Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.208.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

A tek kako su Istrijani istrolali KGK, pod nos joj turnuli Titovu bistu dok je držala govor (+ pustili Bellu ciao ), *ebeni genijalci.. Vjerojatno vrlo neprijatno iskustvo za nju, a Karamarko već piše govor za dnevnik NoveTV večeras..

Ako bi morao birati, vodili bi mrtvu utrku sa fetivim Splićanima oko smisla za humor, ironiju, sarkazam..

EDIT: Predlažem pročitati i o gospođi Ljubici, na Telegramu. Uljepšalo mi dan.

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 13:36 (thedream).
15 godina

Uvijek završimo na partizanima i ustašama. Pa zar ta tema nije završena 45-te?  Za cijeli svijet je tako.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
mario.L_hr kaže...

Uvijek završimo na partizanima i ustašama. Pa zar ta tema nije završena 45-te?  Za cijeli svijet je tako.

Ja bih se vratio jos malo nazad... Ako je moguce do Turaka, pa i jos malo nazad, Mleci? Mozda jos malo... Stara Grcka? Ili jos malo vise u proslost kad je jedan kromanjonac drugog kamenom potego...

Rvat katolik!
15 godina
tnakir kaže...

Ja bih se vratio jos malo nazad... Ako je moguce do Turaka, pa i jos malo nazad, Mleci? Mozda jos malo... Stara Grcka? Ili jos malo vise u proslost kad je jedan kromanjonac drugog kamenom potego...

Ti bi sad istraživao tko je koga i kada na_uzio te ku kakvoj je to kontaciji sa razvojem svijeta s posebnim osvrtom na mikrolokaciju HR? Ili sam nešto krivo pohvatao?!

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

E, ali mi nismo ''svi''! Ipak smo mi balkanci, a ovdje će još tisuću godina sve počinjati i završavati '45-te!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina

Nekoć su smjela naoružana djeca hodati po glavnom gradskom trgu. Ali samo ako im se točio alkohol.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 13:16 (Ezio).
18 godina
Ezio kaže...

Nekoć su smjela naoružana djeca hodati po glavnom gradskom trgu. Ali samo ako im se točio alkohol.

Take that antifascist!

Your arguments, as well as your battle against fascism is invalid!
Checkmate.

- Psiho246
18 godina
odjavljen

Totalno mi je nejasno kako su djeca mogla pucati iz tandžare... Ima trzaj da se usereš! Sjećam se kad sam prvi puta pucao iz nje - nakon prvog metka sam bio metar i pol iza mjesta na kojem sam stajao.

Freak Show Inc.
16 godina
DrNasty kaže...
phoenix2003 kaže...

Uh! Kud išta rekoh?! Izgleda da nitko nije znao lokaciju. Obnove li je, a ja budem kriv, prerezaću vene!!!

Ne brini, ako ukradu moju ideju i naprave etno selo, tužiću ih a tebi poslati 5% love koju dobijem.

Pade mi na pamet kako su Dežulović i Lucić slučajno lansirali Thompsona

http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2002&mm=09&dd=23&nav_id=70910

18 godina
moderator
Friday kaže...

Totalno mi je nejasno kako su djeca mogla pucati iz tandžare... Ima trzaj da se usereš! Sjećam se kad sam prvi puta pucao iz nje - nakon prvog metka sam bio metar i pol iza mjesta na kojem sam stajao.

Domaće mlijeko, sir, grah, meso... Tako se nekad jelo i pucalo (iz guzice i pušaka).

18 godina
Friday kaže...

To mora da je bilo prije nego si popunio Bugovu XL majicu...

Svejedno!

This space for rent!
18 godina
moderator
Drago kaže...

Svejedno!

Sigurno sad s XL brojem ima i recoil absorption slojeve ugrađene direktno u ramena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 13:50 (DrNasty).
18 godina

Ne slažem se. XL je novi M. A 40-te su nove 30-te..., a sijedo je novo crno.

I tako...

This space for rent!
18 godina
odjavljen
DrNasty kaže...

Domaće mlijeko, sir, grah, meso... Tako se nekad jelo i pucalo (iz guzice i pušaka).

Odrastao sam i ja na tome, ali ništa te ne može pripremiti za prvi pucanj iz toga...

Drago kaže...

Nema Bug majica za kupiti - ima samo FS. A tražili smo

Freak Show Inc.
18 godina
Friday kaže...

Druže Friday, netko u ekonomatu će na sud zbog ovoga!

This space for rent!
18 godina
moderator

Da bude jasno, pod tandžarom podrazumjevate M48 sa 7.92x57mm Mauserom? (Bata approved)

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Da bude jasno, pod tandžarom podrazumjevate M48 sa 7.92x57mm Mauserom? (Bata approved)

Njegova je bila poluautomatska, sa 3 spremnika i laserskim nišanom. Faca starpg Dvornika, sa slike, ide tome u prilog. Ništa mu nije jasno...

In the name of tragedy...
18 godina
protjeran
Drago kaže...

Čestitam svima 8. svibnja, Dan oslobođenja Zagreba! 

Čestitamo vam 8. svibnja, Dan okupacije hrvatskih stanova po gradu Zagrebu od strane partizanskih postrojbi, te Dan masovnih egzekucija Hrvata. Srpske partizanske postrojbe prve su ušle u Zagreb. Toliko o bilo kakvom "oslobođenju".

opće veselje u Zagrebu nakon ulaska "osloboditelja" opće veselje u Zagrebu nakon ulaska "osloboditelja"
... ...
Long Live Freedom
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 14:33 (The Black Iso).
14 godina

Hrvati bacali cvijeće pod noge njemačkom Wehrmachtu i dizali desnicu 10. travnja 1941. da bi se samo četiri godine poslije sakrili u mišje rupe.

Ma najjači smo.

Inače, preporučam ekipi s teme da malo zaigra Red Orchestra 2, Rusi protiv Nijemaca na istočnom bojištu. Imam negdje oko šesto sati in-game, zakon igra.

Nije hardverski zahtjevna (Unreal engine 3), nećete čak morati ni defragmentirati disk.

Evo jedan zgodan kratki video, za Black Iso-a:

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 14:49 (pr0n_addict).
16 godina
Ezio kaže...

Kakve seljačine! Hodaju prljavi, naoružani i piju rakiju. Danas "mladež" to radi sa stilom!

16 godina

Tipično ispiranje mozga glupošću, uzmeš sliku ulaska partizanske jedinice u grad gdje su preplašeni ljudi i kažeš grad je prazan.

Vjerojatno znaš, a praviš se glup...ili se ne praviš, ali već popodne tog istog dana ljudi su preplavili ulice i dočekivali su ostatak jedinica koje su stizale još danima.

Naravno, posebno trebaš sakriti slike narednih dana u Zagrebu kako bi ispiranje mozga neinteligentnoj bagri bilo što jednostavnije 

Npr. ova slika prikačena dolje (11. svibnja) gdje jadni hrvatski narod, gažen partizanskom čizmom, pod prisilom izlazi na Trg kako ih se ne bi streljalo jer su 'rvati

Jednako tako, ne bi prikazaop kolone braće četnika koje su s 'rvatinama ustašama gibale kroz Zagreb prema Austriji? To nisu dovoljno kvalitetne fotografije za prikazivanje?

Zagreb "mrzi" partizane Zagreb "mrzi" partizane
Battlelog: [deda] lubosaur
18 godina
protjeran

Dokaži da su proslave bile istog dana, ja znam da nisu bile jer su partizanski koljači imali pune ruke posla pa je pol zagreba masovna grobnica puna nevinih ljudi.

Ljudi mi se javljaju šokirani ovim plakatom koji je polijepljen po Zagrebu.

Kad smo već kod toga, zanima me zašto te ideološke usijane glave nisu stavile fotografiju ulaska partizanskih jedinica u Zagreb nego ovu neku, s dirigirane proslave (pretpostavljam u godinama odmah nakon "oslobođenja", dok je ban još bio na Trgu).

Krivotvorenje povijesti na najjače. I kad već spominjem bana Jelačića, je li itko ikad objasnio, bilo tko od današnjih komunističkih simpatizera i titoljubaca, zašto je 1947. maknut spomenik bana Jelačića s Trga?

Kako oni to sebi objašnjavaju? Baš me zanima.

Za pokolje i Križni put uvijek nalaze nekakva opravdanja, ali zanima me kako opravdavaju micanje spomenika.
Milane Bandiću, srami se, iako znamo da srama nemaš!

Long Live Freedom
17 godina
neaktivan

Ovaj je nadmašio onog lika sa foruma što je za avatara imao Tuđmana i pisao kilometarske apstraktne postove o iskvarenoj mladeži, komunizmu, politici i sl. 

Ne mogu mu se sjetiti imena, legenda je bio, taj kad napiše post kao lektira bude. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
The Black Iso kaže...

Dokaži da su proslave bile istog dana, ja znam da nisu bile jer su partizanski koljači imali pune ruke posla pa je pol zagreba masovna grobnica puna nevinih ljudi.

Ljudi mi se javljaju šokirani ovim plakatom koji je polijepljen po Zagrebu.

Kad smo već kod toga, zanima me zašto te ideološke usijane glave nisu stavile fotografiju ulaska partizanskih jedinica u Zagreb nego ovu neku, s dirigirane proslave (pretpostavljam u godinama odmah nakon "oslobođenja", dok je ban još bio na Trgu).

Krivotvorenje povijesti na najjače. 

Interesantno ono cega bi se normalan stidio, gamad se time dici! Ustase kao i sljam od tog usranog poglavnika Ante Pavelica su prodale talijanima dio tvoje zemlje kako bi dosle na vlast, klali su, cistili i ubijali da bi se dodvorili nacistima a onda kada je dosao momenat poraza umjesto da taj "slavni poglavnik" ostane uz svoju gamad on kao najveca P I C K A prvi pobjegne!!!
Koristis za svoju jadnu demagogiju sliku praznog Zagreba pri ulasku prvih partizana da ih u nekom kontekstu demoniziras, prikazes strah, cudo nisi photoshopom postavio i koji les naboden na kolac radi dramaturgije!  Dokazi ti koga i gdje su klali "partizanski koljaci" po Zagrebu i gdje su te famozne masovne grobnice?

Normalno da se u prvom momentu izbezumljen, isplasen dezinformacijama o neminovnim pokoljima i od svojeg jadnika od vodje napusten narod sakrio, ali ne vidim nigdje slike masovnog pokolja po trgu ili ulicama Zagreba.

Dal je kojim slucajem jadnik Pavelic oslobadjao sa svojim skotovima bilo bi gomila lesave na trgu veca od bana Jelacica!

Oslobodjen je Zagreb taj dan od nacistickih skotova i njihovih saveznika bilo to tebi milo ili ne! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
Drago kaže...
Friday kaže...

Druže Friday, netko u ekonomatu će na sud zbog ovoga!

Kao podrška kolegi Friday-u mogu reći da je malo neozbiljno od BUG-a prodavati majice s natpisom Future. Ovdje nema budućnosti, bitna je samo sadašnjost i prošlost. Mi nikako ne možemo u budućnost već odlučno koračamo u prošlost. Oni  koji razmišljaju o budućnosti su odselili iz ove "doline suza".

14 godina
kizo2703 kaže...

E, ali mi nismo ''svi''! Ipak smo mi balkanci, a ovdje će još tisuću godina sve počinjati i završavati '45-te!

I onda nam nakon 1001 godine dođe '91 na tapetu...

18 godina
protjeran
Tiby kaže...
kizo2703 kaže...

'91 neće na tapetu, jasno se zna tko je zločinac i tko je ratovao na tuđoj zemlji ;)
A vidim ovi napredni ne priznaju zločine.. a ovdje je navedeno 106 zločina i ubojstava samo zato jer se nisu slagali sa vlasti i zbog odmazde.. bolesno.

Long Live Freedom
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 16:51 (The Black Iso).
14 godina
The Black Iso kaže...

Oslobođen od nacizma a preuzeo ga jugoslavenski fašizam to jest komunizam. To nije oslobođenje, oslobođenje je bilo 90te !

Isto kao da si rekao da su diferencijalne jednadžbe dio gramatike hrvatskog jezika. 

17 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Uz ovakve trollove ko ovaj Iso, ni nakon 1001 još nećemo znat ''ko je kriv'', a kamoli da će se doć do deves'prve!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice