from the notion that homosexual men make more diligent uncles than their heterosexual counterparts (and thus are better at ensuring the survival of their relatives) to the notion that the same gene that codes for homosexuality in men makes women more fertile.

Now researchers from the University of Portsmouth in England have put forth a controversial new theory. They say homosexuality evolved in humans and other primates because it helps us form bonds with one another."

Ukratko, opstanak ljudske vrste i korisne karakteristike njenih članova malo je složenije pitanja od opstanka bakterija ili žohara i iz razloga što imamo složenu društvenu strukturu koja je također dio evolucijskog razvoja. 

This space for rent!
15 godina
neaktivan

Zanimljiv je podatak koliko je poslovno-uspješnih ljudi, umjetnika i naučnika, gay. Taj podatak se ne može zanemariti niti smatrati greškom. Osobno, kada bih birao da li bi otišao u krevet sa Elton John-om ili Ružom Tomašić, birao bih Elton-a.

17 godina
boxer kaže...

Ala se ova tema reciklira do besvijesti...

Ako bude mudrih glava u raznim državama, ovak nekaj kaj vijest ne budemo trebali reciklirat fučkaj ga.Eto Francuzi su več praktički zabranili ovaj Monsanto otrov, a taj val zabrane iči če i dalje po raznim drugim EU državama.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacki-politicari-podigli-uzbunu-nakon-otkrica-herbicida-u-majcinom-mlijeku/827619.aspx

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
13 godina
phoenix2003 kaže...

Zanimljiv je podatak koliko je poslovno-uspješnih ljudi, umjetnika i naučnika, gay. Taj podatak se ne može zanemariti niti smatrati greškom. Osobno, kada bih birao da li bi otišao u krevet sa Elton John-om ili Ružom Tomašić, birao bih Elton-a.

Svaka eksponirana skupina nosi stereotipe i predrasude kod ostatka populacije, pozitivne i negativne - obje strane su podjednako neprecizne. U psihološkom smislu, pojednostavljeno rečeno, homoseksualci nisu po ičemu posebni naspram heteroseksualaca- ima glupih, ludih, pametnih, obrazovanih, nasilnika, lijevih, desnih...

Pozitivni stereotipi su nerijetko jednako štetni u bilo kakvoj ozbiljnijoj raspravi nekog fenomena. Homoseksualnost je jednostavno jedna od varijacija na ''ravnini'' ljudske seksualnosti i tek jedan djelić onoga što čini osobu.

Homoseksualnost, rasna pitanja i pitanja spola opetovano pokazuju da ljudi, u prosjeku, poprilično loše poznaju vlastitu vrstu i neke osnovne prirodne zakonitosti - ne govorim o pitanjima koja su ostala otvorena u znanosti, već o davno utvrđenim stvarima. Zato Drago, gotovo 160 godina nakon Darwina, mora ovdje objašnjavati mehanizme evolucije :D.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan

Znam ja to ali postotak je bitan. Znači od ukupnog broja, koliko ih je eksponirano, da kažemo pozitivno.

13 godina

Koja brutala od komentara vezano za mladence na 24sata, krep'o sam. Kakav lik...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 4:53 (pr0n_addict).
12 godina
phoenix2003 kaže...

...Osobno, kada bih birao da li bi otišao u krevet sa Elton John-om ili Ružom Tomašić, birao bih Elton-a.

koji mazohist moraš biti da sebi ostaviš ovakav izbor

ili je riječ o nekom još morbidnijem seksualnom poremećaju određenju

kolega, kolega, ccc

15 godina
neaktivan
R2R kaže...
tunder kaže...
 Odgovor: Biblija nam dosljedno govori ....

A da ostavimo po strani imaginarnog prijatelja neobrazovanih i zatucanih shizofrenika. Sasvim sigurno postoje i argumenti koji ne uključuju religijske halucinacije.

I ovo još nije obrisano?!

Iskreno mi je nejasno kako svako neukusno vrijeđanje vjernika na ovom forumu prolazi tako lako

pored svakog moderatora,no dobro,navikli smo na to.

Pored toga,biti vjernik ne uvjetuje da si zatucani shizofrenik,to vrlo dobro znaš i sam,što ti očito

imaš loših iskustava(ili si to samo umislio u svojoj glavi),to je tvoja stvar,te apsolutno ne bi trebao na temelju toga

držati sve vjernike takvima.

Zamisli kakvo bih ja trebao imati mišljenje prema ateistima,99% njih koje sam upoznao su takvi kao ti,ali ne osuđujem ljude kad ih tek upoznam,

kao što i sam radiš.

I vjeruj mi da sam upoznao svakakvih ljudi,od 'rvatina,"kršćana","intelektualnih" ateista/agnostika i ostalih "čudesa",

te nekim čudom,zašto je samo mali broj ateista zapravo inteligentan,jer kako vidim većina ih spada pod nabijene teenager-e i adolescente koji se vole praviti pametni

i protiviti društvu u kojem se nalaze?

Rebel yell..

BTW Drago,mislim da se tu radi o adaptaciji,ne o evoluciji,jer je i sama teorija evolucije i dalje teorija,znači još uvijek nedokazana.

EUNE: 321Zdravko
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 10:00 (pandza94).
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

BTW Drago,mislim da se tu radi o adaptaciji,ne o evoluciji,jer je i sama teorija evolucije i dalje teorija,znači još uvijek nedokazana.

Darwin's lying,

this I know,

'cause Fra Jozo,

tells me so.

15 godina
neaktivan
R2R kaže...
pandza94 kaže...

Darwin's lying,

this I know,

'cause Fra Jozo,

tells me so.

Da,zato jer mi je Fra Jozo rekao.

TEORIJA evolucije.

DISCLAIMER: Nisam kreacionist,jer bi kolega rekao da sam neobrazovani čoban.

Ranko Kukumar kaže...
pandza94 kaže...

Iskreno mi je nejasno kako svako neukusno vrijeđanje vjernika na ovom forumu prolazi tako lako

A jadni vi vjernici, pa stvarno ste svi isti. Ovi ekstremni muslimani se uvrijede i raznesu bombom nekoga tko ne čita kuran, a vi katolički ekstremisti istu stvar zastupate u drugom obliku. Ajmo paziti sada svi da se slučajno netko tko vjeruje da je ovca stvoritelj nekog drveta u šumi vrhovni vladar, pa ako to netko ospori mene vrijeđa!! Moje je pravo u to vjerovati!!

Mislim stvarno, odrasti..

Ranko,kakvih si ti imao problema da se ovako agresivno postavljaš prema vjernicima?

Naravno da se naljutim kada netko bezobrazno vrijeđa mene i nekih milijardu i nešto kršćana.

Kako vidim tebi je omalovažavanje najdraži način argumentiranja,tako da odbijam uopće ulaziti u raspravu s tobom,

možda kad odrasteš. :)

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
pandza94 kaže...

Ranko,kakvih si ti imao problema da se ovako agresivno postavljaš prema vjernicima?

Naravno da se naljutim kada netko bezobrazno vrijeđa mene i nekih milijardu i nešto kršćana.

Kako vidim tebi je omalovažavanje najdraži način argumentiranja,tako da odbijam uopće ulaziti u raspravu s tobom,

možda kad odrasteš. :)

To što ti shvaćaš kao vrijeđanje sve što ja napišem je tvoj problem, moj nije. Ja ovdje nisam povrijeđen, tako da je tvoj problem jer si se ti uvrijedio, ne ja.

Nazvan sam neobrazovanim i zadrtim shizofrenikom,bez IKAKVOG povoda,i ti to ne bi smatrao vrijeđanjem?

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
pandza94 kaže...

To što ti shvaćaš kao vrijeđanje sve što ja napišem je tvoj problem, moj nije. Ja ovdje nisam povrijeđen, tako da je tvoj problem jer si se ti uvrijedio, ne ja.

Nazvan sam neobrazovanim i zadrtim shizofrenikom,bez IKAKVOG povoda,i ti to ne bi smatrao vrijeđanjem?

Ne, to nije bilo upućeno tebi, već je bilo općenito, to što si se ti pronašao u definiciji toga je opet tvoj problem. To što ti spadaš u tu kategoriju je tvoj problem (sam si se svrstao dakle, dočim se javljaš da imaš problem što netko za tu skupinu govori da su šizofreničari), onaj koji je to rekao nije imao namjeru uvrijediti osobno tebe s ciljem diskreditiranja u raspravi ili izbacivanja iz iste.

Kao prvo,neobrazovan nisam,iako još završavam fakultet,smatram se dovoljno inteligentnim.

Kao drugo,da prvo definiramo shizofreniju:

"Shizofrenija je psihijatrijski poremećaj koji označava često kroničnu, ozbiljnu mentalnu bolest koja primarno pogađa našu sposobnost razmišljanja, s otežanom percepcijom stvarnosti, što uzrokuje promjenu ponašanja i neugodne osjećaje, te slabim izražavanjem emocija."

Kako vidim,nisam niti bolestan,niti imam otežanu percepciju stvarnosti,jer,ne bi mi  vjerovao,radim i studiram i brinem se o sebi,plaćam svoje račune.

Nagle promjene ponašanja nemam,ne haluciniram,te nemam neugodne osjećaje,dok emocije izražavam kada god mogu. :)

Izričito stoji da se to odnosi na sve vjernike,pošto spadam pod makro grupu vjernika,naravno da sam se pronašao u tom.

O kakvoj raspravi pričamo kada se mora pribjeći neukusnom vrijeđanju i diskriminiranju da bi se nešto postiglo?

15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
pandza94 kaže...
te nekim čudom,zašto je samo mali broj ateista zapravo inteligentan,jer kako vidim većina ih spada pod nabijene teenager-e i adolescente koji se vole praviti pametni

Rebel yell..

Vidio sam svakakvih napada na oni koji ne prihvaćaju KC, no moram priznati da je ovo najjeftiniji i najbezobrazniji.

Ispričavam se,krivo sam se izrazio.

Čisto govorim o vlastitom iskustvu,stvarno nisam naišao na puno (po društvenoj normi) normalnih ateista.

14 godina
pandza94 kaže...

Kao prvo,neobrazovan nisam,iako još završavam fakultet,smatram se dovoljno inteligentnim.

"Shizofrenija je psihijatrijski poremećaj koji označava često kroničnu, ozbiljnu mentalnu bolest koja primarno pogađa našu sposobnost razmišljanja, s otežanom percepcijom stvarnosti, što uzrokuje promjenu ponašanja i neugodne osjećaje, te slabim izražavanjem emocija."

Kako vidim,nisam niti bolestan,niti imam otežanu percepciju stvarnosti,jer,ne bi mi  vjerovao,radim i studiram i brinem se o sebi,plaćam svoje račune.

Nagle promjene ponašanja nemam,ne haluciniram,te nemam neugodne osjećaje,dok emocije izražavam kada god mogu. :)

Izričito stoji da se to odnosi na sve vjernike,pošto spadam pod makro grupu vjernika,naravno da sam se pronašao u tom.

O kakvoj raspravi pričamo kada se mora pribjeći neukusnom vrijeđanju i diskriminiranju da bi se nešto postiglo?

1. Nitko tebi nije uputio da si bolestan ili poremećen. Sam si sebi to nametnuo. Tvoj problem što se svrstavaš u grupu takvih ljudi kakve je prozvao kolega forumaš.

2. Postaviti bibliju kao temelj nečega na osnovu čega se može donijeti neki zaključak je logička pogreška i takvi postovi spadaju u spam, stoga tvrdnje da u bibliji piše nešto i da to mora biti tako je logička pogreška i kao takva ne postoji daljnja rasprava o tome.

3. Neki vjernici i jesu jako glupi, pogotovo ekstremni, tako da prozivanje skupine takvih ljudi i nazivanje "pogrdnim" imenima je sasvim OK stvar, isto kao pripadnici ISIL/ISIS-a, katolički ekstremisti, itd. - Čak ih sam papa osuđuje - Zašto se onda ne pozoveš na to da te papa vrijeđa kad si već ekstreman? Sam si se svrstao u tu skupinu. Nitko tebe ovdje nije prozivao ni svrstao, sam si se javio i sebe stavio u kategoriju ekstremnog vjernika, odnosno budaletine.

16 godina
pandza94 kaže...

Ispričavam se,krivo sam se izrazio.

Čisto govorim o vlastitom iskustvu,stvarno nisam naišao na puno (po društvenoj normi) normalnih ateista.

Možeš mi dati malo primjera, jer društvena norma dosta ovisi o položaju i stajalištu osobe. Po onome kako si gore etiketirao Ranka, rekao bih da se tvoja društvena norma svodi na to da svakoga tko preispituje tvoje stavove proglašavaš devijantnim.

17 godina
pandza94 kaže...

Da,zato jer mi je Fra Jozo rekao.

TEORIJA evolucije.

pandza94 kaže...

Koji to pripizdinski fakultet završavaš kada ne znaš što je znastvena teorija?

Evolucija je i znastvena činjenica i znanstvena teorija - i to su dvije sasvim različite stvari koje jednu drugu ne isključuju. Ista stvar je primjerice i gravitacija - jel hoćeš reći da gravitacija ne postoji jer je Fra Jozo tako reko? Isto je teorija.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
10 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
tunder kaže...

Međutim, Biblija ne opisuje homoseksualnost kao »najveći mogući« grijeh. Svaki je grijeh uvreda Bogu. Homoseksualnost je samo jedna od mnogih stvari navedenih u 1. Korinćanima 6,9-10 koja osobu sprječava da uđe u kraljevstvo Božje. Prema Bibliji, Božje oproštenje podjednako je dostupno homoseksualcu i preljubniku, idolopokloniku, ubojici, lopovu itd. Bog također obećava snagu za pobjedu nad svakim grijehom, a u to spada i homoseksualnost, i to svima koji povjeruju u Isusa Krista za svoje spasenje (1. Korinćanima 6,11; 2. Korinćanima 

Ma najbolje dat 100 Ojra onom sveceniku pedofilu sto dira i miluje djecu na vjeronauku. On opali koju krunicu, zdravu mariju, spomene te za vrijeme mise i odma VIP tretman skratis red za cekanje bar 100 dusa obidjes! 

-Oče,hoćel mom ocu bit bolje na onom svijetu sad kad sam misu uplatio?
-Ne znam za njega,al meni svakako hoće.

16 godina
Veliki Brat kaže...
..

Na kraju, super mi je ta crkva koja ti prvo kaže da si za nešto kriv, a onda ti uredno ponudi otkup tog grijeha, naravno, uz objašnjenje kako si i dalje sklon grijehu i sustav proizvodnje grijeha sjedne i otkupa istih s druge strane će se uredno nastaviti.

Čak i u igricama se mijenjaju odnosi ponude i potražnje. Sjećam se toga još iz doba Civilizacije 2!

- jednako, neke se stvari ne mijenjaju.. najstarija banka i dalje radi, istina sad ima i na tekući/rate, bez jamca, odobrenje za 5 minuta itd. Ne vidim problem, npr legalizacija građevine, ista stvar (grijeh/otkup..).

- ali i tvoja volja raspravljati s nekom algom-amebom.. uzalud.

Drago kaže...
..

Homoseksualnost kao po svoj prilici urođena osobina, genetski i/ili epigenetski uvjetovana..

- filozofiraš. Bolje to izbječi i držati se znanstvenih činjenica, teorija, pravila.. (u raspravi).

npr homo je urođeno? OK, tad je to jednako tvrdnji da je obična greška, deviacija..

Ja bi se zadržao kod 'izbor', sex i sexualnost su stvar odraslih, samostalnih ljudi. Njihove odluke, experimenta, izbora. (točka).

ElektričnaOvca kaže...
..

Homoseksualnost, rasna pitanja i pitanja spola opetovano pokazuju da ljudi, u prosjeku,..

-problem je već ''prosjek'', tj što je prosjek, što tad to znači-implicira. Kakve veze ima prisjek s npr radnim mjestom, prehranom, roditeljima, glazbi.. i bojom očiju, količinom pročitanih knjiga (USA teorija, imaš tri imena, pročitao si lovca u žitu = serialkiler.).

-ne postoji prosjek, ne postoji statistika.. koja bi objasnila ljude, život, misao.. a time ni odluke, posljedice. Anšajn ili braća Wright, mogu biti hetero-homo, dal su prosjek itd.

phoenix2003 kaže...

Znam ja to ali postotak je bitan. Znači od ukupnog broja, koliko ih je eksponirano, da kažemo pozitivno.

- opet.. da/ne. Ne vrijedi matematika u 'općutku'. Stereotipovi prevladavaju a mišljenja su ugl zacementirana koju god stranu podupireš ili kritiziraš, neovisno o argumentima/dokazima ... 100% i više provjereno, jednostavno ne vrijedi. Ako Ivica voli Maricu, kako to objasniti formulom/statistikom, pa tad Ivica voli Pericu.. formula?

-istovremeno vrijede dvije tvrdnje, a) homo=greška prirode, b) priroda ne griješi nego igra na sigurno, rezerva.. + prvo je postojao jedan organizam, kasnije je razdvojen po spolu, zbog raznovrsnosti.. itd. obje teorije su znanstveno OK, filozofski može ovisiti dal si pap Franjo ili Bozanić.. i već imaš drugačiji ''stav''.

+statističari će po želi/narudžbi (kao i svaki znanstvenik) izraditi stat.model, koji će potvrditi upravo ono što naručitelj želi, gatara iz graha radi istu stvar. Svaki znanstvenik može biti po narudžbi, kemičar za procjenu štetnositi npr olova u gorivu ili GMOa.. itd. Vjerovati? Kome? .. osjećajima?

**

tema je neiscrpna, uzaludna, pa i da sad dobijemo ''pravi'' (najpraviji) točan odgovor. 5-95% bi se složilo ili se nebi složilo s tim odgovorom. Jer kakve veze ima statistika s nečijim shupkom i osjećajem koji se javlja gešpricenom uz treptanje i duboko disanje. Malo dopamina i gušt je tu. Ako je Bog, tad je on stvorio i dopamin. itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 12:14 (ihush).
17 godina
pandza94 kaže...

Ovo boldano imas sigurno.

tunder kaže...

Izgleda da se oko pimp Drage okupljaju homići, komunisti, ateisti i sotonisti i 13 žigosanih stalno lajkaju

Ovako od oka mi se cini puno bolja ekipa od tebe i slicnih. Ja sam ponosan sto sam dio takve ekipe.

Nemoj da te previse diraju lajkanja.

Odi na komentare sekciju 24 sata ili indexa ako ti je do toga, da ne kazem dnevno.hr.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 13:32 (Psiho246).
10 godina
neaktivan
tunder kaže...

Izgleda da se oko pimp Drage okupljaju homići, komunisti, ateisti i sotonisti i 13 žigosanih stalno lajkaju

Still better company than Bible buddies.

17 godina

S druge strane, izgleda da je u Americi pokrenut trend uzgajanja dlaka na pazuhu kod zena, jer zene traze jednakost i smatraju da imaju pravo na to.

Ja se s time nikako ne slazem, smatram da je to neprirodno i nedopustivo te da dlake na pazuhu kod zena kvare nasu djecu i drustveni moral opcenito.

- Psiho246
13 godina
pandza94 kaže...

Pored toga,biti vjernik ne uvjetuje da si zatucani shizofrenik,to vrlo dobro znaš i sam,što ti očito

imaš loših iskustava(ili si to samo umislio u svojoj glavi),to je tvoja stvar,te apsolutno ne bi trebao na temelju toga

držati sve vjernike takvima.

Zamisli kakvo bih ja trebao imati mišljenje prema ateistima,99% njih koje sam upoznao su takvi kao ti,ali ne osuđujem ljude kad ih tek upoznam,

kao što i sam radiš.

I vjeruj mi da sam upoznao svakakvih ljudi,od 'rvatina,"kršćana","intelektualnih" ateista/agnostika i ostalih "čudesa",

Rebel yell..

Je, komentar je prilično žestok. I u pravu si, biti vjernik ne uvjetuje da si shizofrenik, no kontekst koji si odlučio zanemariti je da je to uslijedilo nakon što je jedan forumaš opetovano ostavljao isključivo hrpu citata iz biblije kao ''svoj'' komentar. Nije novost da su intenzivna religiozna iskustva povezivana sa shizotipnom ličnošću i shizofrenijom jer su bliske psihotičnim epizodama.

Vjerujem da si upoznao svakakvih ljudi, to je uobičajeno u ljudskom društvu, a i vjerujem da imaš nekakav link na to svoje istraživanje inteligencije, za koliko su standardnih devijacija odstupali ateisti?

Btw, trebaš se educirati o tome što je značenje pojma ''teorija'' u znanstvenom svijetu, za razliku od svakodnevnog govora. Teorija ne znači da nešto nije dokazano, teorija objedinjuje određene dokaze/činjenice u koherentnu cjelinu kako bi objasnila ''širu sliku'' nekog područja istraživanja. Teorije su ''loše'' kada su bazirane na lošoj metodologiji, recimo kada netko na temelju vlastitih iskustava upoznavanja svakakvih ljudi zaključuje o povezanosti inteligencije i religioznosti. Teorija evolucije može doživjeti poneke manje dopune, no riječ je o teoriji visoke eksplanatorne razine koju, kao cjelinu, nitko u znanstvenom svijetu ne dovodi u pitanje zbog ogromnog broja dokaza i točnih predikcija. Bez obzira na područje koje studiraš, svaki bi fakultet trebao imati osnove znanstvene metodologije i vjerujem da ćeš se upoznati sa značenjem teorije u znanosti.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina

Kolicina krezubih kozojeba i ljubitelja svastike na ovom forumu u zadnje vrijeme je to damn high.

twice the pride double the fall
17 godina
tunder kaže...
tunder kaže...

Izgleda da se oko pimp Drage okupljaju homići, komunisti, ateisti i sotonisti i 13 žigosanih stalno lajkaju.

Doći će i tome kraj,  uživajte, a poslje će biti...

Tako je!
Svemu dode kraj, pa ce tako i tvome baljezganju. 

"Zarijem ruke u njegovu kosu, usnama strastveno dodirujući njegove, proždirući ga, uživajući u dodiru njegova jezika na mojemu.

A i on je isti, proždire me. Božanstveno je.

Iznenada me uspravi u sjedeći položaj, zgrabi rub moje majice, skine mi je preko glave i baci na pod.

'Želim te osjetiti', pohlepno kaže usana prislonjenih o moje, otkopčavajući mi grudnjak. Jednim glatkim pokretom ga skine i baci sa strane.

Opet me baci na krevet i pritisne o madrac, ustima i rukom približavajući se mojim grudima. Stisnem prste u njegovoj kosi dok me usnama hvata za bradavicu i snažno povlači. Vrisnem od siline osjećaja koji mi se razlio tijelom i zbog kojega su mi se stisnuli svi mišići oko prepona.

'Da, dušo, daj da te čujem', promrmlja usnama prislonjen o moju uzavrelu kožu."

- 50 nijansi sive

- Psiho246
17 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Kolicina krezubih kozojeba i ljubitelja svastike na ovom forumu u zadnje vrijeme je to damn high.

pa Hitler je bio ljevičar i pod utjecajem sotone kaj ne.

14 godina
neaktivan

Samo uđem u ovu temu i prisjetim se kako mrzim hrvatski narod.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice